Pokaż pełną wersje : Nareszcie spelnilo sie moje marzenie
Shin Chan
16-11-2004, 12:33
Po wielu usilnych probach Steve spelnil moje marzenie i postranowil dac mi server i wszystkie respy na wlasnosc na caly dzien , nie wiem czemu wywalil z wszystkich innych ludzi , pewnie zebym nie mial lagow ahhhh troszczy sie o mnie
http://tinypic.com/m2cfn
2 minuty roboty :D
sry ze male ale Acdsee mi sie ***lo :/
Michael Danny Liberty
16-11-2004, 12:36
hała... jezu jusz ja zrobiłem leprzy fake ..... jezu ale sie przy tym napracowałeś...
fajnie by było, ale tylko na jakis czas(pare godzin) na dłuższą mete byłoby nuuuuudno.....
taki sobie fake.
Shin Chan
16-11-2004, 12:42
hała... jezu jusz ja zrobiłem leprzy fake ..... jezu ale sie przy tym napracowałeś...
jezu jaki lolq , doczytales do konca ?!!?!?
wiem ze sie nie napracowalem ani nic tylko pomysl sie liczy ********
jak sie czlowiek nudzi bo cipy cos robia to co mam fake 5 godzin robionego zamiescic zeby jakis kretyn go wymial nie dzieki
twoja mama z twarzy ci fake zrobila chyba, tez sie nie nameczyla
Shanhaevel
16-11-2004, 15:12
Emm, nie chciało się zajrzeć do słownika, co? Ale się napracowałeś wysyłając ten post bez sprawdzania błędów...
@Shin Chan
Jaki pomysł??? Takie rzeczy były już na forum setki razy. :/
Skoro już wszyscy wzywacie Jezusa to piszcie to z DUŻEJ litery, plz...
Dezerter De'War
16-11-2004, 15:31
hmm..slabo
pomysl banalny i nie ma w nim jakiejkolwiek oryginalności; nie jest to pierwszy taki fake ^^
juz tyle pomyslow zostalo wykorzystanych ze trzeba sie troche namyslec zanim sie zrobi fake ktory ma isc na to forum...
Dr.Unknown
16-11-2004, 15:33
Nieciekawe, i nie bde pisał, że technicznie wykonane dobrze, bo nie sposób to zrobić źle:S
Iris on Eternia
16-11-2004, 15:45
1. A co nas obchodzi że ty "jusz zrobiłeś leprzy fake"?
2. Przy wykonywaniu jakiejkolwiek pracy nie chodzi o to żeby się narobić.
@Shin Chan
Nie "001", tylko "1" ;)
Dark Pally
16-11-2004, 15:48
Jednym słowem - Glut!
GLUT
G - Gówniane
L - Lipne
U - U***an*
T - Tworzenie
Nie którzy ludzie chwalą "że zrobili lepszy fake". To jak zrobili to niech zrobią własny temat i się nimi pochwalą przed wszystkimi!!
@topic
No fake nie trudny do zrobinia ale nie stwierdzono żadnych błędów. Daje +4 za to ;)
Dr.Demon
17-11-2004, 10:01
Nie wymawiaj imienia Bożego na daremno. Zajrzyj do słownika.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.