Pokaż pełną wersje : Jak Zarobic 100k w 2 tygodnie??
Necromanto
16-04-2008, 09:45
otóż mam mały kłopot, ktoś mnie haknął i powyzywał ludzi na serverze i i teraz musze zaplacic 2 osobom po 50k na jedna osobe mam 1.5 tygodnia druga dała mi 2 tygodnie jak zarobic taką sumę w tak krótkim czasie??
chce ratowac mojego palka lvl 30 skile 65/45
plx pomożcie
demoninator
16-04-2008, 09:48
Ja bym zrobił nowego chara 30 lvl i takie skille możesz w te dwa tygodnie odrobić :P
Tachaj, tachaj, tachaj i tachaj lootbagi na dc/outlaw campie. Zbieraj wszystko co sie da sprzedac. Jezeli caly dzien bedziesz zbieral takie przedmioty to dziennie nawet bedziesz mogl uzbierac 20k (wiem bo kumpel calymi dniami tam siedzi ;p). Bp parców i jedziesz :p
Necromanto
16-04-2008, 09:54
czyli możliwe jest uzbieranie takiej kwoty w tak krótkim czasie??
dzięki
chodziło mi o to żeby właśnie nie robić nowej postaci bo byłoby bez sensu...
Dragon-Fly
16-04-2008, 09:58
Ewentualnie lootbagi na MT. Sternum... No albo na guciach.
Depeszowiec92
16-04-2008, 10:15
Przestań grać z miesiąc. Zapomną po tygodniu już.
Wald_Kerius
16-04-2008, 10:33
Kwota jest do uzbierania w 1 dzień ;p
Posmigaj po Mintwalin.
Necromanto
16-04-2008, 12:00
Przestań grać z miesiąc. Zapomną po tygodniu już.
no nie wiem minął już tydzień od hacka i nadal mi każa płacić...
na mintwalin bylem juz jak na razie to 10k tylko mi weszło spróbuje może na piratach albo na banucie
Na mint 10k.? o.O A robiłeś lootbag.? Bo chyba nie. + skórki.
Necromanto
16-04-2008, 12:08
robiłem loot baga tylko że siedziałem pół godziny tam bo nie miałem więcej czasu dobrze że wcześniej zrobiłem postmana bo byłoby ciężko targać loota taki kawał drogi...
10k na 30 min to chyba dobry wynik co.? To do Mint i zarabiać.! ;-)
Vademecum
16-04-2008, 12:56
3h rano 2h wieczorem i masz kase na payment chociaz za te 100k nowy char by wyszeld lepiej mysle
zarob tyle kasy ile zdolasz przez ten czas i zamiast im placic zrob nowego chara.
no i oczywiscie przestan uzywac botow.
Mati_Paurel
16-04-2008, 14:28
nie oplaca sie ladowac 100k w 30 palla. Jesli je uzbierasz zrob nowego chara i go UKRYJ a temten do PK.jesli juz zrobisz nowego chara to idz tym 30lvl do tech kolesi co cie hunca, jeslicie zabija graj na nowym jesli nie graj dalej na sarym
neopostman
16-04-2008, 14:46
ic na demony noobiwe tam jest durzy loot =--/-/-/
SZUKAJ NOOBIE NOOBKU SE SZóKA
Wyjdź plax ?
nie potrzebujemy na tym forum debili.. Niby gdzie miał o tym poszukać jak takiego tematu nie było :F.
Jesli je uzbierasz zrob nowego chara i go UKRYJ a temten do PK.
A co mu da ukrycie chara, jeżeli osoby które go huncą wiedzą jak sprawdzić ukryte? Poczekają aż wbije 50 lvl i wtedy będzie płacił 300k ;-)
Kavi_Dratrumil
16-04-2008, 14:54
Lepiej sprzedać tą postać i założyć nową
Marecki666
16-04-2008, 14:57
Ewentualnie, możesz nowego chara zrobić na nowym koncie.
$eriToonbra
16-04-2008, 16:00
A co mu da ukrycie chara, jeżeli osoby które go huncą wiedzą jak sprawdzić ukryte? Poczekają aż wbije 50 lvl i wtedy będzie płacił 300k ;-)
Ciekawe w jaki sposób mieli by się dowiedzieć.:baby:
A i uzbieraj tyle kasy ile dasz rade i zrób nowego hara bo to zajmie 2 tyg i będziesz miał sporo kasy.
Olej. Ja bym olał. Wole ginąć niż komuś płacić.
Dokładnie... jak się komuś płaci to znaczy, że jest się ciotą ;]
Ewentualnie, możesz nowego chara zrobić na nowym koncie.
Pacc by przepadł.
Dokładnie... jak się komuś płaci to znaczy, że jest się ciotą ;]
Niekoniecznie. Ale też zapłacenie nie oznacza zawsze końca hunta(Kyra zaprasza?;))
Ale skoro on powiedział, że chce dalej grać tą postacią to nie ma co mu mówić, żeby nią nie grał :P. Jak chce to niech gra. A skoro na Mint miałeś 10k w 30min to dasz rade tam spokojnie 100k przez dwa tygodnie :)
Poza tym, przy zarabianiu wbijesz exp. Niemały.
Są 2 wyjścia, zależne od twojej sytuacji:
1) Jeśli ci kolesie cię ściagają cały czas i biją, powtarzając że płacisz albo padasz, to potraktuj to poważnie i zapłać/rób nowego chara.
2) Jeśli tylko ci mówią, że masz zapłacić, ale nie próbują cię do tego "zachęcić", to możesz ich olać. Dopóki nie padniesz od nich 2 razy, nie ma się czym przejmować.
W wypadku nr 2 ci, którzy chcą wyłudzić pieniądze, okazują, że najchętniej uniknęliby zabijania. Jeśli jednak po 2 tygodniach czasu zaczną cię bić, wykorzystaj rady z punktu 1 i z poprzednich postów.
Uzbieraj lepiej te 100k i zrób na tym samym koncie nowego hara i looz 100k na 8lvl :cup:
Dragones5
16-04-2008, 17:31
100k na 30 pala to za duzy wydatek a za 100k to masz blue seta+bohy i jeszcze ci cos zostanie(zalezy po ile bohy u ciebie leca).Skille takie to zrobisz w tydzien, wiec nie masz sie co meczyc na 100k.Ale zrobisz jak chcesz ;)
Jak coś to mintwalin.
Tylko tam!
Nie płać... raz zapłacisz to będziesz płacił do końca grania tą postacią... taka jest kolej rzeczy...
No nie przesadzaj ;p W Tibii to płacenie wygląda akurat trochę inaczej niż w rl
Necromanto
17-04-2008, 10:33
Pacc by przepadł.
dokładnie.
K. Powiedzcie jeszcze kilka razy żeby zarobił na mint 100k i zrobił nowego chara...
Żal 100k za 30pallka uzbierać to nie jest trudno ale sie nie opłaca wogle nie płać może zapomną w 2 tyg wbiłbyś skille 70/70 i 30lvl na lajcie
Ciekawe w jaki sposób mieli by się dowiedzieć.:baby:
Widać niedoświadczony z Ciebie tibijczyk. Sms za 10 zł i ma sie info o wszystkich postaciach na accu.
Ja bym expil na of'e (na powierzchni) ja tam 30 palkiem z podobnymi skilami zarabialem dziennie jakies 20-30k
a teraz knightem w 6h 50k :]
wiec uzbieraj ile sie da tym charem przez 2 tygodnie a potem zrob nowa postac :]
[QUOTE=Cacuss;2004597]Niekoniecznie. Ale też zapłacenie nie oznacza zawsze końca hunta(Kyra zaprasza?;))[QUOTE]
Hahahh dokładnie xD Po prostu uzbieraj se kase przez ten czas i nie zapłać.. odczekaj z 1 miech ( nawet jak masz pacc to przerwa w tibii dobrze Ci zrobi :P ) i raczej będziesz miał spokój ;) wiem z doświadczenia :P ale i tak Ci się dziwię, że chcesz grać tą postacią :P takie skille to ja mialem na 20lv facc xD
Jak miałeś haka to spróbuj to tym kolesiom jakoś wyjaśnić.Ładnie przeproś czy coś takiego,a jeśli to nie zadziała to wykorzystaj coś z innych postów.
Ps:ja miałem haka kiedyś(tylko to byla inna gra) i też powyzywal kolegów z gry.Powiedzieli,że będą mnie gonili cały czas(czy jakoś tak),ale powiedziałem im o haku,przeprosiłem i mi dali spokój i dalej byliśmy kolegami:]
Pozdro
Angel of Death
18-04-2008, 23:04
Widać niedoświadczony z Ciebie tibijczyk. Sms za 10 zł i ma sie info o wszystkich postaciach na accu.
No co jak co ale o takim czymś pierwsze słyszę...
I dlatego grasz na non pvp
<^>Skorupa<^>
19-04-2008, 08:45
http://tibiaring.game-host.org/ jeśli sie boisz wejść nie wchódź. To strona gdzie można sprawdzić ukryte postacie innych osób.
Azkabanczyk
19-04-2008, 09:11
http://tibiaring.game-host.org/ jeśli sie boisz wejść nie wchódź. To strona gdzie można sprawdzić ukryte postacie innych osób.
Ciekawe. Pierwszy raz slyszalem o czyms takim i pierwszy raz widze taka strone. Ale... Jak oni moga sie dowiedziec, o stanie konta? Mozesz mi to wyjasnic, bo tego troche nie rozumiem :/ Najlepiej tu, aby kazdy tez od razu wiedzial, albo na priv jesli chcesz. Mi to nie robi ;)
Jak miałeś haka to spróbuj to tym kolesiom jakoś wyjaśnić.Ładnie przeproś czy coś takiego,a jeśli to nie zadziała to wykorzystaj coś z innych postów.
Ps:ja miałem haka kiedyś(tylko to byla inna gra) i też powyzywal kolegów z gry.Powiedzieli,że będą mnie gonili cały czas(czy jakoś tak),ale powiedziałem im o haku,przeprosiłem i mi dali spokój i dalej byliśmy kolegami:]
Pozdro
Zajebistych masz kolegów ;]....
Topic : Weś 100k to jest jakieś 30zł.. A ta postać jest mniej warta ;s.. Najlepiej weś zrób nową postać na tym accu i ukryj.. Wątpie żeby debile wysyłali smsy po 10zł, żeby sprawdzić czy coś masz na tym koncie ;]
Pzdr.
Mam pytanie czy da sie zarobic 40+ ed przez 90 dni (pacc) 350k?
Co do tego tibiaring:
Po 1 to zeby poznali twojego chara za sms musialbys sie nim logowac, a jak nie bedziesz nim wchodzic na serw w ogole to chuja sie dowiedza bo ta stronka dziala sprawdza to w ten sposob ze porownuje relogi i np deady czyli masz 100 ek i 45 msa padasz msem i 10 min potem ta osoba pada on tego ek, powtorzy sie to 3-4 razy i juz jestes "zanotowany". Nie logujesz, nie zabijasz- jestes w 100% bezpieczny.
Po 2 to ta stronka jest stworzona przez polakow i popularna jest tylko w Polsce (a i to nie dokonca co widac po postach niektorych ludzi) wiec jesl ci goscie to brazole, hiszpanie szwedy czy angliki to sie nie boj.
A co to placenia, nie warto placic, przez ten czas zarabiaj kase najwiecej jak sie da, w ostatnim dniu wolnosci nabij rs, i rob nowego chara-majac 100k zarobione przez te 2 tygodnie i kasa ze zrobienia new chara (desert-10k, paradox- 20k (32 talony po 320 gp each u npc+10k kasy, kasa zarobiona expem) i za miecha spokojnie zrobisz taki lvl jak masz i skille i bedziesz zajebiscie bogaty :P
Wniosek ? Nie plac !
@edit
Jak umiesz grac to tak
Azkabanczyk
19-04-2008, 09:31
Jasne, ze sie da... Wystarczy umiec i chciec ;) Osobiscie, ci nie powiem dokladnie gdzie, jak z czym bo az tak na Druidzie sie nie znam. Ale te 350k w 90 dni PACC'a to nie problem :)
Picinhoxs
19-04-2008, 16:54
Pierd.... i tyle jakie to levele ze chca 50k za insult :| W 2tyg mozesz sobie dobrego pallka zrobic nowego a tego np na pk miec:O
Ostatnio kumpel zaczął robić lootbagi w Mino Tower na Darashii, +2,+1,0,-1-2 floor.
Od 8 lvla do 24 zarobił w ten sposób druidem 240k, co jest moim zdaniem niemałym wyczynem (dorobił się ksywki no-lifer, ale cóż : D)
Co do tego tibiaring:
Po 1 to zeby poznali twojego chara za sms musialbys sie nim logowac, a jak nie bedziesz nim wchodzic na serw w ogole to chuja sie dowiedza bo ta stronka dziala sprawdza to w ten sposob ze porownuje relogi i np deady czyli masz 100 ek i 45 msa padasz msem i 10 min potem ta osoba pada on tego ek, powtorzy sie to 3-4 razy i juz jestes "zanotowany". Nie logujesz, nie zabijasz- jestes w 100% bezpieczny.
Po 2 to ta stronka jest stworzona przez polakow i popularna jest tylko w Polsce (a i to nie dokonca co widac po postach niektorych ludzi) wiec jesl ci goscie to brazole, hiszpanie szwedy czy angliki to sie nie boj.
A co to placenia, nie warto placic, przez ten czas zarabiaj kase najwiecej jak sie da, w ostatnim dniu wolnosci nabij rs, i rob nowego chara-majac 100k zarobione przez te 2 tygodnie i kasa ze zrobienia new chara (desert-10k, paradox- 20k (32 talony po 320 gp each u npc+10k kasy, kasa zarobiona expem) i za miecha spokojnie zrobisz taki lvl jak masz i skille i bedziesz zajebiscie bogaty :P
Wniosek ? Nie plac !
@edit
Jak umiesz grac to tak
Ta stronka jest aktualnie cholernie spopularyzowana.. Nie tylko wsród PL =/
L.Sniper
20-04-2008, 16:38
Nie warto ratowac tego palka, zrob nowa postac ;)
mozesz isc tez na barby gp i loota trzaskac 3h i masz 30-40k :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.