Pokaż pełną wersje : Creature illusion
Czy da się przybrać wygląd każdego potwora? a jak jakiegos nie mozna to mi powiedzcie
Azkabanczyk
16-04-2008, 15:24
tibia.pl > czary maga/druida > Creature Illusion (sorki za jakas literowka jak jest) i masz spis potworow w ktore sie zamieniasz.
Apeluję, żeby nikt mu nie odpowiadał. debilizm niech nie będzie wspierany.. btw. report
Apeluję, żeby nikt mu nie odpowiadał. debilizm niech nie będzie wspierany.. btw. report
A Ty co taki mocny?
Sam kiedyś nie byłeś newbie ?!
Idiota..
http://tibia.pl/spell/Creature_Illusion
Sam z ciekawości przeszukałem, gdyż nie pamiętam, żeby wcześniej znajdował tam się spis. Tak jak myślałem, nie ma tam spisu potworów.
@topic
Zamieniać się można we wszystkie potwory oprócz tych najsilniejszych. Zastanawiam się tylko po co ci taki spis, nie łatwiej samemu sprawdzić, czy zmienisz się w danego stwora?
wojo1310
16-04-2008, 20:13
Osoba która napisala ten temat jest osobą niedoświadczoną a takim osobom trzeba pomagac a nie dobijac tak jak ty to pieknie robisz :/
A tak po za tym to mysle ze koledzy z gory^podali ci w pelni jak dla mnie staysfakcjonujace odpowiedzi...jasli masz jakies pytania to smialo do mnie pisz...postaram sie odpowiedziec na kazde nurtujace cie pytanie:)
Wyciszony
16-04-2008, 20:50
btw. report
Jestem cholernie ciekaw, co takiego masz zamiar zraportować.
Jestem cholernie ciekaw, co takiego masz zamiar zraportować.
Głupotę drogi panie...
Głupotę drogi panie...
Głupotę? Więc trzeba cię jak najszybciej zraportować.
Głupotę? Więc trzeba cię jak najszybciej zraportować.
proszę bardzo :*
btw. gdyby na tym forum byli mody/admini ten temat nie miałby prawa bytu...
Sam z ciekawości przeszukałem, gdyż nie pamiętam, żeby wcześniej znajdował tam się spis. Tak jak myślałem, nie ma tam spisu potworów.
@topic
Zamieniać się można we wszystkie potwory oprócz tych najsilniejszych. Zastanawiam się tylko po co ci taki spis, nie łatwiej samemu sprawdzić, czy zmienisz się w danego stwora?
Jeśli chodzi o przybieranie wyglądu to siła nie ma nic tu do rzeczy ;).
Azkabanczyk
17-04-2008, 17:12
samemu sprawdzić, czy zmienisz się w danego stwora?
Problem w tym, ze mi sie wydaje iz znajdowal sie tam spis potworow w ktore mogles sie zamienic. Chociaz, moge sie mylic gdyz dlugo nie sprawdzalem tego czaru. Lecz tak mi sie tylko wydawalo... Byc moze, ze kiedys zostal on skasowany, nie mam juz sam pojecia :]
Sorki za taki maly spam, lecz chcialem sie naprostowac :)
Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o przybieranie wyglądu to siła nie ma nic tu do rzeczy ;).
Udowodnij swoje twierdzenie :)
proszę bardzo :*
btw. gdyby na tym forum byli mody/admini ten temat nie miałby prawa bytu...
Tacy jak Ty?
Ach ta ludzka skromność...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.