PDA

Pokaż pełną wersje : Exp dla palka ;]

Dybel
14-04-2008, 17:05
Z jakimi skillami moge zacząć expić na:
1. Demon Skeleton
2. Cyclop
3. Hunter
4. Ogółem Wieża Minotaurów (czy wogóle jest sens pójścia tam samemu)

Z góry dzieki za odp. :)

CeJoT
14-04-2008, 17:26
Na cycach powinno starczyc 55 dista , na DS troche wyższych , na hunterze sie nie oplaca (;)) a wieży mino nie zwiedzalem więc nie wiem :p ale mino na lajcie ubijesz ( przy archach uwaga na hp , wielu zapomina a na efektu dlugo czekac nie trzeba ;) )

Pragnąłbym także nadmienić że oplacalność bicia danego potwora zależy od miejsca gdzie chcesz go bić . Tak więc ... wszystko zależy od ciebie ;)

Dragones5
14-04-2008, 17:35
1. 65
2. 54+
3. Nie oplaca sie ale z 60 mysle ze wystarczy
4. Jesli mino magi, guardy itd to z 65 zeby tak na lajcie i bez waste

Acha i tak jak kolega up napisal to tez zalezy od miejsca bo jak bijesz dsa w ciasnych korytarzach to bedzie ciezko ale jak na otwartej przesrzeni to spokojnie mozesz z nim manewrowac ;)

Dybel
14-04-2008, 17:52
Na demony narazie nie wiem, widzialem w okolicach Kazodroon, Cycki tez w okolicach kazodroon, hunter tez, a wieza minosow to kazdy wie ;]

Levi
14-04-2008, 17:52
1) 65 i rs
2)50
3)nieopłacalne
4) po co palkiem na wieże? za mało miejsca! Idź na mintwalin od 30 lvl :P

ds na otwartej przestrzeni są aby na pohu? a tam się radzę nie zapuszczać... takto reszta w korytarzach razem z innymi nieumarlakami, stalkerami i tego rodzaju potworkami

Donatz
14-04-2008, 17:56
Albo na cyce na pohu.
Od 15lvla do 30 spokojnie można tam expic (potem sie juz nudzi i jest za łatwo), ale zawsze można dla urozmaicenia skoczyc na dragona, wyverna czy ds a potem na gsy (uwaga ponizej 35lvla).

Enay
16-04-2008, 18:13
Z jakimi skillami moge zacząć expić na:
1. Demon Skeleton
2. Cyclop
3. Hunter
4. Ogółem Wieża Minotaurów (czy wogóle jest sens pójścia tam samemu)

Z góry dzieki za odp. :)

1.15lvl 60 skilla
2.15lv 55 skilla trzeba uwazac zeby cie nie przybloczyli
3.35lvl 75 skilla? 35lvl bo wtedy masz czar utana vid, a na odleglosc hunter mocno wali, chyba ze w zwarciu na wiezy jakiejs to 15lvl i 55 skilla wystarczy
4.25lvl minimum royal spear+shield(medusa lub vampire) oplaca sie tam chodzic, sam chodzilem, duzo kasy, xbow duzo i exp tez dobry oczywiscie z obsydian knife tam sie chodzi i skorki zbierac z minoskow

Uran of Aurea
16-04-2008, 23:33
Skille i lvl już ci podali więc ja powiem o miejscówkach.
1. Polecam hell gate znajdziesz tam troche ds'ów w obstawie ghouli. Dużo miejsca do uciekania :p tylko klucz za 5k tzreba kupic albo poproś kogoś zeby ci otworzył drzwi. Minusem jest to, że tzreba wziaść 6 parceli które razem troche ważą i dużo lażenia do wyjscia jest ;( ale (chyba ) można troche tam spearów w bagu przyciągąć, jak nie da sie to niech mnie ktoś poprawi.

Huntera do expa nie polecam, ale jednego można dla sporty zawsze ubić moze sniper gloves wypadnie 8o. Co do miejsca to polecam zamek koło ab bo hunter nie bedzie uciakał i możesz zejść na dół jak red złapiesz ;)

Suton
17-04-2008, 06:28
4) po co palkiem na wieże? za mało miejsca! Idź na mintwalin od 30 lvl :P

jak to po co ?? po Nose Ringa !!

wiewioreq
19-04-2008, 09:12
Ja lajt expiłem na dsach bez waste spearami na DS na 20 paladynie z 50 distem.

RailChris
19-04-2008, 18:24
Jest kategoria PROFESJE powtórze PROFESJE. Przesylabuje PRO - FE - SJE. Jeszcze raz? PRO - FE - SJE.
A ta kateogoria nazywa się BROŃ I PREDMIOTY powtóre BROŃ I PRZEDMIOTY. Przesylabuje BROŃ - I - PRZED - MIO - TY. Jeszcze raz? BROŃ - I - PRZED - MIO - TY.
Widzisz jakieś podobieństwo??
A może "Exp dla palka ;]" to jakaś nowa broń??