Pokaż pełną wersje : Statusy - A może by tak miasta!?
Biltholr
14-11-2004, 20:25
Krzdy w swoim statusie (oprucz modow i admina) ma Użytkownik forum - Może powinno być tak że powinna się tam znaleść nazw serwera na którym gramy? Było by to duże ułatwienie bo czasami nie idzie sie połapać o jakim serwerze dany urzytkownik mówi. X(
a moze niektorzy chca byc anonimowi??
Biltholr
14-11-2004, 20:41
To tylko serwer - Ile zalogowanych na nim jest - Jak niepodasz nicku to sie nikt niedowie kim jestes. Zresztom poco ktos by mial byc anonimowy?
To tylko serwer - Ile zalogowanych na nim jest - Jak niepodasz nicku to sie nikt niedowie kim jestes. Zresztom poco ktos by mial byc anonimowy?
poto żeby mi ktoś potem nie pisał na gg: ej, tesz gram na mytherze. Dopiero przeszedłem ruka, plz bądź dobry kólega, daj coś!
Biltholr
14-11-2004, 20:51
Może chociasz chętni? A takich noobów co chodza i: "free items" to sie blokuje na gg! Co inni o tym saądzom bo narazie niema przychylnych komętarzy.
Jeśli chcesz wiedziec kto gdzie gra to naciskasz na profil urzytkownika i tam sa dodatkowe informacje , masz napisane "swiaty" i pisze ci czarno na białym jaki serv. Jak ktos nie ma znaczy ze niechce moze ujawniac... -.-
pozatym watpie, zeby duzo osob mialo taki sam nick w tibii jak na forum... Wobrazasz sobie np. 50 ek z nickiem pytong? :P ja niebardzo
$corcerer
15-11-2004, 17:43
Zawsze mozna dopisać sobie do sygnaturki.
Krzdy w swoim statusie (oprucz modow i admina) ma Użytkownik forum...
Zakładamy się, że więcej osób ma coś innego niż Użytkownik forum? Nie tylko modkowie i admin.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.