Pokaż pełną wersje : 130 ek owned by 155 ek solo-non pvp [.cam]
http://rapidshare.com/files/104846316/zerathDED.cam.html
jak bedzie taka mozliwosc to wrzuce na tibie cam tv.
Vlad Dracula
04-04-2008, 16:56
pwn3d ....
@QRAS
Po co to mówisz? każdy przecież to wie bo czytał regulamin kiedy go akceptował.
Poza tym mogę się założyć, że on nie dostanie banana
DexteroO
04-04-2008, 16:57
huh, Karo ma juz 9 mlvl oO
gratz od Griina ;)
..::QRAS::..
04-04-2008, 16:58
Zmien host albo ban
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 17:07
Jak taki zajebisty pk jestes to idz na normalny pvp world, czy tam sobie nie dasz rady?:baby:. Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol.
Jak taki zajebisty pk jestes to idz na normalny pvp world, czy tam sobie nie dasz rady?:baby:. Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol.
nawet jak nie da to co ? jak taki zajebisty pvp jest to idz na non pvp ciekawe ile wytrzymasz;d no i karo chyba od zawsze ubija ludzi ; p
Depeszowiec92
04-04-2008, 17:22
pwn3d ....
@QRAS
Po co to mówisz? każdy przecież to wie bo czytał regulamin kiedy go akceptował.
Poza tym mogę się założyć, że on nie dostanie BANANA
HAHAHA PWNED pozdro
Radzik15
04-04-2008, 17:25
Jedno słowo - Masssakra przez trzy "s" :D
Gratz Karoleer.
KalasantyX
04-04-2008, 17:28
Ach, tak na zdrowy rozum, to on mógł uciekać na takie małe piętro jak się idzie na Ghazbarana. Tam się nic nie respi a dostać się tam można tylko schodami. Wystarczyłoby przebiec.
Zabijać na non-pvp. -.- Głupi leszcz.
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 17:29
nawet jak nie da to co ? jak taki zajebisty pvp jest to idz na non pvp ciekawe ile wytrzymasz;d no i karo chyba od zawsze ubija ludzi ; p
Czy ja gdzies powiedzialem ze mam zajebiste pvp? :O
Serafin656
04-04-2008, 17:38
Jak taki zajebisty pk jestes to idz na normalny pvp world, czy tam sobie nie dasz rady?:baby:.
kurwa kolejny, - zrob sobie 120 ek'a+ na cele i chodz na solo ze mna (122 ed..) i zobaczymy kto "da sobie lepiej rade".
"Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol."
ty nawet gdybys wbil 300lv to bys go nie zabil,a i uwierz mi na pvp tez mu dobrze idzie ;)
skarabeusz323
04-04-2008, 17:42
rehots plx
LOL, najpierw mu koleś uciekał, później połowa syfu go biła, a nie tego 130 lvla, w ogóle ten 130 lvl jakiś zamulony był bo jakby chciał to by uciekł, ten koleś go nie trapnął, tylko 130 lvl dał się trapnąć, lol. Puścił pare mwalli, dwa czy trzy razy zablokował mu drogę, ot mi frag. Tylko tyle, że ściągnał na niego trochę syfu, ale zawsze to lepsze niż frag 20 lvl...
Hard_Master
04-04-2008, 17:54
lol
koles boter jeszcze pokazal rox
blackd
17:52 --- exiva all results: ---
17:52 Karoleer Incarcerated [77% hp] is standing next to you.
17:52 acolyte of the cult [100% hp] is to the south-west.
17:52 nightmare [100% hp] is on a lower level (+1) to the east
17:52 nightmare [100% hp] is on a lower level (+1) to the south-east.
17:52 lost soul [100% hp] is on a lower level (+1) to the south.
17:52 destroyer [100% hp] is on a lower level (+1) to the south.
17:52 --- Found 6 on track. ---
Marecki666
04-04-2008, 17:55
Ładna akcja, w dodatku solo - umiejętności mu nie brakuje. ^^
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 18:01
kurwa kolejny, - zrob sobie 120 ek'a+ na cele i chodz na solo ze mna (122 ed..) i zobaczymy kto "da sobie lepiej rade".
"Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol."
ty nawet gdybys wbil 300lv to bys go nie zabil,a i uwierz mi na pvp tez mu dobrze idzie ;)
ta zrob sobie 70lvl na brazylijskim servie SILVERA i chodz tam ze mna na solo, albo nie.. lepiej nie rob bo ty taki pro to mnie na jednego lmma wezmiesz jeszcze strace plate legi;(
@jakby mu dobrze szlo na pvp to by nie szedl na non-pvp.
Serafin656
04-04-2008, 18:32
LOL, najpierw mu koleś uciekał, później połowa syfu go biła, a nie tego 130 lvla, w ogóle ten 130 lvl jakiś zamulony był bo jakby chciał to by uciekł, ten koleś go nie trapnął, tylko 130 lvl dał się trapnąć, lol. Puścił pare mwalli, dwa czy trzy razy zablokował mu drogę, ot mi frag. Tylko tyle, że ściągnał na niego trochę syfu, ale zawsze to lepsze niż frag 20 lvl...
ty myslisz ze zabijanie na npvp polega na rzucaniu mwalami?
moze sie powtorze ale ty nawet z tym kurwa calym przyjebanym;d Michaelem rz~ i swoimi kolegami z pvp byscie go nie zabili.
Wasz luring wygladalby jak luring securum XD
ty myslisz ze zabijanie na npvp polega na rzucaniu mwalami?
moze sie powtorze ale ty nawet z tym kurwa calym przyjebanym;d Michaelem rz~ i swoimi kolegami z pvp byscie go nie zabili.
Wasz luring wygladalby jak luring securum XD
Wow, ale jestes fajny. Kto kto jest Michael rz~?
Czyli, ze uwazasz ze nie zabilbym go na non-pvp nawet z 10 osobami? Modlisz tez się do niego? Masz jego plakat na ścianie? BTW. Czy ja gdzies mowilem, ze jestes dobry w pvp?
ta zrob sobie 70lvl na brazylijskim servie SILVERA i chodz tam ze mna na solo, albo nie.. lepiej nie rob bo ty taki pro to mnie na jednego lmma wezmiesz jeszcze strace plate legi;(
@jakby mu dobrze szlo na pvp to by nie szedl na non-pvp.
zalosny jestes ; d
gadanie o non-pvp - pvp . Nie pomyslales ze moze nie lubi na pvp grac?
nvm koniec tematu - niepotrzebny spam robimy
Serafin656
04-04-2008, 18:46
Zgubil passy do konta wiec nie moze sie wypowiadac :
18:43 Karoleer Incarcerated [155]: jaki ma sens gra na pvp,gdzie byle pizda moze kupic sobie chara albo zebrac stado pajacow i zaspamowac cie z sdkow,co dzieki aimbotowi cipsoftu nie wymaga zadnego wysilku ani umiejetnosci? ;s
18:44 Karoleer Incarcerated [155]: sam jestes glupi leszcz-to ze zabijasz w carlin swoim 20 lvlem nie oznacza ze od razu musisz zazdroscic :)
18:44 Karoleer Incarcerated [155]: mc200-gdybym nie chcial czegos zrobic,to bym tego nie zrobil,jedyny blad jaki zrobilem to trapniecie sie po jego wejsciu na gore :)
18:45 Karoleer Incarcerated [155]: zabij kogos z maphackiem bez maphacka-gl
18:46 Karoleer Incarcerated [155]: od 3 lat probuja mnie zabic-jest jakies 3200~:0 dla mnie :d
teraz ide na dwor - poczytam wieczorkiem co tam ci 'anty non-pvp' smiesznego popisali ;d
boter, lurer, frajer.
Pozdro
neSSonka
04-04-2008, 18:53
nvm
@topic
O Lol ; o
nie no Gratz :D
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 18:59
zalosny jestes ; d
gadanie o non-pvp - pvp . Nie pomyslales ze moze nie lubi na pvp grac?
nvm koniec tematu - niepotrzebny spam robimy
Lol. nie lubi na pvp grac bo sie boi o swoja dupe? Nie lubi na pvp grac wiec zabija innych na non-pvp? nice B)
jak dla mnie to na non-pvp ida osoby ktore mialy juz wczesniej doswiadczenie na pvp, stracily po raz czwarta p arma i maja tego dosc:evul: i ofc nie mam nic przeciwko temu ale jak ktos idzie na non-pvp bo tam go trudniej ubic(wystarczy myslec) i wbija +150lvl zeby potem zabijac innych to zal:baby:
@upupupup
taa polowe tibii wybil, nie ma sobie rownych.. oddajmy mu poklon bo nas tez zabije:/
Karo ustawił się na celeście, a jakieś pomyłki Celesty zabija. Jak zwykle są tego dwie strony dobra i zła. Myśle, że pokazałeś dobrą,bo kolesiowi się należało, ale patrzac prawdzie w oczy Yoozio by Cie pocisnął w półapce :P tylko myśle, że on nie traci na to tyle czasu co Ty, a Ty prawie wszędzie rozkminiasz jak i co zrobić żeby kogoś udupić. Czasem trapujesz osoby, które tego niewymagają i dlatego jesteś dla mnie C**ą. :(
Serafin656
04-04-2008, 19:39
boter, lurer, frajer.
Pozdro
EJ JA TESH ????
http://img441.imageshack.us/img441/7555/ejeb1.jpg
Lol. nie lubi na pvp grac bo sie boi o swoja dupe? Nie lubi na pvp grac wiec zabija innych na non-pvp? nice B)
jak dla mnie to na non-pvp ida osoby ktore mialy juz wczesniej doswiadczenie na pvp, stracily po raz czwarta p arma i maja tego dosc:evul: i ofc nie mam nic przeciwko temu ale jak ktos idzie na non-pvp bo tam go trudniej ubic(wystarczy myslec) i wbija +150lvl zeby potem zabijac innych to zal:baby:
tez zabije:/
jesli nawet to co ? zabronisz mu ? a na pvp to nie wbijaja 150 + lvl zeby kogos zabic? ; d
btw. gdzie on napisal ze sie boi?
@up Noo, oczywiscie ty go trapnales ^^ Najbardziej mnie rozwalily biale kwadraciki tam gdzie pisze "TibiaTekBot/Tibia NG/Blackd"
Granteon
04-04-2008, 20:03
Nom, ja bym tam długo nie wytrzymał. Nerwowo... To chyba jedyny powód dlaczego nie można tam wytrzymać...
Piranezi
04-04-2008, 20:06
@up Noo, oczywiscie ty go trapnales ^^ Najbardziej mnie rozwalily biale kwadraciki tam gdzie pisze "TibiaTekBot/Tibia NG/Blackd"
what's so funny?
Kurczakos
04-04-2008, 20:12
Nie daje się rehostów na spidszera bo jest za to ban.
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 20:36
jesli nawet to co ? zabronisz mu ? a na pvp to nie wbijaja 150 + lvl zeby kogos zabic? ; d
btw. gdzie on napisal ze sie boi?
Owszem jest to jeden z elementow gry ale na SWIECIE PVP.
Po drugie zrozum co to sa pytania retoryczne.
Ancient-Necro
04-04-2008, 20:45
ciekawe gdzie więcej myślenia przy zabijaniu/trapowaniu kogoś?
na pvp wystarczy odpowiednia ilość ludzi i atack combo, nie to co kiedyś
n pvp, trzeba kontrolować sytuacje i teren, nic nie jest spontaniczne tylko bystrze rozplanowane i wykonane
@up championy z pvp
dajcie filmik jak trapujecie kogoś na pvp, z lepiej rozplacowanym planem niż ten na tym filmiku ;f
boter, lurer, frajer.
Pozdro
Boter i lurer tak , frajer raczej nie.
KAroleer według Ciebie ziomek z 120 lvl który nie posiada żadnych umiejętnośći zabije 60?Idiotyzm ,prędzej padnie na expie niż kogoś zabije.
A na no-pvp?Padnie może z 2 razy ale w końcu sie nauczy expić na żółwiach a tam raczej go nie zabijesz :<.
kirocron
04-04-2008, 21:01
Co do tych super pro z pvp. Co drugi taki kupił chara 100+ za ukradzione matce pieniądze i kozaczy jaki to on jest pro i elo ziom.
Tak gram na non-pvp i nie miałem nigdy hunta na żadnym pvp. gram tu bo lubie. przynajmniej do ubicia jakoegos pajaca nie potrzebuje bandy kolegow z tej samej neostrady.
pvp smierdzi od cipbota i granie tam i kozaczenie jakim sie jest pro jest poprostu smiechu warte.
Tu wogole są jacyś moderatorzy na tym forum?
bo sie nie spotkałem ;o
eisscheriann
04-04-2008, 21:56
1. Trapować na non-pvp też trzeba umieć, ten koleś pokazał co potrafi [;
2. Co do tego, że on używa bota- uj wam do tego [;
3. Zamiast się sraczkować na forum co jest lepsze non-pvp czy pvp i kto jest el0 pr0 masta w zabijaniu i trapowaniu, ustawcie się na jakimś ots-ie i przekonajcie się kto jest lepszy [;
noob pvp sux :D
Numenorian
04-04-2008, 22:11
Nie lubie non-pvp ale jego filmy wymiataja ;D
a co do tych co cos tam pisza o tym non-pvp to i tak sadze ze Karoleer~ ma lepsze pvp od was.
Michael Rzotkiewka
04-04-2008, 22:29
Nie lubie non-pvp ale jego filmy wymiataja ;D
a co do tych co cos tam pisza o tym non-pvp to i tak sadze ze Karoleer~ ma lepsze pvp od was.
Co najwyzej LMTP (Luring Monsters To Player), jakby mial pvp to by gral na servie pvp i zabijal ludzi w "normalny sposob", a tego co tu jest nie mozna nazwac pvp :< Pewnie gral kiedys na pvp i stracil 3x p arma wiec sie przeniosl, a teraz kozaka udaje:cup: Mam nadzieje ze Yoozek go dopadnie kiedys, o ile nie sa kumplami:D Chociaz Yoozka tez nie popieram:P
Nawet nie wiecie jaka jest frajda zabic 100+ lvla :> albo ganiac za noobami w kazo z guardami... non-pvp ma swoje zalety
@Edit
Serafin frajerze, jara cię to że ktoś przez ciebie pada za nic? Może jeszcze non-pvp war jebniesz? ;D Btw Racja nie pisz tu, idż sobie dalej graj na tym swoim kozak pro świecie <3
Jedynie co tam możesz osiągnąć to pieniądze na allegro bo chuj ci po levelu jak i tak go nie przetestujesz na ludziach? Noob Please?
co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie :P na pvp to sorkiem 300 sd 300 gmp i walisz f4 we wszystko co sie rusza :P
ktos tam jeszcze mowil ze niby karo w pvp nikim jest :P teraz to pvp jest takie: jeden koles goni drugiego spamujac f4 z sdekiem a drugi ucieka z f1 uhem/potem :P i jaki w tym sens :P na no-pvp przynajmniej trzeba myslec zeby kogos zabic ;p
tyle odemnie
Lord Wlodek
04-04-2008, 23:03
Kolesowi Ng Bot ubił kolesia a temat o jego mastah pvp urasta do legędy...
Żal mi jego wymaigowanego "ego"
Psychodelniczy styl...
Serafin656
04-04-2008, 23:08
Koxis..
Imię: Wole pozostawic to w tajemnicy
Eh.. no tak :/
To sobie kretynie z pvp zabij kogoś na non to pogadamy. Żal mi ludzi takich co albo krytykują non pvp albo pvp... Jej każdy radzi sobie odpowiednio do rodzaju serva jaki wybrał. Jeśli tamten koleś mu zawinił to pewnie nie na darmo zdechł. Pozdr.
FIlm
Porządnie ;*
co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie :P na pvp to sorkiem 300 sd 300 gmp i walisz f4 we wszystko co sie rusza :P
Czytając to co napisałeś, mam odczucie że nigdy nie grałeś na pvp... Zauważ że na pvp nie tylko sie wciska te Twoje "F4" ale także rzuca się coś takiego jak :mwalle, paraliże, soulfire itp. Na serverach pvp liczy się również liczba znajomych, którzy są gotowi pomóc w każdej sytuacji, bo przecież to ZGRANIE w tej grze liczy się najbardziej....
teraz to pvp jest takie: jeden koles goni drugiego spamujac f4 z sdekiem a drugi ucieka z f1 uhem/potem :P i jaki w tym sens :P na no-pvp przynajmniej trzeba myslec zeby kogos zabic ;p
Teraz to w ogóle żeś dojebał. Myśleć na non-pvp żeby kogoś zabić? Gdyby 80% grających na non-pvp nie była bezmózga to by nie było takich sytuacji jak ta, która stworzyła się tylko z głupoty ofiary.
/Edit : Co do spidiszera, to już w 1 z moich postów objaśniłem co zrobić aby nie ukrywać na nim rozszerzenia... no niestety każdy woli łamać regulamin.
Vlad Dracula
05-04-2008, 00:09
lol ale wy sie sracie tym jak ten mastah trapuje.. ten co padl to sam sie trapnal.. ile bylo takich przypadkow, ze go tylko 2 monstery gonily i na luzie mozna to bylo ubic to nie zlicze.
w sumie to tak macie racje, na non-pvp trzeba umiec sie "lac" trapowac, obmyslac plan.. [ironia] zmieniam serva na non-pvp, moze sie naucze pvp :O
Jak Ci i tym, którzy komentują negatywnie ten film coś nie pasuje, to go po prostu nie ogląaj i idź zabić kogoś "równego" na pvp.
Zrób lepszy filmik potem komentuj tego, zabij kogoś naprawdę dobrego na pvp, pokaż że potrafisz coś więcej niż on - może komuś stanie.
p.s za ewentualne błędy nie odpowiadam pisze posta późno.
@edit @down i all w ogole
dziwne ze tylko ludzie z non-pvp sie ze mna kloca =) haha, musicie sie jakos dowartosciowac piszac takie gowna ze noobpvp to wcale nie taki zly serv:D myslcie sobie co chcecie, kazdy ma swoja opinie na kazdy temat. chociaz zaraz zostane zjechany bo wlasciwie na npvp sie najtrudniej gra.. pelno ludzi, wszystko zajete, pelno botow i swojego ciezko opalic a jak juz sie cos znajdzie to jakies debile przychodza i luruja potworki.. na swiecie npvp sie bardzo trudno gra i jest to swiat pelen pulapek, nieprawdaz?:>
A nie przyszlo ci do glowy moj "miszczu" ze kloca sie z toba tylko ludzie z npvp bo wiedza jak tam sie naprawde gra ?
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue i sam starasz sie nam pokazac jaki jestes pr0 ;<
@Down: nudne i smieszne to sie robia twoje teksty ;/
psyhopatka
05-04-2008, 09:35
Nie mówcie o pvp na serverach no-pvp bo to się nudne i śmieszne robi.
eisscheriann
05-04-2008, 10:19
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue
nie trzeba słuchać "elo ziomków z podstawówki" żeby dojść do wniosku że non pvp ssie
Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare 8o8o
@down
Taa temat do zamknięcia a za pokazywanie botów na ss/movie powinny być bany
Ancient-Necro
05-04-2008, 12:59
@up (szkoda klawiatury na twój nick)
neSSonka właśnie mówi o takich postach jak twój, niech modelator zamknie temat, bo mnie kurw*ca bierze jak czytam takie posty.. xD
Teon_Aldorian
05-04-2008, 13:18
no nice ładny bocik xD
Bardzo zabawni jestescie.
Juz zaczynaja Ironizowac bez powodu. Moim zdaniem dobry spór sie rozwinal, ale po dwoch stronach jestem, bo Fingerout grubo na wojnach ma bylem przy nim na jednej tak samo widzialem na non-pvp co sie dzieje, ale i tak mi sie zdaje, ze na pvp gracze z Celesty by wymiekli. Co do hotkeyow wszystko spie**ly :/.
@Mniszek
Danubie odstawiam zeby Cie do**ac pilnuj sie "chlopczyku". Apropo nie chce Cie obrazic, ale czemu Ty zawsze czepiasz sie podstawowek i innych? Zawsze masz cos do wieku. ZAWSZE nie zebym siebie bronil chociaz koncze walsnie gimnazjum, ale Ty to tylko o tym chyba bardzo sie cieszysz, ze masz to za soba, ale jestem pewien ze wiele dzieci w podstawowce jest od Ciebie inteligentniejszych ode mnie pewnie tez wiec odpusc sobie najazd na czyjs wiek, bo to oni w przyszlosci osiagna wiecej od Ciebie.
@UPUPUP
Zaczynasz juz... Chcesz pokazac, ze sie nauczyles przedzeźniac? Wiec sie nie wypowiadaj w tym temacie.
Michael Rzotkiewka
05-04-2008, 14:31
Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq.
paluch89
05-04-2008, 14:33
Ten koleś nie pokazał żadnego pvp, tylko umnie kombinować w lurowaniu potworów - a to zajeżdza noobem.
@up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić
To idź i lurnij to co on i nie wyjeb gleby k ?!
łatwo krytykować no nie ?
pokaż , że nie jesteś gorszy lurnij cosik więcej niż raty pod ab :/
Hah, autor filmu sam mało co nie wyjebał gleby, wystarczyło pare m walli ze strony "ofiary"(o ile miała 9mlvl) i nasz cudowny lurer sam by się wyłożył.
Dla mnie wybór pvp czy non-pvp zależy raczej-mam czas, czy tego czasu nie mam. Gdy mam czas gram na pvp, siedzę i pilnuje, żeby żaden retard na 20 levelu mnie nie zabił. Nie mam czasu siedzie na n-pvp gdzie ustawiam postać i czekam aż mi sie zaladuje 2k many robiąc w tym czasie 100 innych rzeczy w domu.
Do kozaczków z pvp-jeżeli byle który koleś z n-pvp zrobił postać na waszym świecie i was w duelu ubił to byście po prostu wezwali swojego PRO płacząc, że was zabił.
Kwestia czy na n-pvp się łatwiej gra?Ja uważam że nie, po prostu trzeba dużo więcej kombinowac. Jakiś dickhead napisze-NIKT CIE NIE ZABIJE!!!-gówno prawda, szczerze mówiąc wyłapać deada na npvp jest równie łatwo jak na pvp;] Tylko że na pvp można się w jakiś sposób zrewanżować, a na non pvp nie.
Michael Rzotkiewka
05-04-2008, 15:45
Idiota...
Jestes idiota wciskac na zmiane dwa przyciski f1 , f2 kazdy glupi potrafi, a na no-pvp musisz pomyslec gdzie magic wala dac itp...
Idiota? Jesli wg ciebie pvp odnosi sie do f1 i f2 to GZ! I przeczytaj caly watek albo naucz sie czytac ze zrozumieniem, odsylam do pierwszej czesci mojego posta - http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1985845&postcount=53 i sobie odpowiedz co to jest pvp "idioto".
Edit: haha a na pvp nie musisz myslec gdzie dac m walla, kiedy uzyc paralyze? nice
Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq.
Sugerujesz, że na non-pvp walka jest nieprawdziwa? haha.
@up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić
Odpowiem na twoje pytanie.
Taki frag, to dobry, przemyślany frag.
Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare 8o8o
Bo tak jest napisane na www.tibia.com ?
Czyli jak team składający się z 50 osób ubije 100 knighta, to frag należy tylko do 2 osób?
W takim razie źle rozumiesz pojęcie fraga i nie próbuj iść ze mną w zaparte, że frag to warning, bo to gówno prawda.
Obecnie chara zrobiłem tylko do pkingu, prawie cały czas grałem na serverach pvp ale grałem również na non-pvp i wcale nie uważam, że było jakoś gorzej.
Wszyscy, którzy uważają, że są zajebiści, lepsi, bo grają na pvp są po prostu idiotami.
paluch89
05-04-2008, 16:01
To idź i lurnij to co on i nie wyjeb gleby k ?!
łatwo krytykować no nie ?
pokaż , że nie jesteś gorszy lurnij cosik więcej niż raty pod ab :/
A ty naucz sie czytać ze zrozumieniem.
Jeszcze pare razy przeczytaj mój post i pomyśl, albo przeczytaj tyle razy aż zrozumiesz =] bo jak narazie to nie kumasz nic.
@Hugo
Brawo! xD
@topic
Prawda jest taka, że na większości servów pvp, inni grają tam poprzez znajomości, mają protków h-lvl, kolega jest w best gildii na servie...
Ale do czego my dążymy, jedni będą za pvp, inni (w tym ja xD) za npvp. Taka prawda.
niech modelator zamknie temat
modelatora nie posiadamy, aczkolwiek moderator z chęcią zamknie ten temat;) już się nawyzywaliście? :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.