PDA

Pokaż pełną wersje : Nareszcie spelnilo sie moje marzenie

Shin Chan
16-11-2004, 12:33
Po wielu usilnych probach Steve spelnil moje marzenie i postranowil dac mi server i wszystkie respy na wlasnosc na caly dzien , nie wiem czemu wywalil z wszystkich innych ludzi , pewnie zebym nie mial lagow ahhhh troszczy sie o mnie

http://tinypic.com/m2cfn

2 minuty roboty :D
sry ze male ale Acdsee mi sie ***lo :/

Michael Danny Liberty
16-11-2004, 12:36
hała... jezu jusz ja zrobiłem leprzy fake ..... jezu ale sie przy tym napracowałeś...

Shinjix
16-11-2004, 12:37
fajnie by było, ale tylko na jakis czas(pare godzin) na dłuższą mete byłoby nuuuuudno.....
taki sobie fake.

Shin Chan
16-11-2004, 12:42
hała... jezu jusz ja zrobiłem leprzy fake ..... jezu ale sie przy tym napracowałeś...

jezu jaki lolq , doczytales do konca ?!!?!?
wiem ze sie nie napracowalem ani nic tylko pomysl sie liczy ********

jak sie czlowiek nudzi bo cipy cos robia to co mam fake 5 godzin robionego zamiescic zeby jakis kretyn go wymial nie dzieki

twoja mama z twarzy ci fake zrobila chyba, tez sie nie nameczyla

Shanhaevel
16-11-2004, 15:12

Emm, nie chciało się zajrzeć do słownika, co? Ale się napracowałeś wysyłając ten post bez sprawdzania błędów...

@Shin Chan

Jaki pomysł??? Takie rzeczy były już na forum setki razy. :/

Skoro już wszyscy wzywacie Jezusa to piszcie to z DUŻEJ litery, plz...

Dezerter De'War
16-11-2004, 15:31
hmm..slabo
pomysl banalny i nie ma w nim jakiejkolwiek oryginalności; nie jest to pierwszy taki fake ^^
juz tyle pomyslow zostalo wykorzystanych ze trzeba sie troche namyslec zanim sie zrobi fake ktory ma isc na to forum...

Dr.Unknown
16-11-2004, 15:33
Nieciekawe, i nie bde pisał, że technicznie wykonane dobrze, bo nie sposób to zrobić źle:S

Iris on Eternia
16-11-2004, 15:45

1. A co nas obchodzi że ty "jusz zrobiłeś leprzy fake"?
2. Przy wykonywaniu jakiejkolwiek pracy nie chodzi o to żeby się narobić.

@Shin Chan
Nie "001", tylko "1" ;)

Dark Pally
16-11-2004, 15:48
Jednym słowem - Glut!

GLUT

G - Gówniane
L - Lipne
U - U***an*
T - Tworzenie

Apticer
16-11-2004, 21:52
Nie którzy ludzie chwalą "że zrobili lepszy fake". To jak zrobili to niech zrobią własny temat i się nimi pochwalą przed wszystkimi!!

@topic
No fake nie trudny do zrobinia ale nie stwierdzono żadnych błędów. Daje +4 za to ;)

Dr.Demon
17-11-2004, 10:01
Nie wymawiaj imienia Bożego na daremno. Zajrzyj do słownika.