Pokaż pełną wersje : 90k exp/hr by 90ek+
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38964
niezła miejscówka na robienie PG jako takie dla najta
no sadzac po jego staminie to rzeczywiscie robił tam PG ;d
Inferno3031
30-03-2008, 22:37
Mi by się po godzinie znudziło :s Przecież taki exp jest nudny jak flaki z olejem. Co chwile barby/ war wolf'y i totalnie nic się nie dzieje. Kasy też aż tak genialnie dużo nie nazbierał. Tak czy inaczej 90k/h ma ;) Pogratulować awansu.
Mi by się po godzinie znudziło :s Przecież taki exp jest nudny jak flaki z olejem. Co chwile barby/ war wolf'y i totalnie nic się nie dzieje. Kasy też aż tak genialnie dużo nie nazbierał. Tak czy inaczej 90k/h ma ;) Pogratulować awansu.
No przecież cała Tibia jest jak flaki z olejem..
Filmu co do no to guut. ;d Gz lvl xD
Kileros fire'son
30-03-2008, 22:42
Kasy nie nazbierał, bo praktycznie nie zbierał jej z ciał. Rzeczywiście nudne to i to bardzo.
@uppppp
Wszystko oczywiscie sie nudzi w tej grze kazdy hunt predzej czy pozniej to oczywiste, filmik ukazuje chyba jak to mniejczasu sie nudzic chociaz jaki sens ma w tedy expienie jesli to sie nudzi lepiej isc pilke pokopac ;p
btw gdybym mial main eq moze i 100k/hr by sie udalo utrzymac jeszcze jakis szybki resp tez nie jest zły. pozdro
to jest super nudne a co dopiero ciagnac tak do 200lvl :P
Jest PG nie ma waste jak dobrze się loot trafia i kase dobrze się zbiera. Mam tam ok. 6+k/h kasy + po 4h 4 x red poc, 5x fur boots,3x crystal sword, 12 b poc, 7 lrings + inne śmieci ew. czasami 3x na 6h zdarza się mammoth fur cape. ;).
--Cienius--
31-03-2008, 07:24
no Ameryki zes nie odkryl.
Na Guardii tam bottuje zawsze 2 kolesi (1 na campie 2 na wiezy) i tam mozna pomarzyc o expieniu... Pytam kolesia czemu mi wbil na wieze skoro ja zajalem sobie... Bo jest ladny dzien (?!) Ze takie psychoole chodza po swiecie :)
na samych witchach mialby ~80
na samych witchach mialby ~80
Ale w tedy nie mozna by zrobic tematu 90k/hr
trzeba by sprobowac huntu na poi dls z exori styklo by z 200k/hr spokojnie ;p i bedize mozna sie czym chwalic wlasciwie 90/hr to w czasach dzisiejszej tibi nic wielkiego
*Vjefroon*
31-03-2008, 16:30
90k/h ?? chuj, nie wynik.
i jeszcze ten twój nick na forum, Rahim,
poprostu żenada.
Pacminto
31-03-2008, 17:20
90k/h ?? chuj, nie wynik.
i jeszcze ten twój nick na forum, Rahim,
poprostu żenada.
Co nick na forum ma do filmiku ?? -.-
@topic
filmik nudny bo juz mnostwo takich bylo ;p dobre miejsce do pg jezeli nikt procz ciebie tam nie biega
Pozdro ;)
Jorg Bruce
01-04-2008, 17:26
Hah, najlepszym miejscem do pg są raty!! oneoneone
@topic
To nie jest PG, jeżeli o tym samym mówimy.. Ja gdy słyszę PG, kojarzy mi się to z Power Gaming, i to jest mega szybki exp, ale z mega wastem. W tym przypadku myśle że poi dls byłoby w sam raz.. A 90k/h to normalny hunt .. ;>
A filmik, jak każdy ;p
Hah, najlepszym miejscem do pg są raty!! oneoneone
@topic
To nie jest PG, jeżeli o tym samym mówimy.. Ja gdy słyszę PG, kojarzy mi się to z Power Gaming, i to jest mega szybki exp, ale z mega wastem. W tym przypadku myśle że poi dls byłoby w sam raz.. A 90k/h to normalny hunt .. ;>
A filmik, jak każdy ;p
Masz dziwne skojarzenia ;-).
Hmm, to tak samo jakbys robil PG na frostach i po paru dniach mialbys juz dosyc po 10 minutach.
@topic
w sumie nic wielkiego.
Barbarian camp to popularnie znane i uczęszczane przez knightów i paladynów miejsce.
Mimo wszystko nie wszyscy je znają i komuś może się przyda.
Co do pg to jest to albo bicie z ue lub exori gran i wbijanie 500k/h czy ileś tam.
Albo expienie po 6-7h dziennie w jednym lub wielu miejscach.
Barbarian camp to popularnie znane i uczęszczane przez knightów i paladynów miejsce.
Mimo wszystko nie wszyscy je znają i komuś może się przyda.
Co do pg to jest to albo bicie z ue lub exori gran i wbijanie 500k/h czy ileś tam.
Albo expienie po 6-7h dziennie w jednym lub wielu miejscach.
ja expie codziennie pod thais na ratach ale nikt nie mowi ze jestem pger
twoje definicje nie sa za ciekwe tym bardziej prawdziwe :(
@ up
Uznaj moją która nie wiem czy jest ale uważam za prawidłową albo przedstaw swoją która jest lepsza.
Ja tam pallkiem siedziałem :) lepsza frajda :)
@ up
Uznaj moją która nie wiem czy jest ale uważam za prawidłową albo przedstaw swoją która jest lepsza.
Jak z evisa wbijesz 500k/h to już nie będzie pg?
Czyli niesłuszna anyway ;-).
Jak z evisa wbijesz 500k/h to już nie będzie pg?
Czyli niesłuszna anyway ;-).
Wiesz o co chodziło ale itak masz rację bo się nie wysłowiłem.
Zresztą 500k/h ze strike nie wbijesz chyba że na otsie gdzie potwory dają 5 czy 10x expa ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.