Pokaż pełną wersje : [Galana]116&123 ek sneaked
Maly sneak na Unkle Bongo i Zytene by polacks : D
http://fs01n2.**************/dl/c2c60f2639e5a1e0457a4a629db70ecd/47fa8c71242d83bd/el4sja/WOOOT.rec
Dlugi link ale tylko tak sie dalo zeby nie ukrywac rozszerzenia pozdro
Zamiast ** wpiszcie send space razem.
dasz ten link na priv bo coś mi nie idzie ;p z góry thx
@edit
już mam kumpel od was mi dał link
Link jakiś skefecony tu macie poprawny :d
http://www.*********.com/file/el4sja
send space
@Down Czarna magia ^^
hehe ja za pisanie "nie pisac prowokacja" dostaje po 100 punktów karnych, a wy za spamowanie sendspejsami i innym gównem nie dostajecie nawet punktu karnego, jak wy to robicie?
@down
haahahahahh:D syf? jak ja byłem to na tym forum po 10 minutach znikał każdy głupi temat, a że teraz z modków została tylko atimcia ktora rozdaje p karne tak jak ty czesto prosisz o free itemsy to sie nie dziw ze ludzie o swoich pogladach dostaja bany. Ty natomiast masz pogląd taki...nijaki, raczej skomentowac liniowo każdy film, aby nikt chociaz zlego slowa na twoj wlasny poglad nie powiedzial.
Moze dlatego, ze jak tylko tu przylazles to wyrobiles sobie zdanie o sobie jako o glupim gowniarzu ktory ma na celu sprowokowanie do klotni jak najwieksza ilosc userow. Myslales ze wszystko ci wolno, bo dlugo nie dostawales bana, ale na szczescie jakis kumaty moderator zauwazyl ten caly syf ktory powstal w wiekszej czesci dzieki tobie. Po banie sie troche uspokoiles, ale wiesz - smrod zostaje.
Apr 07 2008, 22:19:42 CEST Killed Zytene at Level 123 unjustified
szmaciarz
Moze dlatego, ze jak tylko tu przylazles to wyrobiles sobie zdanie o sobie jako o glupim gowniarzu ktory ma na celu sprowokowanie do klotni jak najwieksza ilosc userow. Myslales ze wszystko ci wolno, bo dlugo nie dostawales bana, ale na szczescie jakis kumaty moderator zauwazyl ten caly syf ktory powstal w wiekszej czesci dzieki tobie. Po banie sie troche uspokoiles, ale wiesz - smrod zostaje.
Co nie zmienia faktu, że jest jednym z niewielu użytkowników tego forum, o poglądach odmiennych od Ryby ;-).
Segalczuk
10-04-2008, 19:35
Ale to byl sneak xD , zbieraliscie sie tyle ze huhu ... xD a to sie robi w 5 sekund ;D
Jak ktos z galany gra to niech wlazi tutaj i daje screny z galanci zeby temat sie rozwijal ;D
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126447
A co to niby ma do rzeczy i o jakie konkretne poglady Ci chodzi?
Przytakiwanie na wszystko, negatywne nastawienie do krytyki, nie wypominanie błędów nikomu (poza etoricem, bo ryba kazał).
To jest forum i ono jest po to, żeby pomóc komuś być lepszym, a nie wmawianie mu, że już jest najlepszy...
A nie zaprzeczysz chyba, że 4/5 obecnych użytkowników forum, to dzieci nie mające pojęcia o normalnym świecie, które grają non-stop w tibie.
Takich należy tępić.
Przytakiwanie na wszystko, negatywne nastawienie do krytyki, nie wypominanie błędów nikomu (poza etoricem, bo ryba kazał).
To jest forum i ono jest po to, żeby pomóc komuś być lepszym, a nie wmawianie mu, że już jest najlepszy...
A nie zaprzeczysz chyba, że 4/5 obecnych użytkowników forum, to dzieci nie mające pojęcia o normalnym świecie, które grają non-stop w tibie.
Takich należy tępić.
I trafiłem w samo sedno o! 100% się zgadzam!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.