Pokaż pełną wersje : 104EK down [Askara]
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38833
Taki sobie free frag ;). Dzisiejszy.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38698
Frag z Niedzieli. :P
Co tu duzo mowic .... zdaje mi sie ze gosc nawet niewie co to hot keys a dowiecie sie o czym mowie jak obejrzycie :]
Szybka akcja :)
hahahahah z krzesła spadłem, myślałem że jak się kupi tego 100~ to sie troche ma pojęcie o tibii, jednak, myliłem się :P Pwn3d
Akcje fajne, ale autorowi drugiego filmu gratuluję głupoty. G-legi i brak aola.
Akcje fajne, ale autorowi drugiego filmu gratuluję głupoty. G-legi i brak aola.
hehe miał aola ale zabili go wcześniej :-). Koleś już zapłacił i jest free :P
Oris Palladyn
28-03-2008, 17:24
Co tu duzo mowic .... zdaje mi sie ze gosc nawet niewie co to hot keys a dowiecie sie o czym mowie jak obejrzycie :]
Szybka akcja :)
Zapadam, co dalyby mu hotkeye skoro nawet nie mial potionow ani uh ? X(X(X(
Gratz plummi ;)
Oh, oh allegro pliax? Hehe niezle, koles chyba nie zna potęgi exury.
17:55 Plummer Zen [65]: Exevo gran mas vis ""Jeb Ci z burzy.
to było fajne :D
EDIT: Wow na drugim filmiku juz bardziej walczył :D
przynajmniej paraliza by niemial i moglby probowac uciekac dalej :P a tak poddal sie bez walki
Oh, oh allegro pliax? Hehe niezle, koles chyba nie zna potęgi exury.
17:55 Plummer Zen [65]: Exevo gran mas vis ""Jeb Ci z burzy.
to było fajne :D
EDIT: Wow na drugim filmiku juz bardziej walczył :D
Właśnie, że nie allegro. Po akcji napisał do mnie jakiś koleś 8 lvl ze jest jego rl kumplem a ten koleś kupił slida też od rl jakiegoś... ja sie pytam "jaki lvl miał ten koleś, że nawet sie nie leczył a ten mi odpowiada, że 2 :|" ręce opadają :D. (Burza rox tylko sux mlvl mam:<)
hehe miał aola ale zabili go wcześniej :-). Koleś już zapłacił i jest free :P
Co w zasadzie nie zmienia faktu, że jakby ktoś go zrandomował, to plułby sobie w brodę, że nie odłożył ich do depo ;)
pasc kilka razy w ciagu tygodnia to chyba lipa :P wiem bo sam tak mam :]
Gratuluje dla tego pana.
"zapadam"
X(
Klikaczz
05-04-2008, 11:05
wg mnie ten typ był na bocie nie widzieliście że nawet paraliża nie uleczył? a czemu lal takim gównianym axem i miał worek? przeciez nawet 8 lvl nosi bp wiec ja sądze że był na bocie i dlatego tak im ładnie poszło:) BTW GZ =:-)
wg mnie ten typ był na bocie nie widzieliście że nawet paraliża nie uleczył? a czemu lal takim gównianym axem i miał worek? przeciez nawet 8 lvl nosi bp wiec ja sądze że był na bocie i dlatego tak im ładnie poszło:) BTW GZ =:-)
To źle myślisz, chodził z takim gównianym axem bo gdy wcześniej go zabiliśmy wypadł mu Heroic Axe. Nie uleczył się hmm bo jest idiotom? nie wiem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.