Pokaż pełną wersje : Kwiecień - miesiąc psikusów
Wielu z Nas zna zwyczaje towarzyszące Prima Aprilis. W Tibii świętować możesz cały miesiąc!
Chcesz spłatać komuś figla? Nie zapomnij wybrać się do Thais w poszukiwaniu Hoaxette. Oferuje ona specjalne różdżki, poduszki, oraz prezenty posiadające zabawne efekty. Na pewno chcesz je przetestować!
Jedna rada: pamiętaj o odpowiednim traktowaniu błaznów, nigdy nie wiesz czy któregoś dnia wpadną na pomysł aby się zrewanżować ;)
Tego roku na Tibia.pl czeka na Was jedynie ten news, w końcu ile razy można się nabierać? Ale pamiętajcie... w Tibii Prima Aprilis trwa cały miesiąc! ;)
no to elegancko bedzie mozna sie posmiac
Dragon-Fly
01-04-2008, 19:10
Wjeri najs. Idę po mojego Spellwanda ;]
KrEmAs KAc
01-04-2008, 19:11
Widać ,że tibia ma jednego eventa więcej od WoWa GZ :cup:
olimpijski
01-04-2008, 19:19
Ile kosztuje spellwand?
Mógł by ktoś wrzucić screena z tymi nowymi itemami?
Spellwand - 299 gp, use na kimś i na krótki czas go zamianiamy w jakiegos potwowa
Prezent - 199 gp, use i jest jakis fajny efekt :)
Poduszki - ?? ??
..::QRAS::..
01-04-2008, 19:40
spellwand tez przyzywa (ja przyzwalem owieczke)
Avallach
01-04-2008, 19:49
spellwand tez przyzywa (ja przyzwalem owieczke)
jak? xD
Bo ja tez chce!!
@down
NO POWIEC!!
psyhopatka
01-04-2008, 19:54
Ta owieczka tak fajnie całuje;d
Aż dziwne, że w tym roku nie ma newsa o zdjęciu supportu i wspomaganiu prywatnych serwów.
W końcu coś nowego.
Przydało by się zdjęcie hotkeyi i powrót do starej grafiki.
Ma ktoś jakieś screeny z tego? :P Nie chce mi się dzisiaj z expowiska wychodzić..
A mógłbym zostawić sobie tego spellwanda jako rare? Czy on po tym miesiącu zniknie? :>
Może jednego sobie zostaw a jednego nie zostaw i wtedy jak zniknie to nie będziesz miał, ale za to jak nie zniknie to będziesz miał zostawionego jednego(bo drugiego nie zostawisz). :D
Alanus Lutinum
01-04-2008, 21:37
Na poduszkę jak się stanie to robi "Pfffrrt!" i chmurkę czyli poduszka-pierdziuszka :D.
sphinx123
01-04-2008, 21:45
Ale Cipy mają poczucie humoru, hihihi ^____^ !
Undeadzik
01-04-2008, 22:00
Kto mi powie jak:
-powiedziec zeby kupic poduszke
-jak wyczarowac owce tym wandem :D
Mnie rozdzka zamienila w szczura na pare sekund, a jak dalam use na prezent to pojawil sie wybuch. Nie zabiera hp i jest napis KABOOOO czy jakos tak. Zabawne xD
Kto mi powie jak:
-powiedziec zeby kupic poduszke
-jak wyczarowac owce tym wandem :D
Napisz hi > offer i napisze co sprzedaje:
pillow (poduszka) - poduszka pierdziuszka, chyba nieskończona
spellwand (różdżka) - 1 użycie: zamieniasz kogoś w jakieś gówno (np. frog) na kilka sekund lub przyzywasz mu owcę, która ofiarę "kocha" i za nią biega jak summon (można zabić nawet na non-pvp), nie wiem czy i po jakim czasie znika
present (prezent) - wybucha i na pis "kakabooom"..
Ma ktoś jakieś screeny z tego? :P Nie chce mi się dzisiaj z expowiska wychodzić..
Proszę ;]
Poduszka
http://images34.fotosik.pl/201/1146880fcc2bf2b7.jpg (www.fotosik.pl)
Prezent
http://images26.fotosik.pl/188/bf43ca5705f04b67.jpg (www.fotosik.pl)
Zamienianie kogoś w szczurka, kurczaka bądź żabę nie ma żadnych efektów, więc nie dodaje. Owieczki nie udało mi się zsummonować ;< ;p
http://img257.imageshack.us/img257/739/tibia02072xd1.jpg
Owca, różdżki w lewym dolnym rogu domku.
Lord_Piterek
02-04-2008, 15:18
szkoda ze tej owcy nie idzie wysadzic w powietrze jak w Wormsach :D :evul:
straganiaz
02-04-2008, 15:23
A ta owca to na kilka sekund istnieje czy tylko na zawsze az ja ktoś dednie?:baby:
Chwala Bogu ze tibiapl nie napisala zadnego newsa na prima aprilis bo wiekszosc nowych elementow ktore byly 'april fools' zostala wprowadzona do gry pieprzac ja do konca ;)
Jak stworzyć tą owcę?? :baby:
Bekaojad13
03-04-2008, 08:08
Ja zrobilem psikusa mojemu Qmplowi i powiedzialem mu ze mam blue legsy. On Mi uwierzyl a ze to jest noob wiec dal mi 10cc i powiedzial zebym mu sprzedal. Oczywiscie kasy mu nie oddalem tylko dalem mu... spodnie wypadajace z piratow to jest pirate knee broches chyba... ;)
Nie wiem z czego ty jesteś dumny skoro własnych kumpli okradasz.
Noob, który ma 10cc..
A mi się wydaję, że Ty to zmyśliłeś...
Jak stworzyć tą owcę?? :baby:
Czasem jak użyjesz "spellwanda" to pojawia się ta owca
Euthoria
03-04-2008, 11:33
To jak bedzie czy te rózdzki będą znikać??
Lord_Piterek
03-04-2008, 12:18
Ja zrobilem psikusa mojemu Qmplowi i powiedzialem mu ze mam blue legsy. On Mi uwierzyl a ze to jest noob wiec dal mi 10cc i powiedzial zebym mu sprzedal. Oczywiscie kasy mu nie oddalem tylko dalem mu... spodnie wypadajace z piratow to jest pirate knee broches chyba... ;)
Jesteś zwyklym frajerem i noobem.
topic
Lipny ten pomysl... bardziej podobal mi sie z Hallowen albo Karnawal
Tibia-Man
03-04-2008, 16:34
te chopaki a mozecie mi powiedziec gdzie ten clown biega? Bo biegam po calum thais i nie moge znalesc
@ edit sry juz mam
@ topic fajny pomysl
Xardas2320
03-04-2008, 17:07
Śmiesznie wygląda jak spellwandem zmienisz sie w kure i z utani gran hur pognasz. (gdzieś w siną dal ;p)
markus269
03-04-2008, 17:37
a mnie zastanawia jeden fakt, czy po tym miesiącu znikają spellwandy?
Eeee a gdzie jest ta osoba która sprzedaje to w Thais? Bo nie mogę jej znaleźć ;/
Kurczakos
04-04-2008, 20:20
upx2: Spellwandy znikną dopiero po końcu kwietnia.
upx2: Spellwandy znikną dopiero po końcu kwietnia.
Skąd masz tą informację? Według mnie byłoby to głupie. Inne "okazjonalne" itemy pozostawały, więc czemu ten znika oO?
EdwardMatiz
06-04-2008, 09:01
Według mnie itemy nie znikną. To by bylo lekko bez sensu. Itemki nie mogą ci zniknąć. Chyba że questowe.
Buszmenx
13-04-2008, 11:58
No fajnie :D
Dobrze ze bedzie mozna przez caly miesiac sie fajnie bawic ^^
Pozdro :D
itemki raczej zostają, owca żyje póki ktoś jej nie dednie leczy się ale ma strasznie mało hp (miedzy 20-30)
Aramilllion
15-04-2008, 13:52
itemki raczej zostają yeah, ale nie widi mi sie troche
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.