Pokaż pełną wersje : opłaca sie tu grać?
uzytkownik2000
12-04-2008, 16:14
jest pa i random pk(duzo)?
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
Bandzioch
12-04-2008, 16:22
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
Nie opłaca sie grać wogole na zadnym swiecie ;)
(a na iridi w szczególności)
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
Nie ma random pk wogóle. Jest cisza i spokój.:baby::baby
Co do cen to poszukaj sobie price list by Huxy na forum.tibia.com ;)
.Viffarn
13-04-2008, 03:07
Nie opłaca sie grać wogole na zadnym swiecie ;)
(a na iridi w szczególności)
To ty nie grales na innych srv ;b
Powiem tak iridia jak kazdy innych srv nie masz plecow = nie wybijesz sie.Ale porownojac np do saphiry to iridia jest bardzo spokojna :)
Oplaca sie grac jak <spox>
Vincento_Vampire
13-04-2008, 11:31
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
musisz uwazac jesli jestes laska, bo w rezultacie morzna zajsc w cionrze
IridiaCarlinPk
13-04-2008, 14:15
milo jest polecam miasto Carlin tam nikt nie pkuje daja p seta na start tylko sie gzrecznie spytaj a wiec graj
Vincento_Vampire
13-04-2008, 22:54
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
siemka:cup::cup::cup:8o
jesli pytasz jest pa (palanty aspołeczne), np krelet nestaz czy blefaw, durzo terz random pk (rozradowanych anormalnych nerdowatych dupków ownujących malutkich polskich kretynków), jak czealino czy mjutu.
rzondze ja:cup::cup::cup::cup:
ceny som detaliczne, karzdy npc ma teraz kase fiskalna;(;(:baby:
Pozdrawiam,
Wasz szczerze,
Shane
~
kto rządzi swe,br czy pl
jakie są ceny
random pa i random pk jest bardzo mało jesli chodzi o iridie.
Na servie raczej rządzą PL i SWE.
PS. Jak zaczniesz grać daj nick i dam coś na start na rooku.
random pa i random pk jest bardzo mało jesli chodzi o iridie.
Na servie raczej rządzą PL i SWE.
PS. Jak zaczniesz grać daj nick i dam coś na start na rooku.
Br terż rzondzom.
Vincento_Vampire
15-04-2008, 16:23
Br terż rzondzom.
rzondze to ma krejzolek jak widzi laski z assassin outfitem bo fajne dupcie majom:cup::cup::cup::confused:
Wasz szczerze,
Shane
~
Hmm no dzis to sie spotkalem z mega noobostwem ... 150ek i 93rp ubili mnie (a mam 40lvl) na tombie. Nie wiem po co 93rp z rs frag 40pal? ;p No chyba, ze go bija irl i musi sie wyrzywac na 40lvlach ;/
Vincento_Vampire
15-04-2008, 22:10
Hmm no dzis to sie spotkalem z mega noobostwem ... 150ek i 93rp ubili mnie (a mam 40lvl) na tombie. Nie wiem po co 93rp z rs frag 40pal? ;p No chyba, ze go bija irl i musi sie wyrzywac na 40lvlach ;/
osz wstrentne ludzie w te gre grajomX(X(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
bajabongo
18-04-2008, 01:39
musisz uwazac jesli jestes laska, bo w rezultacie morzna zajsc w cionrze
HAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHA XDDDDDDDDDDDDDD
//kucharz
Elo wszystkim, aktualnie jestem na swiecie Morgana, ale teraz po wojnie jesli nie masz plecow to jestes nikim (jest duze PA PK). Chcialem zapytac czy tu u was na stan dzisiejszy jest bardzo duzo PA, PK ? I czy tutaj tez trzeba miec plecy zeby pograc se normalnie xD.
Elo wszystkim, aktualnie jestem na swiecie Morgana, ale teraz po wojnie jesli nie masz plecow to jestes nikim (jest duze PA PK). Chcialem zapytac czy tu u was na stan dzisiejszy jest bardzo duzo PA, PK ? I czy tutaj tez trzeba miec plecy zeby pograc se normalnie xD.
ej ziom tylko nie zrob znow Filmu jak cie dedniemy okej?! dla nie wtajemniczonych
http://pl.youtube.com/watch?v=Rg7SgBIj6n4
uzytkownik wyzej skonczyl grac na morganie po 2 wyjebkach od 45 lvli hail_/
ej ziom tylko nie zrob znow Filmu jak cie dedniemy okej?! dla nie wtajemniczonych
http://pl.youtube.com/watch?v=Rg7SgBIj6n4
uzytkownik wyzej skonczyl grac na morganie po 2 wyjebkach od 45 lvli hail_/
Naprawde wam juz wali. Co niby przez 2 dedy mialbym skonczyc z gra ? Morgana schodzi na psy. Hakuna nie walczyla dla wolnej morgany tylko dla siebie. Zaniedlugo tam bedzie jak na Saphirze.
Naprawde wam juz wali. Co niby przez 2 dedy mialbym skonczyc z gra ? Morgana schodzi na psy. Hakuna nie walczyla dla wolnej morgany tylko dla siebie. Zaniedlugo tam bedzie jak na Saphirze.
We don't careee ;D skończ grać i ciesz się wakacjami... poszukaj sobie jakiejś pracy, kasa co prawda zawsze sie przyda rajt? ajj propaganda!
Massterralph
19-06-2008, 00:09
przyda sie przyda ... na kolejny pacc
Nom Hakuna ma burdel w gildi i sami siebie nie mogą ogarnąć. Niedługo zacznie się nowa wojna
Nom Hakuna ma burdel w gildi i sami siebie nie mogą ogarnąć. Niedługo zacznie się nowa wojna
who care? narazie niech sobie ogarną 2132131231 spotów do lvlowania ; )
-Phoenix-
21-06-2008, 00:35
Nie, nie opłaca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.