Pokaż pełną wersje : Śląsk Iridia
Hejka! Ludzie ze Śląska odezwijcie się xD Trzeba by zrobic jakis iridia team, bo Szwedzi cos za bardzo rzadza! Dajemy Team Speak na Ventrillo, jakies spotkanie w Fun City( silesia city center) i dajemy! Trzeba zmienic ten swiat :P
Hejka! Ludzie ze Śląska odezwijcie się xD Trzeba by zrobic jakis iridia team, bo Szwedzi cos za bardzo rzadza! Dajemy Team Speak na Ventrillo, jakies spotkanie w Fun City( silesia city center) i dajemy! Trzeba zmienic ten swiat :P
Ja z Śląska:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
eee...głupia idea ;;;
Vincento_Vampire
17-04-2008, 19:23
Ja z Śląska:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
eee...głupia idea ;;;
ja nie ze slonska ale moge join i robic za propagandziarza:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
dzbanoln
17-04-2008, 20:05
ja nie ze slonska ale moge join i robic za propagandziarza:cup::cup::cup:
Wasz szczerze,
Shane
~
90% sukcesu w wojnie to Wincenty,co dalo sie zauwazyc podczas ostatniej:wiking::berserk:
Vincento_Vampire
17-04-2008, 23:20
90% sukcesu w wojnie to Wincenty,co dalo sie zauwazyc podczas ostatniej:wiking::berserk:
wienc czekam na oferty słurzę numerem rachunku bankowego:cup::cup::cup:
Wasz sczerze,
Shane
~
Jo zech je z Oberschlesien,a dokladnie mieszkom w Rybniku! I jo marza o ded sve ale iyno tyh z Virtue,bo jo ida i byda isc za Mojimi Fanami.
YO!:evul:
Kono'thar
18-04-2008, 07:47
Bedzin here, kilka razy w roku =)
Dzisiej Kosovo jutro Śląsk ! :cup::cup:
W Twoich snach :cup:
Hehehe wiem wiem ;) A szkoda :confused:
Eh, dla Ciebie szkoda, dla mnie ok ;)
Vincento_Vampire
20-04-2008, 00:28
Jo zech je z Oberschlesien,a dokladnie mieszkom w Rybniku! I jo marza o ded sve ale iyno tyh z Virtue,bo jo ida i byda isc za Mojimi Fanami.
YO!:evul:
jo mom wincyj fanuffffffffffffX(X(X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Dajemy Team Speak na Ventrillo
Toś dowalił jak dzik w sosne
Siemanko wszystkim tibijczykom z IRIDII ~!!!~. Ja tez jestem ze slaska i chcialbym sie przeniesc na ten o to swiat bo Morgana schodzi na psy. Powiedzcie mi czy tu jest jakies PA, PK i inne podobne go**a xD. Bym przyszedl z 77 sorcem i 76 kina i moze paru kumpli z Morgany by sie sciagnelo :)
Siemanko wszystkim tibijczykom z IRIDII ~!!!~. Ja tez jestem ze slaska i chcialbym sie przeniesc na ten o to swiat bo Morgana schodzi na psy. Powiedzcie mi czy tu jest jakies PA, PK i inne podobne go**a xD. Bym przyszedl z 77 sorcem i 76 kina i moze paru kumpli z Morgany by sie sciagnelo :)
wpadaj do Rybnika z flacha a napewno to omowimy w milej atmosferze;d
duzo opowiadac napisz na gg;p
Pozdrowienia z Częstochowy _/
baj de lej, sa jeszcze Kopengas na Morganie?:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.