zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hunter Outfit, sniper gloves. NIE MA !

loonyxd
14-04-2008, 15:07
Czy to jakis błąd na tibia.pl ?

Kupiłem od gościa Sniper Gloves za 5k.
Chciałem wykonąc outfit quest, poczytałem na tibi.pl jak to zrobić. Oto cytat z tibia.pl:
U kogo i jak ??
Jeśli zdobyłeś już Sniper Gloves udaj się do NPC Elane w Thais.

Gracz: Sniper Gloves
Elane: You found sniper gloves?! Incredible! Listen, if you give them to me, I will grant you the right to wear the sniper gloves accessory. How about it?
Gracz: Yes
Elane: Great! I hereby grant you the right to wear the sniper gloves as accessory. Congratulations!

To ja ide do Elane pisze Hi, Sniper Gloves, yes. I dostałem 2k a outfit gdzie ? Nie mam !!! X( I to chyba wina tych co źle napisali na stronie, Straciłem przez was 3k. Ostatnio miałem hacka więc dla mnie to dużo!!!!

tomcio3396
14-04-2008, 15:13
Hm, z tego co widze jesteś graczem na free account więc nie możesz mieć addonów, czyli normalnym jest to że sprzedałeś sniper gloves, a nie dostałeś addona.

loonyxd
14-04-2008, 15:16
Ale nie pisało na tibia.pl że to outfit dla PACC.
Zaraz tu screena wrzuce.

Gelt
14-04-2008, 15:24
Addony to nic innego, jak dodatki do outfitów, które gracze posiadający Premium Account mogą zdobyć wykonując questy.

Naumiej się czytać.

loonyxd
14-04-2008, 15:26
To czemu tam pisze że są Standartowe, premium, i jakieś tam jeszcze. Pisze że Standartowe dostępne dla wszystkich graczy, i akurat tam jest ten outfit.

Aron Roar
14-04-2008, 15:29
Standardowy jest outfit i jest on dostępny dla FACC lecz addony są wyłącznie dla PACC.

loonyxd
14-04-2008, 15:33
No to zaje******!!! Kurde no:( Tak to napisane jest że każdy może pomyśleć że to dla Facc.

Dodo360
14-04-2008, 15:49
N/C trzeba nie umiec czytac/myslec zeby stwierdzic ze addony sa dla facc... I na przyszlosc czytaj co mowi npc...

P$ychop@ta
14-04-2008, 15:53
Ja też tak kiedyś myślałem....

Arka_Sath_Wielki
14-04-2008, 15:53
boze wybacz mu bo nie wie co czyni

Boss'iarz
14-04-2008, 15:59
moj kumpel z gildi tez facc uzbieral (kupowal nawet) all addonowe itemki i szedl robic addony, lecz w pore mu powiedzielismy, ze to tylko dla pacc ;) lekko sie zeszokowal i z tego co pamietam tez mowil ze na tibia.pl pisze ze dla facc i ja tez jak patrzylem to nie dowierzalem ze dla facc zrobili, lecz wiedzialem ze to impossible

--Cienius--
14-04-2008, 17:57
lajf is brutal

Piotrek Marycha
14-04-2008, 21:18
Ale nie pisało na tibia.pl że to outfit dla PACC.
Zaraz tu screena wrzuce.
bo moze to jest zbyt oczywiste?

Thunus
15-04-2008, 16:42
Outfity dzielą się na trzy grupy:

* Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy.

* Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account

* Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu.

Tak pisze na tibia.pl
Ja też myślałem,że są one dla wszystkich(dla Facc włącznie)

Gelt
15-04-2008, 16:48
Nie rozróżniacie pojęć.

Addon - Dodatek do outfitu, tylko dla PACC
Outfit - Ubiór. Dzieli się na 3 grupy:
Standardowe - FACC i PACC
Premium - PACC
Questowe - PACC

Jeszcze czegoś ktoś nie rozumie.?;|

Piranezi
15-04-2008, 17:00
Kolejny inteligentny uzytkownik forum. Nie zauwazyles, ze Ci co maja taki addon maja na 95% w nicku Elite , Royal , Elder , Master ?

neopostman
15-04-2008, 17:30
standardowe outfity
są dostępne dla wszystkich graczy, tylko dzieci, nauczcie się odróżniać addony od outfitów..

Dragon-Fly
15-04-2008, 17:34
@UP - NIGDY nie byłeś newbie? Mógł nie wiedzieć, nie musiałeś mu tak tego dobitnie przekazywać...

@DOWN: Co wrażliwsi zinterpretują to jako próba pokazania, jak to oni są idioci...
a ten cwaniak to mój błąd ;< nie bierz go do serca

neopostman
15-04-2008, 17:36
@UP - NIGDY nie byłeś newbie, cwaniaku? Mógł nie wiedzieć, nie musiałeś mu tak tego dobitnie przekazywać...
A czy widzisz tu jakiś element tekstowo-składniowy, którym go obraziłem o.O ?

Helodin
16-04-2008, 11:08
omg straciles 3k i odrobisz to 1 lootbagiem :baby:

Xerionis_Family
16-04-2008, 14:18
Faktem jest, że na tibia.pl ewidentnie początkujący gracz, który nie wie wszystkiego o tibii lecz zależy mu na rzetelnej i szybciej wiedzy zostaje wprowadzony w błąd.

Nie można zarzucić komuś, że nie umie czytać skoro wchodząc w "outfity" w standardowe, które wcześniej są wytłumaczone jako "Dostępne są dla wszystkich graczy." widnieją gify postaci w outfitach facc z full addonami. Jest to błąd, ale nie zmienia faktu, że dodatki do outfitów są tylko dla pacc.

Niestety nie odzyskasz już pieniędzy, ale polecam ci następnym razem zanim wydasz pieniądze to dowiedz się wszystkiego o tym na co chcesz je wydać i najlepiej z kilku źródeł.

Pozdrawiam JC.