Pokaż pełną wersje : Miejsce do Traina na Cyclopach.
Misio_bobo
16-04-2008, 21:28
Witam przepraszam za nowy temat, ale mam pytanie gdzie moge znalezc Cyclopy ale tak aby najlepiej byly tylko 2 lub aby nie dalo sie mnie przesunac... mianowicie potrzebuje ich do traina na non-pvp mam skile 80-79 dobre eq. Znam takowe miejsce kolo thais na quescie Dark Shield i Batlle Hammer ale tam non stop ktos jest wiec odpada czy zna ktos jeszcze jakies podobne miejsce gdzie bede mogl zostawic postac na noc na traina?
neopostman
16-04-2008, 22:00
Cyclopolis .....
Misio_bobo
16-04-2008, 22:15
Cyclopolis .....
moze jakos dokladniej ? ;d
neopostman
16-04-2008, 22:27
Tam masz full cyclopów, zluruj sobie gdzieś i skiluj ;x. Jest tam kilka miejsc bez mobów gdzie łatwo można zlurować.
Uran of Aurea
16-04-2008, 22:58
Witam przepraszam za nowy temat, ale mam pytanie gdzie moge znalezc Cyclopy ale tak aby najlepiej byly tylko 2 lub aby nie dalo sie mnie przesunac... mianowicie potrzebuje ich do traina na non-pvp mam skile 80-79 dobre eq. Znam takowe miejsce kolo thais na quescie Dark Shield i Batlle Hammer ale tam non stop ktos jest wiec odpada czy zna ktos jeszcze jakies podobne miejsce gdzie bede mogl zostawic postac na noc na traina?
To już sobie nie potrenisz :D podałeś nick w podpisie i przyznajesz się, że bedziesz botować bo chyba nie będziesz jednego cyca całą noc bić ? Reporta masz gwarantowanego :cup:
Co do tematu to Femour hills....
Misio_bobo
16-04-2008, 23:42
To już sobie nie potrenisz :D podałeś nick w podpisie i przyznajesz się, że bedziesz botować bo chyba nie będziesz jednego cyca całą noc bić ? Reporta masz gwarantowanego :cup:
Co do tematu to Femour hills....
GOOD LUCK :)) niestety tamtej postaci juz nie posiadam :) tam byly skile 88-83... moze na tibia.com highscores jest xD wiec looknij mam nowa postac :D
TaJemniczy
17-04-2008, 00:16
no to jeżeli posiadałeś już takiego ek z takimi skillami na no-pvp, to się pytam po co nowy temat?
Misio_bobo
17-04-2008, 09:20
no to jeżeli posiadałeś już takiego ek z takimi skillami na no-pvp, to się pytam po co nowy temat?
poniewaz gdy skilowalem tamtym knightem... to robilem tak... stawialem go na slime po ss i logowalem sie kolejnego dnia po ss i tak w kolko... poniewaz nie trzeba byllo zmieniac slima ...
Richard56
21-04-2008, 16:04
w Mount Sterum
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.