Pokaż pełn± wersje : Summon
Wiem ze zalozylem kiedys taki temat ale tam nikt mi nie odpowiedzial dokladnie a teraz nie moglem go znalazc
Jak sie przyzywa potwory za pomoca czaru Summon creature????
jeszcze raz przepraszam
Mowisz tak:
utevo res "nazwa potforka
wazne zeby byl odstep miedzy slowem res a cudzymslowiem.
Dzieki za odpowiedz ale ostatnio tak probowalem i mi niewyszlo ale znowu sprubuje
Jeszcze raz dzieki
Oryginalnie dodany przez Asilar
Dzieki za odpowiedz ale ostatnio tak probowalem i mi niewyszlo ale znowu sprubuje
Jeszcze raz dzieki
moze wtedy zle wpisales nazwe potwora, miales za malo many na przyzwanie go, albo poprostu tego potwora nie da sie przyzywac
Sry ze takie glupie pytanko ale ja naprawde niewiem jak suumon zabije stwora bez mojej pomocy to on dostaje expa ??
kotomaniak
16-11-2003, 13:04
@up On nie. Ty dostajesz polowe normalnego expa za tego potwora.
Ja mam pytanko apropos summonow - czy moge rozkazac summonowi by sluzyl komu innemu ? bo ostatnio widzialem 18 lvl palka ktory chodzil sobie z dwarf soldierem, a na trade widzialem oferte "sell summon orc" - jesli ta opcja istnieje to oplacaloby sie czasami kupic sobie np. zerka:D
hmm moze ten dwarf go gonil i chcial zabic :) albo to byl dwarf jakiegos maga ktory byl jakos blisko palka albo iluzja - czyli mag sie zamienil w dwarfa i chodzil z kolega palkiem
Oryginalnie dodany przez kagan
hmm moze ten dwarf go gonil i chcial zabic :) albo to byl dwarf jakiegos maga ktory byl jakos blisko palka albo iluzja - czyli mag sie zamienil w dwarfa i chodzil z kolega palkiem
Nie bylo tam zadnego maga bylem tam tylko ja i on. A poza tym mag nie moglby miec imienia "Dwarf Soldier" nieprawdaz? A dwarf go nie gonil tylko atakowal razem z nim ghula...
Night Moon
16-11-2003, 14:05
skoro tak to dlaczego ten dwarf atakował ghula a nie ciebie? czyli jednak można przekazać komu¶ summona...?... :)
Wydaje mi sie że palladyn kupił runkę zauroczenia potwora i zauroczył potwora. Jesli sie pomyliłem to poprawcie. :)
A ja wróce jeszcze do pytania co do exp. A jak przywołam 2 potowry to ile exp. dostaje? I czy potowry przeżywaj± ak się wyloguje i zaloguje ponownie?
Wydaje mi sie że palladyn kupił runkę zauroczenia potwora i zauroczył potwora. Jesli sie pomyliłem to poprawcie.
Nie trzeba poprawiac bo dobrze napisales ten czar to Convice creature, runki te moga robic tylko druidzi.
Jesli zabijesz potforka summonem to dostajesz za niego polowe expa i summon oczywiscie tez :P
...I czy potowry przeżywaj± ak się wyloguje i zaloguje ponownie?
Po wylogowaniu potfor zniknie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.