Pokaż pełną wersje : Zakochana owca ! da sie skillowac ?
Sasukekeuhn
04-04-2008, 20:27
Mam pytanie ;p owca zadaje hity ... takie lekkie ;p czy da sie na jej skillowac shielding?
tak ale musi ja summonowac i ce nia atakowac bo wolna owca nie atakuje
tibijczykow :P
Mam pytanie ;p owca zadaje hity ... takie lekkie ;p czy da sie na jej skillowac shielding?
Owca zadaje hity?
Est. Max. Damage: 0 hp per turn
Chyba nie :confused:
Pomocny Murzyn
04-04-2008, 23:38
@Up
Mu chyba chodziło o chmurki.
Wg. mnie da się na niej skilować, ale nie wiem czy po jakimś czasie nie znika...
Ja chciałem poskilować na ty dziwadle dystans ale miało to za mało życia.
Jednak ładnie wygląda ale ludzie często ubijają...
Jeżeli coś<potwor> nie zadaje ci blood hitów to nie mozesz na nim skillowac. Skill przestanie lecieć po 30 uderzeniach(chyba)
o ile dobrze pamiętam, to potwór nie musi zadawać Ci obrażeń, ważne jest, żebyś ty je zadawał potworowi
@up
a ty jak chcesz skillowac TYLKO SHIELDING, to bijesz moba o.0
@up tak, bo po minucie się shielding nie nalicza do nast blood hita...
nie po minucie tylko po 30 uderzeniach... a zeby rosl dalej to w ciebie musi wejsc blood hit potwora a nie
odwrotnie
nie po minucie tylko po 30 uderzeniach... a zeby rosl dalej to w ciebie musi wejsc blood hit potwora a nie
odwrotnie
Ty musisz jakiemuś potworowi zadać blood hit.
Kakashi94
08-04-2008, 16:42
odwrotnie
hehe, tak sie składa ze minuta to akurat 30 udzerzeń, chyba że ktoś ma aż takie problemy z matematyką, że nie umie 30 i 2 pomnożyć:(
zamiast grać w tibie lepiej posiedzcie chwile nad tabliczką mnożenia
Prezydent_czuwa
08-04-2008, 16:52
Wg. mnie mu chodzi o summon. Tak, da się.
Smerf.Secura
08-04-2008, 16:53
odwrotnie
Jego bije owca,a on bije monka,rozumiesz?
siniestro
08-04-2008, 17:36
odwrotnie
30 uderzen - 1 minuta ;)
zeby rosl shielding trzeba zadawac obrazenia co najmniej raz na 30 uderzen, czyli raz na minute musisz zadac blood hit, zeby shielding nie przesta rosnac. w innym razie przestaje wzrastac, az do nastepnego blood hita :)
babcia666
08-04-2008, 17:50
Niedokładnie...
Jeżeli skillujemy na 1 mobku (przykład - bijemy monka, a nas bije tylko rat na tarcze) musimy RAZ na minute (30 uderzeń) walnąć monka.
Jeżeli skillujemy na 1 mobku i 2 które nas obijają (przykład - bijemy monka, a nas biją 2 raty) fighting skill rośnie przy 1 uderzeniu na minute, jednak shield przy 1 uderzeniu na 30sec (ponieważ biją nas 2 raty, 30 uderzeń przez 2 moby = 15 uderzeń na potwora, razy 2sec na turę = 30sec).
Czyli mając 2 potwory bijące nas musimy trafić raz na 30sec aby nam shielding leciał, ale one nas nie muszą bić.
btw nie rozumiem tematu. Owce nie biją ppl's, chyba że summonki (chociaż nie jestem pewien), nie łatwiej lurnąć 2 raty/spidery/wolfy...
Mu chodzi o Mad Sheep (Szaloną nie zakochaną LOL).
Owa owca atakuje gracza i leczy się, jednakże skillowanie na niej to imho masochizm (mało hp, dosyć wolno się leczy)
A co do waszych teorii na temat bloodhitów, to nie minuta, tylko 30 sekund (po tym czasie blokuje sie nabijanie skilla) i trza co mniej więcej 30 sec bić tego blooda..
Wald_Kerius
09-04-2008, 09:52
odwrotnie
Jesteś w błedzie. Jest dokładnie odwrotnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.