Pokaż pełną wersje : Ferumbras Tower by 3rp i 1 ed ciekawa koncowka.. xD
jednym slowem <owned> szkoda tylko humana jednego ale coz ;D
http://rapidshare.com/files/106982357/ferutower.cam.html
http://www.***********.com/732283777.html
@przykro mi, że nie potrafisz odtworzyć filmu na tibicam TV... proponuje jednakże odprężyć się i zaniechać wyładowywania swoich frustracji na forum...
jeśli chodzi o film, to poprosiłbym rehosta, bo 76 minut mi się jakoś nie chce czekać ;/
neSSonka
12-04-2008, 22:43
RŻĄŁ I BÓŁ ;/
omfg , giewniany filmik
moje zdanie
ssij / to moje zdanie na temat filmu / kthxbye
xXxKaiserxXx
12-04-2008, 22:54
Prosił bym o rehosta ;D
RŻĄŁ I BÓŁ ;/
omfg , giewniany filmik
moje zdanie
nagraj lepszy/wrzuc/pochal sie/ k thx bye
a s*******aj z tym tibicam tv hujswo jebane ! nawet nie oglądam...
Tak to jest, gdy jest się debilem i nie potrafi się go zainstalować. Wracaj do szkoły tłuku...
Serafin656
13-04-2008, 00:00
HAHA ;d zajebiste
mogliscie jeszcze sprobowac wyczyscic final rooma :p
a kto kurwa powiedzial ze maja byc tylko pozytywne komentarze? co myslisz ze kazdy ci zalize dupe frajerze?
A po drugie, czy jurorzy w np. idolu umieli spiewac? NIE KURWA. Ale mimo wszystko oceniali wiec zamknij pape i idz expic bo na tym sie koncza twoje zdolnosci
Serafin656
13-04-2008, 00:22
wiec zamknij pape i idz expic bo na tym sie koncza twoje zdolnosci
..powiedzial Avath do kogos kto byl w recon.. XD
ps. mowilem ci zeby nie wstawiac tu filmu bo zaraz bedzie 30stron spamu troli
Oris Palladyn
13-04-2008, 02:25
Mhm.. Ciekawe, pelne akcji... Podobalo sie ;)
Paralizze
13-04-2008, 04:02
Tak to jest, gdy jest się debilem i nie potrafi się go zainstalować. Wracaj do szkoły tłuku...
nie nie umie zainstalowac tylko w*****a mnie ten odtwarzacz.. hujstwo wielkie ..
<^>Skorupa<^>
13-04-2008, 08:05
Blackd roxando? :> Dobra nie czepiam. Ale o co kaman z tą ciekawą końcówką?
nie nie umie zainstalowac tylko w*****a mnie ten odtwarzacz.. hujstwo wielkie ..
a czego w tibiacamtv nie lubisz ? tego że można filmy przewijać ? że można ukryć eq/loot/rozmowy/ itp ?
..powiedzial Avath do kogos kto byl w recon.. XD
ps. mowilem ci zeby nie wstawiac tu filmu bo zaraz bedzie 30stron spamu troli
Fafik xD to pewno jakas nieszczesliwa ofiara reconu ;D pzdr trolu
film otwierasz za pomocą otwórz, przewijasz kursorami i na dodatek po zakonczeniu samo sie wszystko zamyka..ty po prostu nie umiesz go obsługiwać.
ja nie umiem
ty nie umiesz
on/ona/ono nie umie. Czemu używasz do swojej osoby 3 osoby?
Po co wstawiasz coś na forum, jak nie potrafisz znieść krytyki?
TibiCAM vs. TibiCAMTV
=
Piwo Leader Price vs. Lech Premium
milan233
13-04-2008, 10:42
Czemu używasz do swojej osoby 3 osoby?
"Kali jeść, Kali pić"
TibiCAM vs. TibiaCAMTV
=
Piwo Leader Price vs. Lech Premium
Czemu wy zawsze źle piszecie nazwę tibiacam tv bez "a"? Fajne jest to forum co nowy temat to kilka dzieci na samym początku kurwami leci i mastahuje jakie to nie mają pvp, pewnie nie jeden hlvl by padł po spotkaniu z wami, drodzy użytkownicy...
bulamen7
13-04-2008, 11:33
tibia 8.11 najnowsza tibia cam tv i nie dziala X(
neSSonka
13-04-2008, 14:27
a kto kurwa powiedzial ze maja byc tylko pozytywne komentarze? co myslisz ze kazdy ci zalize dupe frajerze?
A po drugie, czy jurorzy w np. idolu umieli spiewac? NIE KURWA. Ale mimo wszystko oceniali wiec zamknij pape i idz expic bo na tym sie koncza twoje zdolnosci
Święte Słowa . polać mu _/ no nic dodać nic ująć ;]
#down
p0zdr0 ! ;]
Czy krytykami filmowymi mogą być jedynie reżyserzy, którzy dostali oskary (nie wspominając o tym, kto by decydował o rozdawaniu oskarów) ?
Czy krytykami sztuki mogą być jedynie sławni malarze i rzeźbiarze?
Czy aby ci zwrócić uwagę na to, że masz błąd w zadaniu, ktoś musi mieć lepszą ocenę z matematyki?
Odpowiedz sobie na te pytania i jak będziesz mieć ochotę cokolwiek odpisać, to pomyśl jeszcze raz.
waszych klotni to jeszcze chba tylko na tibianews nie bylo
Wszyscy co maja cos do Shoena maja do mnie majac do mnie macie do calej Celesty. Wiec ryj dymane karly i maja byc same pozytywy, bo to FILM Z CELESTY i to nie ironia!!! Shoena i ludzi z Celesty szanowac macie chamy!!! Respect Cele~
P.S. Nie obchodza mnie komenty ani posty bo ja dalej bede bezlitosny.!.!
Wszyscy co maja cos do Shoena maja do mnie majac do mnie macie do calej Celesty. Wiec ryj dymane karly i maja byc same pozytywy, bo to FILM Z CELESTY i to nie ironia!!! Shoena i ludzi z Celesty szanowac macie chamy!!! Respect Cele~
P.S. Nie obchodza mnie komenty ani posty bo ja dalej bede bezlitosny.!.!
omg chyba zaczne cię szanować, za to że jesteś z celesty;/ szacun ziomek. Ty chyba w innej bajce się urodziłeś;\ zakillujesz mnie f tibii jak nie bede cie szanował? wez;/ ja w itbie chce grac, kupilem wczoraj 8k na allegro za 32 złote wiec prosze, szacun i don't killuj mnie ok?:)
Etoric kurewko swoje zyciowe historie zachowaj dla siebie. Twoje kpienie ze mnie jest zalosne, ale to w koncu Ty ten ktory nie powinien sie urodzic coz guma niewytrzyma wszystkiego.
P.S. FOR WANKER ETORICCCCCCCC!!! DYMAJ SIE BO TO BYL POST PROWOKACYJNY TY SUPER INTELEKTUALNY UZDOLNIONY DZIECIAKUUUUUUU. A to byla ironia :/ bo naprawde to jestes labadziarska szmata i lizesz kolesia lecz pamietaj to nie robi z Ciebie fajnej osoby na forum.
P.P.S. Ja nie chce byc w cale fajny wiec tego nieprzytaczaj w swoim kolejnym poscie.
On jest od komentowania, a jeżeli komentuje i jemu się coś niepodoba to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE JEGO zdanie. Nagrałeś film, jest chujowy i taka prawda, jednemu podoba się córka drugiemu matka, proste.
w 1 momencie, od razu po zabiciu, bardzo szybko przerzucil cialo na 2 strone, normalnie tak się nie da, trzeba chwilę poczekać ..
ocb?
a dobra lol faktycznie
ale i tak jakoś dziwnie szybko zgniło to ciało
nvm
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.