Pokaż pełną wersje : Popronie błagam o pomoc-Secura
Dr.Unknown
16-11-2004, 15:25
A więc mam duży prpblem, coś mnie podkusiło zaglądnąć do slima w jaskini trolli na połódniowym wschodzi Thais, wiecie gdzie. I zapomniałem, że nie da się ropnąć spowrotem tam, noi przyszedł slime, zabiłem dziada, ale wpadłem w Poison Field i ledwo żyje. Teraz się wylogowałem, jak każdy nie chcię padnąć, więc proszę o pomoc, tzn jak ktoś chętny to niech napisze i się dalej dokładnie umówimy. UWAGA NIE JESTEM PK-Blockerem!I WYNAGRODZĘ, powtarzam:
NAGRODA
<edit>
Przepraszam za błąd w nazwie tematu;), z nerwów^^
Dr.Unknown
16-11-2004, 15:50
jaki server? -.-A popatrz na nazwe tematu;)
spider-bialystok
16-11-2004, 16:01
Niedaleko od tych slimow jest wyjscie na powierzchnie. Musisz isc na polnoc, kolo orkow, az do schodow, a potem już łatwo ;) .Trudniej będzie, jeśli masz malo hp i nie możesz przejść przez pf :( . Wtedy musisz czekac na pomoc.
Dr.Unknown
16-11-2004, 16:04
Niedaleko od tych slimow jest wyjscie na powierzchnie. Musisz isc na polnoc, kolo orkow, az do schodow, a potem już łatwo ;) .Trudniej będzie, jeśli masz malo hp i nie możesz przejść przez pf :( . Wtedy musisz czekac na pomoc.Red Hp plx:(, jakby było tak łatwo to bym teraz o pomoc nie żebrał.
Jestes moze online ?
Podaj nazwe postaci.
przejde sie tam
Jak jestes online to napisz do " Swirek Knight "
Dr.Unknown
16-11-2004, 18:40
Jestes moze online ?
Podaj nazwe postaci.
przejde sie tam
Jak jestes online to napisz do " Swirek Knight "Mogę Ci zaufać? Nie mam jakiegoś super stuffu, ale jak pomorzesz to coś Ci dam jakmoś kase albo co, ale dzisiaj juz niestety nie:( mam facca.
Mozesz mi zaufac ( powiedz kiedy tylko moze byc i wieczorem bo mam pacc )
Kasy/eq/runqów innych rzeczy nie chce !!!!
Dr.Unknown
16-11-2004, 18:48
@Up
Ok, to wiesz gdzie to jest? Idz tam do respa slimów(tam gdzie chmurki) i weź ze 2 UHy, albo 1, nie mów, że kasy nie chce bo za UHy musze dać^^, wyczyść teren i czekaj. Oczywiście przyjdz Z KIMŚ bo też utkniesz. Powiedz kiedy to zrobisz(nic nie karze, jak chcesz!)ja spróbuje się wbić jak skończysz.
Dr.Unknown
16-11-2004, 20:10
I tak oto dzielny Świr pomógł mi bezinteresownie, traktując mnie jak równego i jeszcze pokazując różne rzeczy. Można mu w pełni zaufać, mam u niego dług który nie da się spłać- jest moim wybawcą i od teraz moim wzorem. Zawsze starałem się pomagać ludzią, on mnie w tym umocnił. Polecam to wszystkim, pomaganie daje wielką satysfakcję.Dziękuje.
Kocham Happy End'y :D :D :D :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.