Pokaż pełną wersje : Undead Dragon przez low-lvl?
Witam! Mam zamiar wybrać się dziś na undead dragona. Chodzi o for fun, jednak czy mam po co się wybierać? Planuję zabić go z Eternal Winter, na Mana shieldzie. Dam radę? B) Proszę nie pisać, że waste itp... wiem to.
neopostman
12-04-2008, 21:43
Jeśli chodzi o pójscie solo to raczej możesz sobie tylko pomażyć :F. Bloker min. 120 lvl, zresztą ten undead będzie i tak wolno wam schodził.
Avallach
12-04-2008, 22:01
Juz lepiej na Helheim Wratha zabijcie, taka mocniejsza hydra.
@ neoś
świeta prawda, padnie zanim wejdzie :P
EdwardMatiz
12-04-2008, 22:01
Pojdzie okolo 30bp potów jesli nie jetses pro i bedziesz bil to gowno z 5min ma to ciebie na combo więc raczej nie idz
Odpowiedz: nie, nie masz po co tam się wybierać.
Hity z Eternal Winter nie są na tyle imponujące, żeby swobodnie tym bić potwora który jest 'strong to ice' i ma 8150 hitpoints, a na dodatek potrafi zdjąć nawet do 1500-2000 hp naraz? Po rzuceniu Eternal Winter nie zostanie Ci więcej niż 800-1000 many i te 500 hp.
Prawdopodobne jest też, że zanim się z powrotem namanasujesz, to undead dragon może już uleczyć 30-60% tego co mu zrobiłeś.
Nie polecałbym. Zanim się namanasujesz to on już się wyleczy. I jest szansa że cię poskłada nawet z manashieldem na 1 combo. Kumpel 110 ms próbował miał coś 2700 many chyba nie pamiętam dokładnie ile, zszedł na dól na mana shieldzie i od razu na górę wlazł z yellow hp.
No to nie ma szansy ;/ a chciałem solo zabić ^^ taką mam ochotkę od tygodnia już :evul: temat można zamknąć, teraz na pewno nie pójdę :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.