Pokaż pełną wersje : Mężczyzna w ciąży. Niemożliwe?
Marcin24
28-03-2008, 18:00
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5061019.html
Jestem tylko ciekaw czy dostał obiecany 1,000,000 $.
Marcin 17:59:58
skomentuj że wrzucając to na forum jestem fajny
Oka, jesteś fajny.
Nonsens, nie mężczyzna a kobieta. I w dodatku mężata. Ale trzeba mieć najechane w mózgu...
To nie mężczyzna.
@down: hahah tamton na dole nie rozumiesz???? haahhahah :D :D :evul:
Vasudanin
28-03-2008, 18:12
hah a wyglada jak mezczyzna ogolila sie i tyle bo czym facet moze zajsc w ciaze w ktora dziure trzeba wlozyc to... no wiecie co
po_prostu_ja
28-03-2008, 18:24
podobno ten "facet" był wczesniej kobietą i mial zenskie narzady.. :confused:
@down
mozliwe, ja tam ginekologiem nie jestem... :>
podobno ten "facet" był wczesniej kobietą i mial zenskie narzady.. :confused:
Nie zmienia to faktu iż zapłodnienie nastąpiło sztucznie. No i to jego druga ciąża (pierwsza nie wypaliła). Choć kobietą wg mnie jest cały czas.
Marcin24
28-03-2008, 18:36
hah a wyglada jak mezczyzna ogolila sie i tyle
Photoshopped.
Please kill me.
Ale wy macie tematy na tym Forum :P
A powracając do tematu, to założę się że dziecko po przyjściu na świat będzie miało przerąbane :(
W szkole będą się do niego czepiać że urodził je ojciec, będą się z niego śmiali itp..
Rozumiem że razem z żoną chcą mieć dziecko, ale decydować się na coś takiego?! Ona nie może mieć dziecka, a on może je urodzić?! Jest coś takiego jak adopcja, ale po co, skoro można łamać prawa ustanowione przez naturę?
To lekka przesada, a takiego człowieka nieda się zrozumieć, nawet podchodząc do tego logicznie.
Zapewne ten osobnik zrobił to w pewnym sensie dla pieniędzy, a dziecko nie jest jakąś pieprzoną zabawką, tylko istotą żywą, którą powinna począć kobieta, a nie mężczyzna.
"Głupota ludzka nie zna granic, a dla pieniędzy człowiek zrobi wszystko." - Więc co się dziwić?
PS. Rozumiem że ten facet był wcześniej kobietą, ale bez przesady! Skoro chciał być mężczyzną, to nie powinien robić tego, co ma robić kobieta!
Pozdrawiam
Yoh92
Vasudanin
28-03-2008, 18:46
(...)
A powracając do tematu, to założę się że dziecko po przyjściu na świat będzie miało przerąbane :(
W szkole będą się do niego czepiać że urodził je ojciec, będą się z niego śmiali itp..
(...)
juz to widze
"widzialem twoja mame, fajny pan"
Jak będę mieć tasiemca to też będę w ciąży?
Marcin24
28-03-2008, 18:59
Jak będę mieć tasiemca to też będę w ciąży?
Tak, ponieważ rozmnażasz swój gatunek.
Ciekawe gdzie on wsadził freda. :D
Tak na serio to to chore jest i tyle, nie ma racjonalnego wytłumaczenia.
@ UP
Jest racjonalne wytłumaczenie, ta osoba była kiedyś kobieta i postanowiła zostać mężczyzną- po jakiejś terapii hormonalnej, operacji usuniecia piersi , wytworzenia członka może już jako tako funkcjonować jako mężczyzna.
Ale jak się okazało nie usunęli mu macicy i reszty kobiecych organów rodnych, dlatego gdy odezwał w nim się w zew natury postanowił to wykorzystać... Mimo tego sztucznego flaka co mu przyprawili.
Wytłumaczenie jak najbardziej racjonalne i prawdopodobne.
(...)Ale jak się okazało nie usunęli mu macicy i reszty kobiecych organów rodnych(...)
Z tego co się orientuje to jest standardowa procedura. Tak samo jak członka się nie odcina tylko po prostu "wpycha" do środka i.. To nie jest forum medyczne i nie będę kontynuował xP
Co nie zmienia faktu, że jest to.. Hmm.. Wbrew naturze.? Ciężko powiedzieć, czy to bradziej kobieta czy mężczyzna. Zreszą to bardzo rozległy temat i każdy tu może mieć inne zdanie. Z że to forum jest jakie jest.. Ehh.. Szkoda w ogóle zaczynać taki temat.
@Marcin24
Click.. Click.. Boom.! <kulka>
@ Yoh92
No masz racje, jak sie dowiedzą że go ojciec urodził to będą sie z niego śmiali w nieskończoność.
Nie wiedziałem że można płeć zmienić xD
Marcin, nie wstyd ci tak pisać o rodzinie na forum?
@Voon Aculion
sry.
Z tego co się orientuje to jest standardowa procedura. Tak samo jak członka się nie odcina tylko po prostu "wpycha" do środka i.. To nie jest forum medyczne i nie będę kontynuował xP
Rozległa wiedza, ciekawe, czemu Cię to tak interesuje... ;>
To nie jest forum medyczne i nie będę kontynuował xP
Nalegam, idiotyzmy zawsze mnie ciekawiły.
@Michoss:
Widzisz co żeś narobił, wystarczy że sie pojawiłeś i kick ; ((
A, i jeszcze jedno, albo popraw na arculin albo zostaw samo voon, wkurza mnie ten nick.
Serious Sam
28-03-2008, 20:41
Pokazywali to w faktach.Ten facet był kiedyś kobietą, tylko zrobił się mężczyznom, w sumie totalna głupota, to mogło się tylko zdarzyć w Ameryce...
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5061019.html
Jestem tylko ciekaw czy dostał obiecany 1,000,000 $.
Fajny jesteś B)
O lol, miałem z tego polewke ostrą przez jakieś10 minut xD
Ale dziecko faktycznie będzie fajne ^^
"Jak dorosnę będę taki jak mój tata, on jest moim idolem" :D:D
Zatharin
28-03-2008, 22:44
Jak dla mnie to żeby facet urodził dzieciaka jest dla mnie fizyczni i psychicznie niemożliwe :P
Ale żal mi troche dzieciaka jak później będą po nim jeździć.
eisscheriann
28-03-2008, 22:47
cześć mamo...yyy...tato?mamo?
fajnie jest miec dwie matki...
btw być transwestytą to wg zboczenie i zjebanie juz do konca, to tak jakby kupic psa i przerabiac go na kota bo sie nam znudzil:S
Undeadzik
28-03-2008, 23:19
"Czesc moje kochane mamusie pojedziemy gdzies dzisiaj ?" :D
idiotyczne, wbrew naturze...gelt dokoncz :p
http://img403.imageshack.us/img403/232/hahahazp6.jpg
Kto o zdrowych zmysłach zmienia swoją płeć? I po co? Urodziłem się taki a nie inny, i dla mnie jest to naturalne. Niewiele mamy w tej sprawie do gadania... a tu proszę.
Btw. jego żony też nie rozumiem, ona ciągle do końca nie wie, czy jest homo czy też nie :D
Widzę, że wiele osób nie bierze pewnej rzeczy: ludzie którzy zmienili płeć robią to, bo czują się uwięzieni w swoim ciele. W ich wypadku wygląda to tak jakby.. Hmm.. Umieścić umysł kobiety w ciele mężczyzny. Czuje sie ona nieswojo, nie podoba jej się to, nie akceptuje się. Skoro oni mają się czuć lepiej w swoim ciele, to czemu nie.? Ciało to tylko powłoka. Ważne, żeby psychicznie czuli się lepiej.
@wszyscy co pisali coś o mojej rozległej wiedzy
No cóż.. To jest moje aktualne zdjęcie w avie, wcześniej zdradzałam więcej zarostu i ogólnie byłam deską.. Ale już nie jestem :-)
I nie dokończę. Zapraszam na discovery bodajże. Tam są taki programy. Zresztą dużych szczegółów też nie mogę opowiedzieć, bo w sumie nie ma ich wiele. Zresztą.. Nie oszukujmy się, to obrzydliwe a ja jestem czuła :-P
@down
Rozdwojenie jaźni, ot co.
... Nikt mnie nie kocha i nie akceptuje x((( Idę się wypłakać..
Batman666
29-03-2008, 00:41
Gelt
to czemu w niektorych postach piszesz jako ON : ] ?
no to looz nawet w podpisie masz jako ON .
Hahhh ale jajca ;)
Zapłodnienie pewnie in vitro i cesarka w 100%...
Czego to juz sie nie mozna po tym swiecie spodziewac...
Sorry stary mnie chujem karmil..
>>>Mazix<<<
29-03-2008, 09:30
To pewno Smuggler z CDA. On lubi wycinać takie numery ( juz wiem dlaczego nie pokazał swojej facjaty ofc)
Widzę, że wiele osób nie bierze pewnej rzeczy: ludzie którzy zmienili płeć robią to, bo czują się uwięzieni w swoim ciele. W ich wypadku wygląda to tak jakby.. Hmm.. Umieścić umysł kobiety w ciele mężczyzny. Czuje sie ona nieswojo, nie podoba jej się to, nie akceptuje się. Skoro oni mają się czuć lepiej w swoim ciele, to czemu nie.? Ciało to tylko powłoka. Ważne, żeby psychicznie czuli się lepiej.
Co nie zmienia faktu, że tacy ludzie nie są do końca normalni, być może chorzy? Choroba genetyczna? Nie wiem jak to ubrać w słowa, w każdym bądź razie 'coś' musiało pójść nie tak. Podejdź do pierwszej lepszej osoby na ulicy i zapytaj czy żałuje, że urodziła się o takiej płci a nie innej... no chyba, że akurat trafisz na Thomasa Beatie ;)
Ten "facet" był na początku kobietą, która dokonała zmiany płci, zachowując swoje organy rozrodcze.
Człowiek pozostaje mężczyzną/kobieta niezależnie od tego jakie operacje przejdzie.
To kobieta i tyle. Nie mężczyzna.
Geez, ludzie, wy wiecie co czują transwestyci? Wyobraź sobie kurwa, że rodzisz się jako dziewczyna, każą ci śię malować itd, a ty czujesz potrzebe zagrania w piłkę czy kosza (przykłady wyssane z palca).
Dla mnie też jest to nienormalne, ale lepiej (dla takiego człowieka) dostosować swój wygląd do osobowości, niż cierpieć przez całe życie(i zapewne skończyć je samobójstwem).
Dla mnie transwestyci są o wiele bardziej normalni, niż homoseksualiści. Choć i oni mają prawo do bycia innym, to moje zdanie.
P.S.: Jestem katolikiem.
@up
A właśnie że on się czuje mężczyzną, ja pierdole, strasznie jesteście ograniczeni.
Goldscorpion
29-03-2008, 11:20
Kopara opada <lol2>
Ten świat coraz bardziej wariuje...
Co nie zmienia faktu, że tacy ludzie nie są do końca normalni, być może chorzy? Choroba genetyczna? Nie wiem jak to ubrać w słowa, w każdym bądź razie 'coś' musiało pójść nie tak. Podejdź do pierwszej lepszej osoby na ulicy i zapytaj czy żałuje, że urodziła się o takiej płci a nie innej... no chyba, że akurat trafisz na Thomasa Beatie ;)
Takie podejście to nie bedzie to samo. Takiego człowieka nie da się zrozumieć, póki się takim kimś nie będzie. A to niemożliwe, ponieważ oni czują to od młodych lat. To taki "prezent" od matki natury. Uważam, że nie ma w tym nic strasznego czy nienormalnego. Ale to tylko moje zdanie.
@down
Jak można być nikim.? o.O Zajrzyj pod spódnice i sam sobie sprawdź..
Ghard Lage
29-03-2008, 12:24
Ech dziwna historia...
Ale co każdy ma prawo żyć choćby był zmutowaną meduzą z Czarnobyla.
PS: Gelt kim ty w ogóle jesteś chłopakiem czy dziewczyną, a może (hmmm) nikim (tak też może być jak nie wiesz kim jesteś)?
Batman666
29-03-2008, 12:53
Gelt jest chuopyczkIem ; d
Rozumiem, że ten osobnik czuje się kobietą, ale zachowajmy zdrowy rozsądek..
Skoro zdecydował się na zmianę płci, to robiąc coś takiego, zachowuje się jak kobieta, a nie jak mężczyzna.
Jeżeli jego żona nie mogła mieć dziecka, to przecierz istnieje coś takiego jak "adopcja"!
Założę się że dziecko przeżyje 12 lat i kiedy zacznie myśleć racjonalnie, a przy okazji będzie się domyślało po wypowiedziach "kolegów" w szkole, że jego ojciec to jego matka, popełni samobójstwo.
Gelt jest chuopyczkIem ; d
Czy ten Post wnosi coś do tematu?
fajnie jest miec dwie matki...
btw być transwestytą to wg zboczenie i zjebanie juz do konca, to tak jakby kupic psa i przerabiac go na kota bo sie nam znudzil:S
Dobry przykład.. A przez dwie matki, dziecko nie dożyje 18 lat :(. Ja bym nie wytrzymał, gdyby w moją stronę szły by teksty:
- Widziałem twoich rodziców, ale wiesz.. Mieć dwie matki to wyczyn!
- Twój stary! Zaraz co ja mówię?! Przepraszam.. Twoje stare!
Oczywiście, nic bym sobie z tego nie robił, gdyby to było kłamstwo, ale w tym wypadku jest inaczej, ponieważ jest to prawda.
Ech dziwna historia...
Ale co każdy ma prawo żyć choćby był zmutowaną meduzą z Czarnobyla.
PS: Gelt kim ty w ogóle jesteś chłopakiem czy dziewczyną, a może (hmmm) nikim (tak też może być jak nie wiesz kim jesteś)?
Rozdwojenie jaźni. Gelt już odpowiedział na to pytanie, w swoich postach wyżej ;)
Aha, i tak na zdrowy rozsądek, nie można być nikim. Każdy jest kimś ;)
Ten "facet" był na początku kobietą, która dokonała zmiany płci, zachowując swoje organy rozrodcze.
Człowiek pozostaje mężczyzną/kobieta niezależnie od tego jakie operacje przejdzie.
To kobieta i tyle. Nie mężczyzna.
Niech się czuje kobietą, choć jest mężczyzną, ale wg. mnie to głupota. Jak czuje się kobietą, to po co zmieniał płeć na mężczyznę?
Masz rację - "To kobieta i tyle."
Hahhh ale jajca ;)
Zapłodnienie pewnie in vitro i cesarka w 100%...
Czego to juz sie nie mozna po tym swiecie spodziewac...
Sorry stary mnie chujem karmil..
Zachowaj cenzurę dla siebie, proszę.
To pewno Smuggler z CDA. On lubi wycinać takie numery ( juz wiem dlaczego nie pokazał swojej facjaty ofc)
N/c o.O
Zgadzam się.. Jak można żałować że urodziło się, przykładowo - Kobietą?
Pozdrawiam
Yoh92
Jak dla mnie to żeby facet urodził dzieciaka jest dla mnie fizyczni i psychicznie niemożliwe :P
Bo to nie jest facet!
cześć mamo...yyy...tato?mamo?
http://i.pinger.pl/pgr447/bc0766c4001af4e347c55a22/twoja_stara_whatever.jpg
>>>Mazix<<<
29-03-2008, 14:18
Działanie przeciwko przyrodzie jest be, i tutaj widzimy jego skutki.
Świat niestety schodzi na psy...
A co do tego kolesia, gdy urodzi dziecko powinien oddać go do adopcji, a sam mieć tyle rozsadku żeby kopnać się mocno z półobrotu i dać się zamknąć w psychiatryku.
Shanhaevel
29-03-2008, 15:17
http://img210.imageshack.us/img210/7375/1206716832502pg3.jpg
Popieprzone to z leksza. Żal mi dziecka.
... Nikt mnie nie kocha i nie akceptuje x((( Idę się wypłakać..
Taa dokladnie ;] Gdzies czytalem ze umysl, mozg (?) ma swoja plec. Nawet pytalem sie pani od biologi i potweirdzila to. Tranzwestytow mozna wlasnie w taki sposob zrozumiec. I nie mozna, znaczy nie powinno sie ich za to winic, gardzic (!) ze sa takimi jakimi sa :p
Z tego co jeszcze wiem, to np. duza wrazliwosc u mezczyzn i na odwrót, silna (brutalna) osobowosc kobiety wynika wlasnie z plci mozgu :D
PzDr
Snopeczek
30-03-2008, 00:57
Nie wiedziałem że można płeć zmienić xD
no. tracisz 5 dni pacca xddd
Jak dla mnie to na co rodzić dziecko jak i tak samobójstwo popełni + rodzice ;S będą żałować, że go urodzili, a mianowicie matka ( nie ta co go urodziła, ta druga). Jak dla mnie ten koleś ( ten co zmienił płeć ) zrobił to dla kasy, a nawet jeśli nie to skutków nie przewidział biedne dziecko :(.
Współczuje dzieciakowi smutne życie ma oby się nie dowiedział, że ma 2 stare!
Żal dziecka... Ale zgodzę się, transwestyci nie są zboczeni... Po prostu natura takie figle czasem płata. Ale do cholery, jak się zmienia płeć (z kobiety na mężczyznę), to się zachowuje jak mężczyzna, nie jak kobieta! To już trochę chore...
ToSmutne
31-03-2008, 12:47
Prawie belta poscilem jak zobaczylem ta fotke, tylko tyle bylem z siebie wstanie wydusic ;d
W takim razie mogłeś tę, jakże inteligentną informacje, zatrzymać dla siebie.
Żal dziecka... Ale zgodzę się, transwestyci nie są zboczeni... Po prostu natura takie figle czasem płata. Ale do cholery, jak się zmienia płeć (z kobiety na mężczyznę), to się zachowuje jak mężczyzna, nie jak kobieta! To już trochę chore...
Widać że mimo operacji i hormonów zmiana płci nigdy nie będzie zmiana 100%.
sphinx123
01-04-2008, 21:58
To forum perfidnie sie robi już adekwantne poziomem do Tibii... Tak trudno zrozumieć że niektórzy ludzie czują się 'uwięzieni' w danej płci i jak mają kasę to sobie zmieniają? To nie jest zachcianka typu 'Oho, nudzi mi sie to dzisiaj zmienię płeć', poprostu ci ludzie przeżywają katorge... Mi takiego typu osoby nie przeszkadzają, bardziej polscy kibole czy inni dresiarze ... Lepiej mieć dwie matki niż patologię, w przyszłości takie zjawisko będzie podejrzewam coraz częstsze.
@up tak, ale jak już zmienisz płeć żeńską na męską, to chyba nie chce się zajść w ciąże? A to już nie jest normalne...
A In Vitro (czy jakos tak)?? Moze przez to sie zaplodnil/la
@up
Najpierw czytaj.. A jak inaczej niż in vitro miałoby wyglądać zapłodnienie.? Zresztą, naturalne czy laboratoryjne, to dalej jest kobieta, zmieniona w mężczyznę, która jest w ciąży. A to istotnie nie jest już normalne.
Thomas Beatie znany jest już wam jako "mężczyzna w ciąży". Jego dziecko ma urodzić się w ciągu kilku tygodni, a on już myśli o kolejnych. Dlaczego? Jak sam mówi, "czuję się fantastycznie".
Dla przypomnienia: Thomas Beatie urodził się kobietą. 10 lat temu przeszedł operację zmiany płci. Ożenił się, nie mógł jednak z żoną mieć dzieci z powodu jej choroby. Para zdecydowała się więc na odstawienie Thomasowi zastrzyków z testosteronu. Wszystko przebiegło pomyślnie, i mężczyzna jako pierwszy na świecie zaszedł w ciążę.
Lekarze przewidują, że Thomas urodzi w ciągu 4 tygodni. Przyszły ojciec już czuje się fantastycznie i nie może doczekać się ojcostwa. Optymizm rozpiera go tak bardzo, że nie wyklucza kolejnych dzieci.
- Wraz z moją żoną chcemy zobaczyć jak poradzimy sobie z pierwszym dzieckiem. Nie wykluczamy, że będziemy mieli następne. - powiedział szczęśliwy Thomas.
Państwo Beatie ujawnili, że ich dziecko to dziewczynka. Para wybrała już imię dla córki. W domu czeka na nią już specjalny pokój wraz z zabawkami i łóżeczkiem.
Historia Thomasa Beatie obiegła światowe media po jego wywiadzie w programie Oprah Winfrey. Od tego czasu Thomas rzadko udziela wywiadów. Zarówno on, jak i jego żona nie chcą robić wielkiego szumu wokół siebie.
Co do tematu hmm dużo osób pisze że szkoda dziecka? ludzie oni dali dziecku życie a to chyba jest najważniejsze? będzie miało kochających rodziców teraz tyle złego na tym świecie same patologie.. dzieci Ojca z Córką i w dodatku więzione przez parenaście lat :/.. według was lepsze jest dziecko "wpadka" w patologicznej rodzinie które nie będzie miało ciekawego życia jeżeli wogóle będzie je miało?
Ja jestem jak najbardziej za takim akcją i podziwiam Thomasa :)
// Gelt w tym temacie jest mężczyzną //
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.