zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorc Vs Kina

Hyderek
09-04-2008, 12:17
;)Witam mam pewien problelem.Mianowicie mam 47 knighta skile 66/62 5mlvl (wiem ze skile slabe jest to wynikiem hakow :-( )posiadam tez 24 sorca mlvl 26.posiadam slabe eq noble armor plate legs dwaveen shield i 10k i tu nasuwa sie moje pytanie kim grac Sorkiem czy moze Knightem;( za jakis miesiac ,dwa kupuje pacca.Licze na szybką i fachowa pomoc.

vrunz
09-04-2008, 12:57
doskiluj knightem przez te 2 tyg do 75/75 i graj knightem z paccem zarobisz na eq

Hyderek
09-04-2008, 13:13
no w sumie masz racje skile idzie dobic latwo.ale jak kupie pacca to knightem na czym bede mogl expic bez waste 48 knightem?bo sorcem to rozumiem sommony dragi na ank tomby,scaraby, itp i to bez wiekszego waste a knightem dajmy na to -2.-3 poziom tombow to waste za potiony i uhy wiec sam nie wiem no i sorcem na Hunty brany czesciej chyba.co o tym myslicie?:]

vrunz
09-04-2008, 13:16
ja mialem podobna sytlacje knightem na 35 lvl kpilem pacca i odrazu na larwy na 4 godzinki dobilem 2 lvl i uzbieralem ponad 10k potem na scraby do 50 walilem i mialem 100k az ;pp:)

vrunz
09-04-2008, 13:18
i przeczyaj moj poradnik http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=170711

Hyderek
09-04-2008, 13:30
moze i masz racje ale co potem larvy to na poczatku a pozniej do dajmy na to 100lvl?na czym siedziec?jak myslisz sorc ma wiecej perspektyw czy knight?zapomnialem wspomniec o piratach znowu na piratach sorc chyba lepiej wychodzi nie?:confused:

Falcon Wings
09-04-2008, 13:41
Graj profesja ktora Ci sie podoba. Graj 4fun, a nie 4cash ... ;/
Powodzenia.

Hyderek
09-04-2008, 13:48
problem w tym ze mi sie podobaja obie a 2 postaciami sie gra raczej do dupy:(juz sam nie wiem co mam robic pogral bym knightem ale sie obawiam ze pozniej nie bedzie na czym expic i cialge waste no ale zawsze ten 48lvl ;-) a sorcem to nawet mam pomysly na czym expic pozniej ale lvl znowu wbijac ;/nie mam pojecia

vrunz
09-04-2008, 13:54
Knightem potem gsy .. dragn lordy...złowie na laguna island

knight-kuba
09-04-2008, 13:58
siemka
masz ten sam problem co ja- i wybralem knight na h lvl ma raczej monotone expienie w porownaniu do sorca ale nie chodzi w tej grze tylko o expienie!! dawajkine chocby dlatego ze az tak bardzo pacca nie potrzebuje i zawsze bedziesz miec kase;]

vrunz
09-04-2008, 14:02
kuba wes ccos napisz w moim temacie ;pp

Hyderek
10-04-2008, 08:10
a nie uwazacie ze granie knightem na hlvl jest nudne?ciagle zolwie itp malpy dragi :(??bo jak juz mam zamiar kupic pacca no to lepiej zeby sie nie marnowal na profesja ktora bedzie nudna.Powiem wam ze kusi mnie sorc i to bardzo tylko zabardzo nie wiem gdzie expic na faccu na 24lvl w wy?na czym expiliscie waszymi sorcami?:baby:

Stanley6a
10-04-2008, 15:18
Ja Ci powiem ze masz racje. Knight na h-lvlu jest nudny a ja sam gram sorcem i sie nie nudze w ogule ;], nie mam problemow gdzie expic, jak potrzebuje kasy to robie sd i juz jest ;)

Sestor
10-04-2008, 15:45
lol graj tym kim lubisz jesli nie lubisz ani tym ani tym to nie graj w tibie wogole... przez takich jak ty ta gra sie psuje co patrzy tylko kim szybciej nabije lvl jesli lubisz ta postac to ona ci sie nie bedzie nudzic zobacz na h-lvli na rooku co oni maja powiedziec poison spidery i tak w kolko czasami na jakis mino hell i jakos sie nie nudza bo lubia ta "profesje"

Explorer of Hell
10-04-2008, 15:48
Jezeli nadal sie nie zdecydowales, to mozesz grac sorcem i knightem na zmiane, np 1 dzien knightem a kolejny sorcem.
Znam wielu ludzi, ktorzy posiadaja po 3 rozne postacie z lvlem 100+ na jednym koncie.

Hyderek
10-04-2008, 16:36
heh.wiem juz kim grac moze moja decyzja jest zaskakujaca no ale wybralem tak i koniec xD gram palem ;p mam 31 lvl skile 60/40 i eq mi powinno starczyc dlugo.Kasa to nie problem kilka wyjsc na POH czy tez na DC i juz mam duzo kasy.Po kupnie pacca jest tez duzo mozliwosci(wiecej od knighta,mniej chyba od sorca)<-jesli sie myle to mnie poprawcie :-)nP:piraty,dragi na ank,cyclo,malpy,chor,ITP.Co o tym sadzicie?;-)<<dziekuje wszyskim za pomoc>;)

Krajzel
10-04-2008, 17:31
ofc jeżeli sie nie umie grać ryckiem to jest nudno, mi się nie nudzi. Skoro tak uważasz graj sorkiem (na początek jakieś roty, soldy)
edit
heh paladyn też ujdzie. powodzenia

Hyderek
11-04-2008, 16:09
taa..gralem palem przez kilka dni..jednak niestety gs to skurw**** i mnie ubily chyba jednak pal to nie dla mnie :P juz za 2 tygodnie pacc musze poogladac tematy i wreszcie sie zdecydowac przez te 2 tygodnie jak myslicie na faccu sorcem na czym expic zeby btlo miło xD na paccu to wiem ale facc?:o

Celestiks
11-04-2008, 19:16
Knight po 50 lvlu to jest chodzaca forteca mozesz blokac hydry , dragi , dl
oraz czasem podkrasc loot (niemowie ze ja to robie tylko co mozna.)
Moze taki maly offtop ale knight po 50 lvlu potrafi dziennie zarabiac 20k bez waste (trzeba wiedziec gdzie expic). Na twoim miejscu gralbym knightem bo skille niesa fatalne a wyskilujesz 75/75 w tydzien i wtedy exp jak marzenie [; .

Pozdro Celestiks.

Hyderek
11-04-2008, 20:14
:baby:no ale jeszcze kwestia eq;/ a mam marne;/ a na tym lvl juz dsm powinno byc ;/wiem ze knightem bez waste ale to na czym laguna?malpy?chor?chodzi mi glownie o rozmaicenie gry i ciekawego expienia:baby:i mysle ze knight mi tego nie dostarczy jak myslicie czy knight a moj przyszly ek monootonie bedzie expil na slabych potworach bez waste?no bo np gs odpadaja a sorcem przeciwnie,dragi mysle ze sorcem szybciej:confused:gral bym sorciem ale gdzie expic zanim kupie pacca?macie jakies pomysly 24lvl 26mlvl po zakupie pacca obydwie profki beda mialy promocje.od jutra chcal bym ruszac wiec pomozcie ;]:cup:

Celestiks
11-04-2008, 20:39
:baby:no ale jeszcze kwestia eq;/ a mam marne;/ a na tym lvl juz dsm powinno byc ;/wiem ze knightem bez waste ale to na czym laguna?malpy?chor?chodzi mi glownie o rozmaicenie gry i ciekawego expienia:baby:i mysle ze knight mi tego nie dostarczy jak myslicie czy knight a moj przyszly ek monootonie bedzie expil na slabych potworach bez waste?no bo np gs odpadaja a sorcem przeciwnie,dragi mysle ze sorcem szybciej:confused:gral bym sorciem ale gdzie expic zanim kupie pacca?macie jakies pomysly 24lvl 26mlvl po zakupie pacca obydwie profki beda mialy promocje.od jutra chcal bym ruszac wiec pomozcie ;]:cup:

Chcesz byc bogaty = Knight.
Chcesz byc powergamerem = Sorc.