Pokaż pełną wersje : Key Ring
DamianOOs
03-04-2008, 13:29
Odrazu mowie ze szukalem , obejrzalem 3 strony i nie znalazlem
Do rzeczy :
Mam pytanie , czym sie rozni Key ring od zwyklego backpacka ?
Przeciez tez ma 20 miejsc , tyle ze jest lekki ..
no ale kosztuje 12k wiecej dlatego ze jest lzejszy o 20 oz.?
Nie rozumiem i prosze aby ktos mogl mi wytlumaczyc
Groo0oosZ
03-04-2008, 13:31
Jak sie nie myle to key ring ma 24 miejsca:)
pozdrawiam
@up, ma 20 miejsc...
@topic Tak, dlatego że lekki, i jeszcze na tibia.pl zobacz z czego wypada...
Poniewaz jak masz na sobie 40 bp roznych rzeczy to wtedy to juz nie jest 20 oz i dla hlev warto sobie zamienic na Keyringi, i masz o wiele wiecej capa, szczegolnie jest to korzystne dla sorków.
Kurczakos
03-04-2008, 14:41
Tak, kosztuje 12k ale wiesz jak dużo znaczy te 20cap dla sorków którzy mają go bardzo mało a chcą gdzieś mieć ponad 20bp mf lub run?
eisscheriann
03-04-2008, 17:43
i do tego ładnie wygląda :>
Oprócz tego wszystkiego co było wcześniej, to jeszcze: fajna ozdoba do domku.
Poprostu key ringa nie kupisz w kazdym miescie za 20 gp...
Podsumujmy:
- ładna ozdoba
- wypada z silnych potworów
- dużo trudniej go zdobyć ( nie można go kupić od NPC )
- mało waży
- ma tyle samo miejsc
demoninator
04-04-2008, 14:36
I czy aby nie liczy się jak bp podczas deda? Znaczy że jeżeli masz bp w miejscu na strzały to poleci a jeżeli będzie tam keyring to on chyba nie leci. Nie wiem moge się mylić coś tylko słyszałem kiedyś.
Megumiak
04-04-2008, 15:03
wszystkie itemy ktore maja vol np 20 czyli liczbe miejsc wypadna czyli key ring wypadnie
Oskar111
04-04-2008, 18:08
k ring w odroznieniu od bp nie mozesz nosic w miejscu na plecak a jedynie jak kazdy zwykly pojemnik w slotach na bron i na strzaly
kazdej profesji przydadza sie key ringi bo na 10 k ringach ( po 0,50 oz) zamiast 10 bp ( po 18 oz ) masz 175 cap wiecej co zawsze oznacza dluzszy hunt (cap na loot / mana i poty )
kazdy pojemnik spada przy smierci (nawet jakbys sobie dead rata w miejsce na strzaly wlozyl to on i tak spadnie) ^^
demoninator
04-04-2008, 19:30
Achaaa dzięki. Tak tylko słyszałem nie wiedziałem czy to prawda i dzięki że mnie uświadomiliście :P
MieChO_SlaiT
06-04-2008, 20:30
Jeszcze jak sie wklada tam klucze to nietrzeba wybierac po kolei jakiego uzywc do dancyh dzrzwi tylko uzywa sie keyringa na drzwi i samo ci wybiera klucz <chyba> ^^
Oskar111
06-04-2008, 20:59
nie da sie uzyc key ringu na czyms , bo to jest pojemnik wiec use = otwarcie/zamkniecie , nie ma opcji "use with" ba nie ma nawet opcji "use"
Do rzeczy :
1. Wygląda o wiele ładniej od BP (może za wyjątkiem BP of Holding, chociaż Key Ringi mają swój wygląd i urok). Każdy bogaty Highlvl chce fajnie wyglądać, mieć dobre EQ i itemy, a m.in. Key Ring w masowej ilości, który zastąpi BP daje taką satysfakcję.
2. Key Ring bądź co bądź jest od BP o wiele lżejszy. Taki 100-150+ i więcej lvl biorąc 20 BP z zapasami na samych BP traci przykładowo 400 oz. capacity, w przypadku Key Ring ten capacity zostaje dla niego na loota lub dodatkowe zapasy do wbicia większej ilości expa.
3. Zdobyć BP, a Key Ring to zasadnicza róznica.
Pozdro^^
Do rzeczy :
1 jest lzejszy
2 fajnie wyglada
3 co z tego ze kosztuje 12k? dla takiego 150+ to malo a dzienki temu zabierze wiecej loota z demow pp a i tak ma aol wiec sie nie boi ze spadnie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.