Pokaż pełną wersje : 32 Palek
Mam pyatnie otóż Gdzie mOge expic 32 palkiem mam 30k jak costomoge troche powastowac Jka cos toskile 65/50
Ja na twoim miejscu poszedl bym na guardy dobry exp i loot na guardach exp gdzies tak do 39 i zacznij na dragach expic tylko wbij skile 72/55 potem to juz kup pacca a jak masz to sprobuj tomby.
Polecam słownik (http://www.allegro.pl/search.php?string=s%C5%82ownik+j%C4%99zyka+polskie go&category=7&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0), ten temat (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807) oraz TO. (http://www.forum.tibia.pl/search.php)
Szczególnie, że to już drugi temat dzisiejszego dnia dotyczący expa palkiem.
A 30k to nie jest jakaś wielka kasa na wastowanie, więc i tak nie wbijesz dużo.
Kamilloo90
27-03-2008, 23:24
Na 32lvl masz dobry exp na guardach, znajdz sobie jakaś wolną kopalnię i tam jedziesz bez waste. Przynajmniej kiedyś ja tak expilem na twoim lvl i skilalch~ :)
Szkoda ze to non pvp czekam na inne propozycje
Pantomek
29-03-2008, 15:23
- Kopalnie z guardami ( Dwarf Hell - ta gdzie quest na war hammera i dwarven axe )
- Poh ( weź bohy i t ringi , nie wbijaj sie w full resp gsów )
- Orc Fortes ( uważaj na zerki , chodź tylko po powierzchni , bo jak zapędzisz się na warlordy to będzie Hardo )
-D lair ( na twoim lvlu " bezpieczniej z blokerem " )
- Dark Catedra ( poziom -2 , ale nie ejstem pewny czy tam wyrobisz , jeśli się zdecydujesz weź pare hmm na ghosty )
- Ghostland ( uważaj na większą ilość dsów )
- Minosy niedaleko kopalni ( na twój lvl exp chyba nie najgorszy , a jeśli będziesz miał supermegafarta to trafisz na Horned foxa )
- Mount sterum ( cyce wszelkiej maści , słyszałem , że jest tam też jakiś tomb ale nie jestem pewny w 100% )
- Wyvu koło ofa ( chodzi mi o największy spawn , ale wcześniej poproś kolege żeby ci wybill full respa , potem jakoś będzie lecieć)
Elf Fortes ( Exp na twój lvl bardzo dobry i loot całkiem ... )
Mam nadzieje , że choć trochę pomogłem :D
Union_Aqua
29-03-2008, 15:38
- Kopalnie z guardami ( Dwarf Hell - ta gdzie quest na war hammera i dwarven axe )
- Poh ( weź bohy i t ringi , nie wbijaj sie w full resp gsów )
- Orc Fortes ( uważaj na zerki , chodź tylko po powierzchni , bo jak zapędzisz się na warlordy to będzie Hardo )
-D lair ( na twoim lvlu " bezpieczniej z blokerem " )
- Dark Catedra ( poziom -2 , ale nie ejstem pewny czy tam wyrobisz , jeśli się zdecydujesz weź pare hmm na ghosty )
- Ghostland ( uważaj na większą ilość dsów )
- Minosy niedaleko kopalni ( na twój lvl exp chyba nie najgorszy , a jeśli będziesz miał supermegafarta to trafisz na Horned foxa )
- Mount sterum ( cyce wszelkiej maści , słyszałem , że jest tam też jakiś tomb ale nie jestem pewny w 100% )
- Wyvu koło ofa ( chodzi mi o największy spawn , ale wcześniej poproś kolege żeby ci wybill full respa , potem jakoś będzie lecieć)
Elf Fortes ( Exp na twój lvl bardzo dobry i loot całkiem ... )
Mam nadzieje , że choć trochę pomogłem :D
Ubic GSa na 32 lvlu ?!?!?!? Przeciez nawet bez haste bedzie go doganial. Na faccu expienie na GSach palkiem tylko od 60 lvl bo inaczej waste i duze prawdopodobienstwo smierci.
OF ? trzymajcie mnie bo pekne... 32 lvl na OFie ? Nie ma najmniejszych szans tam expic przed 50 lvl i skillami 80/60
D lair - c'mon po co ma wastowac kilkadziesiat k skoro mozna expic normalnie...
Minosy... on tam bedzie kilka dni 1 lvl wbijal, oprocz Horned Foxa to nie oplaca sie tam chodzic...
Mt. Sternum - cyce sa slabe, lepiej na Tomba ktory tam JEST
EF - lol, pall na EFie ;x trzymajcie mnie bo padne, 30 minut expienia i 30 minut drogi po speary...
Pantomek
29-03-2008, 15:55
Union widzę , że o profesji która nazywa się paladyn , wiesz bardzo mało.
Skrytykowałeś kazdą moją propozycję chociaż sam tego nie sprawdziłeś!
Wiesz mi lub nie , ale będę się trzymał tego co napisałem up.
Może zamiast krytykować sam napiszesz coś od siebie .....
Paladynem gram dość długo i nie pisałbym bzdur jakbym ich wcześniej nie sprawdził...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.