zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. (Nowy serwis o grach online)

Mistik Vannesa
27-03-2008, 12:57
Powstaje świeży portal o grach online! Brakuje nam 7 redaktorów! To szansa dla Ciebie, wykaż się! Chcesz być redaktorem, najlepszej strony o grach online? Więc to okazja dla Ciebie
Więcej poniżej:

Ogłaszamy nabór do redakcji! Potrzebujemy redaktorów. Szukamy ludzi, którzy chcą z nami współtworzyć serwis dotyczący bezpośrednio tematyki gier online.
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. Każde zgłoszenie będzie rozpatrzone, także jeśli nie posiadasz zbyt dużo doświadczeń - nie zniechęcaj się! Gwarantujemy Ci pomoc na początku. Wystarczy, że masz chęć dołączenia do ekipy osób, które chcą tworzyć dobry serwis.

Wymagania:
•16 lat +
•Zdolność pisania artykułów, klarownego przedstawiania swoich myśli.
•Umiejętność posługiwania się tagami używanymi na forum, podstawowa znajomość HTML
• Systematyczność i punktualność.
•Dobra znajomość języka polskiego (ortografia, interpunkcja)
• Dyscyplina oraz rzetelność
• Znajomość części gier online. (obycie)

Dodatkowe atuty
• Znajomość j. obcego (angielski, niemiecki)

Zachęcamy wszystkich chętnych do wstąpienia w nasze szeregi. Jeśli nie czujesz się dobrze w roli redaktora, nie przejmuj się, my Ci pomożemy! Jeżeli tylko posiadasz chęci oraz garstkę wolnego czasu, aby czynnie i systematycznie brać udział w rozwijaniu serwisu to spróbuj, nie masz nic do stracenia ! Dla aktywnych osób przewidziane są wyróżnienia i nagrody, w tym między innymi akredytacje na największe imprezy w Polsce, a na nich możliwość poznania najlepszych graczy w Polsce i nie tylko!

Uwaga
Duże zaangażowanie oraz efektywny wkład danej osoby w rozwój portalu ma szansę na przyznanie stałego miesięcznego wynagrodzenia - nie wcześniej jednak niż po pół roku aktywnej pracy na pełnych obrotach.

Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij zgłoszenie pod adres: [email protected]

Imie:
Doświadczenie:
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?:
Recenzja dowolnej gry mmorpg.

Goldscorpion
27-03-2008, 13:06
Mógłby Pan podać nazwę serwisu? (ew. adres strony), na której powstać ma seriws oraz jakieś szczegółowe dane?

Bluray
27-03-2008, 13:21
ehhh... Ja niestety mam lat 15, ale z grami jestem obyty i doświadczenie w pisaniu recenzji mam...

Mistik Vannesa
27-03-2008, 13:58
Goldscorpion serwis powstanie jak tylko znajdziemy minimalną liczbę redaktorów. Jesteśmy w pełni profesjonalni. Więc nie musisz obawiać się amatorszczyzny. Wiemy jak działają mechanizmy marketingu oraz mamy spore doświadczenie jeśli chodzi o webmastering. Obecnie studiuję marketing. Myślę że wspólnymi siłami zbudujemy drugi dom fanów gier mmorpg.

Bluray złóż wniosek rozpatrzymy go ;)

Tuhamiid
27-03-2008, 14:20
o.O z mojego miasta :)) A napisze se podanie bo takiej strony nam trzeba, gamecenter zrobilo sie syfem ze tak powiem :P

Walekifa
27-03-2008, 14:42
Brzmi to bardzo poważnie. Ale studiując marketing powinieneś wiedzieć że za reklamy się płaci ; p Zrobiłeś to?

@ DOWN

No w sumie masz racje ; p Ale wiesz. Ogólnie zasady reklamowania są tutaj mocno respektowane,bo innaczej forum zalały by tony linków referencyjnych i tysiące linków do forów/etc.

Mistik Vannesa
27-03-2008, 15:13
Brzmi to bardzo poważnie. Ale studiując marketing powinieneś wiedzieć że za reklamy się płaci ; p Zrobiłeś to?

Jak można reklamować coś co nie istnieje? Wyjaśnij prosze.
Poza tym każdy w dziale rpg reklamuje jakąś gre. Wiec w tym momencie również nie wiem o co Walekifa Ci chodzi?!
Swoją drogą jeśli jednak chciałbyś się tego doczepić, powinieneś poprawnie napisać na PW. Tymczasem zwykle zaśmiecasz temat.X(

Cheers;

Tuhamiid
27-03-2008, 15:13
Podanie zostało wysłane.

Pozdrawiam.

.Matrik.
27-03-2008, 15:22
Niby i spełniam wszystkie podane warunki, ale jakoś... nie wierzę w sukces tego przedsięwzięcia. Po prostu myślę, że to nie wypali ; p

Lend
27-03-2008, 16:37
Hmm Użytkownik zbanowany :>

Arcan
27-03-2008, 16:51
@up
Ciekawe czemu? B)

Tomaszewski
27-03-2008, 17:02
żądamy wyjaśnień!!!
nie będzie modek pluł nam w twarz!

Necromantor
27-03-2008, 17:25
bo zupa była za słona...;(

..::QRAS::..
27-03-2008, 18:52
@up
Ciekawe czemu? B)

bo nie zaplacil za reklame temu

Bluray
27-03-2008, 19:00
Wciąż nie widzę aluzji. Reklama czegoś czego nie ma? To tylko zwykły nabór, nie pomyśleli że taki serwis mógłby współpracować z tibia.pl?

Arcan
27-03-2008, 19:02
bo nie zaplacil za reklame temu

Pytanie retoryczne...

Co do pana up, to zebrali by redaktorów, a tibia.pl mieli by w d..ie, więc w tym wypadku trzymam stronę modów.

Bluray
27-03-2008, 19:04
Ciekawe czy Matkus, zapłacił za reklamę wowpilot.com? A no tak to przecież Adminek :o

Cacuss
27-03-2008, 19:38
Więc jego praca tutaj jest zapłatą. Uważam, że to nie jest niesprawiedliwe.

Lend
28-03-2008, 17:03
Hmm wysłałem maila narazie nie ma odpowiedzi ,jestem redaktorem na Paranormalium.pl ;d ,żałujcie ;]