Pokaż pełną wersje : Ue combos wmv
BingooCola
05-04-2008, 21:46
Tak z nudów zrobiłem filmik przedstawiający pare akcji z combo ue ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=AONd_TydaVE
Troche lipa jakość ,ale w końcu to youtube :s
komętujcie.
siniestro
05-04-2008, 22:05
chetnie skomĘtuje ;D
film ciekawy, smieszna muza w tle :P szkoda, ze wiekszosc z tyc hkomb jest robiona na bocie ;/
Mietek919
05-04-2008, 22:16
Bardzo fajny film ale szkoda ze taki krótki.
Combo ue zawsze fajnie wygląda B)
Dlaczego te pierwsze dwa 'UE' wyglądały jak uderzenie z Exori mas'a, :'||
O ile pamiętam to combo które było pokazane jako pierwsze miało normalne 'UE' z wyglądem starego Explo bo jeszcze to na Tibii Cam oglądałem, może mi ktoś to wyjaśnić bo nie rozumiem ?:confused::confused:
BingooCola
05-04-2008, 22:25
Dlaczego te pierwsze dwa 'UE' wyglądały jak uderzenie z Exori mas'a, :'||
O ile pamiętam to combo które było pokazane jako pierwsze miało normalne 'UE' z wyglądem starego Explo bo jeszcze to na Tibii Cam oglądałem, może mi ktoś to wyjaśnić bo nie rozumiem ?:confused::confused:
Tak sie dzieje ponieważ ja odtwarzałem filmik z tibii 8.0 na kliencie tibii 8.1 i dlatego te detale typu ue etc. sie zmieniły na teraźniejsze.
Filmik krótki ponieważ zabrałko mi materiału na obróbke :P
Tak sie dzieje ponieważ ja odtwarzałem filmik z tibii 8.0 na kliencie tibii 8.1 i dlatego te detale typu ue etc. sie zmieniły na teraźniejsze.
Filmik krótki ponieważ zabrałko mi materiału na obróbke :P
o0, aha spox ^^, Ty ale czy teraźniejsze 'Ue' wygląda jak Exori Mas :D? Chyba nie, jakiś client przerobiony czy coś? :P Jeśli jakaś przeróbka clienta to może byś mi na pm'ie go podrzucił ;D
Dobra tam nie będę się czepiał :) Bardzo ładnie Ci to wyszło :P
BingooCola
05-04-2008, 22:36
o0, aha spox ^^, Ty ale czy teraźniejsze 'Ue' wygląda jak Exori Mas :D? Chyba nie, jakiś client przerobiony czy coś? :P Jeśli jakaś przeróbka clienta to może byś mi na pm'ie go podrzucił ;D
Nie przerabiałem clienta ani napewno nie jest przerobiony :P tak te ue sie zlały ,że wyglądają jak exori masy.
xXSrOkUXx
05-04-2008, 22:36
Kozackie! Krótkie, ale muzyka w chuj zgrywa się z akcją ^^ rlz ;s
BingooCola
05-04-2008, 22:38
nie ten temat xd ten post do kasacji
Całkiem nice :P:confused:
Filmik spoko, tylko trochę zmylony tytuł, bo nie wszędzie było "ue combo".
xXxKaiserxXx
06-04-2008, 10:02
Bardzo fajny filmik przypomniały mi się stare czasy ;P
Szkoda że troszeczkę za krótki;]
BingooCola
06-04-2008, 10:47
Filmik spoko, tylko trochę zmylony tytuł, bo nie wszędzie było "ue combo".
Wiem ,ale jakiś tytuł musiałem wymyśleć :]
Na tym filmiku zabijaja Everanora, czyli Avariona, z torga, jak ktos niezauwazyl ;p
Na tym filmiku zabijaja Everanora, czyli Avariona, z torga, jak ktos niezauwazyl ;p
Albo Elevarma z tibii.pl :)
No, film piękny:D Zwłaszcza dlatego, że użyłeś tych 2 filmików do których Ci dałem linka :p GJ
BingooCola
06-04-2008, 16:01
Szkoda ,że nie dodałem filmiku z wizav'em on też niezłe akcje miał ,ale w oógle o nim zapomniałem jak montowałem filmik ;)
dzięki za komętarze i czekam na więcej :P
Serious Sam
06-04-2008, 19:56
Spox, tylko te nowe UE są jakieś nieładne :S
Raks Ninja
06-04-2008, 21:39
Wiekszosc z Aldory o ile dobrze widze, najlepsze ue comba to byly jak sorci mialy power a nie to co teraz.
Jedna z moich ulubionych akcji:
http://img522.imageshack.us/img522/3429/uo0009wi5.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=uo0009wi5.jpg)
Mogłeś dodać combo UE z toxic fire. 1 sqm przed drzwiami domku masslog i UE combo ;-)
Ogólnie filmik fajny, szkoda że krótki :<
Dedmiplis
06-04-2008, 22:19
hmm takie sobie, pamietam poprzednia wojne na Titani, jak 3 sorku zabilo knigtha na combo ktory blokowal dojscie do swojego teamy akurat byly 3 sqm miejsca :)
BingooCola
06-04-2008, 22:48
Mogłeś dodać combo UE z toxic fire. 1 sqm przed drzwiami domku masslog i UE combo ;-)
Ogólnie filmik fajny, szkoda że krótki :<
wiem,że mogłem lecz nie miałem tego filmiku.Założyłem kiedyś osobny temat żeby ludzie wrzucali mi linki z combosami ue ,i z 10 odpowiedzi otrzymałem tylko 2 filmiki reszte sam szukałem :s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.