Pokaż pełną wersje : Dragon Solo - Pożegnanie z Harmonią :D
Pierwszy raz soluje Draga więc prosze się nie śmiać.. Wiem że łatwo solnąć draga z moim lvlem ale ja jestem nieudacznikiem więc to dla mnie wielki sukces :D
http://boom_ivul.w.interia.pl/Solo%20drag.rec
P.S. Sorry że na interi, ale na inne serwery coś mi wrzucanie nie wychodzi :\
Mr LaMeR
15-11-2004, 16:21
Prędzej mi się komp przegrzeje niż do ściągne, a szkoda, bo chciałem się troche pośmiać :P
<EdIt>
Cót siem zdażył! ;) ściągnąłem!!!
HeHe gratz, ale czy ty waliłeś tego draga na full defie?? Bo coś cienkie hity wchodzą....
Prędzej mi się komp przegrzeje niż do ściągne, a szkoda, bo chciałem się troche pośmiać :P
dlaczego ???????????
Taa.... ale ja mówilam: poczekaj na mnie xP! Heh... ale i tak najważniejsze, że przeżyłeś. Choć w sumie.. odchodzisz =P. Nom... odchodzimy. Ale ja chyba nie solne draga na koniec, a szkoda ;P...
Ej nie myśleć, że ja mojego męża gnębie :P... to nie prawda xD nie wierzcie tym co tak mówią xD....!
I filmik fajny... bo przeżyłeś. Nyom.
Krzysztof Knoblauch.
15-11-2004, 20:01
"pozegnanie z Harmonia" terefere :P wiem ze grasz nadal i bedziesz gral , bo z ciebie zuch chlopak, no nie?? :P
kazdy tak mowi jak deda zaliczy albo hwilowa nerwa ;)
ja np na aldorze wyrzucilem przed depo k set ;] a pozniej plakac mi sie chcialo:D ;d a co do filmiku to nie chce mi sie sciagnac ;/ lipa
pozdrawiam smith;] :tongue:
Zamkniety w domku
15-11-2004, 20:40
Sciagnolem :p. Trwalo to jakies 15 minut ale to szczegol :D Ludzie czy wy nie rozumiecie? NIE NA INTERII
Sciagnolem :p. Trwalo to jakies 15 minut ale to szczegol :D Ludzie czy wy nie rozumiecie? NIE NA INTERII
A niewidzisz co napisal!!?? Pozatym szkoda ze odchodzisz chociaz nasze kontakty sie zerwaly juz dawno temu :P
Udalo sie,trwało to okolo 2 min. :D
Ps.Mam nadzieje ze fajny i można sie posmiac :P
spoko porzegnanie :) ciekaw jestem co było po tym jak babka wpadła :P
Bikstopa Reaktywacja
21-11-2004, 23:47
wow
jaki transfer interia i 10 sek sciagania
cód :x:
filmik spoko
niedawno bylem solowac draga ale ryckiem 21 lvl skille 56\49 (wiem ze kijowe xD)
poszlo mi w [chach!] uhow xD :cup:
nawet nawet
tylko zona cie odwiedzila 8o
"pożegnanie"?
pasowałoby, gdyby nie fakt, że przecież ciągle grasz :p
monte graj dalej bo na demonki musimy kiedyś z grizlim pójść :P
Monte ten filmik dałes dawno temu a jakoś jeszcze grasz:P
Pozdro dla całego MMOH
Ale siem ciesze,ściongnołem w 2 sekundy :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.