Pokaż pełną wersje : Pytanie o czary
Czy gdy się ma FACC to ostatni czar jaki mozna mieć to Utevo Lux czy tylko tyle jest na tiba.pl pokazane??
Czy są jakieś runy dla knighta??
Witam to mój pierwszy temat/post :P
Można mieć tyle czarów, ile pisze...
Szkoda. Nie rozumiem dlaczego knight nie może mieć chociaż Exury Gran, a pall może przecież on też walczy bronią (dystansową, ale nie różdżką) i ma dużo więcej czarów X(:confused:;(
Dragon-Fly
17-04-2008, 07:24
@UP - Bo Knight to "profesja upośledzona w magii". To jest wojownik używający siły swoich mięśni. Nie podoba Ci się to - bierz profesje magiczne.
Spoko tylko się pytałem. A co do run to rozumiem że niema żadnych??
Może UŻYWAĆ wszystkich jeśli będzie miał odpowiedni i magic lvl. NIE może TWORZYĆ żadnych.
Czy gdy się ma FACC to ostatni czar jaki mozna mieć to Utevo Lux czy tylko tyle jest na tiba.pl pokazane??
Witam to mój pierwszy temat/post :P
Od kiedy utevo lux jest ostatnim czarem??
Chodzilo mi o Utevo gran lux (sorry). Gelt dzieki za pomoc.
Szkoda. Nie rozumiem dlaczego knight nie może mieć chociaż Exury Gran, a pall może przecież on też walczy bronią (dystansową, ale nie różdżką) i ma dużo więcej czarów X(:confused:;(
Bo paladyn ma dwa znaczenie, i wg. mnie powinny być 2 różne profesję... Paladyn to święty wojownik, a w tibii łucznik/kusznik/włócznik. Choć ostatnio Paladyni sa coraz bardziej podobni do oryginału. Popatrz na "exori san" i "exura san" ;)
wiewioreq
19-04-2008, 21:46
8 lat temu uczyło sie czarów z pergaminow, ktróre leciały z potworów. Więc jakiś bardzo stary knight ma exure gran, albo pall z monkiem, druid z ue.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.