Pokaż pełną wersje : Być może 1 milion w polskiej edycji milionerów....JUŻ JUTRO!/Wasze opinie i sugestie
Już jutro okaże się czy Paulina Kowalczyk wygra pierwszy w edycji polskiej Milionerów milion złotych.
Jakie są wasze opinie na temat jej dotychczasowej gry.
Jakie macie sugestie czy wygra czy nie.
Obstawiajcie jakie pytanie może być za milion złotych
Pozdrawiam
I również pozdrawiam Paulinę Kowalczyk.Życzę jej powodzenia:cup:
Davido16
04-04-2008, 19:11
Życzę jej najlepiej, ale takie jej walną pytanie, że + presja i leży.
>>>Mazix<<<
04-04-2008, 19:11
Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych.
Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie...
Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej.
Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia.
Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się.
Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny
Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy.
Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np),
ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol."
Gdyby nie gdyby.
Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty.
Walekifa
04-04-2008, 19:19
Sorry,ale oglądając ten odcinek odczułem że był on trochę ustawiony ; )
Dostawała same aktualne pytania(po prostu rzeczy które w tym wieku się wie) I do tego nawet jak kompletnie nie znała odpowiedzi,to zamiast używać kół ratunkowych strzelała i ofc. celnie.
PS. Ja nie życzę nikomu źle ; P Niech ma ten chajs dziewczyna. Po prostu tak to odczułem.
eisscheriann
04-04-2008, 19:31
Szczerze mówiąc, wisi mi to. Ale życzę jej wygranej, jeśli sprawi jej to radość [;
Arka_Sath_Wielki
04-04-2008, 19:57
podobno dostala pytanie z mitologi i zrezygnowala ...
Virusmaxi
04-04-2008, 19:59
Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne :P
Dała dupy producentowi, dlatego miała takie łatwe pytania ;dd
@up:
Za milion / 500 tys. / 40 tys.?
@topic:
Powodzenia.
Podobno ktos kto byl na rezyserowaniu tego odcinka mowil ze dostala pytanie jaki rezyser krecil jakis polski film i wykorzystaral 2 kola i wygrala 1mln. PODOBNO
eisscheriann
04-04-2008, 21:05
PODOBNO
Podobno przemoc jest grzechem,
Podobno system nas kocha...
Wyczytałeś w fakcie czy powiedział kolega koleżanki taty cioci wujka ojca syna kolegi?
Zrezygnowała na pytaniu kto miał taką samą broń jak Artemida.
znaczy tak mówią ^^
Serious Sam
04-04-2008, 21:53
No cóż, życzę jej jak najlepiej ale nie raz już taka sytuacja była, że 1mln do wygrania , okażę się jutro czy wygra ;].
co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)
aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda
Ojciec Dyrektor
04-04-2008, 22:10
Przepraszam bardzo na tego typu pytania odpowie każdy szóstoklasista, wg. mnie coś tu nie gra, a znając życie to wyjdzie z milionem.
Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych.
Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie...
Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej.
Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia.
Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się.
Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny
Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy.
Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np),
ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol."
Gdyby nie gdyby.
Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty.
Piździec jakie głębokie refleksje, na temat społeczeństwa zamieszkującego nasz beznadziejny kraj, który masz pecha zamieszkiwać. Myślisz, że Irlandia to kraj mlekiem i miodem płynący?
P.S. Myślę, że wszyscy powinniśmy go przeprosić!
Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne :P
Tak, najprawdopodobniej to Ty będziesz tą pierwszą osobą w Polsce, która zdobędzie ten milion i zarazem najmłodszą osobą na świecie.
Wyczytałeś w fakcie czy powiedział kolega koleżanki taty cioci wujka ojca syna kolegi?
Nie, mój stary.
co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)
aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda
Jacy kurwa nagle wszyscy inteligentni się zrobili. Skąd wiesz, jakie będzie ostatnie pytanie? Mój stary Ci powiedział?
Killuminati
04-04-2008, 22:43
Metiu, nie szpanuj tak tym "tfoim starym" bo to nie śmieszne już. Może kilka miesiecy temu tak, ale odgrzewany kotlet nigdy nie smakuje ^^.
Co do milionerów, to wszystkow w temacie to spekulacje. Dowiemy się jutro ;)
Vlad (30-03-2008 23:08)
Oto jak brzmialo pytanie
Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida:
A: Selene
B: Diana
C: Juwenta
D: Ops
Rozmowa z kolega na temat milionerow wlasnie, niby ta informacja wyplynela od kogos, kto byl przy kreceniu odcinka. Podobno wezmie 2 kola i sie wycofa. Ciekawe, czy to prawda ;)
Mam szczerą nadzieję, że to rozciągnięty w czasie prima-aprylisowy żart. Do cholery, jak oglądałem ten program ty tylko dwóch pytań nie wiedziałem!
A widzieliście zachowanie Urbańskiego? Każdego podpuszacza "Na pewno chcesz obstawić A? A może jednak C? Pamiętaj, że masz jeszcze koła" a jej co? "Jesteś pewna? -Tak -No to zaznaczamy"!
I co się tak sracie, że pierwszy milion. To, że jeszcze nikt nie wygrał pokazuje poziom polskiego społeczeństwa. W innych krajach wygrywali po kilka - kilkanaście razy. Zresztą z takimi pytaniami to ja bym doszedł do tego pytania za milion bez telefonu do przyjaciela...Banał te pytania były, dłużej niż 10 sekund się nie zastanawiałem.
eisscheriann
04-04-2008, 22:56
I co się tak sracie, że pierwszy milion. To, że jeszcze nikt nie wygrał pokazuje poziom polskiego społeczeństwa. W innych krajach wygrywali po kilka - kilkanaście razy. Zresztą z takimi pytaniami to ja bym doszedł do tego pytania za milion bez telefonu do przyjaciela...Banał te pytania były, dłużej niż 10 sekund się nie zastanawiałem.
No jasne, przed TV z paczką chipsów to i ja bym wygrywał co drugi odcinek, inaczej jest w studiu, publiczność, stres, presja.
Killuminati
04-04-2008, 23:05
+ prowadzący doprowadzający do obłędu
...Pomijając to, że w tym odcinku prowadzący był cholernie miły, uprzejmy i uczynny.
Jeśli pytanie było takie, jak podał Ashlon, to nie wierzę, że nie odpowiedziała : >
Serious Sam
05-04-2008, 00:24
Nie oglądałem tego odcinka, ale sądząc po innych odcinkach pytania nie wydawały się wcale takie łatwe, tylko niektóre.W tych nowych milionerach pojawiły się pytania bardziej dotyczące polityki, społeczeństwa, niż wiedzy ogólnej.Już 2 razy słyszałem pytanie typu "Co to trolling", lub "Co to LOL" w milionerach, albo "Co powiedział Lepper dnia xx na konferencji jakiejś tam" :P
Jeżeli chodzi o prowadzącego, Urbańskiego xD.To spoko koleś, jest taki jakby luźny, czasami śmieszny.Niekiedy tylko dobijają mnie teksty typu "ALE NA PEWNO???" , "CZY TO OSTATECZNA DECYZJA???" , ale cóż, może tego od niego wymagają w końcu to gra o duże pieniądze, więc musi się upewniać ;)
Jacy kurwa nagle wszyscy inteligentni się zrobili. Skąd wiesz, jakie będzie ostatnie pytanie? Mój stary Ci powiedział?
tylko wiesz ze oni tego nie nagrywaja dzien przed emisja :)
Mietek919
05-04-2008, 01:24
Jedyne co mogę powiedzieć to powodzenia w dalszej grze.
>>>Mazix<<<
05-04-2008, 09:50
Piździec jakie głębokie refleksje, na temat społeczeństwa zamieszkującego nasz beznadziejny kraj, który masz pecha zamieszkiwać. Myślisz, że Irlandia to kraj mlekiem i miodem płynący?
P.S. Myślę, że wszyscy powinniśmy go przeprosić!
Wiem, że prawda bardzo boli, ale to jest prawda i trza się z nią godzić.
Okłamywanie samego siebie nic tu nie da.
@top
Nie wiadomo, czy wygra czy nie, media nie chciały udostępnic tej informacji (do 18 of kors).
Pożyjemy zobaczymy.
Goldscorpion
05-04-2008, 09:53
Z jednej strony zazdroszczę, z drugiej nie chciałbym być na jej miejscu. Biedną P. Kowalczyk zaraz pewnie zainteresuje się mafia etc.
Ciekawe na co by to wydała xD
Ale chyba by się powiesiła, jeżeli teraz źle odpowiedziała by źle na to pytanie :p i wygrała tylko gwarantowane bodajże 40000zł
PS: A teraz najlepsze: sądzcie, że państwo na tym nie zarobi? Spójrzcie: 10% podatku od wygranej, więc już pani Kowalczyk otrzyma 900000zł. Następnie <załóżmy, że to na coś uda> we wszystkim <począwszy od bochenka chleba> masz 22% podatku VAT, czyli 22%*900000zł= około. nastepnych 180 000 trafia do budżetu państwa i w ten oto sposób najwyższych urzędników stać na najlepsze samochody, najatrakcyjniejsze panienki <PO> i najekskluzywniejsze mieszkania -.- W taki oto "legalny" posób P. Kowalczyk zostanie ograbiona o 250 000zł.
Arrivald
05-04-2008, 11:20
Miala zbyt latwe pytania moim zdaniem. Cos tu nie gra.
Articuno
05-04-2008, 11:51
Rozmowa z kolega na temat milionerow wlasnie, niby ta informacja wyplynela od kogos, kto byl przy kreceniu odcinka. Podobno wezmie 2 kola i sie wycofa. Ciekawe, czy to prawda ;)
Mówi się, że weźmie 50/50, potem publicznośc zagłosuje 52% do 48% i się wycofa, a prawidlowa odpowiedź to B, Diana. Zobaczymy.
A jakie jest pytanie :>?
Już po milionerach wbijam na forum xD Ale będzie xD
Ofc życze miliona ;P
Miala zbyt latwe pytania moim zdaniem. Cos tu nie gra.
o.O Przekup ?
@down
(twoj podpis)
eisscheriann
05-04-2008, 12:01
o.O Przekup ?
tak, zapłaciła pół miliona żeby dali jej łatwe pytania
Angel of Death
05-04-2008, 13:03
W TV nie oglądałem tego odcinka, potem oglądam na necie... oglądam i sobie myślę 'co to kurwa jest!?' - szopka ! To było obrzydliwie sztuczne, jak już ktoś mówił Urbański tylko zaznaczał odpowiedzi bez zbędnego pieprzenia jak to ZAWSZE robi, zero jakiegokolwiek podpuszczania itp.
Przełożenie ostatniego pytania na następny odcinek to oczywista gra o oglądalność, napewno ten odcinek obejrzy o wiele więcej ludzi niż zwykle więc będą liczyć kasę ;] Ale miliona jej nie dadzą bo to już za dużo.
Oczywiście wszyscy wszędzie widzą tajne układy, przekupstwa, tajemnice i inne niewiarygodne zdarzenia.
Jak to się mówi: Witamy w Polsce.
Bloodwin świetnie podsumował temat, jak w Polsce komuś się uda, to od razu połowa społeczeństwa dopatruje się układu, mistyfikacji, przekupstwa itd. itd. Uspokójcie się i życzcie dziewczynie powodzenia, niech wygra ten milion.
@down
W sobotę i niedzielę o 18.00 ;)
Ladnie, ale kiedy te milionery, bo tv juz z rok czasu nie ogladalem ;o
Serious Sam
05-04-2008, 16:01
Oczywiście wszyscy wszędzie widzą tajne układy, przekupstwa, tajemnice i inne niewiarygodne zdarzenia.
Jak to się mówi: Witamy w Polsce.
Masz całkowitą rację :)
Teraz wystarczy tylko poczekać kilka godzin i się przekonamy czy wygra =]
Rethfing on Aldora
05-04-2008, 16:29
To pomyślcie z tej strony: Kto sie lepiej będzie prezentował w telewizji? Młoda, ładna dziewczyna, czy jajogłowiec_patyczak_czterooki? Kierownik programu wcisnął przycisk i dostała parę łatwych pytań. Niezły sposób, żeby tvn'owi oglądalność skoczyła ze dwa razy.
Ostatnio jak facet miał szanse wygrać 1mln.
To walneli mu pytanie "Z jakiej osady podchodzi Conan barbarzyńca?", czy jakoś tak. 8o
Ale sądzę że wygra bo ma "pół na pół" i "pytanie do publiczności".
A to moim zdaniem są najlepsze koła. Powinna wziąść najpierw "pół na pół" a potem "pytanie...".
Jest szansa więc że wygra. ;)
Życzę jej tego, grała nieźle nie było akcji typu zastanawianie się przez 10min "a czy b". :baby:
POZDRO DLA NIEJ
Edit:
@UP
Mi się ona nie podoba. ;)
Rethfing on Aldora
05-04-2008, 16:43
@Snick
Ale nie powiesz, że jest specjalnie brzydka? Mi też się nie podoba, ale do pasztetów nie należy.
@UP
Nie mówię że pasztet. Ale golonka to też nie jest. ;)
Z tego co czytałam/słyszałam/widziałam jest ona podstawiona. Zawsze o tej samej porze co milionerzy leci nowy teleturniej na Polsacie, w którym można też wygrać milion. Podobno coraz więcej ludzi rezygnuje z milionerów aby obejrzeć ten na Polsacie. Milionerzy, więc by zyskać na oglądalności podstawili gracza, dali mu łatwe pytania. Jej gra skończyła się w niedziele aby cały tydzień mówić i pisać o tym programie wszędzie. Podobno jakiś sławny koleś zajmujący się mową ciała ocenił, że wszystko było udawane. ^^ Typiara dostanie pytanie z mitologi i zrezygnuje pomimo, że obstawiała dobrą odpowiedz [;
Ile z tego prawdy dowiemy się niedługo [;
@down:
Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida? A: Selene, B: Diana, C: Juwenta, D: Ops
A ja mam prośbę a mianowicie może ktoś mi tu zapodać jakie będzie pytanie za milion oraz podpowiedzi bo wyjeżdzam? Dziekuje.
Z tego co czytałam/słyszałam/widziałam jest ona podstawiona. Zawsze o tej samej porze co milionerzy leci nowy teleturniej na Polsacie, w którym można też wygrać milion. Podobno coraz więcej ludzi rezygnuje z milionerów aby obejrzeć ten na Polsacie. Milionerzy, więc by zyskać na oglądalności podstawili gracza, dali mu łatwe pytania. Jej gra skończyła się w niedziele aby cały tydzień mówić i pisać o tym programie wszędzie. Podobno jakiś sławny koleś zajmujący się mową ciała ocenił, że wszystko było udawane. ^^ Typiara dostanie pytanie z mitologi i zrezygnuje pomimo, że obstawiała dobrą odpowiedz [;
Weź pod uwagę również fakt, iż wszystko byłoby dużo bardziej wiarygodne, gdyby ona wykuła na pamięć odpowiedzi na wcześniej ustalone przez producenta trudne pytania. Według mnie miała po prostu wielkie szczęście trafiając na takie banały.
A ja mam prośbę a mianowicie może ktoś mi tu zapodać jakie będzie pytanie za milion oraz podpowiedzi bo wyjeżdzam? Dziekuje.
PODOBNO takie :
Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida:
A: Selene
B: Diana
C: Juwenta
D: Ops
Weź pod uwagę również fakt, iż wszystko byłoby dużo bardziej wiarygodne, gdyby ona wykuła na pamięć odpowiedzi na wcześniej ustalone przez producenta trudne pytania. Według mnie miała po prostu wielkie szczęście trafiając na takie banały.
Zgadzam się z Tobą. To, że miała takie banalne pytania zaczęło bardziej budzić wątpliwości. Pytanie o milion, które niby padnie jest na poziome dziecka zaczynającego naukę historii, rzadko kiedy nawet za pare zł są pytania na tak niskim poziomie.
Będzie takie pytanie czy nie, wygra czy nie wygra, to już chyba nie ma znaczenia. Twórcy programu zyskali to co chcieli czyli rozgłos. Jak widzicie nawet tu, na forum Tibii maniaków o tym mowa [;
--Cienius--
05-04-2008, 17:48
Ma moim zdaniem najlepsze kolo "fifti fifti" nawet jak nie wiesz kompletnie to masz 50% szans a publicznosc to debile bo naprawde sa takie pytania ze powinni lepiej podpowiadac
CytrynowySorbet
05-04-2008, 17:50
Gdyby nawet było to podstawione... To czy zrobili by o tym artykuł w Uwadze? Według mnie TVN jest najlepszą Polską stacją telewizyjną, i wątpię żeby tak ryzykowali. No bo pomyślcie, gdyby wyszło na jaw, że była podstawiona, TVN zamiast zyskać - traci. I to setki tysięcy widzów. IMO po prostu jej się przyfarciło, Urbański ciągle mówi, że nikt nie wygrał (Polak) miliona, bo nie ryzykował.
PS: Nazwa tego programu powinna zmienić się z "Milionerów" na "Czterdzieścitysiącerzy(?)" (bo po to ludzie tam idą).
@up: Publiczność pewnie jej źle podpowie, bo "czemu ona ma wygrać milion, jak ja nie mogę? A przynajmniej mogę jej utrudnić zadanie Xd" Ahh Polacy, "co nie moje, to niczyje".
Fajnie, cieszymy sie...
temat-spam
Serious Sam
05-04-2008, 18:03
Gdyby nawet było to podstawione... To czy zrobili by o tym artykuł w Uwadze? Według mnie TVN jest najlepszą Polską stacją telewizyjną, i wątpię żeby tak ryzykowali. No bo pomyślcie, gdyby wyszło na jaw, że była podstawiona, TVN zamiast zyskać - traci. I to setki tysięcy widzów. IMO po prostu jej się przyfarciło, Urbański ciągle mówi, że nikt nie wygrał (Polak) miliona, bo nie ryzykował.
PS: Nazwa tego programu powinna zmienić się z "Milionerów" na "Czterdzieścitysiącerzy(?)" (bo po to ludzie tam idą).
@up: Publiczność pewnie jej źle podpowie, bo "czemu ona ma wygrać milion, jak ja nie mogę? A przynajmniej mogę jej utrudnić zadanie Xd" Ahh Polacy, "co nie moje, to niczyje".
Co do publiczności to nie zgodzę się z tobą, nie wszyscy ludzie są tacy jak opisujesz.
PS Zaczęło się XD
Ale tez o Artemidzie! ;] Nawet łatwiejsze niż w poprzedniej wersji o.o
Angel of Death
05-04-2008, 18:06
No to częściowo niespodzianka z pytaniem :) Ale proste !
Yoh Asakura
Faktycznie, jest o Artemidzie. Ciekawe, ciekawe.
CytrynowySorbet
O nie pytanie owned! To Legolas, tak?
Haha przecieki się pomyliły chyba :P
No prawie, ale pytanie znowu takie proste, ze hej.... Oczywiscie ze Legolas, ehh...
@Przeciek był dobry tylko w jakis 20%, to chodzi o artemide :p
Yoh Asakura
05-04-2008, 18:09
Ekstra. 5 min. i już reklamy. Ja myślę, że pęknie i się wycofa.
Wiadomo bylo, ze beda przecieki. Przeciez tylu jest ludzi wsrod publicznosci, ze ktos musial to powiedziec ;)
No i oczywiscie, Legolas :P
No i nasi forumowi prorocy się pomylili ;)
Wyniki procentowe inne, odpowiedzi inne... Mieli tylko racje w pytaniu ;)
Ale głupia zamiast najpierw dać 50/50 to dała publiczność.
Widać pytanie takie jak mówili czyli nie wygra miliona
No i jakoś nie sprawdziły się wasze prorocze przepowiednie :P
Teraz reklamy... ale proste! Ale jak się nie czytało, ew. oglądało Władcy Pierścieni, to się nie wie...
@edit TVN ma 100% oglądalności? A nie! Bo moja mama na reklamy ogląda Polsat, a ja pilnuje TVNu ;)
lol, ale latwe pytanie ;/.... ona musi to wygrac....
Angel of Death
05-04-2008, 18:12
Teraz na bank z 20 minut reklam bo oglądalność mają ;]
Serious Sam
05-04-2008, 18:13
Wow! ale emocje, tyle ludzi w tym temacie ;x
Na gg pisze 10 osób , opisy mają itp. xD
Obstawiam Legolasa.
No i jakoś nie sprawdziły się wasze prorocze przepowiednie :P
120 lizaków ;D
Gdyby ta dziewczyna była bardziej inteligentna, wzięłaby najpierw pół na pół a potem glosowanie publiczności :confused: W takiej kolejności miała by większą podpowiedz ;D
@up a może nie... Bo ci co obstawiali złe, dali by tamtą zła może...
Virusmaxi
05-04-2008, 18:18
K***a przegapiłem, jakie było pytanie?
CytrynowySorbet
05-04-2008, 18:19
Teraz reklamy... ale proste! Ale jak się nie czytało, ew. oglądało Władcy Pierścieni, to się nie wie...
No wiesz, to też trochę na logikę... Zorro i Don Kichote nie używali łuku, co nie? A tamto pod d) to nawet nie wiem...
Yoh Asakura
05-04-2008, 18:20
No wiesz, to też trochę na logikę... Zorro i Don Kichote nie używali łuku, co nie? A tamto pod d) to nawet nie wiem...
A Longinus miał dwuręczny miecz.
50:50
i Co zostawili ? Legolasa i Zorro, o maj gad... ciężko nie wygrać
Ten d jest z ogniem i mieczem. Oj streszczeń/lektur sie nie czyta widzę ;D
A ta baba nie zna mitologii... Wie co ma legolas, wie co ma zorro, ale nie wie co Artemida... oj, słabo...
Wszyscy pól-mordy w tv pol na forum ;p
Ale głupia zamiast najpierw dać 50/50 to dała publiczność.
W tym wypadku to ty jestes glupi. Gdyby najpierw dala 50/50 to publicznosc mialaby tylko 2 opcje do wyboru. Padlo by wiecej strzalow.
@a co do pytania: Przeciez to jest oczywiste, ze zaden z Bogow nie mial szpady -.-
CytrynowySorbet
05-04-2008, 18:27
O nie jaki żal... Pytanie proste jak za 500 zł, odpowiedź już sama sobie powiedziała, a ona chce dać szansę innym >_> Podstawiona na 100%.
Boże, jaka ona jest głupia...
Serious Sam
05-04-2008, 18:29
Niech zaryzykuje! Obstawia legolasa ! i już, ale myślę, że się zdecyduje na odpowiedź, na razie robią atmosferę i oglądalność UP!
W tym wypadku to ty jestes glupi. Gdyby najpierw dala 50/50 to publicznosc mialaby tylko 2 opcje do wyboru. Padlo by wiecej strzalow.
A może publiczność wahała się i po odrzuceniu 2 błędnych odpowiedzi teraz byliby pewni, że to Legolas? Możemy gdybać ...
Arka_Sath_Wielki
05-04-2008, 18:30
i za co ona ma te 500 tys ? ehh :|
boBovita
05-04-2008, 18:30
Czy tylko ja mam takie spostrzeżenie, że to jakieś dziwne jest...?
Ona się może boi, że to jest podchwytliwe, hę? ^^
Wygra milion i jest ustawiona do końca życia... może też bym szukał haczyka w pytaniu za milion, od którego zależy moja przyszłość ;)
Ala laska jest głupia, kojarzy, że Artemida była patronką polowań (więc ze szpadą raczej nie biegała), kojarzy, że Legolas władał łukiem i jeszcze się waha... Zrezygnuje, jak nic...
Mietek919
05-04-2008, 18:34
THE END
Nasza pani nie odpowiedziała na pytanie za milion B)
CytrynowySorbet
05-04-2008, 18:35
"Pół miliona brzmi lepiej niż milion" po prostu LOL. Poddała się -.-!!
Wychodzi na to, że moja wersja była poprawna B)
Serious Sam
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Haahahah jakie ustawione.
Ech... Ustawione i tyle...
bez jaj..... wiedizla kim jest ta bogini i nie chca grac ;/
Angel of Death
I co napinacze : )? Mówilismy że zrezygnuje ;]
Yoh Asakura
05-04-2008, 18:36
A nie mówiłem ? Skłaniam się ku temu, że to jednak było w jakiś sposób ustawione. Bo nie wierzę, że ktoś nie odpowiedziałby na tak proste pytanie za taką sumę.
Cały ten dzisiejszy odcinek wyglądał na ustawiony... i po prostu nie wiem, jak można się tak irracjonalnie zachowywać... do tego te sztuczne gesty, słowa... i żałosne pytania... bleh.
CytrynowySorbet
05-04-2008, 18:37
Ofc połowę odcinka musiała palić idiotkę, żeby wybrać 500tyś omg... Zastanawia mnie tylko jedno: o ile % spadnie oglądalność TVNu podczas Milionerów?
Down: Ja też bym się popłakał... Ale ze szczęścia z tak łatwego pytania za milion i czekiem na milion w ręce ;) I wydaje mi się, że musieli jej zaproponować za tą grę więcej niż milion, bo gdyby odpowiedziała dobrze, choć miała się poddać, to co by jej zrobili? ;)
Mam 99,99999% pewności teraz... Ja po takim czymś bym się chyba rozpłakał, a nie wyszedł z tym czekiem z taką miną :) ^^
@down a 10 min reklam?
Torog Velrock
05-04-2008, 18:37
Ja pierdziele xD pytania wszystkie miała genialne ;]
zwłaszcza
"Życzę ci uczestniku żeby twoje pytania były proste jak budowa..." xD
i
"Co łączy żebra"
A.Mostek
B.Pomost
C.Kładka
D.Molo
xD
Użytkowników czytających ten temat: 32 (zarejestrowanych: 27, gości: 5)
Nono, najs ;D
Ja też za teorią, że się wycofa, bo w tej chwili też oglądam Milionerów:>
@edit
Potwierdziło się!!!!!11!!!!11111!!!11
Virusmaxi
05-04-2008, 18:38
Jednak nie przegapiłem, ale trzeba być walniętym, jeśli się najpierw daje pytanie do publiczności a potem 50:50... a pytania łatwiejszego nie można było?
Marcin24
05-04-2008, 18:38
Na kilometr śmierdzi ustawieniem programu. Zarzucajcie mi co chcecie, ale założę się o mojego psa, że za zrezygnowanie dali jej więcej od miliona.
racja,ona byłą podstawiona
boBovita
05-04-2008, 18:41
Też sądzę, że w jakiś sposób było to ustawione. Może to i polska mentalność, ale każdy przyzna, że dziewczyna zachowywała się dziwnie, przyjęła to z takim spokojem, jakby miała wybrać, czy chce lizaka, czy cukierki :/. Znając odpowiedz i będąc prawie pewnym wybrała na spokojnie "tylko" 500 tysięcy mniej...
@edit
Sam zysk z reklam w przerwie i oglądalność dzisiejszego odcinka wystarczy, żeby ją podstawić :).
O kur jakie ona miała proste pytanie ;/ Ja bym sie zastanawial max ~20 sek.
CytrynowySorbet
05-04-2008, 18:42
+ to co jej dali za grę (tą aktorską)
Serious Sam
05-04-2008, 18:44
Podstawiane jak byk...
Co robi te 38 użytkowników jeszcze? ^^
39 osób czyta ten temat.... pomyślcie... czy przypadkiem nie o to chodziło? by gadać ah oh milionerzy na TVN. tak na TVN....
reklama dzwignią........
O LoL. Przecież wiadomo że w tamtych czasach szpady nie było. :baby:
Ona po prostu była podstawiona. ;)
Sama zgłoszę się do milionerów i wygram wreszcie ten milion xD
Jak widzę na jakie pytania nie odpowiadają uczestnicy, to mnie szlag trafia...
@up
Musiałabyś najpierw dać du*y Urbańskiemu, żeby Ci dał takie pytania...
Patrzcie na pytania tego nast. chłopa...
www.żal.pl (www.zal.pl)
lub
www.drzwi.pl
- Prodigy -
05-04-2008, 18:59
W czasie, jaki innym potrzeba na dojście do 10k, ona dojechała do 500k, tracąc przy tym tylko jedno koło, a tutaj, wiedząc jaką bronią posługiwał się Legolas i czego boginią była Artemida, do tego mając 2 koła ratunkowe, które dobitnie potwierdzały jej przypuszczenia poszła sobie z 500 tys - logiczne...
Angel of Death
05-04-2008, 19:01
Jakby nie patrzeć ten facet też ma do tej pory baardzo łatwe pytania.
Większość ma bardzo łatwe pytania...
Hahahahaha, ta klientka byla mocna. "Zorro...walczym tym no, metalowym...szpada chyba" - jak to uslyszalem, myslalem, ze spadne z kanapy. Nie mozna byc mistrzem we wszystkich dziedzinach wiedzy, ale zeby nie wiedziec, czym walczyl Zorro i to, ze szpady, ew. floretu nie uzywali w czasach antycznych, to wstyd.
Wygrała (500.000) i ch*** :D Jak uważacie że podstawiona to idźcie do sądu ;)
- Prodigy -
05-04-2008, 19:12
Hahahahaha, ta klientka byla mocna. "Zorro...walczym tym no, metalowym...szpada chyba" - jak to uslyszalem, myslalem, ze spadne z kanapy. Nie mozna byc mistrzem we wszystkich dziedzinach wiedzy, ale zeby nie wiedziec, czym walczyl Zorro i to, ze szpady, ew. floretu nie uzywali w czasach antycznych, to wstyd.
Z tego samego śmiał się mój ojciec. Logicznym jest chyba, że myśliwy, łowca, nawet żeby był boginią, nie ganiał by ze szpadą za łanią, czy zającami...
...tylko z claymorem!
Co nie zmienia faktu, że następny zawodnik robił dosyć dziwne miny.
Mój ojciec powiedział to samo, ja mam to samo zdanie.
"Przecież wiadomo że wtedy chodzono ze Spike Swordem ewentualnie z BS. Choć przy niektórych ciałach znajdowano Noble axe." <ironia>
Z tego samego śmiał się mój ojciec. Logicznym jest chyba, że myśliwy, łowca, nawet żeby był boginią, nie ganiał by ze szpadą za łanią, czy zającami...
...tylko z claymorem!
Hahaha, rozwalies mnie tym :D
13loJuru (19:03)
"artemida to chyba ta od polowań była, to może łuk, ale nie jestem pewna"
13loJuru (19:04)
a co! z mieczem miała za sarną biegać!
Po prostu klientka wygladala tak, jakby byla pewna odpowiedzi i sie wycofala. No kurde, Legolas jako jedyny nie pasowal do reszty, wydawalo jej sie, ze Artemida jest bogina lowow, w starozytnosci nie bylo szermierki, 50:50 zostawilo elfa, na ktorego zaglosowal prawie co drugi czlowiek z widowni. Ja jednak bym zaryzykowal :p
Duke Dran
05-04-2008, 19:33
http://milionerzy.plejada.pl/1,1222,1,0,paulina_gra_o_milion_-_final,wideo.html
Jakby ktoś nie widział i chciał sobie zobaczyć.
Jednak nie przegapiłem, ale trzeba być walniętym, jeśli się najpierw daje pytanie do publiczności a potem 50:50... a pytania łatwiejszego nie można było?
to jest logiczne, pozniewaz jezeli byly by tylko dwa pytania to ci ( w tym wypadku) ktorzy zaznaczyli c i d mogliby zaznaczyc odpowiedz a bo i tak nie znali dobrej odpowiedzi no i w wyniku tego na a moglo odpowiedziec wiecej osob :)
O lol Grać o milion złotych dostać tak proste pytanie i się wycofać .... Śmierdzi przekrętem na kilometr :P
IMO to bylo wyrezyserowane. Niby taka madra byla przy wszystkich pytaniach, odpowiadala bez zastanowania, a tu na takim latwym pytaniu polegla ! Brak slow >.>
W sumie z szabla latac za zajacami i sarnami tez dobre
Duke Dran
05-04-2008, 19:47
Podstawiane czy też nie... w obu wych przypadkach żal-nędza.pl. W szczególności jeśli nie.
http://milionerzy.plejada.pl/1,1222,1,0,paulina_gra_o_milion_-_final,wideo.html
Jakby ktoś nie widział i chciał sobie zobaczyć.
Dzięki, bo nie widziałem.
Łojezuuu ! Zostało jej Zorro i Legolas i się wycofała ?! To na kilometr śmierdzi podłożeniem Pani Paulinki.
EdwardMatiz
05-04-2008, 20:06
Taaa, DO WSZYSTKICH : [B]Byłby to 2 milion na świecie jeśli wygra Jedyny milion był w Ameryce
up w Ameryce już 2 razy w chinach z 10
Thomisson
05-04-2008, 20:17
Taaa, DO WSZYSTKICH : [b]Byłby to 2 milion na świecie jeśli wygra Jedyny milion był w Ameryce
No ciekawe, bo na onecie piszą, że w samej Japonii 14 razy milion wygrywali.
Jak to nie? Każdy cywilizowany człowiek dueluje się na szpady z jeleniami przecież.
Zalgadis
05-04-2008, 20:44
Jak to nie? Każdy cywilizowany człowiek dueluje się na szpady z jeleniami przecież.
Padłem, to było zajefajne xD
Naprawde, ta baba jest wyreżyserowana ja nie moge co za pasztet.
Mapa_Europy
05-04-2008, 21:28
Więcej ścierwa nie oglądam bo na 100% podstawione i nikt mi nie wmówi, że nie..
Marsseel
05-04-2008, 21:39
"Przecież wiadomo że wtedy chodzono ze Spike Swordem ewentualnie z BS. Choć przy niektórych ciałach znajdowano Noble axe." <ironia>
Lol jak ja nie lubię czegoś takiego.
Ironia na tym polega żeby było prawdopodobieństwo że czytający się nie zorientuje. A takie '<ironia>' automatycznie sprawia że ironia przestaje tak na prawdę być ironią.
@topic
Również uważam, że podstawiona, strasznie nienaturalnie się zachowywała.
Yoh Asakura
05-04-2008, 21:41
@topic
Również uważam, że podstawiona, strasznie nienaturalnie się zachowywała.
Ciekawe jak ty byś się zachowywał, gdybyś był w studiu, naprzeciwko ciebie siedział Urbański i wiedziałbyś, że grasz o milion złotych, a twoje poczynania będzie widziało parę milionów ludzi w Polsce ;)
eisscheriann
05-04-2008, 21:43
Ciekawe jak ty byś się zachowywał, gdybyś był w studiu, naprzeciwko ciebie siedział Urbański i wiedziałbyś, że grasz o milion złotych, a twoje poczynania będzie widziało parę milionów ludzi w Polsce ;)
Jak tak ją obserwowałem, to sprawiała wrażenie jakby grała o paczkę chipsów, bardziej przejmowała się jej rodzinka
Piciawek
05-04-2008, 21:50
Dziś oglądałem milionerów... i moim skromnym zdaniem to wszystko zostało USTAWIONE. Przede wszystkim do myślenia dało mi samo pytanie które było dziecinnie proste. Myślę ,że to tylko sposób na zwiększenie oglądalności stacji TVN.
eisscheriann
05-04-2008, 21:51
Myślę ,że to tylko sposób na zwiększenie oglądalności stacji TVN.
Jeśli tak, to udało im się^^
Yoh Asakura
05-04-2008, 21:53
Jak tak ją obserwowałem, to sprawiała wrażenie jakby grała o paczkę chipsów, bardziej przejmowała się jej rodzinka
Odporna na presje, ot co ;)
Zostaje nam teraz "Strzał w dziesiątkę" w Polsacie, choć i tak wątpię żeby tam było lepiej...
Marsseel
05-04-2008, 22:11
No właśnie ona się zachowywała jakby to była jej dzienna rutyna ;p
Widząc zainteresowanie tematu bardzo się zdziwiłem, ale teraz już wszystko jest jasne. 'Paulinka' musi być ostatnią debilką/podstawioną ostatnią debilką.
- Przykro mi że nie moge dać Ci czeku na 1.000.000 zł.
- A mi nie.
-Tak więc dostajesz czek na 500.000 zł.
-No, ten mi się bardziej podoba.
Made my day.
Lol jak ja nie lubię czegoś takiego.
Ironia na tym polega żeby było prawdopodobieństwo że czytający się nie zorientuje. A takie '<ironia>' automatycznie sprawia że ironia przestaje tak na prawdę być ironią.
Przede wszystkim, to to jest sarkazm. I wcale nie chodzi o jakieś prawdopodobieństwo, tylko tak jak z każdym dowcipem - nie zawsze każdy skuma.
Yoh Asakura
05-04-2008, 22:37
No właśnie ona się zachowywała jakby to była jej dzienna rutyna ;p
W końcu parę dni wcześniej miała okazję, żeby się z tym zaznajomić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.