Pokaż pełną wersje : [Kyra] Jak uciec 50 kina od 170+
Widzimy jak ten oto gracz pokazal na co go stac...
KLIK (http://rapidshare.de/files/39075219/gdziesdaleko.rec.html)
paluch89
10-04-2008, 11:19
Co ten knight mógł sam zrobić - no nic.
Sam miałem taką sytuacje 47kina co mnie goniło 136ek,95ed i 60rp.
Przez 15min mnie nie potrafili ubić i w końcu sie znudziło i latanie po schodach i sobie poszli.
A miałem wtedy skulla bo pkowałem wcześniej.
Co ten knight mógł sam zrobić - no nic.
Sam miałem taką sytuacje 47kina co mnie goniło 136ek,95ed i 60rp.
Przez 15min mnie nie potrafili ubić i w końcu sie znudziło i latanie po schodach i sobie poszli.
A miałem wtedy skulla bo pkowałem wcześniej.
Hmm , widziales tam jakies schody ;P?
spojrz na koniec filmiku ostatni potion byl -.- moze i miales 5 bp to mogles sie ganiaca ja z bp potionow strong i 3 bp mf ... ;]
Afkermaster
10-04-2008, 11:52
Co to za problem spierdolic 50 knightem przed 170 ek? :)
@down
Co to kurwa za problem? Bez pzta knight knighta nie zabije do chuja. Chyba ze ktos jest ograniczony umyslowo.
Vasudanin
10-04-2008, 11:58
Co to za problem spierdolic 50 knightem przed 170 ek? :)
yhy 170 ek czyt. bohy,time ring, utani hur=250ek uciekaj se przed takim -.-'
paluch89
10-04-2008, 12:45
Hmm , widziales tam jakies schody ;P?
spojrz na koniec filmiku ostatni potion byl -.- moze i miales 5 bp to mogles sie ganiaca ja z bp potionow strong i 3 bp mf ... ;]
Tak widziałem schody, drabiny.
No ja miałem duży zapas bo zawsze taki biore =]
Troche smutne, że taki gracz jak Ty chodzi z bp potionów i 3bp mf :(
Uciekanie przed knightem nie jest trudną rzeczą, dla jednych będzie to wyczyn dla innych nie :) Film może być
sleazyneor
10-04-2008, 13:51
yhy 170 ek czyt. bohy,time ring, utani hur=250ek uciekaj se przed takim -.-'
No tak, rzeczywiscie 170 ek zalozy time ringa zeby gonic 50 lvl-a -.-
DuRi_Zmc
10-04-2008, 14:04
ta lol
autor filmu chcial pokazac swoje pvp ?lul
Mi knighta gonilo 2x 100+Ek i 130 rp i jakos przeżyłem a ty odrazu krecisz filmy ^>^
Coz 170 ek powinien miec troche pvp jak 50 knight bez bohow go robil w kretych uliczkach to ten 170 musi byc niezlym noobkiem . Mialem malo potionow bo szedlem poszukac sobie miejscowki do afku a ze koleszka przylecial i zaczal mnie bic. Tak wysoki lvl powinien miec przy sobie jakies f bomby zeby go nie przepchnac czy cos a tu nic...
paluch89
10-04-2008, 14:13
Widzimy jak ten oto gracz pokazal na co go stac...
KLIK (http://rapidshare.de/files/39075219/gdziesdaleko.rec.html)
Tak naprawde nic nie pokazałeś.
Haha 30k chce xDD nigdy bym nie zaplacil dla noobka ktory nie umie zabic 120 lvli mniejszego :S By wzial go w trapa i poczekal az sie potiony skoncza ale noob style rlz _/
paluch89 : a jednak pokazal - noobostwo tego 170 :>
Mogę Cię dotknąć?
Co ten knight mógł zrobić na tak małym terenie i praktycznie ciągłym jedno-kratkowym przejściu?NIC Ciekawe czy byś dał rade zabić 50 kinę w tamtym miejscu skoro taki z Ciebie PvP Mastah
Nie raz uciekałem z mniejszym lvlem, i to całej grupie knightów, uwierz, nie jest łatwo takiego 50 k ubić.
Haha 30k chce xDD nigdy bym nie zaplacil dla noobka ktory nie umie zabic 120 lvli mniejszego :S By wzial go w trapa i poczekal az sie potiony skoncza ale noob style rlz _/
paluch89 : a jednak pokazal - noobostwo tego 170 :>
mash racie!1111!!!!!111
15:22 Defrozik [51]: exiva boltos
ale po co ? boisz sie ?
Apr 10 2008, 11:11:12 CEST Died at Level 82 by a hydra
15:25 Tavader [82]: ja teraz w szkole siedzie
15:25 Tavader [82]: i hydry leje
Szkoła jest po to żeby sie uczyć??
15:25 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda
Dzieki za name kolejnego Twojego "ziomka" Taveder grzej pz =]
Valariazz
10-04-2008, 15:30
Hah... ten 170 w ogole pvp nie ma... na poczatku nawet w przejscie nie trafil. Wystarczyloby pare m walli i manasow aby zabic tego 50~~ :SS no chyba ze ten 170 nie mial 9 m lv...
ja takie skille co ten noob mialem z 21 lvlem
ten knight co cie bil byl jakims idiota
on powinien ciebie blokowac a nie isc za toba
zeby zabic takiego powinien raz dwa manas exori i z exori hur bic
zal takich
kup pacca bedzie ci latwiej zwiac od takiego
Tak naprawde nic nie pokazałeś.
Jak to nie , pokazał ze jest master i szuka 15lvl na trolach i kaze armory zdejmowac
ale NIEMOZLIWE tez ubicie go nie bylo... :F
Co to wogule za wyczyn uciekac przed 1 kolesiem ? nie majac pzta ? i jeszcze przed knightem \o/ ktorego combo w knighta max 400 hp ;d I jeszcze sie manasowac trzeba ... nic pokazales klase ;d
Co to wogule za wyczyn uciekac przed 1 kolesiem ? nie majac pzta ? i jeszcze przed knightem \o/ ktorego combo w knighta max 400 hp ;d I jeszcze sie manasowac trzeba ... nic pokazales klase ;d
masz racje to zaden wyczyn. ;)
WIESZY WYCZYN TO NAUMIENIE SIE ORTOGRAFII
16:31 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda
Szkoda że cie nie zabił, jeśli jesteś hakerem...
16:31 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda
Szkoda że cie nie zabił, jeśli jesteś hakerem...
a masz wiory czy mozg ? bo widocznie nie wiesz ze ten maly pisior faki robi na tibia.com forum i tu jak widze , sluchaj go dalej , a
@UP
jezeli kozaki jestsecie to kurwa wyskocz z potionami 18 strong i 3 bp mf kiedy on wali po 100 + kazdy hit a ja bez eq dobrego i dwarve -.- nie zdazylem sie leczyc exura wiec kozaki jestescie tylko w uszach , w dp tez lubie pekowac moze zalozmy klub dp pkers?
ja jestem za
Az chce się powiedzieć HAIL CIPSOFT AND THEIR UPDATES!!!oneone123!
ja takie skille co ten noob mialem z 21 lvlem
Chwalisz się czy żalisz? Co to kogo obchodzi jakie miałeś skille? I nie możesz kogoś wyzywać od skilli każdy ma takie jakie chce zasrany polaczku L!~~Ł#@!KP|J#@R234
Chwalisz się czy żalisz? Co to kogo obchodzi jakie miałeś skille? I nie możesz kogoś wyzywać od skilli każdy ma takie jakie chce zasrany polaczku L!~~Ł#@!KP|J#@R234
zgadzam sie ten char mial 70 lvl i 80 i nie chwale sie ze uzywasz Keylogerow ( tibai auto ) pozdro bodziek
zgadzam sie ten char mial 70 lvl i 80 i nie chwale sie ze uzywasz Keylogerow ( tibai auto ) pozdro bodziek
WTF ?! To było do zdania które zacytowałem. Nie używam żadnych keylogerów i Tibii auto -.-
@Rahim jestes fajny. Jesli nie widziales ze ten 170 kina byl kilka razy przed nim wiec mogl tam fire bombe rzucic. Wystarczyloby kilka m walli albo molgby go ujebac z samego grana gdyby nie zalowal manasow... Krimkos czy jakos tak nie raz ubilem wiekszego lvla mniejszym. Najbardziej mi wyszlo jak zfragowalem 19 druidem z sama rozdzka 35 ek ktory chcial paymenta na tibii 7.6
Uciekanie przed 170ek uciekaniem, w zasadzie fakt, że ciężko ubić 50 najta takim h lvlem, ale nie wiem jak on mógł go wypuścić z molts, co te hotkeye zrobiły z pvp niektórych 'h lvli' ... ;)
WTF ?! To było do zdania które zacytowałem. Nie używam żadnych keylogerów i Tibii auto -.-
to nie bylo do ciebie tylko do tych co gadaja " ile to bylo " pewnie sami maja 20 lvle i kozacza tak :D
ja mam teraz 31 ek ze skillami 74/71 i gdy patrze na takich noobkow którzy mają 50 - 150 lvle bez pacca ze skillami które posiadają 15 lvle to nie wiem już czy się śmiac czy płakac
miałeś farta i tyle ten co cie bił był jakimś noobkiem albo żal mu było kasy na takiego n00ba
ziom powinien okladac ciebie z exori hura i blokowac a ten sobie z broni napi**dala po 50-150 i chodzi za twoją dupą
na dodatek tamten pan 170 nie używał Haste
knight jest raczej do blokowania albo expienia niskim kosztem a nie do PvP
jak wspomiał ktoś
"Knight Knighta nie zabije"
a jak by co to ja nie używam bota tylko makro i trenie z kolegą na monku...
a tasker jest raczej dozwolony
G17 tibia nie ma wyznaczonego rules na zasadzie ng blackd nie mozesz uzywac a taskera mozez skoro to ingeruje w gre, to nie licz ze zostanie wrazie przybycia gm'a potraktowane ulgowo ;]
ja mam teraz 31 ek ze skillami 74/71 i gdy patrze na takich noobkow którzy mają 50 - 150 lvle bez pacca ze skillami które posiadają 15 lvle to nie wiem już czy się śmiac czy płakac
miałeś farta i tyle ten co cie bił był jakimś noobkiem albo żal mu było kasy na takiego n00ba
ziom powinien okladac ciebie z exori hura i blokowac a ten sobie z broni napi**dala po 50-150 i chodzi za twoją dupą
na dodatek tamten pan 170 nie używał Haste
knight jest raczej do blokowania albo expienia niskim kosztem a nie do PvP
jak wspomiał ktoś
"Knight Knighta nie zabije"
a jak by co to ja nie używam bota tylko makro i trenie z kolegą na monku...
a tasker jest raczej dozwolony
raczej nie.
Insane991
10-04-2008, 21:36
Na tym servie jestes wstanie uciec 30 levelkiem 200 wiec oczym tu gadac jesli ktos padda i niedaje rady uciec to znak ze jest noob
Obejrzałem all filmik i ziomek ładnie ucieka, Xend troche za bardzo oszczędzał na manasach...
15:25 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda
Dzieki za name kolejnego Twojego "ziomka" Taveder grzej pz =]
hmm to mnie zainteresowało, bo ja to odebrałem jako ironie ze strony tego zioma, zabrałko tylko znaczka -.-, nie wiem Ufox ile ty masz lat ale w liceum jest coś takiego jak test CR, czyli czytania ze zrozumieniem... Ziomkowi chodziło o: Taaa pewnie powiem ziomkom z gildii zeby szli ratowac hakera, ktory shakował frienda 170ek -.-, opinia raczej gnojąca tego Defratora czy jak mu tam xD
Uciekanie przed 170ek uciekaniem, w zasadzie fakt, że ciężko ubić 50 najta takim h lvlem, ale nie wiem jak on mógł go wypuścić z molts, co te hotkeye zrobiły z pvp niektórych 'h lvli' ... ;)
Ja tam sie nie dziwie, Xend wiekszosc czasu boci na frost gianatach wiec czego mozna od niego oczekiwac.
Ja tam sie nie dziwie, Xend wiekszosc czasu boci na frost gianatach wiec czego mozna od niego oczekiwac.
Zgadzam sie z tym że boci , ale cóz kto co mu zrobi ?
@UP tak wogole , te przejscie na wrl to MOlTS ? :D wydaje mi sie ze to demona ;>
paluch89
11-04-2008, 15:45
Tak to jest Maze of Lost Souls.
Ten 170 jest zalosny.. nie dosc ze dal sie tak zrobic na molts to jeszcze w drodze do carlin nawet nie probowal blokowac..
neSSonka
11-04-2008, 16:14
#up
a ciekawe jak Ty byś to zrobił ... łatwo krytykować , a założę się że Ty nie miałeś nigdy lvla wyższego od tego kiny [ 50 ] ;]
#movie
16:10 Xend Stra [174]: gz
16:10 Xend Stra [174]: teraz to 30k widze ^^
I prawidłowo ;]
#down
A wiesz założę sie , że przydały by Ci sie korki z polaka bo Twoje zdanie posiada zaiście ciekawą konstrukcje ;)
paluch89
11-04-2008, 16:16
Z tym zakładaniem sie robisz z siebie przedszkolaka.
klocicie sie i klocicie a prawda jest jedna..
knighta knightem ciezko ubic ale ten 170 mogl na luzaku go rozwalic... w takim sensie ze powinien go blokowac.. a jak stawal mu na drodze to fire bomb albo parcel i tamten musi zmienic droge.. a ten 170 nie wykazal sie pvp (tak, jest nadal pvp.. moze nie w celowaniu runami ale jest i jak ktos tego nie rozumie to jego sprawa)... powinien go duzo skuteczniej blokowac w molts i ciagle bic z exori gran zeby jak najszybciej skonczylo sie temu 50 kina cokolwiek do leczenia.. i tyle
mogl by jeszcze 3 razy dopieprzyc z exori grana i by juz lezal..
sama exura by sie nie wyleczyl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.