PDA

Pokaż pełną wersje : Awatar prawdę Ci powie

Dr.Unknown
15-11-2004, 14:51
Był taki temat? Trudno, po to jest kasowanie. A więc jak w tytule, czy twój awatar chociarz częściowo ukazuje ciebie, nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny(tzn. w mniejszym stopniu), ale o cechy, mam nadzieje, że wiecie o co chodzihttp://www.tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif

MayGyver
15-11-2004, 14:59
dobra, tego na razie nie skasuje

btw.
brakuje opcji "nie mam avatara"

joey
15-11-2004, 15:07
niestety się wydało..... mój ukazuję mnie w 100%... JESTEM STATKIEM!!!! i podbije waszą planetę <cisza> a tak naprawde to ten statek ukazuję mnie w paru procętach bo też mam w imieniu literkę "K" no i oczywiśce stoje na lądzie :)

Tasior
15-11-2004, 15:12
tjaaaaa jestem katem i ofiarą w jednym (chyba jako jedyny zagłosowałem na tak :P) a tak wogule strzeżcie się złodzieje avatarów <dziwnie patrzy na Najta of Deskrukszyn>

By$iu
15-11-2004, 15:15
Cześciowo - Lubię smoki, gram w tibie ( takie avatary mają Rising Dragony na poszczególnych światach). Z cech charakteru to ciężko powiedzieć, jest dużo rodzajów smoków; dobre, złe itp.

sesaj
15-11-2004, 16:03
Hmm, uwielbiam Jordana (dla tych co nie wiedza, moj awat to "logo" Jordana) i koszykowke.

hoomik
15-11-2004, 16:26
A więc jak w tytule, czy twój awatar chociarz częściowo ukazuje ciebie
nie

wybrałem takiego, a nie innego ava, bo pasował mi do nicku, a jest przy tym dość zabawny [imo]

Fringilla
15-11-2004, 16:28
Moj avatar jak najbardziej,bo ma skromna osoba na nim jest...i to nie jest smoczek tylko Desert Eagle ;p
Avik wyraza me zainteresowania ASG ;)

Dwimenor
15-11-2004, 16:29
NIE!

A dlaczego??
Z tego samego powodu, dlaczego kura chodzi z kogutem.http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif

A na serio
Co jakiś wstawiłem, to odrazu inni brali taki sam/bardzo podobny.
Przeglądająć sieć w poszukiwaniu natchnienia wpadłem na takie cuś i mi się spodobał:). Wstawiłem i jakoś tak zostało.

Baron Kaldrick
15-11-2004, 20:27
Po czesci... O tym najlepiej wiedza chyba ludzie, ktorych krytykowalem.

Hedroxx
15-11-2004, 20:32
Myślę, że tak. A dlaczego? Popatrzcie sobie i sami wyciągnijcie wnioski jaki jest mój charakter [thx dla wielkarzeczpospolita.net za takie rzeczy jak to :p]

Dr.Unknown
15-11-2004, 21:05
dobra, tego na razie nie skasuje

btw.
brakuje opcji "nie mam avatara"Zauważ, że ten temat NIE dotyczy ludzi nie posiadających awatara.
<edit>
Żeby się trzymać zasad...
Mój awatar mnie odzwierciedla:
Jawa- gadatliwy kurdupel^^

Adaras
15-11-2004, 21:11
Hm..Raczej tak. Na ogół mam spokojny charakter (chociaż nierzadko bywam agresywny dla społeczeństwa), lubię pomagać innym - a w RPG'ach najbardziej lubię Paladynów.

Mr LaMeR
15-11-2004, 21:16
JeŚli KtóŚ PowIe, Że mÓj aWaTar Nie OdzwIeRcieDla MNIE, to chyba na takiego kogoś napluje O.O
Btw. dzisiaj se go zrobiłem :P

Tow.Miki
15-11-2004, 21:23
Jasne, po to jest avatar, żeby pokazywał jaki jestem:)

Stomil
15-11-2004, 21:27
Mylse ze poczesci tak. Poniewaz lubie pilke nozna i chodze na mecze mojego klubu Tzn klubu z mojego miasta :D

Nightwalker
15-11-2004, 21:51
Ja zaznaczyłem nie... ale ten wyraz "twarzy" tego ptaka... cwaniak jak ja :]

Ashlon
15-11-2004, 22:39
@Kaldrick : jakby cie na rlu zobaczyli, to powiedzieliby, ze dobrze odzwierciedla XD Tylko wlosy troche inne :D

@Topic : Hmm, jak ktos sie domysli, co jest na moim avatarku, to moze cos skojarzyc ;)

Zaknafenian Do'Urden
16-11-2004, 10:51
Żeby się trzymać zasad...
Mój awatar mnie odzwierciedla:
Jawa- gadatliwy kurdupel^^

I jemu tez sie nic nie podoba ? ;)

@re up co do @baron...LOOOL^^
@Topic...no i co ja mam kur..de powiedziec jak zaznaczylem przez przypadek ze mnie odzwierciedla...:/ omfg ^^ chyba se avatara zmienie ^^ :D

she_devil
16-11-2004, 15:43
No w sumie tak :P Popatrzcie na mni3 ^^ jaka jestem piekna itd. itp. j/k

Ithelios
16-11-2004, 19:21
Moj avatar jak najbardziej,bo ma skromna osoba na nim jest...i to nie jest smoczek tylko Desert Eagle ;p
Avik wyraza me zainteresowania ASG ;)

No prosze:) Jakie miasto i jaka ekipa?:) Oto ja:
http://www.asg.pl/maniacy.php?maniak=4764

Na zdjęciu jest mój pies :D,a ASG zarazili mnie kumple jeszcze w gimnazjum:)

/Żeby nie było offtopa-awatar wyraża mój ulubiony sposób zabawy przy pomocy waste charów:)

gertt
16-11-2004, 23:30
moj avatar to jest lider zepolu dega inaczej j-rock a ja kocham j-rock tak jak i mange wiec ukazuje moje zainteresowania

Khan
16-11-2004, 23:37
@up:
Też lubie j-rock. Szczegolnie X'ów.

@topik:
Jeśli chodzi o charakter - mój awatar przedstawia mnie.
Jeśli chodzi o wygląd - hmm.. ja mam inny kolor włosów.

Makilili
17-11-2004, 17:47
Avatar częściowo pokazuje mnie wewnętrznie. Lubie samochody i sporty motorowe (WRC rox :P). Zewnętrznie to raczej nie, bo nie mam świateł zamiast oczu i wlotu powietrza zamiast ust :D.

Gangrel
17-11-2004, 19:56
Moj pokazuje tyle, ze lubie power metal. Znacznie wiecej o userze mowi podpis.

xaotan
17-11-2004, 20:16
Heh....
Obrazek na moim aviku wcale nieprzedstawia mnie bo...
nielatam jak te dwa debile na obrazku...
A poza tym czy ja jestem gąbką lub rozgwiazdą wątpie...

Makrela
17-11-2004, 20:19
Mój awatar to może co najwyżej mój nick pokazywać, bo jak makrela raczej nie wyglądam :p

Slajt
17-11-2004, 20:41
No comment > look on avatar :)

Gtyk
17-11-2004, 20:46
powiedzmy ze Vader moze mnie troche odzwierciedla... a poza tym to najlepsza postac swiatowego kina wiec nie moglem jej nie wrzucic... :P:P:P

Afinor
17-11-2004, 21:03
Pewnie ze odzwierciedla:D. Zamyslony, spokojny (na rl;)). Oraz pokazuje moze zamilowanie do krasnoludow.

Stratos[PL]
17-11-2004, 21:16
Podbije ten świat! Przywolam tornado z balonow! jestem w pelni taki sam jak moj awatar! A jak ktos podskoczy to mu cisne balona na zachete ;)

Ghost Nieudany
18-11-2004, 22:14
To zależy.

Jeśli chodzi o mój pierwszy avatar - owszem.

Jeśli chodzi o filmowego Garfielda - nie wiem, nie jestem kotem, ale za to jestem tak samo cyniczny jak on.

Jeśli chodzi o Diaboła z Dungeon Keepera - też, bo potrafię być kawałem sukinsyna.

Jeśli chodzi o Power Armor - twardym i niezniszczalnym człowiekiem jestem! :P

Jeśli chodzi o Rincewinda z Discworld 2 - owszem, bo też jestem równie nieudany co on...

cFaniak
18-11-2004, 22:36
Jeśli chodzi o Rincewinda z Discworld 2 - owszem, bo też jestem równie nieudany co on...

^^ Przy tym tekscie spadlem z krzesla =] Pewnie wiekszosc (nie chodzi mi o stalych uzytkownikow) nie gralo w ta gre. Nie wiem ^^ Sorry za :topic:

@temat
Hmm moj avatar. Szczerze to jeszcze nigdy nie gralem w Final Fantasy... Ale raczej chodzi o wyraz twarzy. ^^ (wiem moz glupio to napisalem, ale na temat avatara nie umiem sie dobrze wyslowic)

@Baron
Ja mam oryginal Discworlda 2, a nigdzie do sciagniecia nie widzialem.

Baron Kaldrick
18-11-2004, 22:48
Gralem, ale daaaawno dawno temu...Na dysku ostal mi sie jeszcze Discworld 1, ale ani 2ki (jest juz abandonware? Jesli tak,t o skad mozna sciagnac?) ani Discworld Noir (nigdy nie doszla do Polski...) nigdzie juz nie moge znalezc...

Ghost Nieudany
18-11-2004, 23:58
Na dysku ostal mi sie jeszcze Discworld 1, ale ani 2ki (jest juz abandonware? Jesli tak,t o skad mozna sciagnac?)

OFF-TOPIC:

Tak, jest. http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=316
The Home of the Underdogs to pewne źródło, więc?

Wersja jest baardzo mała, bez dźwięku niestety... A szkoda, bo bez Erica Idle ta gra dużo traci...

]Podbije ten świat! Przywolam tornado z balonow! jestem w pelni taki sam jak moj awatar! A jak ktos podskoczy to mu cisne balona na zachete ;)

Chyba wiem, skąd masz avatara. Z Sacrifice chyba, tam był bożek, Stratos, który zamiast głowy miał balonik z uśmieszkiem...

Dr.Unknown
19-11-2004, 14:38
Ok chłopaki, koniec offtopa, nie mam pretensji bo nie było dla jaj tylko temat konkretny;)

Zagan
19-11-2004, 15:59
Ekhm.... mój avatar raczej mnie nie odzwierciedla, po prostu lubie Rasiela i wole mrok od światła :p

Shinjix
19-11-2004, 16:06
Ja myśle, że mój mnie odzwierciedla w pełni.
Lubie anime, a w szczegulności "Hellsinga", tak jak Alucard (na avatarze) jestem troche samotnikiem( co nieznaczy, że nietowarzyski) po prostu lubie spokój. Tak jak on niemoge zrozumieć ludzi(Bush, mój kuzyn-.-, itp.), mam swoje wartości, morale,....itp. w kazdym razie Utożsamiam się z Alucardem :)

behama
19-11-2004, 16:15
a moj tak ... ;]

djkuter
19-11-2004, 18:00
NA PEWNO TAK. Jestem fanatycznym kibicem. Kocham piłkę nożną.

Tilia
19-11-2004, 22:14
a moj awatar to wlasnie ja B)

Kredi
20-11-2004, 19:29
@up
Fajny łuk hyba długi prawda?
ja sam szczelam sobie z łuku ale takiej mojej roboty (leszczyna)
@ topic
hyym no nie wiem nie jestem taki zwinny jak szczur no i może nie jestem mondry jak szczur(nigdy nie próbowałem chodzic po labiryntach :)) lub cos. Nie nie przedstawia mnie poprostu lubie szczurki sam miałem dwa ale musiałem uśpić ze starości :(