zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Turniej w CS !

r4mz3s
27-03-2008, 17:33
Wpadłem na pomysł zorganizowania turnieju w CS-a 1.6 non-steam. Server mam (dużo slotów).
Drużyny byłyby 5-6 osobowe, popytajcie kumpli ze swoich światów, z rl itp Na razie jest to tylko taki mój projekt :p Chciałbym abyście sie wypowiedzieli na ten temat. Co o tym sądzicie i w ogóle. Bo wiecie z 2 drużynami to raczej nie warto robić turnieju.

Pozdrawiam
Ramzes

PS.
Myślę nad jakimiś nagrodami :)

Moje gg w razie pytań :)
5949543

Podkładka
27-03-2008, 17:41
Hm.. Pomysł wydaje mi się niezły. Tylko trzeba ustalić termin wygodny dla wszystkich itp. Dużo zachodu, ale może być niezły efekt :)

Voon
27-03-2008, 17:41
Turniej na nonsteam? Lepiej postaw boty i z botami graj, niewielu graczy z nonsteama są lepsi od botów.

Chociaż ajdijologia słuszna.

Irondew
27-03-2008, 17:42
Uważam że to bardzo dobry pomysł, ale żeby nie było cziterów bo wszystko popsuja:(

Turniej na nonsteam? Lepiej postaw boty i z botami graj, niewielu graczy z nonsteama są lepsi od botów.

Chociaż ajdijologia słuszna.

Masz racje ale na pewno znajdą się i ci dobrzy ;)

r4mz3s
27-03-2008, 17:43
W tym problem ,ze mało osób ma raczej STEAM (ja akurat mam) :p

Irondew
27-03-2008, 17:50
Chyba jeśli sie ma steam da sie grać na servie non, ale nie jestem pewien

Voon
27-03-2008, 17:50
Uważam że to bardzo dobry pomysł, ale żeby nie było cziterów bo wszystko popsuja:(

I dlatego drużyny powinny sie organizować w prywatym kręgu i zgłaszać już jako drużyna. Kto czituje to widać, a w takim wypadku osoba czitująca = wywalenie drużyny z zawodów.

ze mało osób ma raczej STEAM
W tym i ja. Na ewentualny turniej zawitam choćby jako spectators (sędzia). no i jeszcze jedno zastrzerzenie - drużyny 3 osobowe (max.4), mało kto znajdzie ogarniętą drużyne 6 osobową.

Mythic Sniper
27-03-2008, 17:53
z steamem da sie grac na non...
a co do turnieju na non steamie, to zal i rozpacz, kto bedzie miec lepszego czita ten wygra.... chyba ze kazdy nagrywal by demo i wyslalal organizatorowi ale jak ktos umie grac czitami to i tak nic nie da
GL&HF

Irondew
27-03-2008, 17:55
z steamem da sie grac na non...
a co do turnieju na non steamie, to zal i rozpacz, kto bedzie miec lepszego czita ten wygra.... chyba ze kazdy nagrywal by demo i wyslalal organizatorowi ale jak ktos umie grac czitami to i tak nic nie da
GL&HF

Jeśli jakiś admin bedzie na spectators to zauważy kto ma czita, bo to widać

r4mz3s
27-03-2008, 17:55
Wiecie panowie to są rzeczy do ustalenia. Na razie jest pomysł i czekam na wypowiedz innych ;)

Mythic Sniper
27-03-2008, 17:58
myslisz ze admin da rade kontrolowac kazdego?
a nawet jesli jak ktos umie grac np. z wallhackiem to nawet admin na specu nie da rady ogranac :D troche gralem na non poki nie kupilem steama wiec wiem :P

Capality
27-03-2008, 18:03
ja tam uwazam ze wiecej osob ma STEAMa niz non(mam obydwa xD)

Voon
27-03-2008, 18:03
myslisz ze admin da rade kontrolowac kazdego?
a nawet jesli jak ktos umie grac np. z wallhackiem to nawet admin na specu nie da rady ogranac :D

Jeden admin nie i dlatego do turnieju na nonsteam potrzeba przynajmniej 3 sędziów na mecz.

A co do wallhacka: a ile osób gra tak jakby mieli wallhacka a nie mają? : >

Wiecie panowie to są rzeczy do ustalenia. Na razie jest pomysł i czekam na wypowiedz innych
I dlatego Cie tu zasypujemy naszymi opiniami : )

Zatharin
27-03-2008, 18:04
Steam jest za free...

Ale z tymi cziterami to może być problem, admin każdego napewno nie będzie kontrolować.

Cvonio
27-03-2008, 18:32
Steam jest za free...

Ale z tymi cziterami to może być problem, admin każdego napewno nie będzie kontrolować.

Z tym co napisałes " Steam jest za free..." sie nie zgodze....

Ale nie warto robić turnieju non steam bo tak jak ktos juz tu napisal jest duzo cziterow :/

Ja mam Steam akurat ale znam tez uroki non steam.....

Dj Fara0n
27-03-2008, 18:40
A od czego jest sxe?

Mythic Sniper
27-03-2008, 19:08
sxe nie wylapie wszytkich czitow drogi kolego

Arfyd
27-03-2008, 19:13
Ja tam mam Steama, ale za to słabego neta.

Misza
27-03-2008, 19:18
Sam Steam JEST za free. Ale gry na nim już nie.

Oprócz niektórych. Można za darmo ściągnąć Half-Life 2: DeathMatch.

Ditto
27-03-2008, 19:23
LolnY i Max121 zgłaszają się!

Szukamy reszty ekipy xD

Rybzor
27-03-2008, 19:26
Non-steam? Chyba zwariowałeś
Steam? Czemu nie.

r4mz3s
27-03-2008, 19:28
Jakby co turniej bd tylko dla użytkowników STEAM.

ToSmutne
27-03-2008, 19:31
5-6? Jak cos to juz 5... Non steam? Naaah, jak sie nudze to wylaczam steam, wlaczam ns i jade z WH. Ani razu mnie nie zbanowali, wiec wiesz :<

Smoly
27-03-2008, 19:32
@ LonlY ; Ja się ew.mogę dołączyć. Ogarniam :D

btw.Pisze się na takie coś . Wyjdę 100% bez czitów , bo tu chodzi o fun ,a nie o czity i wychwalanie się , kto lepszy.

Ps.Mam steam ; ]

Rafayen
27-03-2008, 19:32
Nie mam steam jestem biedny co zrobic?:/

Ditto
27-03-2008, 19:35
@ LonlY ; Ja się ew.mogę dołączyć. Ogarniam :D

btw.Pisze się na takie coś . Wyjdę 100% bez czitów , bo tu chodzi o fun ,a nie o czity i wychwalanie się , kto lepszy.

Ps.Mam steam ; ]

Jakby co turniej bd tylko dla użytkowników STEAM. - nie gramy xDDDDDD

Johnny121
27-03-2008, 19:37

Ziom, może nonsteam, to jutro skołuję kumpla czy dwóch i się zobaczy jak nam idzie.

r4mz3s
27-03-2008, 19:42

Jedni mają , drudzy nie ;/ Można zrobić jeden turniej Steam drugi NS.
Jednak NS. wydaje mi sie bezsensowny po argumentach jakie napisaliście :confused:

Czekam na jakieś oryginalne pomysły. Potrzebuję również osób, które pomogą mi to ogarnać. Czekam na zgłoszenia 8o

Voon
27-03-2008, 19:44
To może osobne turnieje st i nst?

@ktoś tam od sxe:
sxe to gówno, zazwyczaj boty na tym grają żeby sprawdzić czy ich frięd nie ma czita.

@up:
sory, nie było cie jak pisałem post.

Daj gg, pogadamy

Serious Sam
27-03-2008, 20:07
Też się zgłaszam.

Smoly
27-03-2008, 20:10
Piszę się na turniej Steam jak i Non Steam ; ) , tylko szukam ekipy , skoro LonlY nie chce grać.Wtedy byśmy pograli i poćwiczyli .

r4mz3s
27-03-2008, 20:11
Myślę ze 3 osobowe drużyny będą ;) Rozpowiadajcie swoim znajomym o tym turnieju, zbierajcie drużyny, wymyślajcie nazwy. Na dniach powinien pojawić sie cały regulamin turnieju a pózniej lista na której bd sie zapisywać.

Snopeczek
27-03-2008, 20:16
Sądzę, że nie ma co robić turnieju dla graczy non-steamowych. Tak, głównie ze względu na czity. Niestety sam do nich należe i wiem jak to jest.

Nie zgodzę się tylko z wypowiedzią jakiegoś zapewne ''niezwykle pro evull'' steamowca. Osobiście uważam, że niektórzy non-steamowcy są znacznie bardziej doskillowani niż steamowcy, a no cóż, siebie uważam za odrobinkę lepszego niż bot ;p

@ edit
ah, zapomniałem dodać. jeżeli jednak organizator zdecyduje, że non-steamowcy mogą brać udział, lub też będzie za mało uczestników (w co wątpię), to proszę o PM.

Pozdrawiam

Capality
27-03-2008, 22:11
Powiedzcie jeszcze tylko jakie mapy

r4mz3s
27-03-2008, 22:39
Podstawowe

Capality
28-03-2008, 12:47
podstawowe tylko? chujnia bo nienawidzę podstawowych xD jeżeli dodalibyście jakies poll day, simpsons, buzzkill to z chęcią sie dołączę do turnieju

Krum
28-03-2008, 12:52
Ja również jestem chętny. Mam zarówno steam jak i non steam, ale lepiej zrobić turniej na steamie - VAC itp...
@topic
Można by zrobić ligi 1/1 dla steam i non steam ...

Meryba
28-03-2008, 13:22
także się pisze na to mogę grać w steam i w nonsteam (mam obydwie)

Ditto
28-03-2008, 14:29
Myślę ze 3 osobowe drużyny będą ;) Rozpowiadajcie swoim znajomym o tym turnieju, zbierajcie drużyny, wymyślajcie nazwy. Na dniach powinien pojawić sie cały regulamin turnieju a pózniej lista na której bd sie zapisywać.

jest non steam - gramy xDDD max (dżony czy jaki on tam ma teraz nick) tez ;[

Zatharin
28-03-2008, 14:38

A to niby czemu? Chyba że tobie chodzi o gry, że gry na Steama są płatne. Bo sam Steam jest darmowy a jak masz karte od Nivida to możesz dostać HL2 Deathmatch i pare innych gierek za darmo.

Smoly
28-03-2008, 15:45
podstawowe tylko? chujnia bo nienawidzę podstawowych xD jeżeli dodalibyście jakies poll day, simpsons, buzzkill to z chęcią sie dołączę do turnieju

w/w mapki to żal . W nich chodzi tylko o zabicie przeciwnika . Lepsze są mapki z celami gry , jak de_ i cs_ , gdzie w de_ terrorist podkłada bombe a CT mają za zadanie ją rozbroić , a w cs_ terroryści pilnują zakładników ,których CT ma uwolnić

Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ;

de_train
de_dust
de_dust2
de_westwood
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia
cs_assault

Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =].

Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D

+ oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ;

*rcon ;)

*amx_off ;)

*jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł

Od graczy oczekuje się :

*interp minimum 0,01

*ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione

*ogarnięcie pinga

Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a

*server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy.
I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia.

Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm

Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać

btw.Szukam teamu ;) Ogarniam w CS już gram trochę

Rybzor
28-03-2008, 15:53
Serwer z antyraszem to daremna sztuczna zasłona dla lam które nie potrafią grać.

Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =].
CS sam w sobie wymaga zgrania i to jaka jest mapka nie ma tu nic do rzeczy. No i to, że bez z grania nie wygra się niczego to bzdura, bo jak ktoś ma w teamie dwóch pro, to mogą oni rozwalić reszte nubowskiego super zgranego teamu ;;.

Smoly
28-03-2008, 16:02
Serwer z antyraszem to daremna sztuczna zasłona dla lam które nie potrafią grać.

CS sam w sobie wymaga zgrania i to jaka jest mapka nie ma tu nic do rzeczy. No i to, że bez z grania nie wygra się niczego to bzdura, bo jak ktoś ma w teamie dwóch pro, to mogą oni rozwalić reszte nubowskiego super zgranego teamu ;;.

Pewny jesteś , że dwóch pro na CW rozwali dobrze zgrany 5 osobowy team który ma dobrą taktykę sami ? Wątpię , gdyż 1 osobę taki pro ubije , a wyskoczy mu druga i go dobije .. Więc nie wiem co tutaj spekulować . Może tak jest na jakiś lame servach , na które uczęszczasz , bo jakoś nigdy 2 osoby które teoretycznie wymiatają , nie rozwaliły naszego starego klanu .

Czyli , bez latając durno po mapie i wybijając każdego ct/tt którego zobaczysz , to jest recepta na suckes ? Chyba na lame serverach .

poźniej edytne / ripostne bo teraz nie mam czasu =/

Rybzor
28-03-2008, 16:17
Pewny jesteś , że dwóch pro na CW rozwali dobrze zgrany 5 osobowy team który ma dobrą taktykę sami ?
Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś doczytał, że ja po prostu nie wykluczam takiej możliwości, a ty to zrobiłeś.
Czyli , bez latając durno po mapie i wybijając każdego ct/tt którego zobaczysz , to jest recepta na suckes ? Chyba na lame serverach .
j/w
. Więc nie wiem co tutaj spekulować . Może tak jest na jakiś lame servach , na które uczęszczasz , bo jakoś nigdy 2 osoby które teoretycznie wymiatają , nie rozwaliły naszego starego klanu .
j/w2
No niestety jestem nubem i gram na serwerach dla nubów, ale nie każdy jest taki fajny jak ty.

..::QRAS::..
28-03-2008, 16:32
cs to dziadek i odchodzi wiec przesiadzcie sie na lepsze tytuly ;]

Ditto
28-03-2008, 16:49
de_train
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia

trzy bym wywalil i zostawil to co w cytacie xdd

moze kabul?

Voon
28-03-2008, 17:13
moze kabul?

A może surfa i jeszcze ze 2 bikmaki?
Grał ktoś z was chociaż półprofesjonalny mecz? Tam chodzi o taktyke, zgranie i myślenie. Powodzenia.

Psychotata
28-03-2008, 17:32
Wypalilby jedynie turniej Steam. Dlaczego? Gdyz malo osob ryzykowalo by zbanowaniem przez administratora ich konta Steam grajac na cheacie. SXE na non-steamie powiem szczerze shita daje bo server nie ma VAC to SXE robi wielkie 2kg nic. Co 2 osoba na servie non-steam ma wucha i tym podobne programiki wiec moim zdaniem szansa na to, ze twoj turniej na ns'ie wypali jest mala. Proponuje Ci zrobic turniej STEAM albo wogole nie robic.
PS. jakby co to pisze sie na ten turniej.

Capality
28-03-2008, 17:52
w/w mapki to żal . W nich chodzi tylko o zabicie przeciwnika . Lepsze są mapki z celami gry , jak de_ i cs_ , gdzie w de_ terrorist podkłada bombe a CT mają za zadanie ją rozbroić , a w cs_ terroryści pilnują zakładników ,których CT ma uwolnić

Wychodzę z założenia iż CS został stworzony żeby pozabijać ludzi x.x odbijanie zakładników i rozbrajanie bomby to podrzędny sposób na wygrana bo na mapkach cs_xxx mało kto chodzi z 4 waflami za sobą a na de_ bomba to ostateczność dużo lepiej wyeliminować typka z bombą i jej pilnować

SpawN<3
28-03-2008, 18:25

Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ;

de_train
de_dust
de_dust2
de_westwood
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia
cs_assault

Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D

+ oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ;

*rcon ;)

*amx_off ;)

*jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł

Od graczy oczekuje się :

*interp minimum 0,01

*ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione

*ogarnięcie pinga

Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a

*server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy.
I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia.

Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm

Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać

btw.Szukam teamu ;) Ogarniam w CS już gram trochę

Zal mi Ciebie jezeli uwazasz ze mapy cs_ sa ligowe i podstawowe... Mapy ligowe musza miec conajmniej 2 Bsy :)
I map typu assoult czy militia nie da sie grac w teamie...Tylko na noob steam :)

SpawN<3
28-03-2008, 18:28
trzy bym wywalil i zostawil to co w cytacie xdd

moze kabul?

Kabul > 1BS...

Osiagnijcie cos pierw a nie robicie bezsensowny temat na forum, A DAJE SOBIE REKE UCIAC ZE TAKOWY TURNIEJ SIE NIE ODBEDZIE! Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

Capality
28-03-2008, 19:19
Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

dziwne ze facet siedzący na forum ledwo miesiąc widział 15001900 tematów....

Voon
28-03-2008, 20:05
dziwne ze facet siedzący na forum ledwo miesiąc widział 15001900 tematów....

Bo on jest eluśny i ma swojego komercyjnego 'super-ajdola'.

Proste?
na polski: z debilem nie wygrasz

Graczy już sporo sie deklaruje, robić już liste teamów?
na polski: jesteście pewni że będziecie grać i sie nie wycofacie?

Ditto
30-03-2008, 15:43
Kabul > 1BS...

Osiagnijcie cos pierw a nie robicie bezsensowny temat na forum, A DAJE SOBIE REKE UCIAC ZE TAKOWY TURNIEJ SIE NIE ODBEDZIE! Bylo takich tematów juz 15001900 i zaden sie nie odbyl. cu

znajdz chociaz 3 tematy o turnieju w csa : ooooooooooooooooooo

Akahan
31-03-2008, 07:29
Jak grać to tylko grałbym only steam, bo na non to pożal się Bożę, co do mapek

de_train
de_dust
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec

Tyle starczy i wszystkie są grane w ligach, nie będę latać z botami na non steam na assalucie, w ogóle assault to mapka dla początkujących graczy, którzy z botami na "izzy" grają...

Jak już to zagrać steam podać steam id, jeżeli macie i umiecie sprawdzić ;)

ToSmutne
31-03-2008, 12:37
Jak grać to tylko grałbym only steam, bo na non to pożal się Bożę, co do mapek

de_train
de_dust
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec

Tyle starczy i wszystkie są grane w ligach, nie będę latać z botami na non steam na assalucie, w ogóle assault to mapka dla początkujących graczy, którzy z botami na "izzy" grają...

Jak już to zagrać steam podać steam id, jeżeli macie i umiecie sprawdzić ;)

Wcale nie jestes taki zajebisty jak myslisz, bo de_dust i de_aztec nie sa grane na ZADNYCH ligach, a cbble od swieta.

Jezeli juz rozmawiamy o mapcycle to tylko : d2, inferno, nuke, train.

Akahan
31-03-2008, 14:29
No fakt dust nie, ale nie mów, że w ogóle azteca nie ma w 1.5 był grany dosyć często, w 1.6 może już nie tak dużo, ale i też się zdarza...

O np. 1 lepsza strona klanowa i jakaś tam Cyber Liga
21.08.2007 godz serwer-klanu CosTam
UBD team vs Wirtual Fighters mapy:nuke,aztec

Jest takich więcej, może nie często, ale mówię aztec jest jeszcze grany, nie mówie tu o lidze dla pr0 hajtów, bo to i tak będzie amatorska liga, o ile w ogóle będzie...

Maggic
31-03-2008, 14:45
Gdyby to był Steam, to bym się z wami pobawił.

btw - Aztec to mapa jednostronna, w ligach rzadko ją widać.

edit - jak Steam to się na to piszę...

Mam nadzieje że wybierzecie jakieś dobre mapki. Chodzi mi tu między innymi o to żeby obie strony miały szanse. Bo na takim Aztecu czy Kabulu, TT mogą wygrać tylko rashem. Natomiast rash, co to za styl gry? Sami powiedzcie.

acha dobra ostateczna zmiana zdania. Nie gram zapomniałem że to forum tibii, więc interpy sięgną zenitu czyli 0.1 ;pp

srry

Batman666
31-03-2008, 14:53
Ludzie, source wymiata a nie 1 .6

Akahan
31-03-2008, 17:56
Source, właśnie, tylko lepszą grafa, koszmarna fizyka gry, mniej realistyczna, już wole cs:cz, albo 1.6, jedyną inicjatywą dla Source jest CS Pro Mod, który łączy grafe z Sourca i fizykę 1.6...

Żyłka
31-03-2008, 23:41
Source, właśnie, tylko lepszą grafa, koszmarna fizyka gry, mniej realistyczna, już wole cs:cz, albo 1.6, jedyną inicjatywą dla Source jest CS Pro Mod, który łączy grafe z Sourca i fizykę 1.6...

Przecież w 1.6 fizyka jest minimalistyczna.

Akahan
01-04-2008, 06:22
UP
No pomijając dziurawe mapy;)
Ale i tak jest lepsza niż w Source, jak dla mnie super grafa zepsuła tamtą grę, więc mówię, że najlepszy jest cs pro mod, który łączy cs 1.6 i grafę z Source...

Ditto
01-04-2008, 12:28
Kabul > 1BS...

ponawiam prosbe o chociaz 1 temat o turnieju w csa na tym forum (oprocz tego) : ddddddd

Iron
02-04-2008, 06:35
ponawiam prosbe o chociaz 1 temat o turnieju w csa na tym forum (oprocz tego) : ddddddd
http://cs.tibia.pl/

Jak coś to tylko steam a tam macie specjalne forum:P

Akahan
02-04-2008, 06:47
UP:
Daj sobie spokój te forum jest tak często uczęszczane, że praktycznie sami admini tylko piszą :)

Ditto
02-04-2008, 14:01
http://cs.tibia.pl/

Jak coś to tylko steam a tam macie specjalne forum:P

taaaaaaki myk xD dobra dziekuje

Capality
03-04-2008, 18:04
nie będę zakładał nowego tematu:
dzisiaj mam jakieś problemy ze Steamem :/ jak chce go uruchomić to cały komp się wiesza, wszystko sie zacina i w ogóle jes chujnia :/ do tej pory było ok wsyztsko, robiłem skana nie mam żadnych wirusów etc(etc. a teraz wszyscy robimy hura xD)

Cvonio
03-04-2008, 18:13
@up
tez tak maielm pewnego dnia
poczekaj do jutra to przejdzie :]

Arfyd
04-04-2008, 20:32
nie będę zakładał nowego tematu:
dzisiaj mam jakieś problemy ze Steamem :/ jak chce go uruchomić to cały komp się wiesza, wszystko sie zacina i w ogóle jes chujnia :/ do tej pory było ok wsyztsko, robiłem skana nie mam żadnych wirusów etc(etc. a teraz wszyscy robimy hura xD)

Też tak miałem kilka dni. Samo przeszło.

Pawcio Druid
06-04-2008, 00:27
JEŚLI jakikolwiek turniej się odbędzie , chętnie na nim zagram , mam steama , drużynę jak trzeba też będę miał

Capality
13-04-2008, 20:23
Nie będę zakładał nowego tematu:
Mam problem z grafiką, po formacie zainstalowałem wszystkie sterowniki Dx etc ale grafike mam jak w Quake 3 lub nawet 2 :/ wie ktoś co można zrobić?

I 2 problem:
Jak wbije na jakiś serwer to trzymam broń w lewej ręce a jak chce zmienić w ustawieniach to i tak pisze, że trzymam w prawej :/

Puii
13-04-2008, 20:34
Nie będę zakładał nowego tematu:
Mam problem z grafiką, po formacie zainstalowałem wszystkie sterowniki Dx etc ale grafike mam jak w Quake 3 lub nawet 2 :/ wie ktoś co można zrobić?

I 2 problem:
Jak wbije na jakiś serwer to trzymam broń w lewej ręce a jak chce zmienić w ustawieniach to i tak pisze, że trzymam w prawej :/

cl_righthand 0
i po chwili
cl_righthand 1

lol 1 pytania nie zauwazyłem

Zmień z software na D3D lub opengl

Capality
13-04-2008, 20:37
a ten z grafika?

Puii
13-04-2008, 20:45
a ten z grafika?

Zrobiłem edita pierwszego postu