Ditto
06-04-2008, 19:41
Witam szanownych forumowiczów :P
Przychodzę do was z pytaniem, czy lepiej kupić grę FIFA 08, czy może UEFA Euro 2008?
Grałem w demo zarówno pierwszej jak i drugiej. Zdaje mi się, że zmagania reprezentacji będą ciekawsze (powoływanie kadry!), ale z drugiej strony brak transferów, możliwość zdobycia tylko jednego trofeum...
UEFA przypodobała mi się bardziej, jakoś lepiej się gra (a nawet niewielkie różnice w grafice robią swoje). Niestety miałem okazje zagrać tylko w dema obu gier. Mógłby ktoś to jakoś "ładnie" porównać i podsumować?
Do tego cena Euro jest mniejsza (120PLN > 85PLN).
Oczywiście chodzi mi o gry na PC.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Edit
Nie, nie mam zamiaru kupić PES'A.
Nie, nie zainwestuje w XBoX'a 360, ani PS3.
Nie, nie poczekam na nowszą wersję, w której wprowadzą ulepszenia.
Przychodzę do was z pytaniem, czy lepiej kupić grę FIFA 08, czy może UEFA Euro 2008?
Grałem w demo zarówno pierwszej jak i drugiej. Zdaje mi się, że zmagania reprezentacji będą ciekawsze (powoływanie kadry!), ale z drugiej strony brak transferów, możliwość zdobycia tylko jednego trofeum...
UEFA przypodobała mi się bardziej, jakoś lepiej się gra (a nawet niewielkie różnice w grafice robią swoje). Niestety miałem okazje zagrać tylko w dema obu gier. Mógłby ktoś to jakoś "ładnie" porównać i podsumować?
Do tego cena Euro jest mniejsza (120PLN > 85PLN).
Oczywiście chodzi mi o gry na PC.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Edit
Nie, nie mam zamiaru kupić PES'A.
Nie, nie zainwestuje w XBoX'a 360, ani PS3.
Nie, nie poczekam na nowszą wersję, w której wprowadzą ulepszenia.