Pokaż pełną wersje : Demon Skeleton, a parcel
Bulboglowy
15-11-2004, 18:20
Jak wiadomo, niektóre potwory potrafią przesuwać/niszczyć parcel, inne tego nie potrafią. Nigdzie nie znalazłem listy z takowym podziałem, więc uprzejmie proszę doświadczonych graczy o odpowiedź: czy DSy mają taką zdolność, czy nie ?
Jakby ktoś wiedział na temat innych silnych potworów to też może napisać.
PS: Użyłem opcji szukaj i nie znalazłem. Jak wiesz gdzie już to było to podaj linka.
Tak, DSy moga przesuwać parcele i inne ruchome przeszkody, a w razie braku miejsca je "znikać".
Chyba wszystkie potworki "od cyca w gore" potrafia przesuwac i jesc parcela.
Chyba potrafia zniszczyc parcel, a nie "jesc" i "znikac" :P
Chyba potrafia zniszczyc parcel, a nie "jesc" i "znikac" :PJak pisze, że "znikać", to znikać:P. Po prostu jeśli nie ma miejsca w które można by go przesunąć, a nadal blokuje on drogę, to znika i tyle:).
Jak pisze, że "znikać", to znikać:P. Po prostu jeśli nie ma miejsca w które można by go przesunąć, a nadal blokuje on drogę, to znika i tyle:).
i tu się z wami nie zgodzę. Jak nie ma miejsca to potwór używa specjalnego spella teleportacji i parcel/box/czy cuś innego robi "Poff". :P
Potwory od Dwarf Soldiera lub Slime(nie wiem co lepsze) potrafią przesuwać przeszkody
Bulboglowy
15-11-2004, 23:30
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Szkoda, że mój plan expienia na DSach w GL się nie sprawdzi - byłoby fajnie - wejść na niewidce, ustawić dookoła siebie 8 parceli i lać z HMMów i to na bardzo nieskim poziomie... Eh...
heh
Kiedyś skillowałem z Ghulem (drut mi summonował)
No i drut niechcąco przesunoł a , że koło ghula stało Crate z 200 rybami i 20 hamami!!! To ghul się nasycił!!! Niestety jak go zabiłem jedzonko mi się nie zwróciło!!! Chyba już zdążył strawić i wydalić resztki :P!!
LoLs
Ontopic: Tak jak reszta może przesunać!!! Nie widzi niewidzialnych dosc banalny stworek dla sorca ,druta , palla<-- 15 + lvl :P
Pozdro
gerfild86
16-11-2004, 11:10
ja znam dobry sposob ale nie sprawdzony
proste ustawiasz parcka i zycasz na niego ogien trocizne lub pole energii i masz parcela nie do przesuniecia
chyba....:)
poprostu chcialem powiedziec ze nooby to wy
ciemne dropsy
16-11-2004, 13:41
up: na jakiej podstawie tak twierdzisz?
on topic: potwory przesuwajace parcele to nie sa od cyca w gore tylko od solda w gore ;)
poprostu chcialem powiedziec ze nooby to wy
eh.... Widac po twojej wypowiedzi ze wcale nie jestes lepszy ( + jeszcze ten wiek)
Btw Po jaka cholere sie klociecie czy zjada czy robi poof czy znika wazne ze gdy nie ma miejsca usuwa sie z drogi i go nie ma -.-
Chyba wszystkie potworki "od cyca w gore" potrafia przesuwac i jesc parcela.LOL? ghoul, elf scout, też potrafią przecuwać parcele itp a jak cos to nie znikać tylko niszczyć
Dowizul z Inferny
16-11-2004, 16:37
gerfild86 masz racje spotkalem się z takimi zagrywkami na infernie
aha jak widze takie n00by jak ostry12 to mi się żygać chce
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.