zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Porady dla Mojego Palla :)

beznazwy92
07-04-2008, 23:25
mam Pare Pytan :P

Moj char to Royal Paladin lvl 65 skille 84/69

1) Gdzie zbierac KASE !! Nie interesuja mnie juz malpy, raczej wolalbym hunt, gdzie zbieram wypadajace raz na jakis czas lepsze itemy i zeby exp byl nie najgorszy :P

2) Gdzie expic :) nie interesuja mnie za bardzo tu tomby gdzie mam 50k/h wolalbym cos co mam 75k/h expa XD, w cyclopoli mam 60k/h
Nie najgorzej ale moze byc ;p

Dalem to do tajemnic mainlandu bo na tym forum nigdy nie wiedzialem gdzie wstawiac takie posty :P Wkoncu poznajemy tu gdzie sa miejscowki na mainie :D pls o pomoc z gory dzieki :)

Wald_Kerius
07-04-2008, 23:29
co do punktu 1. Próbowałeś na OF?

Virlan
08-04-2008, 07:59
1. Necro na Drefii - z samej kasy się zwraca, a jak coś poleci, to jesteś mocno do przodu.

2. Możesz spróbować OF, chociaż ja żadnych doświadczeń stamtąd nie mam, ew. Dragony.

btw., ciężko jest bez assasinek wbijać 75k/h ;/

Marover
08-04-2008, 09:16
1) Vamp hel

Zbierasz tylko lepsze itemy (vampki dusty,ice rapiers etc.) Moze zarobku nie ma wielkiego ale jak sypnie to jest.. (jak wszedzie no ale skoro malpy nie..)

2) Imposible troche.. no ale jesli juz to próbój deep feebula z power bolcami. 70-100k / h a powinno wyjść lekko w przód ; ]

Dla kasy.. małpy xD

beznazwy92
09-04-2008, 16:04
Nie wiem jak jest tera z lootem na vampach po tym upie ;D Bo tak to slaby exp i slabe potworki ;p

Ogolnie NIGDY nie uznam chodzenia z kusza, tarcza to podstawa a pozatym power bolty mniej rypia HP niz Royale :D

Taa malpy dobry zarobek ale nudne jest zbieranie kamyczkow i pieniedzy, wieksza zaciecha jest jak ci DSM albo BOHY wypadna ale to juz wspolne hunty :P

PYTANIE !!?? Co to ten OF ?? XD

A...i jeszcze jedno znalazlem moj top secret na cycki :P Mam na cyclopolis ~68k/h raz nawet wskoczylo mi 72/h na 5min :cup:
A na dodatek zwraca sie za Manasy i inne potiony, a przy okazji bicia dragow sa 3 na respie ( najbardziej mnie wkur..X( ..wiają Fire elementale pizdzi jeden nawet po 150 a 3 na klate to juz przesada :p)
NO i ak mowilem czasem z dragow poleci Dragon Shield ;] i green dragon leather jak skorujeszi dragon scale wiec nie jest najgorzej XD

Dragon-Fly
09-04-2008, 16:27
OF = Orc Fortress

Argen
09-04-2008, 16:49
Noob z botem, i do tego pewnie acc buyer.

Nunnezz
09-04-2008, 17:13
@Up
Pomogłeś mu naprawdę. Gót lak
@Topic

1) Gdzie zbierac KASE !! Nie interesuja mnie juz malpy, raczej wolalbym hunt, gdzie zbieram wypadajace raz na jakis czas lepsze itemy i zeby exp byl nie najgorszy :P
Hm może Mino Tower na Darashii ? Z Obsidian Knife. Expa nie ma za wiele(maksymalnie kolega ze mną jako sioher wyciągnął 30k/h), ale wycinasz skórki, mając Postman Questa robisz lootbaga, schodzisz na -4 tam masz Mino Mage(Może WOCE poleci ; o). Kasy będzie z takiego czegoś dużo ; )
No albo Dlair z Sioherem(musiałby mieć dobry Mlv. Naprawdę on zmniejsza waste !). Wycinasz skórki, po upie częściej WoIe spadają. A je sprzedasz u Djina ; )

2) Gdzie expic :) nie interesuja mnie za bardzo tu tomby gdzie mam 50k/h wolalbym cos co mam 75k/h expa XD, w cyclopoli mam 60k/h
Nie najgorzej ale moze byc ;p

Orc Fortress ! Jak jesteś sam to wyciągniesz baaaaaaaaardzo dużo expa. Widziałem jak 115 EK wyciągnął tam 91k/h. Trudno uwierzyć prawda ?
Możesz też HellGate odwiedzić i popróbować bawić się z Beholderami.
Albo Dvorce, Lizardy : o

YoomeN
09-04-2008, 17:45
Orc Fortess, Nekro, Vampy - Nie obchodzi mnie co o tym myślisz <.<

beznazwy92
09-04-2008, 19:24
Noob z botem, i do tego pewnie acc buyer

Nie Pytalem dzieci Neo i Kaukazu o zdanie, masz 15 lat a dalej idiota, ktory siedzi 24h przed kompem nie ma przyjaciol i nikt go nie kocha xd
( ok skonczylem, nie lubie cenzurowac wypowiedzi :P X( )

Hm może Mino Tower na Darashii ? Z Obsidian Knife. Expa nie ma za wiele(maksymalnie kolega ze mną jako sioher wyciągnął 30k/h), ale wycinasz skórki, mając Postman Questa robisz lootbaga, schodzisz na -4 tam masz Mino Mage(Może WOCE poleci ; o). Kasy będzie z takiego czegoś dużo ; )
No albo Dlair z Sioherem(musiałby mieć dobry Mlv. Naprawdę on zmniejsza waste !). Wycinasz skórki, po upie częściej WoIe spadają. A je sprzedasz u Djina ; )

raczej mi to nie pasi ;D ale thx

Orc Fortress ! Jak jesteś sam to wyciągniesz baaaaaaaaardzo dużo expa. Widziałem jak 115 EK wyciągnął tam 91k/h. Trudno uwierzyć prawda ?
Możesz też HellGate odwiedzić i popróbować bawić się z Beholderami.
Albo Dvorce, Lizardy : o

Tu sie wypowiem :D Orc Fortres moze 115ek wyuciaga tam ~90k/h aleee ma duza lepsza bron i skille xD a pozatym to knight ja pallem mialem tam max 50k/h !! Dvorce zdecydowanie nie sluza dla expienia na moim lvlu ;d a lizardy mam 35k/h tez MAX ! a na dodatek pelno tych syfiastych jaszczurek zaliczasz trapy i wogole :P

Orc Fortess, Nekro, Vampy - Nie obchodzi mnie co o tym myślisz <.<

Fajnie ze cie nie obchodzi XD vampy to jak mowilem syf ;p za malo expa zdecydowanie, nie wiem jak teraz poprawili sie sprawdzi xd ii
Necro - To jest fajny pomysl ale nie wiem gdzie wiekszy resp, bo necro to ciota, a BOHY z niego leca :) i expa nie najgorzej, moze jakies podpowiedzi do Necromancerow ?? ;]

YoomeN
09-04-2008, 19:43
Necro tomby albo necro house, soluj po jednym.

Nunnezz
10-04-2008, 17:01
http://tibia.pl/earth.php?x=33019&y=32460&z=7&q=29.18
Tutaj znajdziesz necro ; o
Ewentualnie jeszcze Hero z blokerem ; P Kasa z tego jest jak poleci coś z crown seta ; )