zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koniec z Tibia w wielkim stylu :)

Xovex
26-03-2008, 15:46
Więc tak, wczorajszego wieczora po długich przemyśleniach postanowiłem zakończyć swoją przygodę z Tibią. Było to trudna decyzja, ale myślę, że dobra i trafna...Postanowiłem zakończyć wszystko w wielkim stylu :)

Link :
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38797

Pozdrawiam ! :)

Axlu
26-03-2008, 16:00
Jedyny sposób na koniec z tibia : P

Works__1985
26-03-2008, 16:06
Tak Jak spojrzałem na tytuł to mówię... e tam pewnie znów jakaś nuda... jak włączyłem film patrze: 60+ pall to tym bardziej ale mówię sobie a obejrzę ;P I TAK POWIEM: Gratuluje ci, że się przełamałeś i wywaliłeś to wszystko ! ;s ja bym nie dał rady.. Nie żeby to było jakieś super dobre co wywaliłeś ale ogólnie, uważam, że ciężko jest człowiekowi któremu zależy wywalić swoje oszczędności, to jak wywalenie pieniędzy w supermarkecie :p

Xovex
26-03-2008, 16:11
Dzięki, hehe ;d No było ciężko :]

pol-lop
26-03-2008, 16:14
ja bym dał jakiemuś koledze ;p ogólnie to wywaliłeś z 400k
ponad ;] addony itp

Bialason
26-03-2008, 16:15
Jak dla mnie to jesteś idiotą.
Allegro tylko czekało...

16:10 Mistickal Phoenix [62]: ile macie lat dzieci ?1
16:10 Mistickal Phoenix [62]: ja mam 15 xD

A ten text mnie rozjebał...

olimpijski
26-03-2008, 16:30
Allegro tylko czekało...

Materialista xD

Aruna
26-03-2008, 16:32
o lolzz ile kaski na allegro byś dostał :P <glupek> ; p

Xovex
26-03-2008, 16:32
Allegro tylko czekało...

W tym filmie właśnie o to chodziło...to jest właśnie koniec z Tibią...prawdziwy, co z tego, że będę miał jakąś tam kase ? Nie wyzywaj mnie od idiotów, bo to był mój przemyślany pomysł i pieprzy mnie tak naprawdę Twoje zdanie. W sumie, to pokazałeś jaki jesteś żałosny tym tekstem :))

Neroo
26-03-2008, 16:33
Allegro tylko czekało...

Nie dla każdego liczą się tylko pieniądze

Irondew
26-03-2008, 16:46
A nie lepiej by było jakbyś oddał te itemki jakiemuś koledze, albo sprzedał?

Xovex
26-03-2008, 16:53
Hehe, właśnie o to chodzi...Gdybym je oddał koledze...nie miał bym tej satysfakcji...wiesz :) Nie mówiąc już o sprzedaniu itemek... :)

Mówię Wam, jak już się tego pozbyłem to poprostu spadł mi kamień z serca. Nie mam do czego wracać. Teraz się tylko zastanawiam...czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d

Undeadzik
26-03-2008, 17:01
@up

Wolisz skonczyc fajnie z tibia, czy sprawiac innym przykrosc pekujac ich i samemu sie cieszyc ?

Bialason
26-03-2008, 17:02
co z tego, że będę miał jakąś tam kase ? Nie wyzywaj mnie od idiotów, bo to był mój przemyślany pomysł i pieprzy mnie tak naprawdę Twoje zdanie. W sumie, to pokazałeś jaki jesteś żałosny tym tekstem :))

Jak cie stara wychowała na Kasie i jej nie szanujesz, nie umiesz utrzymać biznesu, w przyszłości sobie nie poradzisz, stara nie zawsze będzie żyła
"Wiesz o kim mowa... bananowiec pierdolony);(

A żałosny i malutki to jesteś ty, przedewszystkim tym co pokazałeś

@Edit
"czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d"

zajebisty koniec z tibią, jesteś bardziej zajebany gównem niż myślałem, wyjebałeś wszystko na free a teraz montujesz 10k na pk
Zal i ból

Cery
26-03-2008, 17:09
Jak cie stara wychowała na Kasie i jej nie szanujesz, nie umiesz utrzymać biznesu, w przyszłości sobie nie poradzisz, stara nie zawsze będzie żyła

@Edit

zajebisty koniec z tibią, jesteś bardziej zajebany gównem niż myślałem, wyjebałeś wszystko na free a teraz montujesz 10k na pk
Zal i ból

OWNED !!!!!!!!!!!!!!!!!

RACJA

:cup:

Spodziewałem się pekowania... albo oddania itemów koledze. On przynajmniej by się cieszył.

yoyo20
26-03-2008, 17:14
ale zjeb zal juz bym wolal wyjebac do wody wszystko niz dawac jakims noobkom co maja po 12 lat

Cery
26-03-2008, 17:19
ale zjeb zal juz bym wolal wyjebac do wody wszystko niz dawac jakims noobkom co maja po 12 lat

Nie noobom tylko kolegom. Wyszło na to, że żałował im tych itemów i kasy -.-

Xovex
26-03-2008, 17:25

@Edit

Zal i ból

Ok, a co ma do mojego zachowania wyzywania mnie od "bananowca pierdolonego" lub że jestem "zajebany gównem bardziej niż myślałeś" ;oo Tymi tekstami pokazałeś, że to Ty jesteś żałosny.

Dla mnie to bardzo fajny koniec z Tibią, miałem przynajmniej sporo zabawy :))
Edit : Skąd wiesz, że matka wychowała mnie na kasie ? Nie pochodzę z zbytnio zamożnej rodziny, raczej z przeciętnej. Acha, chciałem zauważyć, iż to jest TYLKO gra i nie należy twierdzić, że skoro wyrzuciłem kaske w GRZE, to nie dam sobie rady w przyszłości...

Edit2 : Przynajmniej temat cieszy się powodzeniem :D Tak w sumie, to liczyłem na różne zdania. Wydaję mi się, że Ci co są po mojej stronie, są chyba bardziej dojrzalsi i wiedzą, że to, co wyrzuciłem to marne kilka pikselków. Hehe, pewnie część z tych ludzisków, co mnie wyzywa odrazu przeliczała to, co wyrzuciłem w Tibii na hajs rl... ;( Dla mnie to jak wspominałem kilka malutkich pikselków ;)

Darekkkk
26-03-2008, 17:33
Lol ten gość coś brał!.
Mama mu wsypała coś do herbaty!!
Człowieku poświeciłeś tyle czasu i kasy a tera to wszystko zniszczyłeś no normalnie żal. Chyba wyłaczyłeś myślenie!!.
Za chwile sie okarze ze za mjesiac wrucisz do tibi i....
i bedziesz mial gł........ ZAL>PL
Normalnie typowy haker. W twoim Przypadku Haker Samobujca OMG ZAL.pl
~~~~~~~~NO COMMENT~~~~~~~~~~~~~~~~

Bialason
26-03-2008, 17:33
Ok, a co ma do mojego zachowania wyzywania mnie od "bananowca pierdolonego" lub że jestem "zajebany gównem bardziej niż myślałeś" ;oo Tymi tekstami pokazałeś, że to Ty jesteś żałosny.

Dla mnie to bardzo fajny koniec z Tibią, miałem przynajmniej sporo zabawy :))
Edit : Skąd wiesz, że matka wychowała mnie na kasie ? Nie pochodzę z zbytnio zamożnej rodziny, raczej z przeciętnej. Acha, chciałem zauważyć, iż to jest TYLKO gra i nie należy twierdzić, że skoro wyrzuciłem kaske w GRZE, to nie dam sobie rady w przyszłości...

Chłopcze nie mamy o czym konwersować...
Odjebałeś maniane i tyle, przyznał byś to w końcu a nie udajesz że to świetny pomysł...
Już jako 15 latek powinieneś ruszyć troszke główką.
A gra czy nie gra, Biznes musi być, gościu na ulicy nie da ci free kasy, tak jak ty rozdałeś sporą sumkę w rl kasie.

Szarund
26-03-2008, 17:34
o nie ja bym się zabił :D

to żart dla niekumatych(bez obrazy;) )

Undeadzik
Name: Mistickal Phoenix
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 59
World: Eternia
Residence: Ankrahmun
Last login: Mar 25 2008, 23:31:50 CET
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 25 2008, 23:52:58 CET Died at Level 61 by fire
Mar 25 2008, 23:31:26 CET Killed at Level 62 by Arcoth'own
and by Bolkowy Lolek
Mar 21 2008, 14:39:47 CET Died at Level 64 by a bonebeast
Mar 15 2008, 11:33:42 CET Killed at Level 65 by Truciciel
Mar 03 2008, 16:12:29 CET Died at Level 64 by a vampire

X.x chyba juz bawiles sie przed tymi 'free itemami' ?

Darekkkk
Lol ten gość coś brał!.
Człowieku poświeciłeś tyle czasu i kasy a tera to wszystko zniszczyłeś no normalnie żal. Chyba wyłaczyłeś myślenie!!.

sporo zabawy LOL płakać mi sie chce !! Sporo zabawy ale masz qwa zabawe pol roku życia wyrzucone w błoto. Jakbym zobaczył filmik a niewidział tematu pomyślałbym że to Sku******** HAKER

Undeadzik
26-03-2008, 17:35
Sory za double, mam ostatnio problemy z netem i co jakis czas mi sie wylacza na chwile :(

Cery
26-03-2008, 17:38
Zrozpaczone dziecko popadało od pk i monsterów i już nie gra, bo umarł i nie wie, że śmierć w grze to część gry.

CinkoL
26-03-2008, 17:51
LOL xD, dobry jesteś ^^ ja bym chyba tego wszystkiego wyjebać nie dał rady, :P ale wiadomo, to tylko gra, kilka pixelków.

Erhion
26-03-2008, 17:53
Ja też bym sprzedał na allegro. Jakiś noobek by się ucieszył na urodziny, gdy dostał od mamy kasy. Poza tym ktoś tam pisał, że nie każdy jest materialistą.

A ja ci powiem tak:

Ja jestem REALISTĄ i w życiu bym nie wyjebal owoców mojej pracy.

Killuminati
26-03-2008, 18:00
Lol ten gość coś brał!.

Get a life kid! Tibia to twoje RZYCIE?

Cacuss
26-03-2008, 18:06
Nie no, gdyby te rzeczy nic dla Ciebie nie znaczyły...

Ale Ty, z tego co mówisz, wyrzuciłeś rzeczy, które coś dla Ciebie znaczyły(bo trudno Ci było je wyrzucić), po to, aby wyrwać się z pewnego rodzaju nałogu. Także ja Ci tylko współczuję, że aż tak ciężko było Ci to zrobić i uważam, że jeśli zależało Ci na tych rzeczach to nie powinieneś ich wyrzucać nawet "kończąc" z Tibią. Można z grą skończyć po prostu przestając w nią grać.

Esko
26-03-2008, 18:07
A ja Ci gratuluje zerwania z Tibią ;]

Tuhamiid
26-03-2008, 18:07
Nierozumie czemu sie czepiacie, zrobil co chcial, to byl jego czas poswiecony tej grze, a nie wasz. Wy byscie mogli sobie to sprzedac na allegro, on nie chcial i tyle. I nic wam do tego co zrobil ze swoim czasem poswieconym na gre !

sliver
26-03-2008, 18:14
ja bym sobie itemy zostawil. nie trzeba grac a itemy mogly lezec. np za pol roku wpadnie Ci ochota zeby sobie na dragon hanta skoczyc i dupa.

nie rozumiem ludzi, ktorzy sie tak tu bulwersuja. rozumiem, ze serce sciska gdy ktos wyrzuca chleb, gdy Tobie żołądek skreca z glodu ale naprawde mogli byscie sie opanowac, zwlasza, iz to gra. nie RZycie

Xovex
26-03-2008, 18:14
Get a life kid! Tibia to twoje RZYCIE?

Taa, dokładnie... :-P Troszkę ludzie się zagalopowali z tymi komentami ;d

A i widzę, że kolega fan 2paca ;d

Edit: Może Ci ludzie, co tu tak mnie wyzywają i mieszają z błotem kiedyś zrozumieją, dlaczego tak zrobiłem. Pozbyłem się wszystkich itemek, żeby już do tego NIGDY nie wracać. Żeby nie mieć do czego wrócić. Sliver, napisałeś, że byś sobie zostawił na naprzykład jakiegoś dragon hunta...i tutaj wszystko się zaczyna, poszedłbym na dragon hunta jednego, drugiego, trzecieg, setnego...
Tam jeszcze jakiś ziomek napisał, że wyrzuciłem w błoto pół roku życia...tak myślałem, żeby coś mu napisać, ale chyba już sobie daruję...

Dzia za komentarzyki :D

P.S Nie zrobiłem tego dlatego, że padłem, lol...a w ogniu zabawiałem się po Fri Itanzach ;d

Arcan
26-03-2008, 18:32
Gratuluję skończenia z Tibią, zapraszam do Warcrafta 3 ;)

Bykunn
26-03-2008, 18:41
Hmm powiem tak, wali mnie to czy wywaliłeś itemki w dp czy dałeś kumplowi czy sprzedałeś, ale pytanie się "Ile macie lat dzieciaki" mając 15 lat jest idiotyzmem bo sam jesteś dzieckiem. I nawet nie próbuj pierdolić jaka to Ty jesteś wielka młodzież.
A co do kończenia z tą grą to najlepszy moim zdaniem sposób zaprezentował 137rp~ z serva na którym gra Master Dysan etc (nie pamiętam, ale chyba Refugia). Koleś cały hajs sprzedał kumplowi i wyciągnął z tego 4 tysiące złotych i teraz sobie może ładnie pobalować/wydać na coś konkretnego co zawsze chciał kupić ;)
/Z poważaniem Byku

Etal
26-03-2008, 18:41
Allegro tylko czekało...

Sam jesteś idiotą. Postąpił godnie. Pieniądze to nie wszystko. A widze że Tobie ich brak.

Allegro to byłoby najgłupsze rozwiązanie w tym momencie.

Co to za radocha kupić itemki? Samemu uzbieraj to już coś..

Ty byś najchętniej kupił na allegro i sie woził? Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi.

Darekkkk
26-03-2008, 18:43
Chociarz to może jedyny sposób do zerwania z tibia może masz racje...
Żeby niebyło do czego wracać ale postać bym sprzedał jakbym miał konczyć a nie rokował i niszczył..troche czasu na to poświęciłeś wjec szkoda...

Erverse
26-03-2008, 18:51
A nie rozumiecie ze on wywalil te itemki dlatego ze chcial z tibia skonczyc NA ZAWSZE i zeby nie miec takich wyskokow ze za pol roku mu sie zachce? btw. Pieniadze to nie wszystko! wiec nie mowcie ze jest debilem czy kims tam dlatego ze nie sprzedal tego na allegro ...

Juzefek
26-03-2008, 18:51
Czyżby dla niektórych istniała tylko kasa w rl? Mówię to do tych którzy bluzgają na niego i sapią że nie sprzedał. Weźcie się opanujcie!! Co do tematu gratulacie tego końca, chodź mogłeś troche inaczej zrobić, tzn polatać po mieście xd.

Bykunn
26-03-2008, 18:55
Czyżby dla niektórych istniała tylko kasa w rl? Mówię to do tych którzy bluzgają na niego i sapią że nie sprzedał. Weźcie się opanujcie!! Co do tematu gratulacie tego końca, chodź mogłeś troche inaczej zrobić, tzn polatać po mieście xd.

Tylko kasa w rl ? Nie tylko, ale jest dla mnie więcej warta niż kasa w tibii. A już napewno wolałbym się pobawić na rl niż sprawić trochę radości ludziom w grze. Wolałbym za to kupić kwiaty albo bilet do kina mojej dziewczynie albo iść z kumplami na piwo. Ale co tu mowa, przecież na tym forum średnia wieku wynosi gdzieś 12lat to co ja mówie o piwie i dziewczynach ;P Lepiej czekajcie w dp na free items, a ja ide się napić piwa i pograć w kręgle.
Narazie

Bialason
26-03-2008, 19:03
Sam jesteś idiotą. Postąpił godnie. Pieniądze to nie wszystko. A widze że Tobie ich brak.

Ty byś najchętniej kupił na allegro i sie woził? Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi.

Jak dla ciebie godnością jest strata dobytku w kilka minut, to gratulacje.
Sądzisz że allegro to najgorsze rozwiązanie, co to za radocha kupić itemki?
zapytaj szanownych allegrowiczów...
"Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi." - Tak przyznam się wydałem na tibie w życiu z 50 zł, to duży obciach, przyznaje, ale moge się założyć że ty też coś zakupiłeś.
Tacy ludzie jak wy nie powinni zaczynać w taką grę, przed zakładaniem konta powinna być ankieta eliminująca idiotów w waszym typie.

Gl pro gamerzy

Gon'son
26-03-2008, 19:07
Noobki miały radość z itemów :) 2 w 1 normalnie ^^ Sam się cieszysz ,ze odszedłeś i noobki ,że pro eQ mają:)

Pozdro i GL w rl life.

Killuminati
26-03-2008, 19:22
Chociarz to może jedyny sposób do zerwania z tibia może masz racje...
Żeby niebyło do czego wracać ale postać bym sprzedał jakbym miał konczyć a nie rokował i niszczył..troche czasu na to poświęciłeś wjec szkoda...

Ja bym poświęcił trochę czasu na słownik, a nie granie w tą badziewną grę i ślinienie się, jeśli zobaczy się pixelowaty item.
Naprawdę, dajcie sobie spokój. Jego sprawa i ja go jak najbardziej popieram ; )

Donas
26-03-2008, 19:28
Oddawanie itemek (zwłaszcza takich) na koniec gry ma taki sam sens jak rookowanie chara. Kiedyś być może wrócisz - ot, poczujesz, że masz ochotę zagrać w stare piksele i miałbyś coś na start. Ewentualnie sprzedałbyś konto, jak na mój gust kilkadziesiąt złotych nie śmierdzi. Równie dobrze mogłeś deletnąć postać, skoro ci nie zależy lub przekazać koledze wszystkie rzeczy.

Master Szocik
26-03-2008, 19:31
No bardzo ładnie i ciesze się, że nie sprzedałeś.
Ja na zakończenie swojej kariery postanowiłem spaść o parę lvli.
Mówicie "Nie sprzedałeś, a allegro czekało"-gówno prawda, moim zdaniem-Jak ja nie gram, nikt nie gra.
:)

eisscheriann
26-03-2008, 19:32
wielkim stylem bym tego nie nazwał, anyway lepsze to niż sprzedawanie chara na allegro.

Granteon
26-03-2008, 19:33
Trzeba było zrobic w Venore albo w Carlin tam więcej ludzi by się uzbierało, bo w AB wyglądało to tak jakbys ciagle rzucał te itemki w te same miejsca i ciągle brały je te same osoby. ;)

Edit:
Widzę, że panuje tu kłutnia o tym "co ja bym zrobił na twoim miejscu". Wiadomo każdy z nas jest inni, znajdzie się taki co by zdeletowal postać, a itemki by wurzucił do wody, a ktoś inny by sprzedał na Allegro. Szczerze mówiąc ja bym sprzedał na Allegro :P

Segalczuk
26-03-2008, 19:41
Ten film to 'fake' bo to nie char autora tego tematu , poprostu hack ;)

Rinoo
26-03-2008, 19:44
Wielki styl?Wielki styl był by jak byś zrobił delete acc ze wszystkimi śmieciami.
ps mogłeś pojsc do carlin rozdawac smieci nooby by sie ucieszyły.

19:40 Mistickal Phoenix [62]: mam nadzieje ze to dobra decyzja :D

napewno dobra ;)

neopostman
26-03-2008, 19:45
Jak dla ciebie godnością jest strata dobytku w kilka minut, to gratulacje.
Sądzisz że allegro to najgorsze rozwiązanie, co to za radocha kupić itemki?
zapytaj szanownych allegrowiczów...
"Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi." - Tak przyznam się wydałem na tibie w życiu z 50 zł, to duży obciach, przyznaje, ale moge się założyć że ty też coś zakupiłeś.
Tacy ludzie jak wy nie powinni zaczynać w taką grę, przed zakładaniem konta powinna być ankieta eliminująca idiotów w waszym typie.

Gl pro gamerzy
Zamknij się już w końcu, nie liczysz się ze zdaniem innych, nie umiesz zrozumieć, że dla innych Tibia to jest zwykła gra, nie wiesz, że pieniądze to nie wszystko i nie wiesz co to znaczy odejść z honorem. kkthxbye

Mormi
26-03-2008, 19:45

skad o tym wiesz? :p

Zyziek
26-03-2008, 19:47
A ja chciałbym poznać powód tego kończenia z Tibią. Zrobiłeś to dlatego, że ostatnio ci się trochę padło czy po prostu znudziła ci się ta gra ? Bo jeśli zrobiłeś to tylko dlatego, że spadło ci ostatnio parę lvli to znając życie niedługo ci przejdzie i znowu będziesz grał. Jeśli jednak nie to i tak jestem zdania, że rl kasa za te "piksele" zawsze na coś by się przydała.

babcia666
26-03-2008, 19:51
A ja uważam że Cię posrało... oczekujesz normalnej odpowiedzi?
- dawanie noobow itemów = kształtujesz nooby na dzieci "fri itenz plaz"
- nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara
- rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie gry... w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy... Jeżeli myślisz że wyrzucenie all items świadczy o twojej sile - gówno prawda. Jeżeli myślisz że rookowanie chara świadczy dobrze o twoim końcu z "tymi je*anymi pikselami" - gówno prawda.
Sam przecież zaczynałeś grać prawdopodobnie z myślą wbicia dużego lvl'a, zarobienia ładnej kaski etc.
A tu pokazałeś że jesteś kolejnym dzieckiem z nurtu "hmmmm nudzi mi się tibia, wyrzucę all itemy i pokarzę jaki jestem silny, hahaha, wszyscy mi będą gratulować".
Na forum było mnóstwo takich ludzi - 3/4 potem żałowało... bo to znowu zechcieli grać, albo ta stówka na rl by się przydała...

TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem?
Wy chyba nie wiecie co to honor...

@Rinoo

napisane by neopostman :
Zamknij się już w końcu, nie liczysz się ze zdaniem innych, nie umiesz zrozumieć, że dla innych Tibia to jest zwykła gra, nie wiesz, że pieniądze to nie wszystko i nie wiesz co to znaczy odejść z honorem. kkthxbye
Hmmmmm...
Co do tego czy MOJA SPRAWA CZY NIE: gościu dał film na forum, a że każdy ma wolność słowa : mam prawo się wypowiedzieć.

@Killuminati:
Nie, w tej grze chodzi o poznawanie ludzi, o zawiązanie bliższej więzi z kimś początkowo nieznajomym. Ale nie moja wina, że połowa osób grających w Tibie ma klapki na oczach skierowane tylko i wyłącznie na pasek poziomu i swoje eq. I później wyrastają kwiatki, które boją się o swoją dupę, a kozaczą. Ehh.
Zapoznawanie więzi z kimś nieznajomym? Lol? To ty kumpli w rl nie masz? Owszem, poznałem wielu wspaniałych ludzi w Tibi, ale ja gram dla własnej satysfakcji z lvl'a i skilli, zrobienia questów (quest service -beee), eq mam głeboko w *****, kase wydaje na outfity (które moim zdaniem są jedynym sensownym powodem do zbierania kasy).
Chyba się nie zrozumieliśmy...

Rinoo
26-03-2008, 19:57
- nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara

To już nie twoja sprawa czy szanuje czy nie.

- rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie
Mylisz sie ,dla niektórych owszem to już koniec.

w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy

niestety jednak o to nie chodzi.

btw.

TO NIE JEST odejście z honorem.
kto tu mówił ,że to jest odejście z honorem? :s

Killuminati
26-03-2008, 20:01
w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy

Nie, w tej grze chodzi o poznawanie ludzi, o zawiązanie bliższej więzi z kimś początkowo nieznajomym. Ale nie moja wina, że połowa osób grających w Tibie ma klapki na oczach skierowane tylko i wyłącznie na pasek poziomu i swoje eq. I później wyrastają kwiatki, które boją się o swoją dupę, a kozaczą. Ehh.

Macqren
26-03-2008, 20:15
TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem?
Wy chyba nie wiecie co to honor...

Co ty mówisz? Powiedz mi, że ćpun, który już ledwo trzymał się przy życiu, rzucił dragi i został zupełnie innym człowiekiem, NIE ZROBIŁ NIC HONOROWEGO? Pokazał, że ma swój honor i godność!! Może nie zrobił nic dla innych, ale dla siebie na pewno tak ! człowieku, myśl! Dowiedz się co to honor !

@topic
ja tam nie wiem, twój char, rób co chcesz.

babcia666
26-03-2008, 20:20
@up
Rzucenie dragów, koniec z nałogiem = godność osobista.
Ja to tak pojmuje.
I racja - to jego char, jego życie - niech on robi co chce, ale moim zdaniem zrobił. Zresztą co ja wam powiem, i tak zaraz połowa forumowiczów mnie zbeszta za "materializm i brak honoru".

madalioni
26-03-2008, 20:23
@bialason
Tak ci zależy na kasie to idź oddaj nerke, bo za mózg za wiele nie dostaniesz.

@autor
Osobiscie sprzedalbym chara albo oddal itemy kumplowi, ale twoje posuniecie było o wiele lepsze(w wiekszym stylu).B) Najgorszy jednak ten twój pomysł z pkowaniem. Daj grac innym i calkiem skoncz z tibią, bo to niesamowity nałóg (niestety):]

pAnoramiks
26-03-2008, 20:24
Tylko kasa w rl ? Nie tylko, ale jest dla mnie więcej warta niż kasa w tibii. A już napewno wolałbym się pobawić na rl niż sprawić trochę radości ludziom w grze. Wolałbym za to kupić kwiaty albo bilet do kina mojej dziewczynie albo iść z kumplami na piwo. Ale co tu mowa, przecież na tym forum średnia wieku wynosi gdzieś 12lat to co ja mówie o piwie i dziewczynach ;P Lepiej czekajcie w dp na free items, a ja ide się napić piwa i pograć w kręgle.
Narazie

Oh oh...
panie dorosły...
nie za bardzo sie puszysz?
dobrze że poszedłeś na te kręgle bo byś sie tu zesrał :(

mc200
26-03-2008, 20:31
No, no niezly filmik, ale w polowie debuga mialem i mi sie nie chcialo wlaczac od nowa :P

Jejku to jest TYLKO gra. On te itemki zdobyl w grze, zapewne nie wydawal kolosalnych sum na allegro, zeby miec jakiegos zlotego pikselka, a nie czerwonego. Pogral jakis czas, znudzilo sie to wyrzucil itemki i tyle. Co prawda mial Pacc, ale za każdą grę się płaci. Każdy jak przejdzie jakąś grę to ją usuwa (no chyba, ze multiplay), a jesli jej nie sciagnal ze strony torrentowej to zapewne wróci po jakimś czasie, ale to już inna kwestia.

Panoramix
26-03-2008, 20:37
Oddawanie itemek (zwłaszcza takich) na koniec gry ma taki sam sens jak rookowanie chara. Kiedyś być może wrócisz - ot, poczujesz, że masz ochotę zagrać w stare piksele i miałbyś coś na start.
Własnie po to rozdawał itemy, bo jak któregos dnia wróci mu chec do gry, wbije sie na tibie, popatrzy, że nie ma eq i pare lvli w dół to mu sie nie zechce grac.

@2x up

pozdro ;D

Xovex
26-03-2008, 20:40

Ohh, a skąd takową wiadomość posiadasz ? :> Poszakujcie głębiej na forum, wrzucałem jeszcze niedawno filmik jak sobie hunciłem frościki :D

Edit: Znalazłem ten filmik :D

O to link : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38319

Bodajże na 6 czy 7 stronie jest temat do tego filmu :)

Czersi
26-03-2008, 21:01
Hehe, właśnie o to chodzi...Gdybym je oddał koledze...nie miał bym tej satysfakcji...wiesz :) Nie mówiąc już o sprzedaniu itemek... :)

Mówię Wam, jak już się tego pozbyłem to poprostu spadł mi kamień z serca. Nie mam do czego wracać. Teraz się tylko zastanawiam...czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d

To konczysz z ta tibia czy nie ? PK to tez granie w tibie !

CzareKing
26-03-2008, 21:13
Wg mnie to glupio skonczyles z ta gra, aczkolwiek mozesz to uwazac za "wielkie", ja bym wolal to sprzedac na allegro albo komus z rl dac, badz sprzedac, jakos bys odrobil ta kase za ktora kupiles pacca. No chyba, ze ci mama kupywala platne konto...

eisscheriann
26-03-2008, 21:28
a ja ide się napić piwa i pograć w kręgle

hehe, ale Ty fajny mogę z Tobą?

Kileros fire'son
26-03-2008, 21:33
I to ma być niby wielki styl?! - lol.
Ja bym sprzedał na allegro, tylko mi nie mów, że 100-200 zł Ci sie nie przyda...

Smerf.Secura
26-03-2008, 21:34
Wczoraj zrobiłem to samo :P

DEMON HELMET,DSM,GOLDEN LEGS,MMS,AVENGER,BOH,MYSTIC BLADE polecialy przed depo ;p

Bykunn
26-03-2008, 21:34
hehe, ale Ty fajny mogę z Tobą?

Nie możesz :P Dobra spadam bo tutaj i tak się normalnie nie pogada. A za wulgaryzmy przepraszam..

Xefus
26-03-2008, 21:44
Debile.
Widać koledze sie przelewa w domu ( nie obchodzi mnie to tak szczerze )
ale gdybym ja był na jego miejscu, to sprzedał to wszystko i kupiłbym sobie, np. jakąś fajną komórkę, albo tak jak powiedział kolega Bykunn poświęciłbym to na relaks / rozrywkę i dziewczynę. Za cholerę nie mogę tego zrozumieć :O
- Gramy, nie wiem jak autor tematu, ale na pewno każdemu zdarzyło zrobić "nockę" i to nie jedną, a później wszystkie tego skutki wyrzucić w błoto ;|

Jeszcze jest to pokaz, że masz słabą wole.
Ja powiedziałem sobie - od jutra nie gram - kolego chodź ze mną na ostatniego hunta pobawimy się. I tak się stało - postać już sprzedana, a itemy ok. 2kk leżą na 8 lvlu i czekają na coś (?) bo na asterze słabo kasa chodzi :) Akurat może się trafić kolega, który weźmie wszystko, albo coś innego.

Pozdrawiam

@down
Dokładnie o to mi chodzi ;)

@2x down
Ojej. To kupiłby sobie nową piłkę NIKE, albo nowy procesor, komórkę, albo kupiłby sobie karnet na żużel :]

Inferno3031
26-03-2008, 21:49
Pokazałeś tylko jaki jesteś słaby i jak nie umiesz powstrzymać się od grania mając postać ;] Musiałeś wywalić wszystko na co pracowałeś bo nie umiałeś sobie powiedzieć "teraz nie będę grał". Bzdura ... Nie wspomne o tym, że masz na pacc za który zapłaciłes ;]

Kileros fire'son
26-03-2008, 22:06
albo tak jak powiedział kolega Bykunn poświęciłbym to na relaks / rozrywkę i dziewczynę. Za cholerę nie mogę tego zrozumieć :O

Pozdrawiam

No ale może np. Nie mieć dziewczyny, relaks? chodzi o alko? może nie ma latek i nie pije?

neopostman
26-03-2008, 22:45
Kasa jedno a szanowanie opinii innych to drugie. A szanowanie opinii innych na naszym forum jest w katastrofalnym stanie ..

Bykunn
26-03-2008, 23:01
Nie rozumiem was ludzie! Ci którzy mówią "Sprzedaj na allegro , kasa będzie" niby po co? zeby zarobic troche grosza? no dobra , kasa jest potrzebna , ale ludzie nie KASA JEST W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZA!!!!!

PAMIETAJCIE! KASA NIE JEST NAJWAZNIEJSZA W ZYCIU!

Oczywiście, masz 100% racji, kasa najważniejsza nie jest, ale ..(patrz, zawsze musi być to ale). Jeśli za tą kasę pójdę z dziewczyną np. do kina i sprawi Jej to przyjemność to jest to dla mnie bezcenne.. rozumiesz ? Wolę zobaczyć uśmiech na twarzy kogoś naprawdę bliskiego, niż dzieci krzyczące w dp, że jestem ich bogiem bo dostały g legi za free...
@Neopostman
Szanuje zdanie ludzi, którzy je mają i potrafią go bronić lub pod wpływem rzeczowych argumentów są w stanie je zmienić/skorygować.
Wielki szacun za podpis...

/Yours Bykunn

Makuu
26-03-2008, 23:06
Lol ten gość coś brał!.
Nie jebn~ kloca pod siebie z wrazenia.
Tibia is my life?

Arcan
26-03-2008, 23:25
Oczywiście, masz 100% racji, kasa najważniejsza nie jest, ale ..(patrz, zawsze musi być to ale). Jeśli za tą kasę pójdę z dziewczyną np. do kina i sprawi Jej to przyjemność to jest to dla mnie bezcenne.. rozumiesz ? Wolę zobaczyć uśmiech na twarzy kogoś naprawdę bliskiego, niż dzieci krzyczące w dp, że jestem ich bogiem bo dostały g legi za free...
@Neopostman
Szanuje zdanie ludzi, którzy je mają i potrafią go bronić lub pod wpływem rzeczowych argumentów są w stanie je zmienić/skorygować.
Wielki szacun za podpis...

/Yours Bykunn

Popieram, z Tibią można było skończyć wystawiając konto na Allegro.

@autor
Skończyłeś z Tibią w wielkim stylu, ale wielkim tylko w oczach tych, co dostali free items. Nie wolałbyś sprawić większej przyjemności osobie bliskiej?
Pieniądze nie są najważniejsze w życiu, zgadzam się z tym. Przyznaj jednak, że nie należy wyrzucać czegoś, nad czym pracowało się wiele miesięcy.

PLEBSTER
26-03-2008, 23:35
Nie rozumiem was ludzie! Ci którzy mówią "Sprzedaj na allegro , kasa będzie" niby po co? zeby zarobic troche grosza? no dobra , kasa jest potrzebna , ale ludzie nie KASA JEST W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZA!!!!!

Chlopie pogratulować Ci tego co zrobiłeś.

Ja również kończę grę dlaczego? ponieważ gra w Tibie teraz straciła dawny blask , kiedyś grało sie super... teraz RL Tibia to wielki jeden ots , nowi Gmowie zachowują sie jak dzieciaki, eh szkoda gadać...

Jeszcze raz Chlopie wielkie gratulacje :)

PAMIETAJCIE! KASA NIE JEST NAJWAZNIEJSZA W ZYCIU!
haha dzieciaku z 20 lvl druidem co zaczol grac w tibie 2 miechy temu a reszte zan z opowisci na forum i chce byc elo i tyra tibie 8.1
MOGE SIE ZALOZYC ze 90 % TYPA W TIBI NIE CHCIALO BY WRACAC DO TIBI 7.6 A JESLI MOWIA ZE CHCA TO KLAMIA BO WIEDZA ZE CIPY NIE WROCA

Slivi
26-03-2008, 23:57
@Topic

No poprostu zal.. zal cos takiego wyrzucac ; (

Ostatnio zrobilem podobnie tylko ze rozdalem wszystko znajomym ; p

Tibia to nalog a z nalogami trzeba walczyc :P

@@@@@@@
Akcja koncz z tibia xD
@@@@@@@

Rinoo
27-03-2008, 00:44
haha dzieciaku z 20 lvl druidem co zaczol grac w tibie 2 miechy temu a reszte zan z opowisci na forum i chce byc elo i tyra tibie 8.1
MOGE SIE ZALOZYC ze 90 % TYPA W TIBI NIE CHCIALO BY WRACAC DO TIBI 7.6 A JESLI MOWIA ZE CHCA TO KLAMIA BO WIEDZA ZE CIPY NIE WROCA
jesteś w błędzie.Ci ktorzy grali za tibii 7.6 i grają nadal teraz jestem pewien na 82.4% że by chcieli wrócic do tych dawnych lat do tibii 7.6
edit;
ofc wiem ,że nie wszyscy ,ale sporo ilosc ludzi tak.np ja ;p

neSSonka
27-03-2008, 01:06
tak bijcie bijcie i zaj...cie sie za kilka pikselków _/

Jak czytam niektórych wypowiedzi to jestem za aborcją :baby:

Ja też zrookowałem chara i wyjebałem całe depo i pewnie dla większości jestem ciotą ale powiedzmy sobie szczerze ilu z Was miało by nie tyle odwage zrobić Fri Itmez aczkolwiek zjechać chara z 83 na 15 z jedynym konkretnym powodem ,którym był koniec z tą grą :P uwierzcie mało ale dla tych odważnych Strzałka ;>

Bo przecież każdy ( albo prawie ) zakładał sobie przed grą dobrą zabawę a nie chęć zarobienia kasy no nie ? Dla kesz mejkerów środkowy palec w pozdrowieniach ;)

p0zdr0

Numenorian
27-03-2008, 02:05
@topic
Wyrzuciłeś tylko czas/kase w błoto..To nie jest żaden honor etc tylko głupota...

Bykunn
27-03-2008, 07:28
Jak czytam niektórych wypowiedzi to jestem za aborcją :baby:

Ja też zrookowałem chara i wyjebałem całe depo i pewnie dla większości jestem ciotą ale powiedzmy sobie szczerze ilu z Was miało by nie tyle odwage zrobić Fri Itmez aczkolwiek zjechać chara z 83 na 15 z jedynym konkretnym powodem ,którym był koniec z tą grą :P uwierzcie mało ale dla tych odważnych Strzałka ;>

p0zdr0

Powiem tak, nie wiem co ma aborcja do tibii bo jedna z tych spraw jest to bardzo ważny problem do roztrzygnięcia, a druga to tylko zabawa. No, ale może ja nie wiem.
Jeśli chodzi o drugą część Twojego posta, to jeśli dla Ciebie wyrzucenie itemów w dp jest aktem odwagi to chyba nie mamy o czym rozmawiać.

Xelius
27-03-2008, 07:32
@topic
Wyrzuciłeś tylko czas/kase w błoto..To nie jest żaden honor etc tylko głupota...

Ale to jego konto? -.-

Bialason
27-03-2008, 09:04
@bialason
Tak ci zależy na kasie to idź oddaj nerke, bo za mózg za wiele nie dostaniesz.

Chłopcze... prześpij się troszkę, przemyśl sprawę, jeśli jesteś dziecko ty wy*******aj, nie miejsce dla ciebie...
Troszkę zle zinterpretowałeś co napisałem...
Przeczytaj dokładnie co napisałem, jak nie masz pojęcia o czym pisze to nie wypowiadaj się w ten sposób na mój temat, jak nie masz pojęcia o pewnych kwestiach.

neSSonka
27-03-2008, 09:11
... to jeśli dla Ciebie wyrzucenie itemów w dp jest aktem odwagi to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
\/
... powiedzmy sobie szczerze ilu z Was miało by nie tyle odwage zrobić Fri Itmez aczkolwiek zjechać chara z 83 na 15 z jedynym konkretnym powodem ,którym był koniec z tą grą
p0zdr0

Dzięki , czytanie ze zrozumieniem sie kłania ;)

p0zdr0 poćwicz

i btw,

Znają takich jak Ty zaraz napiszesz , że on nie zjechał chara ale chodzi mi tu o pojęcie ogólne (=

@down

Ale właśnie o to tu chodzi , że nie każdy jest materialista i nie każdy jest chytry żeby zainkasować marną kasę, zamiast tego wolał sie lekko "rozerwać" :)

Raaell
27-03-2008, 09:50
beka :p

ja bym te smieci na allegro wystawil i z 50zl bym skasowal :p

Choosy
27-03-2008, 11:37
Dla mnie jestes kompletnym idiota jak mozna bylo wywalic itemy? chociaz trzeba bylo dac jakiemus dobremu kumplowi a nie jakims noobom ; O albo czekalo allegro a nie jak jakis cep wywalac w dp i potem chuja masz z tego... straciles kasa na pacca pewnie pare razy to trzeba bylo to z rekompensowac i sprzedac postac a nie ...

neopostman
27-03-2008, 14:21
Dla mnie jestes kompletnym idiota jak mozna bylo wywalic itemy? chociaz trzeba bylo dac jakiemus dobremu kumplowi a nie jakims noobom ; O albo czekalo allegro a nie jak jakis cep wywalac w dp i potem chuja masz z tego... straciles kasa na pacca pewnie pare razy to trzeba bylo to z rekompensowac i sprzedac postac a nie ...

To zależy kto ma jakie podejście do Tibii. Jedni, ci prawidłowi traktują jako
zwykłą grę komputerwą, dla nich nie są najażniejsze itemy/kasa tylko poznawanie nowych ludzi, bo to jest według mnie celem tej gry- współpraca. Dla innych, tych nieprawidłowych Tibia to życie, matkę swoją by za Tibię sprzedali, nie pamiętają, że to zwykła gra komputerowa, stali się od niej uzależnieni.

Autorowi tego filmu należy się wieeelki + i zrozumienie- wyrzucając te itemki poczuł się wolny i swobodny co dla innych staje się niezarozumiałe... Ale jeszcze całe życie przed wami..

Erhion
27-03-2008, 14:27
A ja wam coś powiem o kasie:

GÓWNO DAJE, ALE SIĘ PRZYDAJE.

Ja dalej uważam, ze głupio zrobił i sam wolałbym sprzedać na allegro postać. Spełniłbym marzenie jakiegoś dziecka o postaci na większym lvl niż 20.:D

Etal
27-03-2008, 14:38
A ja wam coś powiem o kasie:

GÓWNO DAJE, ALE SIĘ PRZYDAJE.

Ja dalej uważam, ze głupio zrobił i sam wolałbym sprzedać na allegro postać. Spełniłbym marzenie jakiegoś dziecka o postaci na większym lvl niż 20.:D

Jesteś śmieszny. Jak byłem młodszy postanowiłem że nie wetknę w tibie nawet 1 zł. i tak się stało. Gram teraz ale rzadko. A co do spełnienia marzeń to takie dzieci nazwałbym "Dziećmi neostrady". Dostaną na gwiazdkę trochę kasy+ neostrade i co? I przepuszczą w tibii. Ja Ci życzę szczęścia w życiu prywatnym. Najlepiej idź zarób jakieś 3000 tysiaki i właduj w tibie. Później zacznij myśleć, czy zrobiłeś dobrze? Czy może mogłeś wydać te pieniądze na coś innego? Polecam oddać na jakiś dobroczynny cel. Bo i tak granie w tibie gówno daje. Pograsz max 5 lat i Ci się znudzi. I właśnie wtedy zaczynasz myśleć.

Pozdrawiam

Etal Clana

eisscheriann
27-03-2008, 14:41
Dostaną na gwiazdkę trochę kasy+ neostrade i co? I przepuszczą w tibii. Ja Ci życzę szczęścia w życiu prywatnym. Najlepiej idź zarób jakieś 3000 tysiaki i właduj w tibie. Później zacznij myśleć, czy zrobiłeś dobrze? Czy może mogłeś wydać te pieniądze na coś innego? Polecam oddać na jakiś dobroczynny cel. Bo i tak granie w tibie gówno daje. Pograsz max 5 lat i Ci się znudzi. I właśnie wtedy zaczynasz myśleć.

Człowiek na błędach się uczy : )

Avallach
27-03-2008, 14:46
Allegro tylko czekało...

Ehe, jakoś mi się zdaje, że pieniądze tibijskie zarówno jak i postacie nie przedstawiają żadnej wartości. Przez takie dzieci jak Ty ta gra coraz bardziej zalatuje komercją.

Macqren
27-03-2008, 15:20
Nie każdemu brakuje kasy na rl ; - )

Wiatr
27-03-2008, 15:34
@up

no jasne! gdyby taki człowiek co mu nie brakuje pieniędzy zobaczyl że lajtem se leżą 2 stówy na ziemi przeszedł by obojętnie nie?

@topic

Koleś dobrze zrobiłeś ale nie najlepiej.

Xovex
27-03-2008, 15:44
@topic

Powiedz mi, w którym moim poście przeczytałeś, że mój koniec z Tibią był honorowy ... ?

Macqren
27-03-2008, 15:48
@2up
mówimy o zupełnie czymś innym ; - )
jeśli nie brakuje mu kasy na rl, to po co ma sprzedawać swojego chara (co najczęściej równa się ze znoobieniem postaci) zamiast go zrookować i mieć już spokój z tibią?

Cery
27-03-2008, 15:53

Ty chyba jesteś głupi jak but blondynki. CHODZI O TO, ŻE MÓGŁ NA ALLEGRO SPRZEDAĆ I MIEĆ Z TEGO ZYSK. To Ja ci gratuluje tak żałosnej wypowiedzi.

kodpocztowy
27-03-2008, 15:54
Bardzo dobrze zrobil, ze to all wywalil. Gz dla Ciebie

neopostman
27-03-2008, 16:05
Bardzo dobrze zrobil, ze to all wywalil. Gz dla Ciebie

Te nowe nicki to mnie kiedyś zabiją ;x.

Misza
27-03-2008, 16:13
Ale się bulwersujecie, nie ma co.
Nie zarobił pięciu dych na Allegro, straszne, nie szanuje swojej 'pracy'. Kurwa, pracy. Brawo. Tibia to ciężka praca, naprawdę.

Nie wszyscy są na tyle najebani na kasę, by tylko próbować sprzedać, co mają pod ręką. To był jego 'zmarnowany czas', który wyrzucił. I pewnie nie był nawet specjalnie zmarnowany, bo skoro grał, to pewnie miał zabawę z gry. A że nie chciał sprzedać owoców gry, to IMHO dobrze. Ja i tak już dawno nie gram, ale takie coś psuje tylko całą gospodarkę gry. Wszystko tanieje, a ludzie, którzy grają 'uczciwie' (czyt. nie kupują kasy na Allegro, chociaż to nie jest zakazane), mają w grze gorzej od dzieciaków, co kupili mnóstwo kasy na Allegro.
To tak jak grać sobie niezobowiązująco partyjkę w pokera/brydża z kumplami i sprzedawać im dobre karty, jak wam dobrze idzie. To tylko gra, nie prawdziwe życie. Można ją spieniężyć, ale po co? Spieniężyć można wszystko, lepiej zajmijcie się sprzedażą swoich starych zabawek/innego niepotrzebnego śmiecia w domu.

Handel goldem i postaciami w MMO psuje całą rozgrywkę dla niehandlujących. A jak tak bardzo chcecie zarobić, to ulotki czekają. Jak i wieele innych możliwości zarobku.

I jeszcze taki mały komentarz do 'pana Kręgla' - rozumiem, że masz twarz mówić dziewczynie, że zarobiłeś kasę na bilety sprzedając pikselki w głupiej grze? Czyt. żerując na wszystkim, co tylko da się sprzedać.

Bykunn
27-03-2008, 16:44
NeSSonka, meaculpa. Faktycznie źle przeczytałem.

Ale się bulwersujecie, nie ma co.
Nie zarobił pięciu dych na Allegro, straszne, nie szanuje swojej 'pracy'. Kurwa, pracy. Brawo. Tibia to ciężka praca, naprawdę.

Nie wszyscy są na tyle najebani na kasę, by tylko próbować sprzedać, co mają pod ręką. To był jego 'zmarnowany czas', który wyrzucił. I pewnie nie był nawet specjalnie zmarnowany, bo skoro grał, to pewnie miał zabawę z gry. A że nie chciał sprzedać owoców gry, to IMHO dobrze. Ja i tak już dawno nie gram, ale takie coś psuje tylko całą gospodarkę gry. Wszystko tanieje, a ludzie, którzy grają 'uczciwie' (czyt. nie kupują kasy na Allegro, chociaż to nie jest zakazane), mają w grze gorzej od dzieciaków, co kupili mnóstwo kasy na Allegro.
To tak jak grać sobie niezobowiązująco partyjkę w pokera/brydża z kumplami i sprzedawać im dobre karty, jak wam dobrze idzie. To tylko gra, nie prawdziwe życie. Można ją spieniężyć, ale po co? Spieniężyć można wszystko, lepiej zajmijcie się sprzedażą swoich starych zabawek/innego niepotrzebnego śmiecia w domu.

Handel goldem i postaciami w MMO psuje całą rozgrywkę dla niehandlujących. A jak tak bardzo chcecie zarobić, to ulotki czekają. Jak i wieele innych możliwości zarobku.

I jeszcze taki mały komentarz do 'pana Kręgla' - rozumiem, że masz twarz mówić dziewczynie, że zarobiłeś kasę na bilety sprzedając pikselki w głupiej grze? Czyt. żerując na wszystkim, co tylko da się sprzedać.

Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz, nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę (nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)... A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
Jeśli ktoś ma ochotę kupić to co mam do zaoferowania, to to sprzedaje... - "Winy za śmierć w atakach bombowych nie ponosi wynalazca dynamitu, tylko ten który tego dynamitu urzywa".
Pozdrawiam

Wigon'Saris
27-03-2008, 16:54
jedno słowo p o j e b a ł o??!! nie lepiej bylo zostac reited....

Xovex
27-03-2008, 16:58
jedno słowo p o j e b a ł o??!! nie lepiej bylo zostac reited....

Nie, nie chciałem "zostać retired", ponieważ chciałem KUŹWA skończyć z tą grą raz na zawsze. Acha i poradźcie mi, zrookować chara czy oddać jakiemuś dobremu kumplowi ? (Do wyboru wchodzą tylko te dwie opcje, nie piszcie mi, żebym sprzedał...) :)

Fokusik
27-03-2008, 17:09
Oddaj jakiemuś dobremu kumplowi, sprawisz mu tym radość ^^

Xovex
27-03-2008, 17:12
@ Up

No tak sobię myślę. A i pozdrawiam fana Arsenalu :D

Emekah
27-03-2008, 17:25
Last login: Mar 27 2008, 17:16:58 CET
Dokładnie 8 minut temu..
Fajne zakończenie <.<

Agnus
27-03-2008, 17:58
To jego sprawa, że rozdał te itemy!
Wszyscy piszecie, czemu nie sprzedał na allegro tego hara i item, może nie jest materialistą. I nie pierdolcie, że będzie miał źle w życiu, to 100zł za itemki by mu wiele nie pomogło.
Chociaż wreszcie się uwolnił od tego nałogu, tak bo tibia to nałóg, i nie mówcie, że dla was nie...

Kiedyś też podobnie zrobiłem tylko, że to było 300k i hary rookłem :D

Hara daj kumplowi :)

suryoymobb
27-03-2008, 18:04
ja zrookowałem 116ek, z addonami łącznie wartymi 2kk i z pełnym eq;) do dzis screen z eriga na -15kk xp jest dla mnie dumą ;)

jakos bardzo sie nie podniecam tym.

Xefus
27-03-2008, 19:14
ja proponowałbym zrookować chara, bo jak kolega wbije 400 lvl tym charem to odzyskasz przez RK i co bedzie? :( Bedziesz robil free itemy z 400 lvla? :confused:

Na prawdę zrookuj chara, żeby nie było z nim żadnych wspomnień =]

Macqren
27-03-2008, 19:32
NeSSonka, meaculpa. Faktycznie źle przeczytałem.

Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz, nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę (nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)... A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
Jeśli ktoś ma ochotę kupić to co mam do zaoferowania, to to sprzedaje... - "Winy za śmierć w atakach bombowych nie ponosi wynalazca dynamitu, tylko ten który tego dynamitu urzywa".
Pozdrawiam

Sorry, ale z Twojego teksty wyłapałem tylko jedno - piszę się używa.

Pirk
27-03-2008, 19:34
Mogles zostawic sobie wszystko moze jeszcze kiedys bys wrocil do gry a tak to juz nic nie bedziesz mial ;(

Misza
27-03-2008, 19:35
Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz,
Ha, teraz to dopiero dorośle zabrzmiało!
Btw, napisałem 'pan Kręgiel', bo powtarzałeś to tyle razy jak jakąś mantrę, a nie pamiętałem, jaki miałeś nick. A nie chciało mi się sprawdzać. Zresztą, nevermind.
nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę
No to to rób. Ale nie narzucaj tego innym, nie pyskuj, gdy zrobią inaczej, nie nazywaj ich wtedy idiotami.
(nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)...
A ja, kiedy kradnę ci samochód, to wcale go nie kradnę, ale dokonuję nieautoryzowanego transferu własności prywatnej. Taka sama zasada, chociaż to i tak dwie różne sprawy.
A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
To dwie różne rzeczy. Zanim zarzucisz komuś brak myślenia/głupotę/idiotyzm, sam naucz się czytania ze zrozumieniem. To tak na przyszłość.
Zły cytat podałeś. Bo dynamit ma większą szansę na bycie użytym w nie-bojowych celach (przynajmniej teraz), za to oprócz kilku przypadków, kiedy to kupiona postać/złoto jest tylko do zabawy w stylu czyste PK/porobienie niezobowiązujących filmików/whatever, większość kupionego golda służy do 'normalnej' gry, która może popsuć rozrywkę innym graczom. Nie mówiąc o niszczeniu gospodarki wyfarmioną/nieodpowiednio zdobytą kasą.

Teraz trochę czilujemy, to wtedy pociągnę dyskusję dalej.

Bykunn
27-03-2008, 20:12
Dobra ja już kończe pisanie w tym temacie, bo nam się trochę za bardzo rozwinął. Anyway dzięki za dyskusję i merytoryczne argumenty, tym które takowe przedstawiali.

CzareKing
27-03-2008, 20:17
ja proponowałbym zrookować chara, bo jak kolega wbije 400 lvl tym charem to odzyskasz przez RK i co bedzie? :( Bedziesz robil free itemy z 400 lvla? :confused:

Na prawdę zrookuj chara, żeby nie było z nim żadnych wspomnień =]

Konczac gre nie powinno go nic zwiazanego z nia obchodzic... a tym bardziej zeby hackowac swojego "dobrego kumpla" nawet gdyby mial 1000000000000000000000000000lvl...

Askaral
27-03-2008, 20:41
Nieee, zadnego oddawania chara, bedzie cie korcic zeby go recknac albo wyprosic passy od kumpla. Skoro mowisz ze chcesz skonczyc z tibia NA ZAWSZE to zrookuj chara, zebys jak cos nie mial do czego "wracac"

Valariazz
27-03-2008, 20:49
Tak sobie czytam te wasze komentarze na temat postanowienia i czynu owego playera i nasuwa mi sie do łba pewno pytanko "Przeciez wielu wydalo wiecej kasy na addony (czyli w sumie niepotrzebne piksele... ) wiec czy taki np. full barb tez jest dla was czyms .. glupim.. ? Czy wydane na takie addony pieniadze lepiej byloby sprzedac na allegro? A moze sami zrobiliscie kiedys chocby 1 addon ktory kosztowal.. powiedzmy - 400k? Albo wiecej?

Co do czynu tego typa to... jego sprawa, mi to nie przeszkadza i nie widze w tym czegos zlego...

xXxKaiserxXx
27-03-2008, 20:53
Rookuj nie ma łatwo ;d

Albo daj MI !

Xefus
27-03-2008, 20:55
Konczac gre nie powinno go nic zwiazanego z nia obchodzic... a tym bardziej zeby hackowac swojego "dobrego kumpla" nawet gdyby mial 1000000000000000000000000000lvl...

Bedzie go korcic, proponuje zrookowac ;)

lukibossik
27-03-2008, 20:59
Przecież w filmie niby napisałeś swoje passy :/ więc jak chcesz koledze dać ?? a po za tym to osobiście sprzedał bym te itemy na allegro lub całego chara skończył byś z grą a w dodatku zarobił a jeżeli już chcesz dać postać koledze to nie mogłeś mu dać razem z itemami ?? a tak to dałeś takie niezłe itemy noobom :/

babcia666
27-03-2008, 21:10
@Valariazz
Podoba mi się addon - kupuje go. To jest coś innego niż wywalenie all itemów. Tzn. kiedy mam wybór kupić coś w grze/sprzedać items na allegro wole kupić itemki. Ale jeżeli miałbym all itemy wywalić - brrrrr...

I nie mam pojęcia czemu w tym temacie tyle postów; każdy się wypowiedział i tak powinno być. A nie jakieś bezsensowne kłótnie o to, czy lepiej sellnać na allegro czy nie...

Zresztą - sam skończyłem grać (ponad miesiąc?) i obyło się bez rookowania, jak mnie najdzie chcica to zaloguje się, a nie będę new chara robił.

Donas
27-03-2008, 21:26
A że nie chciał sprzedać owoców gry, to IMHO dobrze. Ja i tak już dawno nie gram, ale takie coś psuje tylko całą gospodarkę gry. Wszystko tanieje, a ludzie, którzy grają 'uczciwie' (czyt. nie kupują kasy na Allegro, chociaż to nie jest zakazane), mają w grze gorzej od dzieciaków, co kupili mnóstwo kasy na Allegro.
(...)

Prawdę mówiąc pierdoli mnie to, że psuję "gospodarkę gry" i sprzedaję postać/rzeczy gdy kończę grać. Jeśli ktoś jest zdecydowany by kupować kasę na Allegro, a ja chcę ją sprzedać, to fakt, że potem ktoś będzie w gorszej sytuacji kompletnie mnie nie obchodzi. Ot, chamskie, egoistyczne podejście.

Ulotki powiadasz? Był czas, gdy potrzebowałem (i w zasadzie nadal potrzebuję) zarobić i pchałem się właśnie na ulotki. Niestety, problem w tym, że ciężko jest znaleźć pizzerię, która zapewnia regularną pracę - choćby co tydzień. Przynajmniej ja miałem takiego pecha. I jeśli jesteś < 16 to kilka godzin zapieprzania po blokach też się czasem kończy fiaskiem, bo nie możesz podejmować pracy i właściciel może się równie dobrze na ciebie wypiąć.

KaCzKa.pl
27-03-2008, 21:36
Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz (;() ze nie sprzedałeś itemów na Allegro. Ja bym postać zostawił choćby dla wartości sentymentalnej (jeżeli wiesz co to proste zdanie oznacza)

Edit:
Aha dla mnie wielki styl to np. iść zbloczyć Demony kumplom nie pacząc na waste, a jak miałeś jakieś mpa, golden legi czy demonke, to dać potajemnie i powiedzieć że z monstera poleciało i by się cieszyli jacy to oni są PRO ;)

neopostman
27-03-2008, 21:43
Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz (;() ze nie sprzedałeś itemów na Allegro. Ja bym postać zostawił choćby dla wartości sentymentalnej (jeżeli wiesz co to proste zdanie oznacza)

Dla wartości "sentymentalnej" tak? A powiedz mi, czy siedzenie kilka dni przed ekranem, zarywanie szkoły, tracenie konataktu ze światem zewnętrznym jest tak cenne, żeby wracać do tego z sentymentem? Dla autora widocznie Tibia to była oceniana w samych negatywach, czemu się
nie dziwię. Pokazał przynajmniej symbolicznie, że Tibia tak naprawdę mało znaczy.

W życiu pieniądze się nie liczą. Może kiedyś to zrozumiecie..

Xovex
27-03-2008, 22:08
[QUOTE=KaCzKa.pl;1975346]Do założyciela tematu:

Boże, człowieku, tu nie chodziło o jakieś głupie deady, lol... gram w tibie od ponad 3 lat, zaczynałem będąc jak większość 12-latków z tego forum. W tej chwili mam lat 15, zacząłem myśleć nieco inaczej. Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!", ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu marnować 5 godzin na wbicie badziewnego levela, który i tak nie jest mi do niczego potrzebny. Poprostu większa liczba w paseczku na prawo ;o. A tak ofc. skąd wiesz, że teraz ryczę ? o.O Właśnie przed sekundką wróciłem ze spotkania koleżanką i czuję się wspaniale. Żegnam i pozdrawiam pana gardziciela ;oo !

Bykunn
27-03-2008, 22:48
No i Xovex jeśli odstawiłeś tibie i przez to masz więcej czasu na np. spotkanie się z koleżanką to trzeba Ci tylko przyklasnąć i namawiać ludzi do tegp. że gdy mają wybór - zrobienie czegoś na rl-wbicie lvl, to powinni wybrać rl. Nie trzeba odstawiać tibii w 100%, poporstu nie można przeginać i zapominać, że choć wciągająca, jest to tylko gra.

Miszczu
28-03-2008, 11:23
Dla wartości "sentymentalnej" tak? A powiedz mi, czy siedzenie kilka dni przed ekranem, zarywanie szkoły, tracenie konataktu ze światem zewnętrznym jest tak cenne, żeby wracać do tego z sentymentem? Dla autora widocznie Tibia to była oceniana w samych negatywach, czemu się
nie dziwię. Pokazał przynajmniej symbolicznie, że Tibia tak naprawdę mało znaczy.

W życiu pieniądze się nie liczą. Może kiedyś to zrozumiecie..
Krótko streściłeś nam swój życiorys?Czy tak to u Ciebie wygląda lub wyglądało?Jeśli tak to współczuje ci z całego serca.Jednak zgadzam się z Tobą ,że jak ma sie ,,itemki" to czasem człowiek sie loga popatrzyć na nie czy jeszcze są i często przez to wraca do gry.Rozumiem autora tematu jednak ja wolałbym oddac rzeczy kolegom.Po prostu jak komuś na tym zależy to lepiej dać to osobie którą znasz niż komuś kto ma Cię głęboko w poważaniu.

Misza
28-03-2008, 12:06
@Donas: tak, a później się dziwicie, że ktoś cały czas narzeka, jak te MMO schodzą na psy.

A zresztą, psujcie sobie Tibię, mi nie zależy, i tak nie gram. ;p
Ale od Maple i GW na razie mi wara. ;p

neopostman
28-03-2008, 13:41
Krótko streściłeś nam swój życiorys?Czy tak to u Ciebie wygląda lub wyglądało?Jeśli tak to współczuje ci z całego serca.Jednak zgadzam się z Tobą ,że jak ma sie ,,itemki" to czasem człowiek sie loga popatrzyć na nie czy jeszcze są i często przez to wraca do gry.Rozumiem autora tematu jednak ja wolałbym oddac rzeczy kolegom.Po prostu jak komuś na tym zależy to lepiej dać to osobie którą znasz niż komuś kto ma Cię głęboko w poważaniu.

Miałem taki etap, ale się przełamałem ..

Cery
28-03-2008, 16:36
Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!"

Neostrada na komunie + rodzice w pracy tak to się kończy.
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Powinni wprowadzić zakaz używania komputera do 16 roku życia.

Rinoo
28-03-2008, 17:00
wydałbyś wyrok sam na siebie.

thoro
28-03-2008, 17:03
Ale co was obchodzi co on zrobił ze swoją kasą. Skoro tak zadecydował to jest jego sprawa i wam gówno do tego.

Xovex
28-03-2008, 17:06
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam.

Ta, fajny jesteś. Ale wiesz co? Ja się do tego przyznałem. Nie mam pojęcia, czemu nazywasz mnie śmieciem...Według mnie takie wyzwiska są na poziomie 10-latka...jeżeli już chciałbyś nazwać mnie śmieciem, to mogłeś użyć czasu przeszłego ;o. Elo fajny koleżko!

Lukaszek14
28-03-2008, 17:08
Zastanawiałem się, czy napisac tu swoje 3 grosze. Jednak Wasze komentarze mnie do tego zmusiły. Połowa z Was ma naprawdę racje, przejdę do szczegółów, zjebałeś chłopcze. Wywaliłeś wszystkie piksele, bo chciałeś skonczyc z Tibia. Mogłeś pomyślec, ze to wszystko możesz po prostu sprzedac i cieszyc sie prawdziwą gotówką, to jest "oryginalne" odejście z gry. Co teraz masz ? Huja, ze tak powiem. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale szczerze to naprawdę zjebałeś. Gdybyś sprzedał piksele, mógłbyś sobie już dziś chodzic w nowych ciuszkach, czy pójśc z kolegami na pizze/piwka. Pomyśl ile straciłeś na prąd i na pacce. Widac pieniędzy ci nie brakuje. Na koniec powiem Ci wyraz który nawiązuje do tego, co zrobiłeś. "Wyrzuciłeś 200 złoty na chodnik"
Pozdrawiam. Powinniście zrozumiec cały mój post, bo nawiązuje on do prawdziwego życia.
Ja właśnie też niedawno skończyłem grac. Wiesz co teraz mam?W kieszeni mam 160 złoty.
Nie, nie chwalę sie, próbuję ci powiedziec, że źle zrobiłeś, a jeśli naprawdę nie chciałeś prawdziwej gotówki, mogłeś oddac koledze postac ! Zrobic mu tą przyjemnosc.

Hoster
28-03-2008, 17:30
Ludzie ! To jest jego decyzja...Tibia to tylko gra a wy odrazu pokazujecie jakimi jesteście materialistami w rl. co udawadniacie poprzez hasła typu : "Mogłeś sprzedać itemy na allegro" . Mógł ale tego nie zrobił. Proste. Widocznie już dawno w przeciwieństwie do Was doszedł do wniosku, że pięniądze szczęścia w życiu nie dają...

mc200
28-03-2008, 17:34

Jak mozesz mowic, ze jest smieciem skoro go nie znasz. Sorry, ale kazdy ma chwilę "słabości", każdy chce sobie posiedziec przed komputerem kiedy chce i gówno ci do tego.
to ja bez zastanowienia wyłączam grę Srututu majtki z drutu, a ile takich sytuacji miales? Moze na 20 lvlu kiedy biles Orca Shamana za Carlin, ale uwierz mi, ze gdybys mial wiekszy lvl juz bys tak szybko nie poleciał na dwór. Poza tym na dworze ludzie giną [to byla ironia dla mniej kumatych]

wojak023
28-03-2008, 17:40
Ja bardzo popieram te forme kończenia z grą, swojego rp i ms oddałem koledze i on sie cieszy może ten gośc nie ma kolegów. Nie pomyśleliście? Mnie itak zainponowałeś, ale na twoim miejscu najlepsze bym wyrzucił na koniec :) powodzenia w życiu bez tibi. :)

Złoty007
28-03-2008, 19:05
po 1 żal mi was, że go wyzywacie(on chcial tylko pokazać co zrobił, a wy go zbluzgaliscie. Nie napisal w poscie "jestem pro evul evul bo rzucilem fri itams")
po 2 to bardzo dobrze zrobil, choć mógł czerpnąć troche korzyści z postaci(jego sprawa)
po 3 to wy*******am stąd POZDRO! Xd

Ps:Tak mam 12 lat, gram w tibie od 3 lat mam 150 lvl i nadal nie umiem skakać i nie widze nieba w tibii:(

Xefus
28-03-2008, 19:30
po 1 żal mi was, że go wyzywacie(on chcial tylko pokazać co zrobił, a wy go zbluzgaliscie. Nie napisal w poscie "jestem pro evul evul bo rzucilem fri itams")
po 2 to bardzo dobrze zrobil, choć mógł czerpnąć troche korzyści z postaci(jego sprawa)
po 3 to wy*******am stąd POZDRO! Xd

Ps:Tak mam 12 lat, gram w tibie od 3 lat mam 150 lvl i nadal nie umiem skakać i nie widze nieba w tibii:(

Racja, nie napisał, że jest pro evul, ale napisał, że jest to "wielki styl" a dla większości osób, jest to noob style.

Zyziek
28-03-2008, 19:44
Srututu majtki z drutu, a ile takich sytuacji miales? Moze na 20 lvlu kiedy biles Orca Shamana za Carlin, ale uwierz mi, ze gdybys mial wiekszy lvl juz bys tak szybko nie poleciał na dwór.

No patrz ja mam 106 lvl i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym wolał expić niż wyjść na dwór.

Xovex
28-03-2008, 21:16
Racja, nie napisał, że jest pro evul, ale napisał, że jest to "wielki styl" a dla większości osób, jest to noob style.

Jaki kurde noob styl ? Co w tym kuźwa jest noobowego ? Wiesz tak w ogóle co oznacza słowo noob, człowieku ? Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz... :D

Xefus
29-03-2008, 11:26
Jaki kurde noob styl ? Co w tym kuźwa jest noobowego ? Wiesz tak w ogóle co oznacza słowo noob, człowieku ? Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz... :D

Oj, przepraszam proszę pana, ale przeczytaj wszystkie posty. I zobacz jak używane jest słowo "noob" na tym forum.
kthxbye

Krakoww
29-03-2008, 12:32
No Karol Eh najpierw 115 rp Lavande na selenie delate potem eternia sam bez sharowania teraz widze free itemy :/ gildia cie dojechala z 90 65 czy tam 63 :S Pozdro dla Wiktora i Dumla i dla Ciebie Karol ;]Mogles cos odpalic Wiktorowi albo allegro.pl

Killuminati
29-03-2008, 12:51

Śmieciem to jesteś tutaj ty, bo kopara Ci opadła, jak zobaczyles co ona wyrzuca. Jemu tylko pogratulowac, a Tobą tylko gardzić. A co do kompa od 16 roku życia, pomysłowe, będzie mniej idiotów Twojego pokroju.

Xovex
29-03-2008, 12:52
Oj, przepraszam proszę pana, ale przeczytaj wszystkie posty. I zobacz jak używane jest słowo "noob" na tym forum.
kthxbye

Ta, ale słowo "noob" ma swoje jedno znaczenie, a gdy używane jest w innych okolicznościach, to najczęściej jest właśnie używane przez "nooba" :)

kthxbye. :D

Macqren
29-03-2008, 13:00

Ale Ty jesteś fajny o.O wychodzisz na dwór :(:(:(:(

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to stoisz w depo gapiąc się w monitor 5h, czekając na wolny resp? To dopiero jest uzależnienie.

p.s. nie jestes Bogiem żeby "mnie" pisać z dużej litery.

Kamilmen Cichy
29-03-2008, 15:05
Gratuluję wyjścia z nałogu :cup:. A co do chara to najlepiej usuń/zrookuj, żebyś się nie wciągnął na nowo. Tibia uzależnia tak samo jak alkohol lub narkotyki, a dla niektórych nawet trudniej jest od niej odejść niż od narkotyków. Ja też wreszcie muszę raz na zawsze odejść od Tibii :p (już 6 lat w tym gównie xD). Jeszcze raz gratuluję.

PS
Piszcie o mojej wypowiedzi i o mnie co chcecie... Nawet mnie to nie ruszy (co najwyżej spadnę z krzesła ze śmiechu :)).

Budy_Maximus
29-03-2008, 16:15
No patrz ja mam 106 lvl i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym wolał expić niż wyjść na dwór.

Cenię takich ludzi :)

Wesol
29-03-2008, 16:57
Gratuluje samozaparcia;) sam wiem jak to jest. Skończyłem z Tibia oddając wszystkie moje rzeczy różnym osobom:p W końcu są ważniejsze rzeczy niż tylko Tibia i internet...;)

Hugo
29-03-2008, 19:52
Ja jak kończyłem prawie rok temu to pozabijałem nobów w thais i wbiłem deleted.
Od tamtego czasu nie grałem w tibie aż do niedawna.
Teraz robię chara do pk ;-).

CichyRumak
29-03-2008, 20:03
hm..
Ja jednak wolałem wrzucać złotówki do swojego portfela niż pod depo jak kończyłem gre :).

suryoymobb
29-03-2008, 20:18
Cenię takich ludzi :)

a co Ty nie mozesz odejsc od kompa? wolisz iśc huncic niz wyjsc z przyjaciólmi? lolz. Wogole nie wiem, wszyscy sraja ze straconych 400 pixeli i 4milionów expa.

bul i rzal

Sevjij
30-03-2008, 04:28
Ludzie, ludzie ...

Jeśli dla was wielki styl oznacza pokazanie, że jest się na tyle słabym żeby nie móc nad sobą zapanować, to ja wam współczuje...
Jeśli jesteś uzależniony od alkoholu to nie wyrzucasz wszystkich pieniędzy z kieszeni, żeby nie ciągnęło do alkoholu ..

Wielki styl przy odchodzeniu z tibi, to po prostu ctrl + L, alt + f4, a po jakimś czasie jak uznasz, że Tibia zagraca Ci dysk także skasowanie jej.

Tak wiem, jesteście tak cudowni, że to co jest proste i oczywiste jest skomplikowane i za mgłą.

Pozdrawiam.

neopostman
30-03-2008, 06:45
a co Ty nie mozesz odejsc od kompa? wolisz iśc huncic niz wyjsc z przyjaciólmi? lolz. Wogole nie wiem, wszyscy sraja ze straconych 400 pixeli i 4milionów expa.

bul i rzal

A nie może już wyrazić swojej opini ?