Pokaż pełną wersje : Andrzej Gołota przegrał!!!!!!!!!
Dr.Demon
14-11-2004, 09:48
Własnie, czy nie jestescie oburzeni tym ze golota przegral???? Wielu polaków mowi ze to on byl lepszy od tego pieprzonego murzyna!!!!! Powiedzcie tu czy wedlug was powinien byc zwyziezca Gołota czy Johny Ruizn????
Dr.Unknown
14-11-2004, 10:26
Ooo pan rasista, jakoś nie jestem zaskoczony, jak zapewne i większość...
Kurde, same doktorki an tym forum...
A co do Goloty, to nietylko polacy mowia, ze on byl lepszy:
Jedna z najpoważniejszych stron internetowych traktujących o zawodowym boksie w komentarzu do walki Johna Ruiza z Andrzejem Gołotą stwierdziła dosadnie: "Gołota został po raz drugi w tym roku okradziony ze zwycięstwa! To jemu należał się tytuł".
Po walce polski pięściarz sprawiał wrażenie zadowolonego ze swojej postawy i wyglądał na pewnego zwycięstwa. Gdy usłyszał werdykt sędziów powiedział tylko: "Jestem zażenowany. Byłem przekonany, że wygrałem".
Zdanie Gołoty podzielają eksperci serwisu boxingtalk.net, którzy typowali: 114-113, 113-112 i 113-113 na korzyść Polaka.
Jest mi naprawde przykro z tego powodu. Mam wielka nadzieje, ze dostanie nastepna szanse...chociaz to malo prawdopodobne ;(
Dr.Unknown
14-11-2004, 11:32
on byl lepszyJak by był lepszy to by wygrał'-.-, takie trudne
Kurde, same doktorki an tym forum...Ja byłem przed nim:P
[QUOTE=Dr.Demon] Wielu polaków mowi ze to on byl lepszy od tego pieprzonego murzyna!!!!!QUOTE]
On chyba nie jest murzynem. Gołota grał czyściej, a Ruiz właził mu pod ramie albo się na niego żucał jak na zapasach.
Własnie, czy nie jestescie oburzeni tym ze golota przegral???? Wielu polaków mowi ze to on byl lepszy od tego pieprzonego murzyna!!!!! Powiedzcie tu czy wedlug was powinien byc zwyziezca Gołota czy Johny Ruizn????
Jestem obużony nie tylko przegraną ,ale także tym, ze nie mogłem widziećobrazu tylko na TVN-ie napisik "Obraz niedostępny drogą satelitarną"al;e ogldałem powtórkę i widziałem Gołota byłlepszy. Ale czasami sędziowie punktują na korzyść mistrza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.