Pokaż pełną wersje : Kiedy będzie Test serwer?
Kiedy będzie Test serwer? Może ktoś już wie?
Czerwiec-Lipiec~?
prawdopodobnie tylko dla tutorów seniorów i w góre
test server był 1 tyg temu jak testowali tibie 8.11 :S
czytaj forum.tibia.com
Żal mi cię dziecię... HAHHAAH minor patchów się nie testuje HAHHAHA
piotr66642
12-04-2008, 09:29
wydaje mi sie że to tylko wie cipsoft ale jak zwykle bendzie w okolicach wakacji
Squrewski
12-04-2008, 10:04
Spytaj się mnie... -.- Tak samo to wiemy jak Ty...
summer update - letni update czyli w wakacje
Chyba już go nakarmiliście. ;] Starczy...
--Cienius--
12-04-2008, 17:22
nawet jak beda testy to i tak nie wejdzisz bo trzeba byc tutorem
A skad wiesz ze nie jest tutem? W tych czasach coraz wiecej jest naab-tutorow i tutorow botterow
Skoro już ktoś założył temat, to i ja się zapytam.
Jeśli w tym tygodniu kupię Pacc (3 miech), a za miesiąc zdam tutor exam, to czy mam szanse dostać się na tutor test server? Albo niech ktoś mi poda miesiące wszystkich letnich up'ów.
@down
Nie rozumiem co jest źle z moim podpisem xd.
No skoro mam że "nie przejawiam żadnych oznak myślenia" to chyba prawda, nie?
Twój podpis jest sprzeczny z Twoim zachowaniem.
Cięzko troche pomyśleć, poprzeglądać archiwum (http://www.tibia.com/news/?subtopic=newsarchive, kategoria News z dziedziny Development) czy starsze tematy na forum i wyciągnąć słuszne wnioski? Nie licz na to, że ktokolwiek wyręczy Cię w czymś co sam zrobisz w kilka minut.
A wracając do tematu, najwcześniejszy summer update miał miejsce ~25 czerwca. Zazwyczaj zapraszają tutorów starszych niż 1/1.5 miesiąca. Tak więc masz pewne szanse być na test serwerze.
97% użytkowników forum przejawia jakiekolwiek oznaki myślenia.Jeśli należysz do pozostałych 3%, wklej to do podpisu.
ten fragment mi sie nie zgadza :P
EDIT V
Nie wiem czy mi się przewidziało, czy zmieniłeś posta, ale zauważyłem treść "Ty mówisz ze ja nie mysle" napisana PoKemONamI. Dlatego dodałem do swojego posta fragment "A jednak sie myliłem" <- ktoś kto sam nie myśli nie zorientowałby sie co ja myśle o nim xD Po napisaniu zauważyłem obecna treść posta wiec usunałem swój dopisek.
EOT plx :P
Ty mówisz że ja myślę?!
@edit
1) Zdążyłem przeczytać to "a jednak się myliłem" xd. Nie musiałeś kasować.
2)http://forum.tibia.pl/blog.php?b=780
Duch Guardi
13-04-2008, 00:20
Hmmm... CipSoft przestawił datę letnich update-ów na środek czerwca. Pewnie za miesiąc będzie pierwsza zapowiedź nadchodzącego update :p A co do test serwa coś około początku czerwca.
A skad wiesz ze nie jest tutem? W tych czasach coraz wiecej jest naab-tutorow i tutorow botterow
trudno jesli jestes jednym z nich...:confused:
Maragoko
21-04-2008, 15:11
Po co się pytasz widziałeś jakiś artykuł na tibia.com kiedy będzie letni update - nie to sie nie pytaj nas bo my wiemy tyle co ty!!!X(
Macko121
21-04-2008, 18:55
Wy się nie znacie, mój tato pracuje w Cipsofcie i mówił, że test server będzie jutro.
k0m4nd0s
23-04-2008, 12:30
Wy się nie znacie, mój tato pracuje w Cipsofcie i mówił, że test server będzie jutro.
nie ma jak byc idiota, piszac takie cos owszem robisz na zlosc autorowi tematu, ale twoj zart jest slaby bo w takim razie wspolczuje tobie taty lol?! moze wyplate ma jeszcze w gp a na obiad jecie dragon hamy ? a mama na codzien chodzi w stroju citzen full dla bab -.-'
$eriToonbra
01-05-2008, 15:14
Z tego co mi wiadomo to 31 lutego :D Chyba wiadomo, że raczej nikt nie wie kiedy będzie Test Serwer;)
Prawdopodobnie znow tylko dla Tutorow, Senior Tutorow, Senatorow i Gmow bedzie, bo otwarty dla all to nic innego jak wojna...
Pod koniec czerwca.
SInGApOOre
02-05-2008, 09:56
Z tego co mi wiadomo to 31 lutego :D Chyba wiadomo, że raczej nikt nie wie kiedy będzie Test Serwer;)
30 lutego mial byc !! co ty sobie jaja robisz nie ma 31 lutego!!!!111oneoneone
michalek12
14-05-2008, 14:21
a jak w ogóle wejsc na ten test server ?
Galera_Warrior
14-05-2008, 17:04
Jak otworzą-będzie News.
Jak ty sobie człeku ten licznik postów uruchomiłeś!
Duch Guardi
16-05-2008, 15:18
May 16 2008 -
Update Teaser Series Starting Next Week
Good news for all of you who already wait eagerly for information about this year's summer update. On a weekly basis, starting next Friday, we will introduce you to some of the novelties that the update will bring.
This much can be said, there will be no new area this time. Instead we have many other great things for you in store. To name just a few, numerous exciting new quests await the brave adventurer. Rookgaard and Kazordoon will appear in a new look and also the interaction with NPCs has been improved. Don't forget to take a look here in the next weeks to learn all about those awesome great new features that await you this summer.
Stay tuned!
Your CipSoft Team
więc za tydzień startuje "Teaser" czyli za 3-4 tygodnie ts :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.