zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 186 EK (Bebbell) POI DLS

hamer12345
06-04-2008, 22:19
http://rapidshare.com/files/105409094/bebpoidls.rec

Rav
06-04-2008, 22:23
Odrazu dawajcie rehosta xD
pktow sobie nie nałapiesz :/

hamer12345
06-04-2008, 22:29
@up

zatrujesz? :D

Xr3
06-04-2008, 22:34
Rehost:

http://www.spee,,,,,,dyshare.com/713965240.html
(Usunąć przecinki)

NIE POZWOLĘ, abyś nabijał sobie punkty na rapidzie kosztem niektórych retardów z tego forum, beszczelny psie! Będę je rehostował, dopóki starczy mi sił!X(

Rav
06-04-2008, 22:35
Fajnie ze sobie uploadujesz te filmiki ale
po 1 nie moge scigac z rapida przez kolejki mam facc'a
po 2 cos lipa pogrywasz sobie ten filmik 1kk/hr cos ci nie wyszedl
po 3 wannabe iliovemove or something that ?xd

Ad3k
06-04-2008, 23:04
A ja mu punkty daje i co mi zrobicie?
Koleś daje naprawde sensowne filmiki. Nie chce mi sie siedziec na wszystkich zagranicznych forach w filmami i szukac tych ciekawych skoro hamer robi to za mnie ;] Do tych ktorzy sie pluja o punkty na rapidzie:
Nie podoba sie to nie sciagaj a jak zazdroscisz to rob tak samo

@Film
Prawie 100k expa w 35~ minut uzywajac exury to ladny wynik

M^^ke
06-04-2008, 23:22
Tacy kolesie jak Xr3 to mnie naprawde rozwalaja. Nie ma sie takie do kogo przyczepić, to sie przyjebie do porządnego usera, która daje naprawdę ciekawe filmy. Co z tego ze sobie przy tym skorzysta, taka jego skromna zapłata za czas poświęcony na znalezienie i zuploadowanie filmu, oraz na zamieszczenie go na tym forum.

A co do filmu, to całkiem ciekawy. Na takim levelu to super miejsce na w miare ekonomiczny i szybki exp.

milan233
06-04-2008, 23:31
A ja mu punkty daje i co mi zrobicie?
Koleś daje naprawde sensowne filmiki. Nie chce mi sie siedziec na wszystkich zagranicznych forach w filmami i szukac tych ciekawych skoro hamer robi to za mnie ;] Do tych ktorzy sie pluja o punkty na rapidzie:
Nie podoba sie to nie sciagaj a jak zazdroscisz to rob tak samo

Signed..
Hamer zazwyczaj (zawsze?) uploaduje bardzo fajne czy ciekawe camy..
Ja mam korzyść z oglądania, to czemu on ma nie mieć korzyści z uploadowania ?

Makuu
06-04-2008, 23:40
Rehost:

http://www.spee,,,,,,dyshare.com/713965240.html
(Usunąć przecinki)

NIE POZWOLĘ, abyś nabijał sobie punkty na rapidzie kosztem niektórych retardów z tego forum, beszczelny psie! Będę je rehostował, dopóki starczy mi sił!X(
Powiem tyle...
Wy*******aj?
Jak mu zalujesz to sam powrzucaj na rapida.A ze polowa ofiar z forum ma stale lacze to przykro mi.Jest milion sposobow na omijanie rapida.

Sidoos
07-04-2008, 01:02
Powiem tyle...
Wy*******aj?
Jak mu zalujesz to sam powrzucaj na rapida.A ze polowa ofiar z forum ma stale lacze to przykro mi.Jest milion sposobow na omijanie rapida.

Z czego 10% działa, i nie zawsze.

Makuu
07-04-2008, 12:36
Fajnie ze sobie uploadujesz te filmiki ale
po 1 nie moge scigac z rapida przez kolejki mam facc'a
po 2 cos lipa pogrywasz sobie ten filmik 1kk/hr cos ci nie wyszedl
po 3 wannabe iliovemove or something that ?xd
"po 3" ci nie wyszlo.

Xr3
07-04-2008, 13:40
@hamer12345
Napisz tutaj wprost, że chcesz sobie nabić punkty na rapidzie i że każda strona coś dostaje w zamian, to będziesz miał o jednego rehostera mniej^^

Oris Palladyn
07-04-2008, 14:44
a ch^j ci do tego czy zbiera punkty czy nie, gdybys ogladal starsze tematy zobaczylbys ze przyznal ze zbiera punkty. Zazdroscisz mu czy co ? A ja ciebie mam w dupie gleboko i mu dam punkty za sensowne filmy i ciekawe. Rozumiem gdybys go jechal jakby dawal gowna jak niektorzy, a tak nie mam nic przeciwko zeby dac mu punkty. Spoko film !

Makuu
07-04-2008, 14:53
a ch^j ci do tego czy zbiera punkty czy nie, gdybys ogladal starsze tematy zobaczylbys ze przyznal ze zbiera punkty. Zazdroscisz mu czy co ? A ja ciebie mam w dupie gleboko i mu dam punkty za sensowne filmy i ciekawe. Rozumiem gdybys go jechal jakby dawal gowna jak niektorzy, a tak nie mam nic przeciwko zeby dac mu punkty. Spoko film !
ten xr3~ tego nie rozumie.To jakies 12 letnie dziecko ktorego celem jest regostowanie filmow hammera.Nie warto komentowac jego postow.Ja pobieram z rapida i w dupie mam czy ktos ma punkty czy nie.

Mroku19
07-04-2008, 15:53
Boze co za mozgi ... jak juz macie mowic ze koels wrzuca filmiki tylko dlatego zeby se punkty na rapidzie ponabijac to nic nie piszcie -.- koles wrzuca filmiki ciekawe ktore znajdzie na jakims innym forum a tutaj ich nie ma i niech sobie tak robi a wy potraficie sie tylko czepiac -.-
rzal i bul

Xr3
07-04-2008, 16:00
ten xr3~ tego nie rozumie.To jakies 12 letnie dziecko ktorego celem jest regostowanie filmow hammera.Nie warto komentowac jego postow.Ja pobieram z rapida i w dupie mam czy ktos ma punkty czy nie.
A ja, nie mam w dupie. Lat mam 17 tak dla twojej wiedzy...:baby:

Dexter17
07-04-2008, 17:31
@up
Przyznam, że wcale nie widać ;) znowu chciałeś być 'elo' i nie wyszło, może czas zmienić taktykę?
btw. nazywasz mnie retardem, bo ściagam z rapida? Ladnie masz najebane w takim razie ;)

@hammer
Dobre filmiki wrzucasz, chwała Ci za to, bo można sobie pooglądać ciekawe akcje ;)

poreda
07-04-2008, 17:59
uuuaaauuu ; |||

Cacuss
07-04-2008, 18:18
Dopóki te filmiki są sensowne (a narazie są) to popieram przedmówców. Chętnie sobie coś czasem obejrzę :)