Pokaż pełną wersje : Dragon Lair
Maciek Predator
14-11-2004, 17:33
Mały huncik w dragon lair :)
Niezly ubaw z kumpla mialem jak obejrzal poczatek filmu :)
Prosze o komentarze :)
link
www.republika.pl/maciek_predator/drag_lair2.rec
sry ze tak slabo ale ten burak z poczatku umarl i zeby odzyskac jego zwloki musialem zabic kilka dragow, poszlo mi na to prawie bp sd i 10 mana fluid, wiec dalej bylo juz miernie.
ps. maciek masz wpier**l za poczatek filmu ;)
Hahahahaha. LOL ale ubaw :D :D :D
Masz szczęście , że twój kolega tego nie słyszał na początku xD.
A tak ogólnie to filmik spoko. B)
Maciek Predator
14-11-2004, 19:39
A tych parceli tam nie bylo bo ten burak mnie zaczal z hmm naparzac zaraz przed save serwem i jak chcialem uciec sobie na gore bo mi run na niego bylo szkoda, i on je na dol powyrzucal i po save znikly :P
Boze jak ja lubie z nim chodzic na hunty, tyle smiechu z tego lola przez ten weekend to ja nigdy nie mialem :)
Szary chłopak z Hiberny
14-11-2004, 21:57
Super film naprawde Rox tylko tak dalej
ps.fajny poczatek :D
Hehe, filmik niczego sobie^^ Nawet was dzisiaj widziałem jak szliście :P
widze ze jak narazie filmik sie podoba ale prosil bym o wiecej komentarzy ;) jak dalej beda pozytywne to niedlugo nakrecimy kolejny filmik :P
Male pytanko. Ty chciales tam iść expić czy blokować ?? Bo raczej se nie poexpiłeś. Trzeba bylo tego draga z max atak walic. Ale tak ogólnie to *G*R*A*T*Z* filmika kręćcie takich więcej :) xD
Maciek Predator
15-11-2004, 19:21
Tak ogolnie to pszedlem tam tak dla jaj :D expa za duzo nie bylo , ale smiechu tak :)
Scary za ten filmik chyba niedlugo oscara dostaniemy :P
Nastepne filmy bedziemy krecic na nowym servie bo zmieniamy bo Xantera SUX :(
Dzieki za komentarze :)
n00bster
15-11-2004, 19:24
Hehe ale akcja. Tylko czemu ten sorc ds nie summonowal? :)
Maciek Predator
15-11-2004, 20:00
Poniewaz nie mial mana fluidow, a pozatym krazylismy po d-lair, schodzilismy na nizsze poziomy a jak wiadomo summony nie mozna zabierac na wyzszy/nizszy poziom
Maciek Predator
15-11-2004, 20:05
scary lolku wejdz na mytibia.com i pogadaj ze mnom lolqu bo nie moge gg wlaczyc!!! sora za ten post ale nie mialem jak przekazac tego temu lolowi -.-
re down:
nie che mi sie meczyc tutaj :D a pozatym myszka mi ***owo tu chodzi i nie moge trefic czasami tam gdzie trzeba -.-
ps.
Sam jestes noob ! buahaha
nie mialem many i mana fluidow poprostu. z poczatku maciek dednal na dwuch dragach, i zeby je zabic i odzyskac loot, poszlo mi pol bp sd, cala mana, i 10mana fluidow :( to te dragi jak sie idzie do dla na wiezy na lewo od wejscia. ciagle z f-wave walily :( wredne jaszczury :( moze jeszcze z jakiegos pkowania na xancie nakrece :P pvp mam dosc dobre wiec powinien byc ciekawy :P
edit
@up
ok
pozatym, na forum mozna se wiadomosci wysylac -_- omg -_- ty noobie :P
Siergiey
16-11-2004, 17:42
Huh, zgrani to jestescie za***iscie ;]
Czekamy teraz na filmik z pkowania ;] Tylko nie pkowac low lvli ;]
Hyhyhy Xantera rox ;D
Ciekaw jestem z kim byles-Jak narazie się sciaga i to dosyc dluugo :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.