Pokaż pełną wersje : prof.?
knight-kuba
08-04-2008, 16:54
a wiec tak, mam problem otoz nie wiem kim grac.
Gram juz troche ale jakos nie umiem zdecydowac sie na jedna prof.
knight fajna ale te skillanie, a jak pozniej padne to nie chce mi sie grac bo trzeba skille odrabiac
pall calkiem fajny ale wkurza mnie ciagly brak spirow
sorc/drut niby tez fajnie ale przed 60lvl (o ile dojde) nie zamierzam kupowac pacc a bez niego ciezko
wiec moglby mi ktos doradzic?
z gory dzieki
no prosze o wziecie pod uwage nowego "update"
Dragon-Fly
08-04-2008, 16:56
Polecam tą profesję, którą Ci się fajnie gra... proste...
knight-kuba
08-04-2008, 16:58
tylko ze mi sie gra fajnie kina/pallem ale obie profki maja jakas wade ktora ciazko mi scierpiec, a o magicznych nie mowie ten pacc;/
Dragon-Fly
08-04-2008, 16:59
No to zobacz, czy fajniej Ci palem czy kina...
hmmmm..... fajniejszy jest pall
Dragon-Fly
08-04-2008, 17:02
@UP - No a ja powiem, że kina... i co? No i jajco... zależy od gustu...
knight-kuba
08-04-2008, 17:04
tyle ze mialem pall i padlem przez glupie mass kicki (stracilem 50k na 34lvl wiec sporo) hail usa serv.
a polecilibyscie jakis german serv pvp njalpiej jakis mlodszy? to moglbym sprobowac
Tez sadze ze pall lepszy. Exp na potworach z ktorych leca speary to nie bedziesz mial z tym problemow. Dobre do tego sa valkirie bo przejzysz pare cial i znajdziesz ich naprawde duzo.. no ewentualnie moga byc trolle. A pozniej jak wbijesz ten 25 lvl to idziesz na mount sternum i w 1 godz uzbierasz te 1,5k czy tam 2k (to juz zalezy czy masz jakiegos kumpla z PACC czy bedziesz kupowal od ludzi) na 100 rsow. Pozniej zuzyjesz gora 20 rsow zeby uzbierac na nastepne 100 i tak w kolko. Z lvlu na lvl bedziesz zarabial coraz wiecej wiec bedziesz mial i duzo spearow i kase na niezle eq. Ja tak robie i nie narzekam:p hmm no na usa servach nie polecam grac palem predzej juz na ger. ja gram na neranie i nie mam lagow a jak juz mam to bardzo rzadko(swiat calkiem mlody)
Nie da ci się pomóc bo jak ktoś coś napisze to ty od razu:
"Knight? Przecież skilać trzeba będzie!!! :("
"Pall? Brak sperów!!! :("
"Sorc? Przecież on ma mało HP!!! :("
"Drut? Bez PACC'a nie ma co grać!!! :("
To problem jest w twojej główce, jak Ci się coś nie podoba to zmień grę. ;)
Proste? Zresztą były miliony tematów o tej tematyce. Poczytaj może ci coś pomogą. ;)
DzymekofFurora
08-04-2008, 17:44
Było już 50 razy na tym forum. Ja polecam Knighta, warto poswiecic te 1 lub 2 tyg na skillowanie i już możemy baardzo szybko expić zapominając o skillowaniu :)
knight-kuba
09-04-2008, 09:09
dzieki za all odp postanowilem ze chwilowo zrobie pala a jak nie wyjdzie to zgodnie z OPINIA Snick-a skoncze grac bedzie porzynajmniej jeden noobek mniej:p
Szukaj, szukaj, szukaj były już na forum tego typu tematy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.