Pokaż pełną wersje : 5 demonów solo <pierwszy Polak>
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/tibiacam%20movies/
Zajrzyjcie. Lifely Sorcerer zabija 5 demonów i parę innych jego filmów.
Moje Gratujacje.
Hardy kolo ubija 5 demonów looz należalo sie dla polaków cos takiego :D
gorylokon
16-11-2004, 12:38
to moze byc keyloger bo nie jest zapisany w rec.
Nosfe Draconis
16-11-2004, 12:42
Ty sam jestes jak ten keylogger :/
Centaurek
16-11-2004, 12:42
Czy ten plik być czysty ?
haha bardzo smieszne...
plik *****=key loggger
Daj to w rec. to obejrzymy....
czokoloko
16-11-2004, 13:06
****a c***u jak zycze ci z calego serca zeby cie shakowali!!!!!!!!! jak ****a jestes taki cfaniak, i myslisz ze grasz w dobrze w tibie to sie mylis - grasz jak ****a, tlyko ***e uzywaja kejlogerow i czitow! co to za gra jak kogos zabijasz, czy hakujesz?
p.s. sorki za slowa!!!
Dr.Unknown
16-11-2004, 13:09
****a c***u jak zycze ci z calego serca zeby cie shakowali!!!!!!!!! jak ****a jestes taki cfaniak, i myslisz ze grasz w dobrze w tibie to sie mylis - grasz jak ****a, tlyko ***e uzywaja kejlogerow i czitow! co to za gra jak kogos zabijasz, czy hakujesz?
p.s. sorki za slowa!!!Bravo za kulturę, co to 'kejloger' i 'czity'?
@Topic
Jak ******/******, NIE sciągajcie.
czokoloko
16-11-2004, 13:12
ej kolo, ja specjalnie napisalem 'kejloger' i 'czity'!!! czasami teaz zamiast knight pisze knajt, ale to nie stanowi róznicy, gdybysmy rozmawiali jakos na powaznie no to pisal bym poprawnie, a tak to poco? gra jest tylko dla przyjemnosci, a kejlogerowców trzeba wy*******ac!!!!! X(
p.s. sorki za slowa!!!
Nie obrazaj mnie ok?! A i niech nikt nie probuje znowu pisac ze keylogger itp. itd... Niech modki zamkna, albo ktos sprawdzi i spokoj bedzie...
czokoloko
16-11-2004, 13:14
a czy tobie byloby milo, jakbys zostal hakniety i stracil rzeczy, na ktore pracowales b dlugo? pewnie nie! wiec dlatego gdy widze filmy z plikiem ***** lub ***** to chce mi sie krzyczec i wpadal w zlosc!!!! X(
Dobra tu macie to samo tylko ze .rec
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/lifely_5demon_solo_1.rec
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/lifely_5demon_solo_2.rec
Film w 2 czesciach bo byl masskick i lifely musial nagrywac od nowa
a czy tobie byloby milo, jakbys zostal hakniety i stracil rzeczy, na ktore pracowales b dlugo? pewnie nie! wiec dlatego gdy widze filmy z plikiem ***** lub ***** to chce mi sie krzyczec i wpadal w zlosc!!!! X(
wiesz wystarczy nieściągac kretyńskich "czitów" i juz cie niemają jak zhackować :), bo tam sa keyloggery czyli jakbyś był uczciwy to by cię niezhackowali
i zamknij ryj i niewyzywaj wszystkich na forum!!!!!!!!!
Heh... Ja juz zostalem hakniety. Ty pewnie nie.
Zedytuje jak zobacze filmy
Hmm bardzo fajne =] Spoko loot ^^ Troche tych manasow wypil =]
sprawdzilem. pliki w rarze sa w rec czyli bez keyloggerow. nastepnym razem wrzucaj bez kompresji zeby uniknac tego typu oskarzen zwarzywszy, ze jest tam kilka plikow > 1MB
Magic dziki Yo
16-11-2004, 13:29
No nie!! O co wam chodzi?? bedziecie wyzywac tera tego goscia?! dobra!! stalo sie!! no ale nie widzicie o czym jest ten temat?? o "czitach" czy filmie ktory gosc dla nas nakręcil?! wezcie sie opanujcie i mu skomentujcie!!:P( ja zrobie to samo jak oglądne):D
Gniew Mroku
16-11-2004, 13:29
Czemu każdy myśli, że jak rar/zip to odrazu keyloger?!? Od otwarcia samego pliku się nie da zarazić. W tym rar'hu mamy obydwa pliki rec, a wy odrazu, że keyloger!
Film jest zajbisty!!!!!! Szkoda ze loot kiepksi, ale gosc jest prze...
Magic dziki Yo
16-11-2004, 13:44
OoOo qwa!! mega!! Gosc pieknie wymiata!! 1200+ w demona z ue'sa!! lóól
Z deka mu sie nie oplacalo z po 5 ss amulet'ow i m-ring'ow:D i tyle bp mf'ow:D:D Jak kiedykolwiek bedziesz oglądac to forum to wielkie gratzzzZZzzzzz!! Lipa troche ze loot troche maly:P
Vegefa Ziom
16-11-2004, 13:56
sorry, ale pomyliłem tewmatu pliz o kasację
no spoko filmik :P widac kolo daje rade :D pozdro
A ta tibia cam co jest NOWA TIBIACAM napisaane to moge sciagnoc?
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/tibiacam%20movies/
Zajrzyjcie. Lifely Sorcerer zabija 5 demonów i parę innych jego filmów.
Moje Gratujacje.
spoko filmik ;d koles jest naprawde dobry ;D gratz
Mati ziomek
16-11-2004, 16:31
buhahahhahahaha myslisz ze ci ktos uwiezy ze tu nie ma keyloggera daj ten plik w rec
Olorion.
16-11-2004, 16:48
........... juz ktos dal ten film w rec n***ie ;]
Dowizul z Inferny
16-11-2004, 16:59
no spoko 5 demonow ale chyba i się nieoplacalo patrzac na mana fluidy
aha jedno pytanko taki spzet na 113lvl?? musiales czesto zgon zaliczac
Olorion.
16-11-2004, 17:02
takie eq nosi bo jakbys zauwazyl ma redskulla, a glupio by bylo stracic e plate np...
czemu w rar=key loger.Daj w rec
@up: -.- zobacz wszyskie strony w tym temacie
........... juz ktos dal ten film w rec n***ie ;]
Mati Crusher
16-11-2004, 19:02
niech ktos powie jeszcze raz ze to keylogger to zabije jak by sie wam chcialo ruszyc dupe to byscie zauwazyli ze to JUZ JEST W .REC JAK SIE QURWA SPRAWDZIC DYGACIE!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo za kulturę, co to 'kejloger' i 'czity'?
@Topic
Jak ******/******, NIE sciągajcie.
ale z was sa lamy, jak niechcesz to nie ściagaj bo może twój winrar czy inny paker otwiera odrazu spakowane plkie...
czy niepotrafisz tego zrozumiec że można ściągnąć ui zobaczyć czy to jest rec czy exe/psp spakowane i dopieo wywalać lub oglądać, od samegościągfniecia (nawet keyloggera) nieda sie nim zaifekować
Centaurek
18-11-2004, 16:59
@up
No tak, masz rację, ALE NIEKTÓRZY NIE ZDAJĄ SOBIE Z TEGO SPRAWY !!! I NIE MÓW DO NAS LAMY plx plx :D, i nie oskarżaj Dr.Unknown'a !!
Oj ludzie ludzie. Po pierwsze lifely sorcerer=113lvl master z hiberny.
Wystarczy wejsc na forum tibia.com w zakladke hiberna.
Temat 5 demon solo. I jest link prosto od lifelego.
Adres tematu: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=560807
Adres pliku: http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/tibiacam%20movies/5%20demons%20solo*****
I co ze jest rar :D Po co lifely ma hackowac niskie lvlki? :)
Diamentowe Ostrze
18-11-2004, 22:45
NIE no kur.... teraz to powiem co za z***y, zawolajcie mame zeby wam przeczytala co pisze na ekranie, zeby po kolei przeliterowala wszystko co pisze...
5xdemon.rec 16-Nov-2004 23:15 66k
CZY TO KUR.... JEST ZIP ALBO RAR? SLEPAKI TEPE
Plik jest w zipie z powodu mass kicka. To nie mój filmik.
Magnifikus
20-11-2004, 11:20
To sie poprostu prosi o odpowiedz, kilka spraw:
1. Zip/Rar to NIE zawsze keylogger sam plik archiwum nie hackuje tylko jego zawartosc, jesli w zawartosci bedzie plik exe no to wiecie ze jest to keylogger ale jesli w srodku jest plik rec to nikt was nie zchackuje wiec przestancie juz.
2. Wcale nie pierwszy polak, pierwszy byl Raistlin Mejere II.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.