Pokaż pełną wersje : HALP KLient Tibi mi nawala ;/
Witam
mam pewien problem z Klientem Tibi... a konkretnie gdzy włączam go to pod kursotem pokazuje sie krwdracik który "prześwituje na pultpit" wiem ajk to brzmi ale to stanowi duzy problem... wchodzą c wustawienie grafiki rzuciło mi się w oczy ze mam ustawiona grafike 640x480 32bity i 120Hz a monitora odswiezanie mam na 60Hz...ale nie moge zmniejszyć tego w Tibi i zreszta tibie mi dobrze wcesniej działa bez zadnych zmian ;/ i zainstalowałem najnowszego direkta itp ale too nic nie dało ktoś wie jak sie pozbyc temu ps. reinstal nie pomógł... tzn Tibi reinstal a formatowac kompa jeszcze nie moge :( HELP
Zabardzo nie mogę cię zrozumieć ale może wejdź w tibie>Options>Graphics>Advanced>Zaznacz "Windows mouse pointer.
Zalgadis
26-03-2008, 14:45
Kropki, przecinki, znaki interpunkcyjne "plx"
"halp bo niewiem osochoci"
Witam
A moze klikles na kulke do przewijania stron w tibi i Ci sie takie cos pojawilo :)
Sproboj kliknac na ta kulke od myszki i napisac czy to cos pomoglo :)
Pozdro
Witam
A moze klikles na kulke do przewijania stron w tibi i Ci sie takie cos pojawilo :)
Sproboj kliknac na ta kulke od myszki i napisac czy to cos pomoglo :)
Pozdro
chodzi ci o rolkę ?? do przwijania...??
Edit...
Sprawdziłem i to nie to ;/
i jeszcze co zauwazyłem ze w filmach jakos mi kolory sie walą sielony czerwony i wogóle naprawde zle to wygląda wieczorem [ok. 23] zapodam screena z filmu jak to wyfląda... bo z tibi probowałem ale to widac jak sie muszka rusza... a ze SS nie łapiąkursora to i tego nie bedzie widać ;/
Witam
mam pewien problem z Klientem Tibi... a konkretnie gdzy włączam go to pod kursotem pokazuje sie krwdracik który "prześwituje na pultpit" wiem ajk to brzmi ale to stanowi duzy problem... wchodzą c wustawienie grafiki rzuciło mi się w oczy ze mam ustawiona grafike 640x480 32bity i 120Hz a monitora odswiezanie mam na 60Hz...ale nie moge zmniejszyć tego w Tibi i zreszta tibie mi dobrze wcesniej działa bez zadnych zmian ;/ i zainstalowałem najnowszego direkta itp ale too nic nie dało ktoś wie jak sie pozbyc temu ps. reinstal nie pomógł... tzn Tibi reinstal a formatowac kompa jeszcze nie moge :( HELP
Osz kurcze X( 8o
Aron Roar
26-03-2008, 20:20
Uważam, iż masz problem z kartą graficzną, ewentualnie z monitorem.
Aron Roar własnie tez tak myslałem... ale zastanowiło mnie to ze gdyby np to był prblrm z kartą graficzną to wsztstko by i sie waliło w obrazie a nie tylko tibia i filmy... ale dzis na wszelki wypadek przeczyszcze slot karty graficznej i wejście VGA w karcie... no bo to moze być głupstwo...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.