Pokaż pełną wersje : 156-157ms tomby 200-250k/h
neSSonka
10-04-2008, 00:41
Ue Stylez _/
od 200 do 250 k na godzine
http://rapidshare.com/files/106231638/lol.rec.html
Btw jak ktos moglby rehostnac z góry Thx , bo cos sie tibicams je ten tego i nie mozna bylo zauploadowac ;]
#down
> Frosty nie są energy weak
chyba wiesz co to oznacza
btw. nie chcialo mi sie latac nie wiadomo gdzie zeby dobic 9% a jezeli masz farta Tu tez masz dobry loot ( bohy, s staff,k set , silk itp itd .... ) wiec nie mow ze na tombach nie ma loota bo moim zdaniem jest lepszy niz na frostach _/.A zresztą Jest Waste = Jest Zabawa ;) nie lubie rutyny nie wiem jak Ty
widze ze Ty masz doświadczenie co do frostów :
Mar 25 2008, 13:57:37 CET Died at Level 140 by a frost dragon :>
paluch89
10-04-2008, 01:40
hahaha przecież to sie kompletnie nie opłaca XD
to już lepiej frosty lepszy exp (o wiele) i lepszy loot.
A ja widze ze Ty masz doswiadczenie co do ancientow:
Apr 08 2008, 20:50:40 CEST Died at Level 157 by an ancient scarab
Co do filmu popieram Pana up. Frosty dużo lepsze
KonioMaster
10-04-2008, 08:12
Taaa loot na tombie dobre sobie. Jedyne co mi leci to quagmire rod i blue robe z banshee i czasem buty z lichy a bohów to ja już przez 5kk expa nie widziałem.
Taaa loot na tombie dobre sobie. Jedyne co mi leci to quagmire rod i blue robe z banshee i czasem buty z lichy a bohów to ja już przez 5kk expa nie widziałem.
pechowo :))
neSSonka
10-04-2008, 09:05
Co do frostow
chyba wiemy o co chodzi ...
Nie widzialem jeszcze filmiku z tombow us style ,a że w depo leżalo akurat 10 bp mfów , do lvla miałem 9% , tomby były o krok więc polazłem
#KonioMaster
loel , to masz pecha ale cóż jeżeli uważasz , że na tombach nie ma loota to fajnie _/ jak masz pecha to wszedzie nie bedziesz mial loota.Btw nie wiem czy zauważyłeś ale na stone nie biegają ani licze ani banszi _/
Komentarz kolegi do Twojego posta :
Drv 9:15:10
może typ nabił 5kk expa
Drv 9:15:14
na ghoulach i skeletach ;d
Ja 9:15:16
uhAHUAhuaUHa
Drv 9:15:18
i dlatego nie miał loota ;d
Liczyłem , że zaraz pół forum przysapie ,że waste , że lepiej frosty ( a był ktoś z Was z ue po upie na frostach ? hę ?), i ogólnie bla bla bla bla XD!
Jest WASTE Jest ZABAWA ! ;]
Na frostach nawet z ue nie musialbys expic zeby wbic 250+k/h stykloby z sd expic ; > tez waste i tez zabawa :D
anyways. Gz lvl ;)
NoToSiup
10-04-2008, 09:24
Nesonka, wrzuć na rapidshare.de albo na cos innego, bo mi kurwa net tak zamula, ze nawet rapid.coms sie nie laduje, a co do filmiku to jestem bardzo ciekaw:]
paluch89
10-04-2008, 11:12
Ue Stylez _/
od 200 do 250 k na godzine
http://rapidshare.com/files/106231638/lol.rec.html
Btw jak ktos moglby rehostnac z góry Thx , bo cos sie tibicams je ten tego i nie mozna bylo zauploadowac ;]
#down
chyba wiesz co to oznacza
btw. nie chcialo mi sie latac nie wiadomo gdzie zeby dobic 9% a jezeli masz farta Tu tez masz dobry loot ( bohy, s staff,k set , silk itp itd .... ) wiec nie mow ze na tombach nie ma loota bo moim zdaniem jest lepszy niz na frostach _/.A zresztą Jest Waste = Jest Zabawa ;) nie lubie rutyny nie wiem jak Ty
Tak mam doświadczenie z frostów i to z ue,sd,vis,exevo vis hur.
A ded jest rzadkim zjawiskiem, że tak się podnieciłeś? Nie.
anyway hail kicks.
Wiesz co na tym tombie wbilem ze 20lvli i tak naprawde rzadko wychodziłem na 0 albo na +
Frosty wcale nie mają lepszego loota. I sie zgadzam z Nessonką ze momentami lepiej na tomba skoczyć niż na frosty... Raz siedziałem 3h na frostach i rh z czego użylem w chuj mf ;x A na tomba skoczysz z 5bp gfb i siedzisz 3h. Vampirka spadnie i po kosztach ;d
Łapcie rehosta;
http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibicam_files/15tomby.rec
Tomby rox
Pewnie ze Tomby rox ...~... nice movie ;)
Frosty wcale nie mają lepszego loota. I sie zgadzam z Nessonką ze momentami lepiej na tomba skoczyć niż na frosty... Raz siedziałem 3h na frostach i rh z czego użylem w chuj mf ;x A na tomba skoczysz z 5bp gfb i siedzisz 3h. Vampirka spadnie i po kosztach ;d
LoL widac ze allegro.pl jak moze sie z Frostów nie zwraca -.-
Oris Palladyn
12-04-2008, 09:41
LoL widac ze allegro.pl jak moze sie z Frostów nie zwraca -.-
HAHAHAHAHAHAHAAH o kurwa koles rozjebales mnie w tym momencie hahahahaahah ja pierdole xDDDDD Shokei i allegro haha XD Ty chyba ostatni raz byles kruwa na frostach jak je dopiero dodali co kurwa dsmy po 20k staly bo tak lecialy. zal mi ciebie
@ot
moze byc =]
Royal Sorker
12-04-2008, 13:39
no ladny film ness widze ze ladnego chara sobie sprawiles :D:D:D
nie stoi sie tylem do kamery xD
a film niezly, szkoda ze malo manapotionow wziales :D
Jest WASTE Jest ZABAWA ! ;]
I to się liczy! JESTEM BR JESTEM BRJ ESTEM BRJ ESTEM BR LITERKI ;P
I to się liczy!
szacunek ludzi ulicy
HAHAHAHAHAHAHAAH o kurwa koles rozjebales mnie w tym momencie hahahahaahah ja pierdole xDDDDD Shokei i allegro haha XD Ty chyba ostatni raz byles kruwa na frostach jak je dopiero dodali co kurwa dsmy po 20k staly bo tak lecialy. zal mi ciebie
@ot
moze byc =]
Wtedy taz expilem tam rp biegalem , a teraz ed
07 Apr 2008 +2,178,248
08 Apr 2008 +1,235,096
10 Apr 2008 +2,326,648
I ja nic o Frostach nie wiem?? lol jak sie nie umie expic to tak jest mi na 12bp mf malych 8k+ w gp conajmniej sie zwraca
Ale kazdy expi na czym lubi xD
Co do frostow
Komentarz kolegi do Twojego posta :
Drv 9:15:10
może typ nabił 5kk expa
Drv 9:15:14
na ghoulach i skeletach ;d
Ja 9:15:16
uhAHUAhuaUHa
Drv 9:15:18
i dlatego nie miał loota ;d
[/B]
lekko infantylna wypowiedz
'chyba wiesz co to znaczy'
Tibia została stworzona, żeby czerpać z niej przyjemność. Jeżeli wy widzicie ubaw w całodobowym biciu jednego 'niebieskiego' potworka, to już wasza sprawa. Autor tematu potrafi pogodzić granie dla przyjemności, a uzależnienie i w tym filmie to pokazuje. I tam ileś postów wyżej, mówiłeś o mfach, jak bijesz z visów czy czego tam teraz się używa to nie dziw się, że nazbierałeś te 8k gp, jakbyś huncił frosty z ideą bicia 250-300k/h to byś z pewnością miał odmienne zdanie o lootlucku.
Pozdro dla Ciebie NeSS ; p
Niestety z Ue bic nie moge , a z sd to wole na wrl isc
Nataniel
15-04-2008, 19:12
Ludzie na takim lev expia tak chyba bardziej dla zabawy bo napweno nei dla kasy a exp wcale nie jest taki super, z tego co sam zauwazylem totalne waste.
PS. Mógł bys nosić troche gfb i głownie z nich bić.
neSSonka
15-04-2008, 19:28
z gfb 200k na godzine na ostrym respie ;)
A jak mówiłem poszedłem bo brakowało 9% do lefla a w dp akurat kisiło się 10bp mfów to aż żal nie zŁejstwoać (;
Btw. mega WASTE był : jakoś 9k _/
suryoymobb
16-04-2008, 17:20
mała perspektywa gdy nie ma frostów ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.