Pokaż pełną wersje : Łom
Czy za pomocą łoma można włamać się do czyjegoś mieszkania? :]
Maciektgk
13-04-2008, 09:22
Nie, nie można.
Avallach
13-04-2008, 09:36
Tak za pomocą łomu można -.-
Jak ma lipne drewniane drzwi to mozesz sie włamać do mieszkania/stodoły/wychodka, choc nie wiem czego bedziesz szukal w tym ostatnim, bo mozesz sie wpakowac w niezle g*wno.
mana'potion
13-04-2008, 09:38
Radzę nie brać dosłownie testów zawartych na tibia.pl
Każdy się zastanawia, do czego służy łom. Oczywiście można kogoś poturbować tym narzędziem, ale są znacznie szybsze i pewniejsze metody. Nie ma nic gorszego od widoku podnoszącego się( i wściekłego) osiłka, zastanawiającego się która to mucha pacnęła go po plecach. Łom stworzono do niszczenia obiektów materialnych. W tym zadaniu sprawdza się znakomicie. Zaostrzony koniec wciskasz w dowolną szczelinę a następnie odchylasz. Dalej działa za ciebie fizyka. Używając niewielkiej siły można otworzyć dowolną paczkę, drzwi albo zacinającą się skrzynkę na listy.
Co do ostatniego to da się to zrobić;)
nie nie mozesz łom sluzy tylko do postmana i czasem do skilowania na niskich skilach
@Up
Nie tylko, służy do wielu innych rzeczy np. niszczenie beczek na banucie, ale nikomu sie do domku nie włamiesz : d
Właśnie! Myślę, że łom to nieodkryta potęga i klucz do wielkich questów!
@up
bardzo możliwe ze posiadacz Łomu może byc potężny
Rocket Slayer
15-04-2008, 18:03
Carbon denerwuje mnie już te twoje nabijanie postów...
@topic: Za pomocą łomu nie włamiesz się do żadnego mieszkania gracza gdyż to by było głupie..... ( nie porównuję z rl )
Ta broń bardzo przydaje się każdemu użytkownikowi broni obuchowych gdyż jest to najsłabsza broń tego rodzaju i dlatego do treningu dobra.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.