zaloguj się

Pokaż pełną wersje : skillowanie pallem.

Turbo0
09-04-2008, 20:45
Witam. Mam palka 12 level skille 38.30 i mam taki problem nie wiem na czym mam skilowac i jak skillowac na jakich potworach i jak byc troche szybciej shielD?? prosze o pomoc

Dragon-Fly
09-04-2008, 20:52
Ab'Dendriel trolle... siedziałem tam do 55 skilla distance.

Turbo0
09-04-2008, 21:18
Ab'Dendriel trolle... siedziałem tam do 55 skilla distance.
Też tam treniłem tylko trole szybko bije , a zczego je biles speary czy kamyki i full def czy balance czy jak :> ?

Dragon-Fly
09-04-2008, 21:23
Do 40 skilla distance na full defie za pomocą spearów. Dawałem się zawsze otoczyć tym trollom ;]. Później skillowałem za pomocą kamieni na trollach do 55 skilla, też na full defie.

danpan
09-04-2008, 22:14
A ja skilluje teraz na 45 skillu prawie 46 na rotach z small stonsami te trole za szybko padają :(
Ps. Też mam 12 lvl :p

Versethus
10-04-2008, 10:12
Również chciałbym zapytac o skille więc podłącze się pod ten temat :)

To moje eq i skille : http://img178.imageshack.us/img178/4110/skilleup8.jpg

Podpowiedzcie mi, gdzie mogę skillowac. Trolle w AB za szybko padaja a na kamyki mnie nie stac =(
Mieszkam w Thais wiec najlepiej gdyby miejscowka byla gdzies niedaleko bo wiadomo ze speary sie lamia a maksymalnie wezme ze soba 12 co zresztą widac na screenie :)

PS. W Backpacku mam tylko Light Shovel =P

Dragon-Fly
10-04-2008, 14:04
@UP: Jeżeli chcesz teraz skillować spear'ami, to zostają Ci zwykłe minotaury i zwykłe dwarfy... Jednakże polecam Ci iść na Power Ring quest i bijąc gobliny powoli zbierać kamienie. Wtedy możesz z kamieniami na trollach jechać do ~55 distance. Ja byłem cierpliwy i zaoszczędziłem tak ~3k.

Sestor
10-04-2008, 16:13
@Versethus

po 1
gratuluje wytrwalosci w przechodzeniu rooka uzywajac spearow (ja bym nie wytrzymal)
po2 nie skilluj teraz bym ci radzil wbic tak 20lvl zrobic deserta i wtedy ponownie wziac sie za trening za kase ktora zarobisz do 20 lvla kup sobie mammoth fur cape, guardian shield i jak starczy kasy crown helmet a za kase z deserta kup kamienie i skillujesz gdy sie skoncza zas expisz i tak w kolko

@rada
nie skilluj to nie wiadomo jakich skilli (70 dist starczy) pamietaj ze podczas expienia skille tez wchodza + lvl + kasa pomysl co bys wolal 80 RP ze skillami 85 czy 25 Palka ze skillami 90+ i ktory moze chodzic max na dragony a ten 80 z Assassin Starami zabija juz Hydry, DL, Demony(team)

YoomeN
11-04-2008, 08:05
@Versethus

Zwykłe mino poskiluj na nich tak do 50 dista na full defie potem wbij 20 lvl zrób deserta. Kup troche kamyków i skiluj dalej :)

Versethus
11-04-2008, 19:20
@Versethus

po 1
gratuluje wytrwalosci w przechodzeniu rooka uzywajac spearow (ja bym nie wytrzymal)

Hehe... thx :) Nie było to takie straszne jak się wydaje. Nawet miła odmiana :D

Wczoraj jakiś matoł zlurował mi Zerka i o mały włos nie padłem :(
Ja gram na non-pvp więc jedyne co mi pozostaje to wczesne wstawanie rano i skillowanie właśnie wtedy. PACC odpada bo mam za niski lvl oraz skille więc tylko by się marnował :baby:

Dzięki za odpowiedzi :)