Pokaż pełną wersje : GS island
dam rade 73 ed na gs island bez waste? nie mam softow mam postmana i jak tam biegac zeby nie wpasc do quar :P
NewQapek
02-04-2008, 16:42
lol, nie ma takiej wyspy -,-
lol, nie ma takiej wyspy -,-
Goroma ...
EddSaker
02-04-2008, 16:47
@Up2
Żal mi koles ciebie:p Chyba w życiu nie miales Pacc:]]
A co do tematu, raczej powinienes spokojnie dac rede;) Tylko uwazaj na dziury bo czesta sa tam lurowane WE ale Ed spokojnie je zabijesz tylko mniej utamke albo najlepiej ringi bo jak sa 2-3 WE to moga bardzo mocno udezyc :] nawet od jednego 300+ dostac mozna B) Ale jak bedziesz uwazal to spokojnie bedziesz mogl expic i nawet na spory +;)
@Up2
Żal mi koles ciebie:p Chyba w życiu nie miales Pacc:]]
A co do tematu, raczej powinienes spokojnie dac rede;) Tylko uwazaj na dziury bo czesta sa tam lurowane WE ale Ed spokojnie je zabijesz tylko mniej utamke albo najlepiej ringi bo jak sa 2-3 WE to moga bardzo mocno udezyc :] nawet od jednego 300+ dostac mozna B) Ale jak bedziesz uwazal to spokojnie bedziesz mogl expic i nawet na spory +;)
Nikt mi nie lurnie bo to privat exp i ja go bd mial wieczorkiem a gdzie sa we zeby ich nie lurnac?:>
EddSaker
02-04-2008, 16:58
WE sa prawie ze na calym GS island:( Ale po poludniowo wschodniej czesci jest ich najwiecej, mozesz nawet spotkac 4-5:( Ale potrafia rozniez same wpadac do dziur i na to musisz najbardziej uwazac;) Ale jak bedziesz uwazal powinno byc dobrze;)
NewQapek
02-04-2008, 16:58
po pierwsze: ja mam pacc...
po drugie:nie kazdy musi wiedziec ze na goromie są GSy(a co dopiero ze akurat po nie sie tam plynie)
po trzecie: nazywaj rzeczy po imieniu, ok?
WE sa prawie ze na calym GS island:( Ale po poludniowo wschodniej czesci jest ich najwiecej, mozesz nawet spotkac 4-5:( Ale potrafia rozniez same wpadac do dziur i na to musisz najbardziej uwazac;) Ale jak bedziesz uwazal powinno byc dobrze;)
a gdzie sa te dziury?;s zebym nie wpadl xD
EddSaker
02-04-2008, 17:12
ty dziur jest bardzo duzo ;p wiekszosc widac tylko sa zasypane ;p i jest kilka za drzewkami to musisz uwazac ale jak nic nie jest lurniete do dziury to na kombo raczej nie wejdziesz ;)
neopostman
02-04-2008, 17:13
po drugie:nie kazdy musi wiedziec ze na goromie są GSy(a co dopiero ze akurat po nie sie tam plynie)
Jak nie wiesz to się nie udzielaj..
Kurczakos
03-04-2008, 14:36
Możesz tam już spokojnie expić, jeśli nic nie spadnie to może być waste, uważaj na dziury bo często jest do nich nalurowane dużo syfu...
Goroma ...Tak dla ścisłości to ta wyspa o której mowa nazywa się Malada.
Nie wiem jak na innych serwerach ale na moim z zasady wszystkie dziury są oznaczone poukładanymi dookoła pojedynczymi gp więc żeby wpaść trzeba się naprawdę "postarać". Jeśli nie to radzę BARDZO dokładnie przyglądać się terenowi po którym się idzie i unikać wchodzenia na pola zasłonięte przez drzewa. Wpadnięcie do dziury z 3-4 WE (a i GS czasem się trafi) może się skończyć fatalnie.
Avallach
03-04-2008, 15:23
Jak nie wiesz to po co piszesz?
http://tibia.pl/earth.php?x=32006&y=32692&z=7&q=100.0&r=1
I wszystko w temacie respu na tej wyspie ;)
Piromanoss
06-04-2008, 22:14
Dasz rade bez problemu. Na całej wyspie masz gdzieś ze 6 We , lecz jeżeli już ktoś je lurnął to możesz expić bez obaw. Expiłem tam od 70 do 100 lvla msem i nigdy nie wpadłem do dziury, oczywiście aby jak szedłem na quary. Expiąc tam robisz taką rundkę do okoła wyspy. Siedząc troche dłużej napewno się zwróci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.