Pokaż pełną wersje : 36 Palladyn - Exp
Dragon Len
08-04-2008, 01:01
Witam, mam palladyna 36lvl skille 65/39 (nie czepiać się ;)), nie wiem gdzie expić (jestem FACC) na mount sternum w podziemiach było fajnie ale masa ludzi... Guardy są nudne, ja chciałbym bardziej kasy niż expa...
Ja na twoim miejscu poszedłbym na dragi tylko przydało sie podskilowac shielda.Byś czasami wychodził na = lub na + :DChyba że sie wbijesz w duży spawn to sporo stracisz-Ale jak to już powiedział ktoś na forum jest waste jest zabawa.Dragi wybijaj pojedyńczo aby ci wychodził lekki +.A jak chcesz kasy to może byś spróbował Mintalwin tam kasy jak lodu :D
Mój kolega na tym lvl, skille(75,65) expił na OF, mówił, że nie ma waste i ładnie mu szły te lvl'e. Możesz spróbować tam poexpić, ale uważaj :P
Chyba najlepszaa droga do Twojego lvla to:
1) Zarobic 30k (Mintwalin, Podziemia Mount Sterum, Guardy!) - Wbijesz kolo 40 lvl.
2) Wastowac 30k na Dragach. I teraz.. jak umiesz grac to nie zwastujesz tylko caly czas bedzie w przód.. Poprostu bil pojedynczo smoki w veno d lair. od 40 lvla z skillami 70/xx Profit zazwyczaj jest a te 30k to zabezpieczenie abys potem nie musial znów siedziec na guardach etc.
Pozdrawiam
mana'potion
08-04-2008, 13:05
Kurwa szukajka Cię zje?
Moim zdaniem na początku, na tyle ile możesz podnieś shield. Mimo wszystko, bardzo przydatny.
YoomeN~ a czy twój kolega też jest pallem ? Bo OF to raczej jest resp dla Knight'a . Pall dużo tam traci.
@up
Tak jest pallem, to samo mu powiedziałem ale on mówił że tam sie świetie expi pallkiem..
@up
No spoko, tam jest dobry exp. może i dobrze expi sie palkiem, ale jakoś chyba nie w centrum OF i w podziemiach, na pewno nie bez blokera chyba ze tak od 50-55+ i good skille...ja tam ostatnio poszedłem z kumplem 40 pall. ja miałem już 45rp. i powiem ci że jak przechodzisz przez mury, do "placu" na OF to nie dasz rady sam...my up/down chyba ze 3 razy :/
@up
Gówno prawda.
82 rp (ja) bije -1 (warlordy) i całe -2 łacznie z questem za 70k/h z profitem srednio 3k/h wiec nie gadajcie mi głupot. Na powierzchni z expem mozna sie wyrobic w 40k/h + 5k/h profitu..
Darekkkk
10-04-2008, 22:25
Dark Cayedra ,expilem Tam Od 35 Do 50lvl
wbij 75/45 jak bedzie ci sie chcialo i lec na orcland jak chcesz zbieraj lootbaga ale jak bedziesz dobrze uciekal i znal juz teren z samej kasy wyjdziesz na plus a zwastujesz tylko speary
ja 40 ed razem z 35 rp czyscilismy caly orcland i of spokojnie mialem postmana wiec z lootbagiem nie bylo problemow
samemy tez powinienies dac rade ale na pierwszy wypad lepiej idz z kolega ,który zna teren
Pomarancza
13-04-2008, 17:36
Na moje oka jak chcesz zarobic to ghostland
ds, ghoule i takie tam
Pozdrawiam
piotrek_690
14-04-2008, 09:27
ja na tym lvl expilem na guardach, exp na ten lvl jest zaj... zjawiskowy naprawde oplaca sie tam chodzic i mimo trudnosci zbierac loota i robic lootbagi zbierac wszystko . ja radze siedziec na guardach do 40-45 lvl a potem of.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.