zaloguj się

Pokaż pełną wersje : GS island

olej92
02-04-2008, 16:26
dam rade 73 ed na gs island bez waste? nie mam softow mam postmana i jak tam biegac zeby nie wpasc do quar :P

NewQapek
02-04-2008, 16:42
lol, nie ma takiej wyspy -,-

olej92
02-04-2008, 16:43
lol, nie ma takiej wyspy -,-

Goroma ...

EddSaker
02-04-2008, 16:47
@Up2
Żal mi koles ciebie:p Chyba w życiu nie miales Pacc:]]

A co do tematu, raczej powinienes spokojnie dac rede;) Tylko uwazaj na dziury bo czesta sa tam lurowane WE ale Ed spokojnie je zabijesz tylko mniej utamke albo najlepiej ringi bo jak sa 2-3 WE to moga bardzo mocno udezyc :] nawet od jednego 300+ dostac mozna B) Ale jak bedziesz uwazal to spokojnie bedziesz mogl expic i nawet na spory +;)

olej92
02-04-2008, 16:52
@Up2
Żal mi koles ciebie:p Chyba w życiu nie miales Pacc:]]

A co do tematu, raczej powinienes spokojnie dac rede;) Tylko uwazaj na dziury bo czesta sa tam lurowane WE ale Ed spokojnie je zabijesz tylko mniej utamke albo najlepiej ringi bo jak sa 2-3 WE to moga bardzo mocno udezyc :] nawet od jednego 300+ dostac mozna B) Ale jak bedziesz uwazal to spokojnie bedziesz mogl expic i nawet na spory +;)

Nikt mi nie lurnie bo to privat exp i ja go bd mial wieczorkiem a gdzie sa we zeby ich nie lurnac?:>

EddSaker
02-04-2008, 16:58
WE sa prawie ze na calym GS island:( Ale po poludniowo wschodniej czesci jest ich najwiecej, mozesz nawet spotkac 4-5:( Ale potrafia rozniez same wpadac do dziur i na to musisz najbardziej uwazac;) Ale jak bedziesz uwazal powinno byc dobrze;)

NewQapek
02-04-2008, 16:58
po pierwsze: ja mam pacc...
po drugie:nie kazdy musi wiedziec ze na goromie są GSy(a co dopiero ze akurat po nie sie tam plynie)
po trzecie: nazywaj rzeczy po imieniu, ok?

olej92
02-04-2008, 16:59
WE sa prawie ze na calym GS island:( Ale po poludniowo wschodniej czesci jest ich najwiecej, mozesz nawet spotkac 4-5:( Ale potrafia rozniez same wpadac do dziur i na to musisz najbardziej uwazac;) Ale jak bedziesz uwazal powinno byc dobrze;)

a gdzie sa te dziury?;s zebym nie wpadl xD

EddSaker
02-04-2008, 17:12
ty dziur jest bardzo duzo ;p wiekszosc widac tylko sa zasypane ;p i jest kilka za drzewkami to musisz uwazac ale jak nic nie jest lurniete do dziury to na kombo raczej nie wejdziesz ;)

neopostman
02-04-2008, 17:13
po drugie:nie kazdy musi wiedziec ze na goromie są GSy(a co dopiero ze akurat po nie sie tam plynie)

Jak nie wiesz to się nie udzielaj..

Kurczakos
03-04-2008, 14:36
Możesz tam już spokojnie expić, jeśli nic nie spadnie to może być waste, uważaj na dziury bo często jest do nich nalurowane dużo syfu...

mazgier
03-04-2008, 15:03
Goroma ...Tak dla ścisłości to ta wyspa o której mowa nazywa się Malada.

Nie wiem jak na innych serwerach ale na moim z zasady wszystkie dziury są oznaczone poukładanymi dookoła pojedynczymi gp więc żeby wpaść trzeba się naprawdę "postarać". Jeśli nie to radzę BARDZO dokładnie przyglądać się terenowi po którym się idzie i unikać wchodzenia na pola zasłonięte przez drzewa. Wpadnięcie do dziury z 3-4 WE (a i GS czasem się trafi) może się skończyć fatalnie.

Avallach
03-04-2008, 15:23

Jak nie wiesz to po co piszesz?

Gypsy
04-04-2008, 14:07
http://tibia.pl/earth.php?x=32006&y=32692&z=7&q=100.0&r=1

I wszystko w temacie respu na tej wyspie ;)

Piromanoss
06-04-2008, 22:14
Dasz rade bez problemu. Na całej wyspie masz gdzieś ze 6 We , lecz jeżeli już ktoś je lurnął to możesz expić bez obaw. Expiłem tam od 70 do 100 lvla msem i nigdy nie wpadłem do dziury, oczywiście aby jak szedłem na quary. Expiąc tam robisz taką rundkę do okoła wyspy. Siedząc troche dłużej napewno się zwróci.