Pokaż pełną wersje : Warlord na 23 lvl PLX
Film powstał z myślą ukazania tego najładniejszego potforka w grze :P
Squad:
Przeminator - 27 lvl knight
Coen Knight (ja) - 23 lvl elite knight
Tasioor - 19 lvl sorcerer
http://www.republika.pl/azuraheroes/orc.rec
COMMENT PLX
(Jak najwięcej i jak najszybciej)
xD. Niema to jak iśc na 23 lvl na worlorda :D
Wy chcieliście go na serio zabic? Bo wam to troche nie wyszło. B)
Aha a ten Golden arm mam nadzieje żę ci nie wypadł :)
--------------------------------------------------------------------------
Powiem tak: film jest moim zdaniem do dupy:/ idziesz z warlordem i wpychasz sie w zerki?? man trzeba czasem najpierw pomyslec a nie pchac sie bo moze sie ci uda. swoja droga ciekawy jestem co z reszta ?? tez zgineli czy udalo im sie??
lol ale nawarlordowaliscie sie
Przeminator
15-11-2004, 15:23
Chciałem zauważyć ze jako jedyny przeżyłem to spotkanie:D
"zgrana ekipa" ogółem niezly film ..tylko nie probojcie 2 raz :)
Magic dziki Yo
15-11-2004, 15:53
Mega!! Po prostu mega!! Nie ma jak isc w ogule na OL na 23 lvlu:P a co dopiero na warlorda.:D:D. Nie no roz***.ales mnie :D A ta wasz ekipa z zielonego jeepa to do " Druzyna A" idzcie:P. Mega wam zrobily rzez te biedne orci( ja sie "nie smieje" bo mnie by 3 zerki zarąbaly:P) ale ok.. jak juz byles na tym warlordzie to po hu.ju wracales sie na te zerki?? moglo wam sie udac... wystarczylo pomyslec:P, lae wiem:d ADRENALINKA. Ogułem film wam wyszedl:D: GratzZz za pomysl i gitara walduś!!
Przeminator
15-11-2004, 16:29
heh dzieki wielkie za te komentarze:) a co do warlorda to ja byłem przeciw pójsciu na niego ale co tam..
aa co nooby!!!! 0 zgrania i przygotowania na taki wypad, w dodatku uciekanie za siebie na respa to jest wersja hardcore :P bylo stac i walcyc, moze byscie przetrwali ;) a ten wasz ma g ma ogolnie spozniony refleks i 0 przygotowania do walki, walii super cienko z hmm a innych runek najwyrazniej nie posiada :P
no ale fajny zgon i teraz juz wiem co mnei czeka jak tam na dol zejde, niedlugo quest mnie tam czeka :P
pozdro!
Sejuxas
:P Warlord byl dla jaj :P Bo co to pojsc na takiego na 50-60 lvl ;] Przezyc nie mialem szans dlatego uciekalem, a zerki sie przyplataly przypadkiem. Przeminator jako jedyny przezyl, ja tez bym uciekl ale stealh ringa nie mialem - tak to by mnie zerki nie trapnely.
BTW. jak mielismy szanse? Hity przy takim eq i full def za 200+ szly,uhow by nie styknelo poprostu. Niedlugo sie pojawi drag solo :p Filmik z dl'a juz zamiescilem kiedys ;] Teraz przerzucilem sie na axy wiec troche poczekacie na filmik ale jeszcze jeden nakrece ze swordami - final questu na platinum ammy ;]
PS.
CHETNI NA HARDCORE MIESZKANCY AZURY NIECH ZGLASZAJA SIE DO MNIE - JA TO NAKRECE!!! :>
15-11-2004, 17:47
Sejuxas spokojnie jak widziałeś dokladne 0 przygotowania... to Coen wymyslil tego warlorda nie ja:P Ale przynajmniej wiem co omijać szerokim łukiem:D
Pozdrowienia
Masters Fiara
15-11-2004, 20:32
nom moze bedzie lozz oczywiscie ide :P pacc jest run sie pare machnie mana fluida sie kupi i sie bedzie bic mino magi :P
ale chce zaliczyc quest a nie deda wienc coen przygotuj sie nie bedzie latwo :P wezme moze paru kumpli :p, a co to tego orca to ostry byl chociarz moze bys zabil go ale widzialem jesli sie nie myle to za nim szedl tez drugi wienc intuicyjnie bym tak samo polaz w zerki... :( ale nie jest zle odrobiles level i spoko 8o i jak zakladasz golden arma to zalorz cos jeszcze bo te p legi sierednio pasuja i aol oczywiscie, albo opyl se golden arma a kup bohy zeby szybciej spier....c przed potworkami :))) a takto filmik rox oby tak wiencej i bardziej reklamoj moja gilde :P
Pozdrooo ide sie uczyc (i tak mam laga)
Fett-Maniek
15-11-2004, 20:57
Tak to jest isc z kims na hunt...Ty mowisz nie a oni TAK...Dobrze ze Przeminator nie polegl...sprawiedliwosc musi byc...filmik widzialem zanim byl na forum :D
Przeminator
15-11-2004, 21:15
Heh dzieki za poparcie Maniek pewno oni zielenieją z zazdrości:D Nie chcialo się posłuchać starszych to teraz są konsekwencje:D
Lejiso Cichy
16-11-2004, 00:51
Wy nooby jestescie?takei lvl na warloda ale to jeszce nic a skile lepiej nie muwic wy ldwa dwaliscie rade z shamaenm i zerkami hhe !! !! :D :D :D :D :D
A trza bylo wziasc boltera? :D Bro byl w poblizu, pomoglby :P Mowilem lejmy, zaczekajcie :P To macie teraz zdartego hahaha :PP
Daliscie panowie w dupe. Pomysl zalosny, lv zalosny, skille zalosne, na plus idzie zaliczyc eq i odwage.
A. powtarzam, ze warlord byl dla jaj :>
B. skoro wam sie podoba, i ze niby bylo tak zle to wbije tam dzis / jutro z kumplem sorcem i bedzie masakra :P
C. prosze nie pisac postow nie wnoszacych nic nowego bo szkoda miejsca...
Omg! ale ci komba zarzucil :p :tongue: straciles g armora? :d Pewnie małego wała miałes X( hehehehehehhe Fajny filmik!!! gz aby takich wiecej!!!!!!!!!
A ty Coen masz się z czym wozić -.-' Zamydlasz oczy g-armem. Popatrzcie na jego skille na tym lvlu. No nie ja nie wytrzymam 8o
Na tym lvl pojscie z tak "zgraną" ekipą na warlorda to jak pójście na bitwe ze słońcem. Może jeśli wasza ekipa była by bardziej rozgarnieta to może byscie drania załatwili. A ty nie powinieneś uciekac...
Hir0shima
16-11-2004, 23:34
ostatnio granie na azurze jest niemozliwe ze wzgledu na mega lagi wiec i tak nie ma sensu trenic/expic. Najlepszym wyjsciem jest albo zabijac albo dawac sie zabic xD
Pomysl popieram ale next time dajcie mi znac to se popatrze i sie posmieje
(przem cool avatar XP)
hir0shima aka Tomasz R.
knight na azu
Przeminator
21-11-2004, 12:20
Zielq powiedz mi jak Coen i komu zamydla oczy? X(
Moge powiedziec ze to w 100% jego wlasny eq!
Przeminator
21-11-2004, 12:24
Hehehe thx Hiro za slowa otuchy:D
i nastepnym razem wezmiemy cie jako blokera..:)
Moja babcia zrobiła by to lepjej xD
****a ludzie ...
Pisal:WARLORD BYŁ DLA JAJ
Wiec to znaczy ze poszli się pośmiać -.-
A co do coena jak masz zamiar grać tą postacią popraw skille :)
ja na 21 lvlu kwiczalem ze mam 50\48 :P
a co dopiero na 25 lvlu takie ^^
A tak wogole co do G arma...Siedziales przed depo druidem i runki robiles czy co ? Straciłeś go?
Nom, wl dla jaj byl ;] Skille juz sa lepsze (52/54) i ciagle rosna... G-arm nie wypadl, ja mam wyjatkowe szczescie przy dedach :P Zreszta przemi wyniosl moje cialo. Ehhh, odswiezyliscie taki stary temat :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.