zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 53 Paladin expi na Hellgate (tutorial)

Tiestox
01-04-2008, 16:59
Cześć
Chciał bym przedstawić filmik w moim wykonaniu jak expić na Hellgate. Na filmiku pokazuje jak dojśc, expić i wyjść.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/39019

Tiestox
01-04-2008, 18:47
Komentować !!!

Safree Doo
01-04-2008, 19:35
A nie oplacalo Ci sie bardziej leczyc exurami?
Ale i tak dzieki za film,przyda sie mi.

Rock_Star
01-04-2008, 19:38
fajne miejsce, rzeczywiscie dobry expi i loot tez ;]

warto obejrzec

bemo
01-04-2008, 20:53
dobra to teraz tak cos odemnie, jako zaawansowanego pallka. (bylego d;)

1. znasz arcanie, za malo nosisz potionow. moze cie nie stac, jak kto woli, tylko ja wolalem zawsze przezyc niz pasc, bo 3 bp potionow to troche malo.
2. fajny poradnik.
3. czemu sie leczysz exura gran? zabiera za duzo many gowno daje. a te vity, nie panikuj. pozatym duzo bardziej oplacalne sa exurki ja na 60 lvlu z 16 mlvlem leczylem sie po 55 hp okolo a zzera tylko 20 many. dla porownania exura gran dawala mi niecale 100hp a zzera 70 many. jak nie musisz sie extra leczyc - uzywaj exurek

to tylko na tyle, pozdrawiam i czekam na wiecej filmow.

bemo aka sir lio xd

Alcata
02-04-2008, 14:47
dobra to teraz tak cos odemnie, jako zaawansowanego pallka. (bylego d;)

1. znasz arcanie, za malo nosisz potionow. moze cie nie stac, jak kto woli, tylko ja wolalem zawsze przezyc niz pasc, bo 3 bp potionow to troche malo.
2. fajny poradnik.
3. czemu sie leczysz exura gran? zabiera za duzo many gowno daje. a te vity, nie panikuj. pozatym duzo bardziej oplacalne sa exurki ja na 60 lvlu z 16 mlvlem leczylem sie po 55 hp okolo a zzera tylko 20 many. dla porownania exura gran dawala mi niecale 100hp a zzera 70 many. jak nie musisz sie extra leczyc - uzywaj exurek

to tylko na tyle, pozdrawiam i czekam na wiecej filmow.

bemo aka sir lio xd

Ale w hellgate prawie nikt nie pkuje ;d a jak juz to pz jest w drodze na draconie wysttarczy 1 runka m walla i w tym mostku po drodze walisz i wiejesz do pz xd

bemo
02-04-2008, 15:27
nie kazdy nosi mwalle i nie kazdy ma dobre pvp wiec nie kazdy ucieknie ;d pozatym jakie szanse ma 50 pall z chociazby 50 ms, ktory w koncu go wykonczy sdkami pozatym ma dobre czary na pacc =]?