Pokaż pełną wersje : ZOO :D
W Ab na Enterii z kumplami bawilismy sie w zoo
cześć dolna
http://members.lycos.co.uk/m4t1/zoo.jpg
częsc górna
http://members.lycos.co.uk/m4t1/zoo1.jpg
Tutaj piszcie komentarze :D
nawigator
15-11-2003, 19:23
nie ma co pisac
REWELACJA
Polacy chyba tylko potrafia sie bawic a reszta
ZOO RULEZ POLAND TOO
No...no robilismy je ok. 3-4 h
nawigator
15-11-2003, 19:38
wiesz lae w tym ZOO moglibyscie owce dac króliki o psy np i te goblinu wepchac przy wejciu miedzy te glazy (wygladalo jak by pilnowaly zoo :)
:D :D :D poprostu za*******
a jak bys tam dal jeszcze dragona dragona lorda i gsa i dsa to by bylo juz mistrzistwo swiata :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ciekawy pomysł :D Kurde szkoda, ze nie było mnie dzisiaj na eterii (załamany po smierci) może bym wam pomógł jakos :D
Muhaahha spoko pomysl dziwne ze wam jakis nOOby niepozabialy tych zwierzakow ale tak ogolnie to jest spoko :D
Oryginalnie dodany przez Asilar
:D :D :D poprostu za*******
a jak bys tam dal jeszcze dragona dragona lorda i gsa i dsa to by bylo juz mistrzistwo swiata :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Człowiek... potwory od valkirii w zwysz odsówają parcele...
Będziemy robić to jeszcze raz tylko teraz - wstęp płatny - nic nie ma za darmo a szczególnie trening na Tibii :D
Lord Czaja
16-11-2003, 09:12
fajna rzecz....a mozecie dodac super atrakcje: niech ktos sie zamieni w dragona albo demona :D
Ech pewnie ciezko wam bylo je zwabic, mogliscie kilka wysummonowac
Oryginalnie dodany przez Lord Czaja
niech ktos sie zamieni w dragona albo demona :D
Nie da sie zmienic w demona.
Nie wy pierwsi uzadziliscie ZOO w swiecie tibi.
Pamietam jak jeszcze gralem na Danubi pare miesiecy to bylo jeszcze przed wojan z FC.
Jezus de'Vrie i spolka zorganizowali zo niedaleko Ab'dendriel bylo owiele wieksze i potwory o niebo lepsze. Ale i wasze jest fajne zawsze to jakies urozmaicenie zamiast stac trenowac albo runy robic poszliscie po rozum do glowy i cos zorganizowaliscie.
Ciekawe co jeszcze ludzie wymysla ciekawe ????
bunykalpl
17-11-2003, 14:59
Fajne by było te zoo gdyby nie taki koleś bo wszedł i zaczoł wszendzie z fb walic hyba z 3 osoby zgineły X(
Ej a nie ktore z tych potworkow sa summonami co nie?
Bo przeciez mino archer atakowla by kogos a jest odwrocony w inna strone i gobliny nie atakuja
według mnie wilki i nniedżwiadki nie moga ze sobą mieszkac bo by sie pogryzły
kotomaniak
20-11-2003, 14:53
Czy to były wszystko summony? Bo jak nie i je zlurowaliście to jesteście genialnii GRATZ za screeny.
Mistrz Czarnego Miecza
20-11-2003, 14:59
Mino arche to summony a inne to zwykłe ! (bo jak by mino arche niebyły summonami to by było troche ciał tam :D ).
summony to - Mino Archer
a reszta przyprowadzona :D
No Spoko nie widzialem jeszcze tak spoko gry tibi ale niezle fajnie sie przy tym bawiliscie no nie ;) SUper jak nawet taki pomysl podoba mi sie ten temat spoko goscie macie niezle poczucie humoru :D
Spoko zoo
JAk zrobiccie zoo z gs idragonuw to bedzie mistszostwo swiata :DDD
pozdrawiam
paps all
W tym ZOO brakuje demonów :D
super zoo tylko zrobcie kiedys takie ze zamiescicie duzo krolikow owiec itp. to by dopiero bylo .... a tak to GRATZ
Niedługo będziemy znowu robic ZOO a co do ZOO z gs-ów lub czegos takiego to powiedz kto ci przyluruje gs-a lub demona :|
Eustachy
28-11-2003, 07:46
ale wyaps zdjecia :D
szkoda ze ten archcer bym wysumonwany :P
była by niezła jadka :D:D:D
W PYTE ZOO ......POLACY ZADzA
Hej!All!
Naprawde chciałbym się znaleść w takim zoo, ale nie oglądać potwory, tylko je bić i zdobywać exp.
To byłby raj dla knighta!
Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!
Tanatos de'Vrie
03-12-2003, 17:22
buhahahahahahahahahahaha
zdjecia fajne ale juz zoo robilismy :) wiec jest to troche spuznione popytam kumpla to moze ma jeszcze skriny :) teraz szykujemy sie do zrobienia cooloseum hiehie zobaczymy jak nam to wyjdzie
jednak polska to najmadrzejszy kraj :]
potrafimy sie tesh bawic a nie tylo expowac i zbierac lup
i to mi sie podoba na maksa na poczatku nie pomyslalem ze archer jest summonem ale potem sie skapnalem gdy nikogo nie atakowal :] :] :] :] :] :] :] :] :]
Main Vegeta
03-12-2003, 18:39
Spoczko.Moi kumple maja zamiar robic zameczek z parcelow wiec tez bedzie jakas rozrywka.Zoo spoko pomysl.Jeszcze nie wiedzialem czegos takiego.Widac ze ........ POLAK POTRAFI!!!!!!!!!!
Zrubcie nastepne zoo bo te jusz oglondam chyba 8x:]
Niezłe ZOO. Więcej takich śmiesznych zdjęć by się przydało...
Prawda ktos wczesniej od was zrobił takie zoo ale w owiele lepszym wykonaniu
Jak dobrze pamiętam byla to gildia Vampirow z Danubi.
Zurzyli okolo 20k na same boxy :D pozniej lurowali wolfy waspy trolle orki elfy deere i od cholery innych ludzikow
a gdzie zrobiłeś te ZOO?? w jakich okolicach bo fajne miejsce
Druid_Smierci
06-12-2003, 15:57
Ej, nie dalibyscie mi tych paczek?
plz pobijam rekord w posiadaniu paczek... wyślijście mi wszystkie paczki jakie znajdziecie do Thais Druid Smierci... Thx too all
8o REWELACYJNE skriny, no coment
---
Ten kto walczy z potworami winien uważać by sam nie stał się jednym z nich.
Maximus Wielki/10lvl/Libera/RIP
Twierdza Nebekenezer/7lvl/Rubera
Hegemmon
08-12-2003, 14:49
fajny pomysł zaraz poszperam u siebie w kompie i wkleje tutaj( bo nie ma sensu zakładać nowego tematu dla jednego zdjęcia) fajne zdjęcie :P
Po prostu Minofarma :D
Hegemmon
08-12-2003, 14:58
Tak jak napisałem wcześniej Mino farma "Made in Secura"
Pierwsza farma jakiś kolesi -> to wtedy wpadłem na pomysł zrobienia własnej :D
http://fortressofchaos.w.interia.pl/minofarm.jpg
A oto co udało mi się zrobić.. miałem ją powiększyć ale musiałem już wyłanczać kompa tak więc skończyłem tylko na tym:
http://fortressofchaos.w.interia.pl/mmf.jpg
w sumie było z nich 850 exp :D
P.S. jak by screeny nie chciały się załadować to sorka bo mam je na interii a to nie jest zbyt dobre źródło :/ w razie czego proponuję spróbować puźniej jeśli ktoś ma ochotę.
:) X( :P ;( :( niebieski no wiesz dzisiaj widzialem paziahaha jak dostac premium accanta za darmo?? ;(
Spox zdjaka!!!Ale nikt was sie nie czepial ze robice bajzel w zagrodzie??? :D
hehehehh... fajne :D czekamy na zoo z gs'ami i dragami lool :D
Verhettin
24-01-2004, 17:56
MYsle ze to spox sprawa takie zoo
jak uda wam sie zrobic zoo z dragonem i gs to bedziecie
the best :P
OnlyM(PL)
04-02-2005, 23:55
fajne ss .......
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.