Pokaż pełną wersje : 186 EK (Bebbell) POI DLS
hamer12345
06-04-2008, 22:19
http://rapidshare.com/files/105409094/bebpoidls.rec
Odrazu dawajcie rehosta xD
pktow sobie nie nałapiesz :/
hamer12345
06-04-2008, 22:29
@up
zatrujesz? :D
Rehost:
http://www.spee,,,,,,dyshare.com/713965240.html
(Usunąć przecinki)
NIE POZWOLĘ, abyś nabijał sobie punkty na rapidzie kosztem niektórych retardów z tego forum, beszczelny psie! Będę je rehostował, dopóki starczy mi sił!X(
Fajnie ze sobie uploadujesz te filmiki ale
po 1 nie moge scigac z rapida przez kolejki mam facc'a
po 2 cos lipa pogrywasz sobie ten filmik 1kk/hr cos ci nie wyszedl
po 3 wannabe iliovemove or something that ?xd
A ja mu punkty daje i co mi zrobicie?
Koleś daje naprawde sensowne filmiki. Nie chce mi sie siedziec na wszystkich zagranicznych forach w filmami i szukac tych ciekawych skoro hamer robi to za mnie ;] Do tych ktorzy sie pluja o punkty na rapidzie:
Nie podoba sie to nie sciagaj a jak zazdroscisz to rob tak samo
@Film
Prawie 100k expa w 35~ minut uzywajac exury to ladny wynik
Tacy kolesie jak Xr3 to mnie naprawde rozwalaja. Nie ma sie takie do kogo przyczepić, to sie przyjebie do porządnego usera, która daje naprawdę ciekawe filmy. Co z tego ze sobie przy tym skorzysta, taka jego skromna zapłata za czas poświęcony na znalezienie i zuploadowanie filmu, oraz na zamieszczenie go na tym forum.
A co do filmu, to całkiem ciekawy. Na takim levelu to super miejsce na w miare ekonomiczny i szybki exp.
milan233
06-04-2008, 23:31
A ja mu punkty daje i co mi zrobicie?
Koleś daje naprawde sensowne filmiki. Nie chce mi sie siedziec na wszystkich zagranicznych forach w filmami i szukac tych ciekawych skoro hamer robi to za mnie ;] Do tych ktorzy sie pluja o punkty na rapidzie:
Nie podoba sie to nie sciagaj a jak zazdroscisz to rob tak samo
Signed..
Hamer zazwyczaj (zawsze?) uploaduje bardzo fajne czy ciekawe camy..
Ja mam korzyść z oglądania, to czemu on ma nie mieć korzyści z uploadowania ?
Rehost:
http://www.spee,,,,,,dyshare.com/713965240.html
(Usunąć przecinki)
NIE POZWOLĘ, abyś nabijał sobie punkty na rapidzie kosztem niektórych retardów z tego forum, beszczelny psie! Będę je rehostował, dopóki starczy mi sił!X(
Powiem tyle...
Wy*******aj?
Jak mu zalujesz to sam powrzucaj na rapida.A ze polowa ofiar z forum ma stale lacze to przykro mi.Jest milion sposobow na omijanie rapida.
Powiem tyle...
Wy*******aj?
Jak mu zalujesz to sam powrzucaj na rapida.A ze polowa ofiar z forum ma stale lacze to przykro mi.Jest milion sposobow na omijanie rapida.
Z czego 10% działa, i nie zawsze.
Fajnie ze sobie uploadujesz te filmiki ale
po 1 nie moge scigac z rapida przez kolejki mam facc'a
po 2 cos lipa pogrywasz sobie ten filmik 1kk/hr cos ci nie wyszedl
po 3 wannabe iliovemove or something that ?xd
"po 3" ci nie wyszlo.
@hamer12345
Napisz tutaj wprost, że chcesz sobie nabić punkty na rapidzie i że każda strona coś dostaje w zamian, to będziesz miał o jednego rehostera mniej^^
Oris Palladyn
07-04-2008, 14:44
a ch^j ci do tego czy zbiera punkty czy nie, gdybys ogladal starsze tematy zobaczylbys ze przyznal ze zbiera punkty. Zazdroscisz mu czy co ? A ja ciebie mam w dupie gleboko i mu dam punkty za sensowne filmy i ciekawe. Rozumiem gdybys go jechal jakby dawal gowna jak niektorzy, a tak nie mam nic przeciwko zeby dac mu punkty. Spoko film !
a ch^j ci do tego czy zbiera punkty czy nie, gdybys ogladal starsze tematy zobaczylbys ze przyznal ze zbiera punkty. Zazdroscisz mu czy co ? A ja ciebie mam w dupie gleboko i mu dam punkty za sensowne filmy i ciekawe. Rozumiem gdybys go jechal jakby dawal gowna jak niektorzy, a tak nie mam nic przeciwko zeby dac mu punkty. Spoko film !
ten xr3~ tego nie rozumie.To jakies 12 letnie dziecko ktorego celem jest regostowanie filmow hammera.Nie warto komentowac jego postow.Ja pobieram z rapida i w dupie mam czy ktos ma punkty czy nie.
Boze co za mozgi ... jak juz macie mowic ze koels wrzuca filmiki tylko dlatego zeby se punkty na rapidzie ponabijac to nic nie piszcie -.- koles wrzuca filmiki ciekawe ktore znajdzie na jakims innym forum a tutaj ich nie ma i niech sobie tak robi a wy potraficie sie tylko czepiac -.-
rzal i bul
ten xr3~ tego nie rozumie.To jakies 12 letnie dziecko ktorego celem jest regostowanie filmow hammera.Nie warto komentowac jego postow.Ja pobieram z rapida i w dupie mam czy ktos ma punkty czy nie.
A ja, nie mam w dupie. Lat mam 17 tak dla twojej wiedzy...:baby:
Dexter17
07-04-2008, 17:31
@up
Przyznam, że wcale nie widać ;) znowu chciałeś być 'elo' i nie wyszło, może czas zmienić taktykę?
btw. nazywasz mnie retardem, bo ściagam z rapida? Ladnie masz najebane w takim razie ;)
@hammer
Dobre filmiki wrzucasz, chwała Ci za to, bo można sobie pooglądać ciekawe akcje ;)
Dopóki te filmiki są sensowne (a narazie są) to popieram przedmówców. Chętnie sobie coś czasem obejrzę :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.